brak logo

Airport Cleaning Service Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Airport Cleaning Service Sp. z o.o.

ona 2016-02-22 07:12
A to który taki anbitny?
3
Rogacza przyjaciółka 2016-02-23 06:55
Tu nie chodzi o to żeby sypać nazwiskami, szczegóły nie mają znaczenia. To jest forum o pracodawcy i atmosferze pracy. Jeśli chodzi o samą firmę Airport Cleaning Service Sp. z o.o. jej nie można nic złego zarzucić bo najważniejsze warunki spełnia: przestrzeganie przepisów BHP-P-POŻ, wynagrodzenie zawsze na czas, a nawet na święta pracownicy dostają bony pieniężne. Opinie te maja za zadanie psychicznie przygotować nowych pracowników, a nawet pomóc im w wyborze firm. Władza firmy powinna zastanowić się przyczyna odejścia z pracy starych pracowników, zwłaszcza, że większość z nich nie ma ,, zaklepanego'' miejsca w innej firmie. Najbardziej zabawniejsze w tej firmie są osoby które pełnia jakieś funkcje nadzoru nad zwykłym pracownikiem (czyli prawa ręka kierownika). Wykształcenie max podstawowe, brak umiejętności przeczytania prostego sms a już pełni jakąś dodatkową funkcję w firmie. Suuupeer…Pozdrawiam gorąco i życzę sukcesu w firmie... :-)
5
Pracownik 2016-03-21 17:49
Wreszcie jakiś pożytek ze zmiany władzy. Jeśli miałby to byc jedyny sukces nowej władzy to warto było na nich głosować.
1
zolza 2016-03-21 18:44
Nawet nie wiedziałam że precel ma tylu fanów :-}
Pracownik 2016-03-21 19:08
Nie jeden ma dzisiaj powód do świętowania. Ciekawe gdzie teraz będzie straszyć
Pracownik 2016-03-21 19:54
Pularda w końcu podzieliła los pulard
pracownik 2016-03-21 21:17
A precel to była kobieta?
07 2016-03-21 22:39
Ugotowana w rosole, czy upieczona.! A może lepszy macie przepis smakowity.?
Pracownik 2016-03-22 08:36
To jak jest z tym Prezecem - straszy na lotnisku czy gdzie indziej?
My 2016-04-01 12:40
Pani Prezes Aneta, jest najlepszym Prezesem w ACS.!!!
1
My 2016-04-10 19:25
Pajacu, ty wiesz co piszesz.? Pani Aneta Prezes jest i będzie. Pani Aneta jest najlepszym Prezesem Firmy ACS.Pajac ozzzi won. Przeproś Panią Anetę.
PRACOWNIK 2016-04-14 04:46
A jednak Precel dostał SZEFA Mam nadzieję, że będzie taki do niej jak ona do ludzi. Może skończą się obiadki na koszt firmy z przydupasami.
1
ciach 2016-05-09 11:23
Pajacu, siedz spokojnie na pupie, chyba, że masz owsiki to się drab. "Ach" Pani Prezes podziękuj, bo mogła Cię gorzej potraktować.!!!






















Pani Prezes mogła Ciebie potraktować gorzej, to się ciesz
1
Łukasz 2016-06-08 15:25
Zgadzam się z przedmówcą. Klimat w firmie stał się sztywny,szczególnie przez to,że na stanowiskach kierowniczych są lizodupy i sprzedawczyki,jaki wśród pracowników znajdą się pospolici podpier.alacze!
6
ROBO 2016-06-24 16:59
Wszyscy pracownicy sprzątające, dostali wypowiedzenia i nowe umowy. Zadowoleni są wszyscy w 100%, podstawa 3000 zł. Dobra Firma.!
Ha ha 2016-06-28 21:20
Te 3000 to chyba za dwa etety.
