Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-25 11:53:22 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Zarmen Sp. z.o.o - Chorzów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Hihot - 2009-08-18 22:07:02 odpowiedz | cytuj
Zarobki zajebiste :D Polecam.
Gorbaczov - 2009-12-10 19:11:10 odpowiedz | cytuj
ZARMEN - Jedna wielka Mafia złodziejska gdzie robią przekręty a z ludzi Niewolników a jeśli chodzi o płace to zależy kto i gdzie i na jakie stanowiko trafi.
Ślusarz od 1000 - do 1300,-
Ślusarz-Spawacz -1100 - 1500,-
Brygadzista - 1300 - 1600,- plus gratisowa dzienna nerwica z przełożonym :(
Mistrz - 2000 - 3500,- (oficjalnie) a zapewnie mają więcej
Kierownik - ???? Wystarczająco by zmieniać samochód raz w roku (mowa o nowy)
Ogólnie pracuję już w Zarmenie ponad 7 lat i z roku na rok widzę że jest coraz gorzej...
-Zmuszanie przymusowe do nadgodzin w systemie zastraszania od strony kierownika!!
-Prakycznie za krzywe spojrzenie na mistrza to utrata Premii... nie wspomiając że w Zarmenie na stanowisku Mistrza to 80% głąby nieznających się na robocie (jedynie co potrafią to kapować)
-Brak haczyków na nich bo mają dobry zaspół kadrowy by zatuszować wszystko w papierach
-No i najlepsze to jest jak na zbliżające święta potrafią wszystkim pracownikom zabrać premie twierdząc że firma jest w kryzysie (jak co roku) zostawiając nam gołą płacę od 960,- do 1500,-

Wesołych Swiąt wszystkim a Panu Prezesowi Zarządu aby Karp mu w gardle stanoł za naszą krzywdę
ktoś - 2010-01-06 19:09:12 odpowiedz | cytuj
Zarmen-:)) śmiać się chce jakich majstrów i kierowników mają na stażu-.....znajomość pracy= 0...podejście do pracownika= 0 znajomość kodeksu pracy= -100-:)).Nie mi jest co prawda oceniać tych debili ale mam obawy,że przy dłuższym przebywaniu z tymi palantami sam stanę się debilem lub stracę poczucie tego czego już się w swoim zawodzie nauczyłem,bo tak NAPRAWDĘ debili nie trzeba szukać-sami sie rodzą i są majstrami i kierownikami tej firmy.Gratulacje dla prezesa-ma naprawdę styl i znajomość przyjmowania średniej kadry.A teraz do majstra-żeby ci woda w małym zamarzła a pęcherz wybuchł,bezmózgowcu,tępy baranie bez znajomości zawodu.
ktoś - 2010-01-06 19:09:42 odpowiedz | cytuj
pikuś - 2010-01-07 19:53:54 odpowiedz | cytuj
[usuniete przez admina] przecież te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Zarmenu to nawet podstawowych zwrotów blacharskich nie znają a brygadzista Bronisław porazka ludzkosci móg się zającem ulęgnąć to by psy pocieche miały bynajmniej zero zasad BHP
pikuś - 2010-01-14 17:43:33 odpowiedz | cytuj
Dziś zostałem poinformowany przez szefa że gdy odchodzi sie z firmy trzeba rozliczyć się nawet ze starych butów roboczych i zdać czapkę ?
Pewnie dostanie ją jakiś inny nieszczęśnik razem z używanymi butami .
Agnieszka - 2010-01-21 13:25:02 odpowiedz | cytuj
Wyścig szczurów. Złe podejście do personelu każdego szczebla.Sami nie wiedzą, kogo chcą zatrudnić. Lekceważenie nie tylko pracowników, ale i kandydatow do pracy. Ciekawe, co to są w ogóle za kedni. Ci z Zarmenu. Faktycznie złopdziejstwi ch draństwo.
Nikodem Dyzma - 2010-01-21 13:44:18 odpowiedz | cytuj
Skad tyle z łości, przecież to gazela biznesu. Tam powinno się dobrze pracować i świetnie zarabiac.
