Zarmen Sp. z.o.o

Chorzów

Opinie o Zarmen Sp. z.o.o

Hihot 2009-08-18 22:07:02
Zarobki [usunięte przez moderatora] :D Polecam.
0
Gorbaczov 2009-12-10 19:11:10
ZARMEN - Jedna wielka Mafia złodziejska gdzie robią przekręty a z ludzi Niewolników a jeśli chodzi o płace to zależy kto i gdzie i na jakie stanowiko trafi.
Ślusarz od 1000 - do 1300,-
Ślusarz-Spawacz -1100 - 1500,-
Brygadzista - 1300 - 1600,- plus gratisowa dzienna nerwica z przełożonym :(
Mistrz - 2000 - 3500,- (oficjalnie) a zapewnie mają więcej
Kierownik - ???? Wystarczająco by zmieniać samochód raz w roku (mowa o nowy)
Ogólnie pracuję już w Zarmenie ponad 7 lat i z roku na rok widzę że jest coraz gorzej...
-Zmuszanie przymusowe do nadgodzin w systemie zastraszania od strony kierownika!!
-Prakycznie za krzywe spojrzenie na mistrza to utrata Premii... nie wspomiając że w Zarmenie na stanowisku Mistrza to 80% głąby nieznających się na robocie (jedynie co potrafią to kapować)
-Brak haczyków na nich bo mają dobry zaspół kadrowy by zatuszować wszystko w papierach
-No i najlepsze to jest jak na zbliżające święta potrafią wszystkim pracownikom zabrać premie twierdząc że firma jest w kryzysie (jak co roku) zostawiając nam gołą płacę od 960,- do 1500,-

Wesołych Swiąt wszystkim a Panu Prezesowi Zarządu aby Karp mu w gardle stanoł za naszą krzywdę
2
ktoś 2010-01-06 19:09:12
Zarmen-:)) śmiać się chce jakich majstrów i kierowników mają na stażu-.....znajomość pracy= 0...podejście do pracownika= 0 znajomość kodeksu pracy= -100-:)).Nie mi jest co prawda oceniać tych debili ale mam obawy,że przy dłuższym przebywaniu z tymi palantami sam stanę się debilem lub stracę poczucie tego czego już się w swoim zawodzie nauczyłem,bo tak NAPRAWDĘ [usunięte przez moderatora] nie trzeba szukać-sami sie rodzą i są majstrami i kierownikami tej firmy.Gratulacje dla prezesa-ma naprawdę styl i znajomość przyjmowania średniej kadry.A teraz do majstra-[usunięte przez moderatora]
3
pikuś 2010-01-07 19:53:54
[usuniete przez admina] przecież te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Zarmenu to nawet podstawowych zwrotów blacharskich nie znają a brygadzista [usunięte przez moderatora] porazka ludzkosci móg się zającem ulęgnąć to by psy pocieche miały bynajmniej zero zasad BHP
3
pikuś 2010-01-14 17:43:33
Dziś zostałem poinformowany przez szefa że gdy odchodzi sie z firmy trzeba rozliczyć się nawet ze starych butów roboczych i zdać czapkę ?
Pewnie dostanie ją jakiś inny nieszczęśnik razem z używanymi butami .
0
Agnieszka 2010-01-21 13:25:02
Wyścig szczurów. Złe podejście do personelu każdego szczebla.Sami nie wiedzą, kogo chcą zatrudnić. Lekceważenie nie tylko pracowników, ale i kandydatow do pracy. Ciekawe, co to są w ogóle za kedni. Ci z Zarmenu. Faktycznie złopdziejstwi ch draństwo.
0
Nikodem Dyzma 2010-01-21 13:44:18
Skad tyle z łości, przecież to gazela biznesu. Tam powinno się dobrze pracować i świetnie zarabiac.
0
odwaga 2010-01-27 22:38:56
Ja tez tam pracuje, ale nie mam takiego zdania, dostaje wypłate może nie taka jak bym chciał lecz zawsze na czas. Takie gadanie jak w waszym wydaniu jest wredne, może któryś sie odwazy i powie ile razy byliście w pracy po wódce, ile razy nie pracowaliscie a dniówka zapisana, to możecie pisac anonimowo jezeli oczywiscie macje JAJA Natomiast wulgaryzmy i zle opinie piszcie pod własnym nazwiskiem.
Jezeli tak narzekacie to znajdxcie inna prace to pozostałym bedzie tylko lepiej. Paweł Bąk Zarmen
0
pikuś 2010-02-09 11:42:23
Szanowny panie Bąk pozwole sobie przytoczyć rozmowe z brygadzistą budowa w Płocku - Orlen . Jest minus 18 stopni facet wysyła ludzi na 40 metrową kolumne która jest bardzo oblodzona i rusztowanie zostawia wiele do życzenia i moje pytanie jest takie by się podpisał pod tym że ci ludzie mogą tam wejść .On nam odparł że kiedyś pracowało się w gorszych warunkach -wezcie piasek w kieszenie i do góry s........ć.