5
Robol 2016-07-02 19:32
Chyba Ci się to przyśniło.Kto tam zarabia 3 tysiące ? Chyba kierownik tylko. A Ci co pracują na umowie zleceniu,nadal są traktowani jak śmieci. Żenada. Wynagrodzenie może i zawsze jest na czas,ale te 9zł na godzinę to śmiech na sali. Praca mimo wszystko nie jest ciężka,ale samo to,że jest się 12h na nogach jest męczące. Niektórzy kierownicy są takimi prostakami,że szkoda gadać. Jak ktoś z zarządu zjawi się na lotnisku,to wszyscy panikują,jakby kur.a papież miał przylecieć. Dobrze,że jeszcze nie trzeba im szanownych 4 liter lizać na powitanie i padać na kolana.
2
Robol 2016-07-02 19:38
Tam ciągle brakuje ludzi. Na zmianie na teren zewnętrzny jak jest 7-8 osób to dobrze.. Ale zaznaczmy to,jak wielkie to jest teren. Taka ilość ludzi to jest żenada do obrabiania tak wielkiej przestrzeni. A jeszcze teraz dodatkowo otwierają drugi parking,to chyba sami kierownicy będą tam za przeproszeniem zapierda.ać na tym parkingu,bo inaczej ta mała garstka ludzi zajeździ się tam na dobre albo po prostu rzuci tę pracę.
2
Robol 2016-07-02 19:42
He he he .Przestrzeganie BHP i Ppoż... To jakiś żart chyba. :)
2
zołza 2016-09-16 15:41
Od ponad miesiąca zero wpisów WOW ale precel wszystkich postraszył , a ta interpelacja jest stara z przed paru lat.....
1
Pracownik 2016-09-26 15:29
Trudnościeralne przestraszyć się Precla - można sie potknąć o słomę wypadająca z butów.
Pracownik 2016-09-26 15:32
Trudno się nie przestraszyć Precla - można sie potknąć o słomę wypadająca z butów. Nie mówiąc już o figurze i mordeczce w syfach
1
UMOWA O PRACĘ DLA WYBRANYCH....R 2016-10-11 18:15
pomijając temat....PANI PREZES OBIECAŁA UMOWY O PRACĘ OD PAZDZIERNIKA 2016 r. osobom na umowę zlecenie.....gdzie one są??????to pic na wodę....obiecanki cacanki........tu w ACS tylko UMOWA ZLECENIE nawet zero podwyżki, TO JEST DYSKRYMINACJA I WYKORZYSTYWANIE LUDZI NA UMOWĘ ZLECENIE....TAKŻE LUDZIE ZASNAÓWCIE SIĘ ZANIM PRZYJDZIECIE TU PRACOWAĆ
1
Były pracownik 2016-10-11 19:54
A czego spodziewacie się od Pulardy?
1
ZOŁZA 2016-10-20 15:35
Jak jeszcze syfiarka pracuje ??????
Jej kochaś i mocodawca poleci już niedługo :-)
ona za nim .....................
1
Zdradzony 2016-10-20 20:15
Była sobie Pularda..... Pa, pa
1
Cichy Wielbiciel 2016-10-20 21:17
Ciekawe gdzie teraz zacznie Paszkwil straszyć. Fajnie by było gdyby Sucha z pryszczami i Służąca tez poleciały. Powietrze by sie oczyściło.
Pracownik 2016-10-21 07:35
Kto był mocodawcą i kochaniem Pulardy? Brrrrr
ZOŁZA 2016-10-21 16:57
pULRADY JUŻ NIE MA DOSTAŁA WYPOWIEDZENIE I POSZŁA DO DOMU
Pracownik 2016-10-21 18:17
Piękny początek weekendu. W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i usunął to coś.
Też MY 2016-10-21 18:57
Ale już jej nie ma .ha ha
Też MY 2016-10-21 18:58
szkoda że jeszcze kopa nie dostała. Wypowiedzenia to dostają normalni ludzie
1
Pracownik 2016-10-21 19:00
Zołza, powiedz wreszcie kto tak wspierał Pularde ze sie tak długo utrzymała?
Bya 2016-10-21 19:58
No i co fajnie jest ...........