Nikodem Dyzma - 2010-01-21 13:44:19 odpowiedz | cytuj
odwaga - 2010-01-27 22:38:56 odpowiedz | cytuj
Ja tez tam pracuje, ale nie mam takiego zdania, dostaje wypłate może nie taka jak bym chciał lecz zawsze na czas. Takie gadanie jak w waszym wydaniu jest wredne, może któryś sie odwazy i powie ile razy byliście w pracy po wódce, ile razy nie pracowaliscie a dniówka zapisana, to możecie pisac anonimowo jezeli oczywiscie macje JAJA Natomiast wulgaryzmy i zle opinie piszcie pod własnym nazwiskiem.
Jezeli tak narzekacie to znajdxcie inna prace to pozostałym bedzie tylko lepiej. Paweł Bąk Zarmen
odwaga - 2010-01-27 22:39:03 odpowiedz | cytuj
pikuś - 2010-02-09 11:28:19 odpowiedz | cytuj
Szanowny panie Bąk nikt tu nie wymysla bajek taka jest rzeczywistość
pracowałem w tym cyrku 4 tyg.i dzis wiem że to były stracone dni.
Dziś jest czas na wypłate i co? Znowu niema kasy na czas, niema też świadectwa pracy czym to tłumaczyć mieli miesiąc na rozliczenie i lipa .
Dzieki takim ludziom jak my jest to przestroga dla innych by niewdepneli
w to BAGNO tak ja my to zrobiliśmy.Czekamy jeszcze jeden dzionek i
idziemy do sądu pracy bo takiemu draństwu niewolno folgować.
pikuś - 2010-02-09 11:42:23 odpowiedz | cytuj
Szanowny panie Bąk pozwole sobie przytoczyć rozmowe z brygadzistą budowa w Płocku - Orlen . Jest minus 18 stopni facet wysyła ludzi na 40 metrową kolumne która jest bardzo oblodzona i rusztowanie zostawia wiele do życzenia i moje pytanie jest takie by się podpisał pod tym że ci ludzie mogą tam wejść .On nam odparł że kiedyś pracowało się w gorszych warunkach -wezcie piasek w kieszenie i do góry s........ć.
Itak jak stało 20 chłopa wszyscy mu podziękowali za współprace.
POZDRAWIAM PANA BRONKA.A jeśli chodzi o temat JAJ naprwde je trzeba mieć by pisać takie bzdury panie Bąk.
observer - 2010-02-12 12:33:10 odpowiedz | cytuj
Czytam to wszystko i mysle sobie,że jak to kiedyś peknie ( w wrzody w końcu pękają), to będzie heca na cały kraj. A może i następna aferka finansowa i nie tylko. A swoją drogą ciekawe, co to za jedni?
anonim - 2010-02-12 18:51:29 odpowiedz | cytuj
Najlepsze goście w Zarmenie to niewolniki od Bąka. Zostali na pięknym lodzie. A złodziei to niema większych nie mówiąc o pijakach. No ale tacy ludzie właśnie mają poważanie głąby pijaki i rodzina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mafia fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze pracujący - 2010-03-02 07:04:40 odpowiedz | cytuj
Nie jestem typem awanturnika.Ale czytając te wszystkie opinie muszę stwierdzić że wiekszość uwag krytycznych pod adresem firmy jest prawdziwa.Napewno część pracowników produkcyjnych nie nadaje sie do pracy.Lecz jest tez duza grupa pracowników co chce i umie pracować a mimo tego są traktowani poniżej wszelkich norm.Mam na mysli nie tylko płace ale tez traktowanie ludzi przez mistrzów (i nie tylko).Firma zasłaniając sie"kryzysem" mocno obniżyła zarobki. A jednoczesnie robi absurdalne inwestycje.Ludzie pracujac w takim samym tempie co kilkanaście miesiecy temu otrzymują bardzo ograniczone wynagrodzenia.Dlatego nie ma co się dziwić że ludzie wypisują takie uwagi pod adresem firmy.