Itak jak stało 20 chłopa wszyscy mu podziękowali za współprace.
POZDRAWIAM PANA [usunięte przez moderatora].A jeśli chodzi o temat JAJ naprwde je trzeba mieć by pisać takie bzdury panie Bąk.
0
observer 2010-02-12 12:33:10
Czytam to wszystko i mysle sobie,że jak to kiedyś peknie ( w wrzody w końcu pękają), to będzie heca na cały kraj. A może i następna aferka finansowa i nie tylko. A swoją drogą ciekawe, co to za jedni?
0
Max 2010-03-21 13:46:30
Zapytajcie swoich kolegów pracujących na umowę zlecenie ile zarabiają... To co z nimi robią to... delikatnie mówiąc brak szacunku.
0
anonim 2010-03-26 13:38:34
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
0
anonim 2010-03-26 13:38:40
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
0
leopard 2010-10-05 12:49:52
Tak tylko, że u nas w Polsce jest ogromne bezrobocie i oni to (podobnie jak i inne firmy) wykorzystują.
1
pozdrawiam :) 2010-10-05 15:02:03
Tak sobie czytam te wypowiedzi i właściwie większość jest prawdziwa, no ok, może wulgarna, ale człowiek z bezsilności wszystkiego się chwyta :) Natomiast twoje podejście też mnie jakoś specjalnie nie dziwi, bo pracownicy biurowi w sumie mają tam całkiem fajnie :))
0
byly 2010-10-24 19:12:13
po opiniach na temat tej firmy widze ze nic sie nie zmienilo oprocz kasy kiedys zarabialem wiecej .czyli jakies 5 lat temu ale myslalem ze biale kaski juz siedza przykro ze nie .pozdrawiam ,szukajcie nowej pracy jedyna szansa
1
maku 2011-12-18 18:18:34
Zarmen ,to porażka banda [usunięte przez moderatora] nieudolnych kierowników którzy nie znają się na robocie,przykre to ale prawdziwe i niedługo tylko oni tam zostaną ,kto zna się na robocie nie będzie tam robił,,,,
2
Anonim 2013-08-03 03:15:05
Jakie wynagrodzenie w Zarmen Sp. z.o.o Chorzów?
5
lupo 2014-04-25 00:16:38
pomimo tych wszystkich przewinień Zarmenu o których wspominał @ass von hole, firma nadal jakoś prosperuje?
3
budi 2014-05-10 02:24:33
tak prosperują normalnie, szukają nawet nowych pracowników na stanowisko nawijacza silników elektrycznych
1
pan ośka 2015-01-29 12:30:12
nawijacz silników elektrycznych? robię w tym biznesie już trochę ale to przyznam szczerze byłaby dla mnie nowość. jakie trzeba mieć kompetencje i kwalifikacje żeby dostać takie miejsce pracy u nich i z jamkim wynagrodzeniem netto się oczywiście to wiąże? z góry bardzo dziękuję za rzetelne odpowiedzi.
0
Beata 2015-01-29 13:52:42
Od jakiegoś czasu poszukiwany jest do oddziału warszawskiego pracownik który zna się na przewijaniu silników, płaca jest dobra( adekwatna do wykonywanej pracy) jeśli jest Pan zainteresowany to wszelkie szczegółowe odpowiedzi może Pan uzyskać podczas rozmowy po przesłaniu CV na maila beata.zareba@zarmen.pl
0
romek 2015-07-20 13:19:25
a nie wiem gdzie @Beata widziałaś taką właśnie ofertę pracy, bo ja nie widze, żeby było jakieś ogłoszenie od nich.. wydaje mi się, że tutaj nie ma, tylko poprzez stronę można do nich rekrutować, no chyba, ze pamietasz na jakiej stronce było ogłoszenie... zastnawiam się jak tamz kasą, bo słyszałem, ze można spokojnie 3 tys zarobić.
0
again 2015-10-23 19:44:15
Miałem tam staż. Pracodawca jak wielu innych na rynku pracy. Pracownicy to co innego. Ta firma swobodnie może otworzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dosłownym słowa tego znaczeniu. Jeżeli nie zależy ci na pieniądzach, a chcesz się nieźle zabawić, to się tam zatrudnij. Tak chętnych kobiet jak tam, nigdzie nie spotkałem. Tam, jak w filmie, każdy z każdym, w pracy, w służbowym samochodzie, gdzie dusza zapragnie.
2
Celina 2015-10-23 23:03:03
Jak na chwilę stażu, to sporo masz do powiedzenia @again na temat tej firmy. Wydaje mi się, że to, czy w firmie ktoś z kimś i po coś, to nie powinno mieć żadnego znaczenia. Dla ludzi szukających pracy, ważne jest to, czy firma jest wypłacalna i czy płaci pieniądze adekwatne do wykonywanej pracy. Pozdrawiam
0
Marcin 2015-12-02 16:49:29
Jest grudzien a ja nie dostałem jeszcze pensji za pazdziernik, boje sie pomyslec kiedy dostane pensje za listopad, pewnie po nowym roku.
