brak logo

Safetech

Suchy Dwór

Opinie o Safetech

Ex Pracownica :) 2015-11-23 17:39
Czyli nic się nie zmieniło. Dziwię się tylko klientom.
EmmA 2016-04-08 11:48
Odradzam. Nie mogę więcej napisać bo narażę się na duże nieprzyjemności.
Znacie określenie "jaszcury w garniturach"?
Nie tylko w korporacjach jest taki problem.
do majora 2016-04-26 18:55
no to może ja wyjaśnię, bo ktoś tu nie rozumie: ludzie, którzy posiadają doświadczenie i znają języki nie pójdą do pracy firmie, która mieści się na końcu świata, ma słabe opinie od pracowników i to jeszcze na 3/4 albo 1/2 etatu
max 2016-05-23 11:46
tak szukają i szukali tez miesiąc temu, coś musi być nie tak, że tak ciągle szukają, odradzam aplikowanie tam
1
patryk 2016-06-14 12:20
Szanowni Państwo
proszę nie mylić ogłoszeń 2 różnych firm - wklejacie Państwo ogłoszenie firmy o podobnej nazwie, mieszczącej się w woj. opolskim.
Poza tym, najlepszym źródłem informacji jest firma.
Jasno jest napisane w głoszeniu , ale też można dowiedzieć się na rozmowie, że praca jest na cały etat, po okresie próbnym.
Lokalizacja w Gdynii - jeśli ktoś na prawdę chce pracować, to koniec Gdyni nie będzie przeszkodą.
J. ang - to chyba dziś podstawowa umiejętność.
Wszędzie potrzebni są dobrze pracujący ludzie, nie tylko w centrum.
Adam 2016-06-16 14:32
Jak najbardziej pozytywne wrażenie. Byłem co prawda na rozmowie kwalifikacyjnej, ale firma wygląda na mega profesjonalną, dwa sam budynek i biuro super nowoczesne, schludne - po prostu ładne. W oczekiwaniu na osobę przeprowadzającą rekrutację, zdążyłem zamienić kilka słów z pracownikami i wyglądają oni na bardzo zadowolonych z pracy. Atmosfera istnie rodzinna (po biurze latają w kapciach)... Sam Szef też bardzo konkretny, w sposób rzeczowy przedstawił warunki pracy, to czego oczekuje i to co pracownik w zamian otrzymuje - na prawdę nie mogę powiedzieć złego słowa. Niestety (dal mnie) podejrzewam, że przy takich warunkach musiało być sporo chętnych, szczególnie że wymagania co do kandydatów nie są wygórowane, a zarobki na początek dobre, a z tego co zrozumiałem po czasie, bardzo dobre. Wszystko zagwarantowane w umowie, więc uczciwie!
ernest wymiotny 2016-08-02 15:32
rodzinna atmosfera to latanie w kapciach po biurze? znowu szukają na Office / Trade Manager – Pracownik biurowy / Specjalista ds. ofertowania . tak ten profesjonalizm przez nich przemawia, że zaznaczają że wymagają cv ZE ZDJĘCIEM. profesjonaliści wiedzą o czym piszę. a inni wypowiadając się o atrakcyjnych warunkach płacy niech napiszą jakie to są ich zdaniem atrakcyjne warunki płacowe. pozdrawiam.
Dyta 2016-09-06 09:47
Szanowny max-ie, a nie przyszło Panu czasem do głowy, że po prostu ciężko jest znaleźć odpowiednią osobę na dane stanowisko? Być może to dlatego, że pracodawca obdarza dużym zaufaniem nowe osoby, jednak nie zawsze są one w stanie sprostać (wcale nie wygórowanym) wymaganiom. Ja osobiście mogę powiedzieć, iż praca w firmie jest dobrze wynagradzana a zaangażowanie zawsze docenianie. Tak się składa, że miałam również okazję pracować w korporacji i w SafeTech jest bez porównania o wiele lepiej. Dobra atmosfera i przestrzeganie 8 godzinnego czasu pracy, co w większości firm jest rzadkością.
red 2016-09-06 09:48
Licencjonowani ochroniarze wiedzą co robią, w końcu trzeba pamiętać o tym, że zarobki i tak mają dość rozsądne, ale czy wypłata jest terminowa u nich? Zależy mi w sumie na tym, żeby mieć wynagrodzenie na czas.
Osoba ze starzem 2016-11-24 22:35
JedyNe co mogę powiedzieć to to, że nie polecam pracy w tej pseudo firmie( usunięte przez administratora ) Atmosfera sztuczna i napięta. Na początku wydaje się na pierwszy moment, że mega fajnie się trafiło, ale to złudne uczucie. "( usunięte przez administratora ). Z calym przekonaniem ODRADZAM!
1
ex 2016-12-09 21:40
