brak logo

Gastop Sp. z o.o.

Zabierzów

Opinie o Gastop Sp. z o.o.

ADAM 2013-02-28 12:11:46
ja też tam pracuję i wydaje mi się, że takie problemy jak wymieniacie to będą się u Was pojawiały gdziekolwiek do pracy pójdziecie. Proponuję, rzetelną i uczciwą pracę wtedy każdy pracodawca będzie z Was zadowolony.
Dominik 2013-02-28 12:14:18
potwierdzam opinię kolegi. Nie mam zastrzeżen do firmy bo firmę tworzą ludzie i mam w niej wielu dobrych znajomych, a jeżeli do firmy jakimś sposobem dostaną się osoby, którym się nie chce pracować to tylko demotywują innych, frustrują samych siebie i osoby z nimi mające współpracować.
1
sanczo 2013-03-28 09:57:46
Witam
Zostałem zaproszony do ww firmy na rozmowę o prace na stanowisko konstruktora czy możesz napisać jak wygląda tam praca, zarobki, park maszynowy, współpraca z ludźmi itp. Proszę o opisanie w miarę obiektywnie. Ostatnio odszedłem z innej firmy bo nie płaciki wynagrodzenia tam też się to zdarza ?
olo 2013-06-10 10:34:02
Cuż odpowiem tak, 2 lata to strasznie długo.
Nie zgadzam się z tą wypowiedzią.
Musisz być na prawdę sfrustrowany skoro po takim czasie dalej myślisz o Gastopie!
1
arnold 2014-04-21 14:06:29
Pracuję tam od kilku lat. Jak ktoś ma stalowe nerwy (usunięte przez administratora) Firma nie inwestuje w sprzęt, nowe technologie, kompletnie nic. Produkcja garażowa. Wymagania pracodawcy wielkie a w zamian nic. Nie polecam! Omijajcie tą firmę z daleka!!!Sam sobie się dziwię że jeszcze tam pracuję.
1
młody 2014-04-24 12:33:26
Witam, jakie warunki pracy i wynagrodzenie może liczyć spawacz?
były pracownik 2014-11-19 09:37:15
Witam,
prawdziwa opinia jest tylko Arnolda. Nie dziwi Was, że opinie zaczynają się od dziwnego wpisu z 2013roku ? :) Wszystkie opinie na tak to zwykły PiaR, wybielanie swoich poczynań. Polityka jest prosta: (usunięte przez administratora) Pozdrawiam
1
szyszka myszka 2014-12-27 22:30:37
nie jest teraz kolorowo? no cóż,ale czy są jakiekolwiek wolne stanowieska i szansę na zatrudnienie na młodych zdolnych kobiet jak ja? bardzo szukam pracy teraz pilno a taka branża mnie pasjonuje, nawet jeśli chodzi o pracę fizyczną. jeśli macie z wewnątrz firmy jakieś konkretne informacje to prosze o kontakt
1
kato 2015-02-27 04:12:14
ja firmę Gastop poznałem przy okazji dużej imprezy w Polsce ;) GASTOP Production Sp. z o.o. wykonała roboty budowlane związane z instalacją bramek obrotowych wysokich, kołowrotów, ogrodzeń, barier bezpieczeństwa na największych stadionach EURO 2012. Stąd właśnie wiedziałem , że gdzieś już te nazwę słyszałem
wanda90 2015-03-13 18:47:16
do takiego montaż, i ewentualnego serwisowania, o jakim wspominał w swoim komentarzu Kato, szukają może teraz jakichś pracowników nowych? ja już w tym temacie doświadczenie mam ale jednak chciałaby nabryć szlifu i doświadczenia zawodowego - czy myślicie że mam jakiekolwiek szanse na zatrudnienie u nich?
sonia 2015-03-30 16:01:49
znam tą branżę od bardzo technicznej strony, przez kilka lat u konkurencji byłam właśnie monterem/serwisantem więc myślę że bez problemu poradziłabym sobie w Gastop Sp. z o.o i wniosłabym nową profesjonalną jakość do firmy. jednak szukam odpowiedzi czy opłaca mi się i czy warto zmienić firmę na Gastop Sp. z o.o
Adrian 2015-08-21 17:06:35
Nie polecam tej firmy
1
Adrian 2015-09-21 15:44:46
Zależy wszystko na jakie stanowisko cie zatrudnią, najczęściej chcą zeby założyć swoją działalnosc. (usunięte przez administratora)
1
Strażak 2016-03-01 08:55:30
Kierownik jest taki sam
1
były 2016-04-27 14:38:04
kłamstwo na resorach, każdy z byłych pracowników to potwierdzi
1
Ksin 2016-09-27 10:07:31
podwyżkę - prądu i gazu...:-) , miedzy innymi ja odszedłem ponieważ 10-ego na pytanie co z pensją padała odpowiedź cyt. "...nie wiem..."
2
mjurek 2016-09-27 10:22:08
@ksin no ale finalnie pensje otrzymałeś, jak rozumiem?
Kolomolo 2016-10-26 10:22:16
Powiem tak, firma nastawiona tylko i wyłącznie na SWÓJ zysk.
Słabo z kasą, brak normalnych umów, dość nie zrozumiała polityka wewnątrz firmy itd...
cały czas jest źle i źle i źłe....
wszystko co robisz to cię gnębią.
warunki w których pracuje się to masakra: zimno, wilgotno, brudno, myszy, szczury..
dodatkowo brak możliwości rozwoju jakiegokolwiek!!!
NIE POLECAM
1
Zostaw swoją opinię o Gastop Sp. z o.o. - Zabierzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gastop Sp. z o.o.