brak logo

Safetech

Suchy Dwór

Opinie o Safetech

Ex Pracownica :) 2015-11-23 17:39:27
Czyli nic się nie zmieniło. Dziwię się tylko klientom.
EmmA 2016-04-08 11:48:30
Odradzam. Nie mogę więcej napisać bo narażę się na duże nieprzyjemności.
Znacie określenie "jaszcury w garniturach"?
Nie tylko w korporacjach jest taki problem.
do majora 2016-04-26 18:55:40
no to może ja wyjaśnię, bo ktoś tu nie rozumie: ludzie, którzy posiadają doświadczenie i znają języki nie pójdą do pracy firmie, która mieści się na końcu świata, ma słabe opinie od pracowników i to jeszcze na 3/4 albo 1/2 etatu
max 2016-05-23 11:46:48
tak szukają i szukali tez miesiąc temu, coś musi być nie tak, że tak ciągle szukają, odradzam aplikowanie tam
patryk 2016-06-14 12:20:47
Szanowni Państwo
proszę nie mylić ogłoszeń 2 różnych firm - wklejacie Państwo ogłoszenie firmy o podobnej nazwie, mieszczącej się w woj. opolskim.
Poza tym, najlepszym źródłem informacji jest firma.
Jasno jest napisane w głoszeniu , ale też można dowiedzieć się na rozmowie, że praca jest na cały etat, po okresie próbnym.
Lokalizacja w Gdynii - jeśli ktoś na prawdę chce pracować, to koniec Gdyni nie będzie przeszkodą.
J. ang - to chyba dziś podstawowa umiejętność.
Wszędzie potrzebni są dobrze pracujący ludzie, nie tylko w centrum.
Adam 2016-06-16 14:32:46
Jak najbardziej pozytywne wrażenie. Byłem co prawda na rozmowie kwalifikacyjnej, ale firma wygląda na mega profesjonalną, dwa sam budynek i biuro super nowoczesne, schludne - po prostu ładne. W oczekiwaniu na osobę przeprowadzającą rekrutację, zdążyłem zamienić kilka słów z pracownikami i wyglądają oni na bardzo zadowolonych z pracy. Atmosfera istnie rodzinna (po biurze latają w kapciach)... Sam Szef też bardzo konkretny, w sposób rzeczowy przedstawił warunki pracy, to czego oczekuje i to co pracownik w zamian otrzymuje - na prawdę nie mogę powiedzieć złego słowa. Niestety (dal mnie) podejrzewam, że przy takich warunkach musiało być sporo chętnych, szczególnie że wymagania co do kandydatów nie są wygórowane, a zarobki na początek dobre, a z tego co zrozumiałem po czasie, bardzo dobre. Wszystko zagwarantowane w umowie, więc uczciwie!
ernest wymiotny 2016-08-02 15:32:45
rodzinna atmosfera to latanie w kapciach po biurze? znowu szukają na Office / Trade Manager – Pracownik biurowy / Specjalista ds. ofertowania . tak ten profesjonalizm przez nich przemawia, że zaznaczają że wymagają cv ZE ZDJĘCIEM. profesjonaliści wiedzą o czym piszę. a inni wypowiadając się o atrakcyjnych warunkach płacy niech napiszą jakie to są ich zdaniem atrakcyjne warunki płacowe. pozdrawiam.
Dyta 2016-09-06 09:47:32
Szanowny max-ie, a nie przyszło Panu czasem do głowy, że po prostu ciężko jest znaleźć odpowiednią osobę na dane stanowisko? Być może to dlatego, że pracodawca obdarza dużym zaufaniem nowe osoby, jednak nie zawsze są one w stanie sprostać (wcale nie wygórowanym) wymaganiom. Ja osobiście mogę powiedzieć, iż praca w firmie jest dobrze wynagradzana a zaangażowanie zawsze docenianie. Tak się składa, że miałam również okazję pracować w korporacji i w SafeTech jest bez porównania o wiele lepiej. Dobra atmosfera i przestrzeganie 8 godzinnego czasu pracy, co w większości firm jest rzadkością.
red 2016-09-06 09:48:15
Licencjonowani ochroniarze wiedzą co robią, w końcu trzeba pamiętać o tym, że zarobki i tak mają dość rozsądne, ale czy wypłata jest terminowa u nich? Zależy mi w sumie na tym, żeby mieć wynagrodzenie na czas.
Osoba ze starzem 2016-11-24 22:35:04
JedyNe co mogę powiedzieć to to, że nie polecam pracy w tej pseudo firmie i z pseudo szefem. Atmosfera sztuczna i napięta. Na początku wydaje się na pierwszy moment, że mega fajnie się trafiło, ale to złudne uczucie. "Szef " ma jedynie pojęcie o produktach, zarządzanie i nawiązywanie relacji jest na ostatnim miejscu. Mało tego, jedyne co potrafi to tylko się czepiać, ma się poczucue, że jest się nikim w tej firmie. Szef jest nerwowy i wybuchowy. Z calym przekonaniem ODRADZAM!
Zostaw swoją opinię o Safetech - Suchy Dwór
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Safetech