brak logo

One Net Wioletta Czarnik

Warszawa

Opinie o One Net Wioletta Czarnik

ja 2012-01-29 14:37:22
Co ty opowiadasz za bajki? Zarobki są na poziomie? Chyba kieszonkowego dla ucznia z podstawówki. 5 zł za godzinę płacą. Czy to jest dobry zarobek? Obiecują premie, ale jak dojdzie już do zdobycia klienta to okazuje się, że nie podpisał umowy i kasy nie masz, a jeszcze potrafią wyrzucić z dnia na dzień z tej "wspaniałej" pracy nie wypłacając nawet tych groszy za przepracowane godziny. O dodatkach nie wspomnę. Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.
ola 2012-02-01 15:47:36
A ja nie narzekam,pracowałam w firmie osiem miesięcy ale musiałam wyjechać z Wawy i z żalem opuszczałam firmę.
Wypłaty zawsze na czas,mozliwość brania zaliczki....jeśli komuś chciało się popracować uczciwie to nie miał na co narzekać.
były pracownik 2012-02-05 15:12:03
Ja nie wyleciałem za smród tylko mój poprzednik. Wykonywałem swoją pracę solidnie. Moje wyniki w niektóre dni były zdecydowanie lepsze niż tych długo pracujących. (usunięte przez administratora)Nigdy nie wystawię dobrej opinii tej firmie
znam was wszystkich 2012-02-27 15:16:21
Jak miło przeczytac jak to wszyscy dobrze pracowaliscie . Tylko że odnoszę wrazenie że to Firma One Net zrezygnowala z swiadczonej przez Was pracy .Skoro było tak źle to czemu sami nie odeszliscie. Ja pracuje prawie od początku istnienia i nie narzekam. Praca jak praca czasami ciezka a czasem lżejsza. Ale nikt za darmo nie zwalnia i nie płaci.Tak więc życzę wszyskiego najlepszego . Powodzenia w szukaniu pracy. Jak się mozna domyśleć nik z Was nie będzie chciał rekomendacji od tak beznadziejnej firmy. Więc nie wpisujcie w cv że tam pracowaliscie .
to ja 2012-02-27 15:59:21
A ja dopiero się zatrudniam więc dam znać ;-)
xyz 2012-08-30 13:43:30
ty tyczka,skoro polecasz :P tylko czy z wyzszym wyksztalceniem tam przyjmuja? zapytaj szefa swojego :)
xyz 2012-08-30 15:44:01
i widze,ze przyjmuja do biedronki ludzi,ktorzy nie potrafia czytac :) skoro nie umiesz czytac i myslec ,skoro tak to komentujesz...biedronka gratulacje :D
kk 2012-12-12 15:33:50
Prosimy o podanie linków do innych firm gdzie piszą o ONENET-Wioletta Czarnik każdy z miłą chęcią chciałby się dowiedzieć prawdy o tej firmie.Nie jedna osoba została oszukana co do wypłaty w firmie w Warszawie. Aż mnie dziwi że ona dalej funkcjonuje mimo wielu [usunięte przez admina]
marti 2012-12-14 22:07:50
wystarczy wpisać w google nazwę firmy i dopisać forum lub opinie. można tego trochę znaleźć. tez się dziwię że jeszcze funkcjonują ale to kwestia czasu. ja osobiście nie miałam z nimi do czynienia ale moja przyjaciółka przepracowała u nich miesiąc i otrzymała 700 ZŁ !!! koszmar !!!
UP 2013-01-05 00:51:56
Zapraszam na lekcje do Profesora Miodka
pisze się pocą, a takie słowo jak szmaciuga nie istnieje....
Niech ktoś zamknie ten kabaret zwany Onenet
Ten Typ 2013-01-09 18:57:06
a kim ty kur... jesteś żeby mówić komuś co ma robić... zamknac firme to se osoba zamknie jak będzie chciała... nie pasuje ci nie pracuj... pracowałaś nie podobało sie to zamknij [usunięte przez admina]i idź gdzie indziej. tyle w temacie
kattt 2013-02-04 17:28:53
Przykro mi ale same komentarze mówią za siebie a opinie od ludzi z innych biur gdzie już pracuję mówią same za siebie.
Jola 2013-02-16 19:26:39
Widać kulturę panującą w tej firmie.[usunięte przez admina]
romeo 2013-02-21 12:17:39
gdzie jest nowe biuro?
JULIA 2013-02-21 13:36:48
W PCIMIU DOLNYM A CO?
xxxxxx 2013-02-21 13:38:15
Słyszałem że się zamkneli na amen. Upadli...
aaa 2013-02-21 23:35:19
Nie znając nikogo z siemiatycz napisze ze jesteś żałosny
każdą osobę nazwiesz pajacem która została poszkodowana tych osób jest sporo jak widać siemiatycze i warszawa
Widać kto się wypowiada dużo myśleć nie trzeba
ta dyskusja powinna dawno się skończyć te całe pisanie o one net nie prowadzi do niczego a czytające to osoby maja tylko ubaw i kabaret..
kakakaka 2013-03-06 22:04:45
Firma masakra, nie wypłacają pieniędzy cały miesiąc pracowałam za darmo....;/[usunięte przez admina] właścicielka dno.. słoma z butów wystaje nie wiem dlaczego jeszcze nie dobrali się jej do dupy i nie zamknęli tej całe "firmy" Stanowczo odradzam, jak pracowałam to w miesiącu wszyscy pracownicy nie dostali wypłaty. albo grosze typu 100-400 zł za miesiąc i wszscy odeszli
obserwator 2013-03-21 19:15:54
Zapraszam wszystkie osoby oszukane przez tą firmę do pozwu zbiorowego proszę o kontakt superwiola@onet.eu
kakakaka 2013-03-21 21:07:06
ja się zgłaszam meil poszedł
pierwszy 2013-12-18 23:01:59
niestety to prawda ale ją zarabialam. tam. ok 4000 ale szefowa to sz......
arkadiusz 2013-12-24 15:26:24
Witam,
pracowałem w firmie przez miesiąc i po miesiącu zostałem zwolniony z powodu moich kiepskich wyników. Prawda, moje wyniki nie były świetne aczkolwiek poziom firmy -(usunięte przez administratora). Nie chcę się tutaj mścić tylko napisać prawdę. Baza klientów - (usunięte przez administratora) Brak jakiegokolwiek opisu, tylko numer telefonu, ewentualnie adres i obecna usługa, co i tak rzadko było wpisane. Często było tak, że dzwoniło się do klienta, który już miał podpisaną umowę, a baza podobno była czysta i świeża jak nowo upieczone bułeczki. Wprowadzanie zamówień przez osobę za to odpowiedzialną - porażka. Po tygodniu okazywało się, że moja umowa nie zostanie zrealizowana ponieważ telemarketer z innej lokalizacji złożył zamówienie i miało to miejsce tylko dlatego, że wprowadzenie mojego zajmowało tydzień, a nie było realizowane od razu. Oczywiście usłyszałem, że to moja wina bo nie przywiązuję do siebie klientów, żenada. Kompetencji osoby, która nadzoruje zespół telemarketerów nawet nie skomentuję. Na umowę czekałem i czekałem, ciągle mówiono mi, że będzie gotowa jutro i jutro, aż w końcu mnie zwolnili i umowy nie widziałem na oczy. Po zwolnieniu miałem dostać wynagrodzenie, nie wysokie ale zdawałem sobie z tego sprawę przy moich wynikach, aczkolwiek należało mi się. Pieniędzy oczywiście nie zobaczyłem na swoim koncie. Pracownicy firmy nie odbierali ode mnie telefonów ani nie odpisywali na maile. Odnośnie ochrony danych osobowych klientów - śmiech na sali, dokumenty z danymi porozrzucane gdzie się da, nie są przechowywane w zamykanych na klucz szafach, a bazę klientów i formatki można spokojnie wynieść z placówki na osobistym komputerze bądź pendrivie. Osobiście nie polecam współpracy z firmą ONENET (usunięte przez administratora) - brak jakiejkolwiek rzetelności i szacunku wobec pracowników, jedno wielkie (usunięte przez administratora).

