brak logo

Invest-Dom Rafał Mikrut

Brzozów

Opinie o Invest-Dom Rafał Mikrut

jola 2013-05-08 20:22:21
firma jest ok 200tys zl wydalam tam ok firma
klientwarszawa s.a 2013-07-27 22:17:42
Ludzie co wy tu piszecie firma ta nikogo nie oszukała na 100% my współpracowaliśmy z nimi od 2007 roku do 2012r i nigdy nie było problemów towar oni nam sprzedawali i to na znaczne sumy ale rozumiem to pewnie konkurencja !
SAMO ŻYCIE 2014-01-27 15:43:02
Szanowni Państwo

W związku z zamieszczonymi uwagami prosimy nie dopisywać opinii nie zgodnych z prawdą lub jeżeli nie znacie tego człowieka dogłębnie i osobiście.

Z wyrazami szacunku Panie Rafale oraz szybkiego powrotu do firmy Zyczy wasz klient
Piotr Z Katowice kancelaria prawna 2014-09-03 16:01:06
Witam

Od 2007r byłem ich klientem, i powiem tyle jeden głupi wpis szargający imię tego człowieka skoro go nie znasz to nie dodawaj wpisów.
Osobiście znamy sytuację tej osoby dziś znów dostaliśmy od nich towar jesteśmy zadowoleni jak zawsze kwota fv to 2500 tyś pln Nick klient to ściema na całego jak zamawiasz i wysyłasz kuriera to ten kurier powinien wiedzieć dla kogo jest paczka sam bym jej nie wydał :)i jeżeli bedziesz dodawał wpisy to pomożemy Panu Rafałowi wyjaśnić tę sprawę na drodze prawnej i będziesz zmuszony zjechać z zagranicy tj Anglia

robert p.Krynica zdroj 2014-11-12 18:45:04
Zamówiłem rekawice w tej firmie na 200zł ( smieszna kwota) i ani pieniedzy ani przesyłki .Piec tygodni i cisza ,oszustwo- wyłudzenie czy warto na taka śmieszna kwotę tracic dobrą opinie?? nie polecam
robert p.Krynica Zdroj 2014-12-03 18:08:23
Mnie oszukał ten Rafał Mikrut.Do dziś nie otrzymałem towaru ani też zwrotu pięniedzy.Wile razy rozmawiałem z tym człowiekiem telefonicznie i obiecał dostarczyc zamówiony towar i nie dotrzymał słowa.Dziś nie oddbiera telefonów i nie odpisuje na sms-y i e-maile.
Dla mnie to oszust, nikt poważny nie zachowuje sie w ten sposób.Straciłem wiele dni by byc obecnym podczas dostawy kuriera i po 40 dniach zrezygnowałem juz oczekiwania. NORMALNY OSZUST I TYLE.
ważka86 2015-04-07 15:49:18
Ja także zostałam oszukana, zakupy za przeszło 700 zł, wpłata na konto, liczne telefony i zapewnienia, że towar został już wysłany. I do dnia dzisiejszego ani towaru, ani zwrotu pieniędzy. Telefon kom. wyłączony, stacjonarny - nieprawidłowy. Jeśli ktoś posiada aktualne namiary na to firmę to będę wdzięczna. jestem w stanie "dogadać" się jakoś z Panem Mikrutem.
1
ważka86 2015-12-11 13:48:50
Ja już zgłosiłam sprawę na Policji, złożyłam wniosek o popełnieniu przestępstwa.
hdr 2016-05-13 23:18:28
@ojej niestety szanse sa niewielkie, nie ma ogłoszeń
Zostaw swoją opinię o Invest-Dom Rafał Mikrut - Brzozów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invest-Dom Rafał Mikrut