anonim - 2010-03-10 15:13:08 odpowiedz | cytuj
smiesza mnie te zarobki w tej firmie zarabiamy jak sklepowe w hipermarketach byle nasze kierownictwo z dnia na dzien nosi wieksze brzuchy i ma ta wysokie mniemanie o sobie kim sie to nie jest. mam dosyc CWANIACTWA naszego kierownika hahaha nie wiem jak nim zostal mowie o kierowniku BUDZANOWSKIM ma podejscie do pracownikow jak w obozie pracy tylko lazi i straszy ludzi a wystarczy ze ktos go kiedys nagra na telefon i pojdzie do sadu pracy - MOBBING...ogolnie mowiac w NIGDY DO \"ZARMENU\" zapomnial bym o jednym podono PALAC KULTURY jest na sprzeda�¼ MOZE nasz Prezes sobie go kupi bedzie pasowal do Jego AUDI A8 ktorego sobie kupil za ZJE.... robote w RADLINIE....gdzie koordynatorem byl J.B. tak samo jak skaszanili robote na P5 droga koordynator J.B.
szczurołap - 2010-03-10 22:38:47 odpowiedz | cytuj
Jesteś typowym szczurem, zabierz swój smierdzący szcvzyrzy tyłek i spadaj z tego Zarmenu Takich " speców jak ty zapewne brak i każdy cie weźmie. Srasz na wszystkich , pewnie ten J. B zabrał ci premie za pijaństwo, lenistwo i partaczenie roboty skoro wiesz ze coć zrobiono źle. Jesteś małym paskudnym robakiem i należy cie na tej drodze nr 5 rozdeptać. Brak ci klasy i odrobiny przyzwoitości. Mam twoje dane wiec zabawisz krótko u nas robaku oślizły.
Lesław - 2010-03-12 15:03:49 odpowiedz | cytuj
Nasz kierownik Budzanowski to jest jak tzw. DZWON!!
- Jest wielki
- Pusty
- i głośny a do tego tępy tak szczała...
alojz - 2010-03-13 11:08:52 odpowiedz | cytuj
kiedyś za was wszystkich wezmie sie prezes jak zobaczy jakich tepakow trzyma w biurze
szybki.... - 2010-03-16 20:46:29 odpowiedz | cytuj

szczurołap - 2010-03-10 22:38 >>>>> jak to mowisz masz moje DANE>>> "szukajcie a znajdziecie" hahaha... ale nie mnie...
babka - 2010-03-17 15:39:06 odpowiedz | cytuj
szybki.... - 2010-03-16 20:46:29

szczurołap - 2010-03-10 22:38 >>>>> jak to mowisz masz moje DANE>>>
zgadzam się z tymi gorszymi opiniami o firmie. Kadra zarządzająca nie liczy się z pracownikami, w nosie mają że ktoś ma dzieci, rodzinę. Nie potrafią docenić pracowitości. A jeden pan z Kuźni to ogląda zakład na kamerach i ma największą satysfakcję z tego że potrąci komuś premię za minutę spóźnienia. Ale patrząc na to wszystko to jego jedyne zajęcie.... oprócz stresowania pracowników.
pozbawiony złudzeń - 2010-03-18 21:15:38 odpowiedz | cytuj
Wszystko co piszą o tej firmie to prawda oprócz wypowiedzi jednego z dupolizów m.bąka.Kadra kierownicza i większość majstrów to głąby bez szkoły i przygotowania zawodowego a pracują dlatego że są przydupasami,sąsiadami rodziną lub innymi pociotkami kogoś z góry.Ich praca opiera się na zasadzie co tu robić żeby nic nie robić i jeszcze komuś coś zapier...Ich polecenia i pomysły przekroczyły już dawno granicę absurdu a w czasie jak nie przeszkadzają pracownikom myślą jak im jeszcze uprzykrzyć życie- niech przychodzą do pracy pół godz. wcześniej i wychodzą pół godz. później to powinno ich trochę wkurw.... potem ukaram ich za nie planowe przyjscie lub wyjście a na koniec zapier.... im z wypłaty kase i powiem ze polecenie odgórne prezesa a jak się nie podoba to za bramę wypier...Następnym ruchem będzie drut kolczasty i psy bez kagańca.Pozdrowienia dla pracowników którzy mimo to jeszcze walczą a dla tych oszołomów w białych kaskach[nie wszystkich] kopniak w jaja z całej siły.Ciekawe co następnego wymyślą ci pseudofachowcy?
Max - 2010-03-21 13:46:30 odpowiedz | cytuj
Zapytajcie swoich kolegów pracujących na umowę zlecenie ile zarabiają... To co z nimi robią to... delikatnie mówiąc brak szacunku.
x