Pozdrawiam.
tego no 2013-12-24 16:49:58
to moze juz czas i pora zrobic cos w tej sprawie prosze o info na jakiej ulicy ta firma istnieje gdzie sie znajduje
aaaaaaaaaaaa 2013-12-27 22:57:50
nie wyglada mi na to aby na Warszawa, (usunięte przez administratora) byla jej firma
ma 2014-12-01 13:45:54
Jaką umowe podpisaliscie, że firma pozwoliła sobie na takie zachowanie. Naprawde nie dostaliscie ani grosza? Czasami opoznienia w platnosciach sie zdarzaja. Czy i w tym przypadku wynagrodzenie przyszlo z opoznieniem, bo nie fajnie jeżeli rzeczywiscie nic nie zaplacili. A ja chcialam starac sie o prace w One Net Wioletta Czarnik. Jak sytuacja wyglada aktualnie? Moze ktos, coś wie???
piotr pirat 2015-01-30 19:14:11
nie wiem czy to wina moja czy ich informatyków, ale ich strona internetowa się u mnie na komputerze nie otwiera.a tak się składa że poszukuję nowego zatrudnienia i pracodawcy, a moje oczy i intencje kierują się w stronę One Net Wioletta Czarnik. czy obecnie ustabilizowała się już sytuacja z terminowością wynagrodzeń?
piotr pirat 2015-01-30 19:14:26
nie wiem czy to wina moja czy ich informatyków, ale ich strona internetowa się u mnie na komputerze nie otwiera.a tak się składa że poszukuję nowego zatrudnienia i pracodawcy, a moje oczy i intencje kierują się w stronę One Net Wioletta Czarnik. czy obecnie ustabilizowała się już sytuacja z terminowością wynagrodzeń?
tomek 2015-02-16 18:58:48
no u mnie też nie działa właśnie, nie wiem o co chodzi konkretnie czy to z tą stroną sa jkieś prpblmey, jest w pzrebudowie czy o co chodzi konkretnie? naprawdę chętnie się dowiem czy firma planuje rozwój jakiś czy właściwie przeciwnie? bo nie wiem czy teraz cokolwiek działac u nich czy nie, jak polecacie?
Emosia 2016-05-13 14:12:51
Widzę, że poszukiwali architektów, a teraz nic i cisza?
Zostaw swoją opinię o One Net Wioletta Czarnik - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie One Net Wioletta Czarnik