brak logo

Ti - Ma

Gdańsk

Opinie o Ti - Ma

Kicioch:) 2009-08-25 21:26:19
Firma zawodowa!Polecam-pracuję już tutaj dłuższy czas i jestem bardzo zadowolona!Pozdrawiam ,,opiekunów,, naszej grupki;))
1
Kicioch:) 2009-11-28 19:24:26
No,no....Opinie nie ciekawe....Ja mam o tyle dobrze,że nie jestem sekretarką!
Anonim-czy Ty byłaś/byłeś/jesteś sekretarką?

Pozdrawiam:)
Kicioch:) 2009-12-07 21:18:09
DO KACPRA:Ogólnie rzecz biorąc-opinie tutaj nie są pochlebne dla firmy-ale szczerze(!)-dla pracowników fizycznych są wporządku!Urlopy płatne,pełen etat,umowy są wporządku!Wypłaty są na czas!Nigdy się nie spózniali.Nie mam podstaw by pisać o nich inaczej.Współpracuję z nimi baaaardzo długo jest wszystko dobrze!Polecam-bez obaw!

Ps.A jaka to praca w Holandii?

Pozdrawiam!
Kicioch:) 2010-01-14 21:32:02
Hahaha!Dobre!Ludzie(!) co zwykły fizol może wiedzieć o układach w firmie!A gdzie są inne kontrakty,to mnie nie interesuje!Mam swoją pracę,wypłata jest,urlop,weekend wolny,więc mam w nosie co z całą resztą! Powodzenia:))
1
anonim 2010-03-08 15:27:16
Zgadzam sie ze wszsystkim co tu jest napisane.( usunięte przez administratora )
dupa 2010-04-15 13:55:50
a co, nie umiecie tego zglosic do inspekcji pracy?? mozna to zrobic anonimowo.
Kicioch:) 2011-02-27 18:52:41
Juz nie pracuje od dawna...I cale szczescie;)Pozdro dla wszystkich ( usunięte przez administratora ).Było dobrze,jest jak jest.Nie znam sytuacji od ,,środka,, ale co nieco wiem(usunięte przez administratora)!Wierze tylko,że będzie jak kiedyś...
anonim 2011-02-28 12:09:42
Wie może ktos co dzieje się z( usunięte przez administratora ) tym który zajmował sie pracownikami w belgi? może ktos ma kontakt? pozdrawiam
anni 2011-10-14 21:26:57
bardzo dziękuję za wszystkie opinie na temat pracodawcy.
zostalam zaproszona na rozmowę i postanowilam poszukac opinii na temat pracodawcy i to co znalazlam mnie przerazilo.
nawet nie do pomyslenia ze to mozliwe w dzisiejszych czasach.
anonim 2011-10-18 14:13:04
Ja też zostałam zaproszona na rozmowę do nich, ale po tym co tu przeczytałam dziękuję bardzo nie mam zamiaru tam iść.
mmmm 2011-10-26 10:15:45
Pracuję w TI-MIe od lat, jest to solidna firma, wynagrodzenia płatne na czas (wszystkie zarobki są ewidencjonowane), urlopy bez problemu także płatne.
anonim 2012-01-22 23:35:11
anonim - 2011-02-28 12:09:42

Wie może ktos co dzieje się z( usunięte przez administratora ) tym który zajmował sie pracownikami w belgi? może ktos ma kontakt? pozdrawiam
Kogo szukasz?Było tam kilka osób.
umeble 2012-11-25 18:08:49
Pracowałem, w prawdzie już kilka lat temu, nie mniej stwierdzam, że i Pani M i Pan R nigdy nie utrzymają pracowników na dłużej! Nie szanują ludzi, nie doceniają starań. W przypływie dobroci nieraz coś im się uda. Niestety gdyby teraz ktoś by mi nawet dopłacał za żadne pieniądze bym tam nie pracował!!! Na początku jest ok. niestety potem to jedna wielka porażka!(usunięte przez administratora), praca po 12 godzin itp. Jeżeli szukasz pracy to nie tam - lepiej za mniej lecz w normalnej atmosferze.
anonim 2013-06-03 11:13:09
A kogo szukają?
robert 2013-07-18 09:36:14
jaka płaca na stanowisku serwisanta maszyn i urządzeń? co z nadgodzinami i warunkami socjalnymi interesuje mnie praca w Belgii? czy ktoś wie?
Misiek 2015-01-10 14:01:08
Zwykle więcej pytań niż odpowiedzi. Zastanawiam się czy ktoś próbował się bezpośrednio skontaktować z firmą i czy jest to możliwe, bo ich strona internetowa jakoś średnio funkcjonuje http://www.ti-ma.pl/ Jakby ktoś miał aktualne informacje o tym co u nich i czy będą planowali jakieś rekrutacje to bym był wdzięczny.
Waligor 2015-03-21 13:15:49
Jeżeli nikt nie dzieli się informacjami to opcji jest kilka - albo po prostu ludzie tam nie pracują, albo pracują i nie mają świadomości o istnieniu tego forum lub co gorsza, specjalnie się nie wypowiadają. Też może być to prawdopodobne, bo działalność nie jest duża i znalezienie autora wpisu wewnątrz firmy nie byłoby takie trudne.
kris 2015-05-13 22:52:25
Pracowałem dwa lata w Belgi z tej firmy i dobrze wspominam. Firma jest ok.
anonim 2015-10-15 17:04:40
Pracowałem dla Ti-ma w Belgi w fabryce prowadzonej przez hindusów.Pracownicy nie szanowani bo hindusi są z wyższej kasty i mają innych za nic.Można w każdej chwili wylecieć za byle co.Po tym już Ti-ma się nie interesuje czy masz jak wrócić.Dużo godzin a o wynagrodzenie za pracę lub jazdę swoim samochodem trzeba się dopominać.Pracowałem w innych firmach i w porównaniu to tej nie polecam.Cieszę się,że pracowałem dla tej firmy tak krótko.
ona 2016-02-16 16:30:02
krótko- nie polecam:)
1
123 2016-02-20 19:42:38
co jest z sekretarkami w tej firmie, że ciągle szukają nowych??? Moze ktoś napisać cos wiecej zamiast - nie polecam?????
Nico 2016-02-29 08:08:18
A to ciekawe, bo mnie na rozmowę w sprawie pracy zaprosili już po tym terminie. Jednak wolę nie ryzykować po tym co się tutaj dowiedziałam i mam nadzieję, że jak najwięcej nierzetelnych firm ludzie będą opisywać w necie.
ona 2016-03-01 17:02:33
zatem zatrudnili kogoś na moje miejsce, ja wytrzymałam 4 miesiące:)
Aga 2016-05-01 20:06:25
Też chętnie się dowiem dlaczego,bo zastanawiam się nad pracą tam...
emi 2016-05-24 08:15:43
to uważaj. jak ci powiedzą ze jesteś zatrudniona to nie rzucaj roboty bo za tydzień się rozmyśla. szok. tak niepowaznych ludzi dawno nie widziałam.
Zielona 2016-06-21 23:06:43
Ona - A na jakim stanowisku pracowałaś, że niby tyle wiesz? Hi Hi, jak zdażyłaś przejrzeć dokumenty kadrowe z 20 lat, to nie dziwię się, że mieli zastrzeżenia do pracy...Czemu odeszłaś i dlaczego już tam nie pracujesz? Moze ktoś obiektywny, kto aktualnie pracuje wypowiedziałby się? Wiadomo, że na portalu piszą głównie ci, co nie pracują z różnych powodów już w firmie tej czy innej.
Zostaw swoją opinię o Ti - Ma - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ti - Ma