0
Opozycja 2015-12-02 22:00:31
To poważna sprawa @Marcin zgłaszałeś to do PiPu albo np. Urzędu skarbowego że tak zalegają? Miałeś umowę o pracę, albo o cokolwiek, daj znać bo źle to świadczy o nich, ile wiszą, ile miesięcznie zarobków, opowiedz po kolei
0
Matifiesta 2016-01-05 22:19:33
mam pytanko do mieszkańca czestochowy słyszałem ze owa firma zarmen przejeła od was koksownie czy mozecie mi powiedziec czy polecacie czy odradzacie podjac tam prace? tylko szczerze
0
mach 2016-01-06 18:54:23
Czy cos w tej firmie sie dzieje? Dawno nie widzialem zadnego ogloszenia o prace. @Matifiesta widziales gdzies jakies ogloszenie? Chetnie bym sie tam zatrudnil
0
Matifiesta 2016-01-07 11:38:17
maja byc przyjecia od kwietnia machu ale jaka kasa nie powiedzieli mi dlatego tu zadalem pytanie bo nie wiem jak oni tam placa ale maja przyjmowac z uprawnieniami sepowskimi
0
mussol 2016-01-09 21:20:28
To zależy jeszcze jakie stanowisko masz na myśli. Ogólnie rzecz biorąc na produkcji zarobki są w graniach 2000 złotych. Jednak nie wiem czy to Cię interesuje
0
Matifiesta 2016-01-18 16:24:04
macho ale 2 sprawy po 1 to mowisz o koksowni czy ogolnie o zarmen? a po 2 jesli mowisz o koksowni to chodzi mi o stanowisko energetyk na kotly bo mam takie papiery
0
nauka 2016-01-20 21:09:58
Tego się na forum nie dowiesz, sam widzisz, że ciężko się dogadać. Skoro masz papiery, to uderzaj do Zarmen bezpośrednio, tak chyba najszybciej :) info od źródła
0
Matifiesta 2016-01-25 16:12:30
nauka ja wiem ze nikt nie powie i licze sie z tym ze czasy czestochowskiego przemyslu ciezkiego juz za nami niestety huta ukrainska koksownia polska bo wiadomo polak polaka tylko umie tylko wydoic jak krowe a nic w zamian tylko po prostu zastanawiam sie czy sie na koksownie porywac bo u mnie w hucie katowice tez szalu nie ma ale ponad 2 mam
0
piniondz 2016-02-05 19:05:59
Jest to bardzo dobre rozwiązanie @nauka bowiem firma co jakiś czas zatrudnia, więc jak będą mieli CV i będziesz się nadawał to zadzwonią, zarobki niezłe, koło 3000 netto.
1
nowy 2016-03-22 14:31:02
Mówi się, że to jest porządna firma i tego się trzymajmy.
Przyjdź do nas zobaczysz, tak trzeba odpowiadac tym zlośliwym krytykantom.
Kto nie prowadził w ostatnich latach biznesu, a przecież ci co szukaja pracy fizycznej to nie maja o tym pojęcia, to nie ma posiadają wiedzy o tym jak przechodzi się od oferty do umowy na jakąś realizacje. Na końcu drogi jest ten przyslowiowy pasek z kasy( lub na koncie)
0
kawe 2016-04-07 17:39:05
Pewnie wiele zależy też od tego na jakim stanowisku jesteś zatrudniony lub na jakie się ubiegasz. Ja widziałęm, że wczesniej szukali Mechaników czy Kierowników produkcji a na tych stanowisku możesz chyba trochę wyciągnąć?
0
zainteresowana 2016-04-20 12:29:57
Mam ustaloną rozmowę o pracę.Zastanawiam się czy jest sens tracić czas?Jak przebiega taka rozmowa?Jakie zarobki są na stanowisku biurowym?Jaka tam jest atmosfera itp???
0
ha ha 2016-05-04 12:44:59
współczuję nowo zatrudnionej tam osobie...
0
erf 2016-05-08 20:17:40
@ha ha ale dlaczego? poza tym teraz nie maja nowych ofert przeciez..pamietam ze byla na stanowisko mechanika/ elektromechanika wiadomo ze na takim stanowisku to trzeba miec odpowiednie wyksztalcenie mechaniczne
0
stefan 2016-06-26 19:40:25
ta firma jest tak porządna że potrafią wydymać robola bez zmrużenia oka
0
erf 2016-06-27 20:45:02
hej no ja tez pamietam ze ta oferta pracy byla od nich na mechanika i chyba tez kierownika produkcji ale to juz na prawde jakos dawno temu w sumie bylo..no coz mozliwe ze cos sie pojawi nowego od nich
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zarmen Sp. z.o.o