Napiszę tak: szanuję tego człowieka za to, że stworzył tą firmę i w miarę ona funkcjonuje. No, na pewno przynosi temu panu dochody. Atmosfera w pracy jednak jest bardzo ciężka. Szef ewidentnie jest mizoginem a poza tym pracowników traktuje jak przygłupów, co znacząco daje się odczuć. Ma swoje (jego zdaniem) super metody pracy, które nie zawsze zdają egzamin. Pracując wcześniej w większych, bardziej zorganizowanych firmach łatwo to zauważyć, że wiele rzeczy jest po prostu bezsensownych, bądź nie do końca przemyślanych. Dodatkowo wspomnę, że szef nie zna się za dobrze na zasadach pisania oficjalnych pism, nie przyjmuje jednak uwag. Ma być tak, jak on chce i koniec:-) Niesprzyjającym faktem jest zaangażowanie całej rodziny w firmę i święte wierzenie w to, że wszyscy są głupsi, gorsi i mniej doświadczeni, niż cała familia. Przykład: szef czepia się o to, że nie postawiło się kropki w piśmie a na facebooku prowadzona jest strona przez szefa córkę z błędami i brakiem znaków interpunkcyjnych, zdania pisane z małych liter - no nieprofesjonalnie jednym słowem...Atmosfera w pracy na pierwszy rzut oka miła, jednak pochrząkiwania i ciągłe bury od szefa stają się z czasem ciężkie do zniesienia. Brak też ustawienia priorytetów - szef zamiast odpowiadać na pilne zapytania potrafi zajmować się odpowiedziami np. na spam:-) Jako minus dodam trudny dojazd, bo to nie jest Gdynia, a Suchy Dwór - jeśli ktoś dojeżdża komunikacją miejską, to jest to niewygodne - autobus podjeżdża raz na godzinę i często jeździ nieregularnie, zwłaszcza zimą.
3
hm 2016-12-14 10:03
Cóż, czytając większość tych opinii, zwłaszcza ludzi, którzy tam nie pracowali, można mieć tylko wrażenie, że są one niestety pisane z założenia w sposób negatywny, nie obiektywny.
Też miałem okazję tam pracować. Firma jest rodzinna, więc nie ma się co dziwić, że jest zarządzana wspólnie. Nie rozumiem wiec pretensji do zaangażowania tego typu, zwłaszcza, że każdy jest tam oddelegowany do tego, co potrafi robić najlepiej i w czym jest wykształcony - np pisanie treści na FB wydaje mi się, powinno być przekazane osobie z wykształceniem i doświadczeniem marketingowym - i tak jest.
Kasa jest zawsze wypłacana na czas - zobowiązania to rzecz święta w tej firmie.
Fakt, szef trochę za bardzo szczegółowy czasem, ale to akurat jest jego wielką zaletą, zwłaszcza jeśli chodzi o dobre rozeznanie w technologii bezpieczeństwa. Bo ma na prawdę wielką wiedzę i rzeczywiście wymaga, aby ludzie uczyli się w trakcie pracy, nie tylko pracowali.
W każdej firmie jest na co się skarżyć, ale bez przesady, jeśli ktoś jest uczciwy wobec siebie i firmy ,nie będzie tu poszkodowany. Inaczej jeśli ktoś jednak robi na szkodę....zewsząd go wywalą.
Osoba ze starzem 2017-01-04 11:48
Rzecz wypłacania kasy na czas nie powinna być jakimś fenomenem, jak rownież przestrzeganie innych zasad, które są zapisane w regulaminie pracy. To jest i powonna być norma. Liczy się psychologia pracy która w tej firmie jest taka, że pracownicy nie wytrzymują dłużej niż kilka miesięcy. Niestety przez atmosferę i sposób traktowania pracowników firma traci, ponieważ człowiek zamiast się skupić właśnie na tym, żeby robić najlepiej to co potrafi, to siedzi i się stresuje czy szef nie "przyczepi" się o pierdołę. A to właśnie przez ten stres człowiek robi błędy. I kółko się zamyka.
1
worker 2017-01-13 13:51
Również jestem osobą ze stażem i nie zgadzam się z opinią Osoba ze starzem. Atmosfera nie jest sztuczna, poza tym nie zależy ona od pracodawcy tylko od ludzi zatrudnionych. To oni ją tworzą. W aktualnym składzie super się pracuje. Co do napięcia to owszem, czasem zdarzają się nieprzyjemne sytuacje ale to chyba w każdej pracy prawda? Grunt to nauczyć sobie radzić w tej sytuacji.
1
Monika 2017-01-25 16:24
Ja pracuję w tej firmie od samego początku (z małymi przerwami na 2 małe bobaski) i jestem bardzo zadowolona z warunków i tego co firma oferuje nam jako pracownikom. Wypłata na czas, kursy dodatkowe podwyższające kwalifikacje, premie :) Oczywiście w pracy są wymagania ale coś za coś, pracujemy w końcu dla firmy i firma też chce coś od nas. Ponadto nie było problemów po powrocie z macierzyńskiego i nie było jak w innych firmach się słyszy kwitku na dowidzenia. Jednym słowem polecam i napewno tak szybko nie zwolnię mojego miejsca!
1
EmmA 2017-05-31 14:14
Bardzo podoba mi się sposób w jaki szef i jego rodzina angażują się w kreowaniu pozytywnego wizerunku swojej tonącej firmy. Z e-brandingu daję piątkę z małym minusem bo jedna z córek ma bardzo charakterystyczny styl pisania....
2
Zostaw swoją opinię o Safetech - Suchy Dwór
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Safetech