1
Pracownicy 2016-10-21 20:47
Zajebiście!!!!!
My Wszyscy 2016-10-21 21:41
Jak wywalało ludzi to też jej było fajnie. To co ma byc teraz niefajnie. Gorzej dla nas nie będzie. Gorsza przyjść nie moze.
Pracownik 2016-10-23 19:44
Co tak Wszyscy zamilklii? Duch Pulardy straszy czy jak ?
Byla 2016-10-24 18:58
Zawsze wiezylam ze zle wroci do tej Pani podwojnie :):)
1
Ja 2016-10-29 19:30
Co tak wszyscy zamilkli?
wkurwio.y 2016-11-16 14:15
Zgadzam się,umowa o pracę miał być od października,naobiecywali ludziom i na tym się skończyło. Ta firma to jakaś jedna wielka żenada. Przyjmują pracowników,którzy chleją na zmianach,przyjmują tych,którzy zostali wyrzuceni za picie kiedyś. O warunkach w "pokoju socjalnym" mieszczącym się na poziomie 0 parkingu P1 można byłoby dużo opowiadać. Nie dość,że nie ma ogrzewania,a zima za pasem. To jeszcze nie ma miejsca na to,żeby usiąść jak człowiek i porządnie zjeść przy stole ciepły posiłek. Powinna zająć się tym inspekcja pracy. To jest braku poszanowania dla pracownika i czyste wykorzystywanie go jako niewolnika. Płacą gównianą stawkę,za tyle godzin pracy. W okresie zimowym nie ma żadnych dodatków za pracę przy śniegu.Kierownictwo wykłada laskę na pracownika,ale do pracy to gonią jakby ku.wa tamtędy papież miał się przechadzać. Ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM NIKOMU!!
9
ZOŁZA 2016-12-19 16:54
O czym ty człowieku gadasz ??? dla mnie jesteś frustratem - jakie dodatki ???? zapracę przy śniegu ??? co było jak podpisywałeś umowę ???? zgodziłeś na wszystko co masz!!!! też na stawkę którą ci płacą więc nie zaśmiecaj forum swoimi żalami - napisz do "przyjaciółki" jak ci nie podoba się ta robota to spiep..... do impela czy innych
Przyjaciółka 2016-12-20 19:48
Wiecie może gdzie teraz straszy Pularda?
ArristedDevelopment 2017-02-09 12:36
UWAGA ,to co sie tam dzieje to istny cyrk!!! kierownictwo tragicznie podchodzi do pracownika!! zarzad ma wszystko gdzies,mam nadzieje ze Dyrekcja PPL przejzy na oczy i wywali ta firme z lotniska!...
7
Użytkownik lotniska 2017-02-09 13:29
Na lotnisku jest brudno lub bardzo brudno. Jak kto woli. Kto ponosi za to odpowiedzialność? Zarząd PPL czy zarząd ACS. Oto jest pytanie.
3
Hitman 2017-02-12 23:33
Pracowniko zabrali 100 zl za niechorowanie to skandal zróbmy cos wreszcze bo nas maja za glupich.niech wszystkie zmiany staną prosze
3
Hitman 2017-02-22 17:24
Dali nowy regulamin firm ACS do podpisania każdej zmianie.
1:nie wpisanie się na listę obecnosci brak premii 10 procent
2:brudny ubiór brak premii 10 procent
3: spóźnienie 1 minutowe brak premii 10 procent
4:zepsucie maszyny nie z winy pracownika brak premii 10 procent.
Wiele jest takich podpunktów żeby zabrać ludziom premie
To się nadaje do inspekcji pracy.
Ten regulamin to jest wewnętrzny a nie z kodeksu pracy droga firmo,zgłoszę to jak to dacie nam
7
Barozo P2 2017-02-24 08:53
brak zaplecza socjalnego...kto by pomyslal by jesc w szatni i przy pseudo magazynku z plynami!!!! zapraszam na parking szanowna dyrekcje ACS na sniadanie!!!! Traktujecie nas gorzej niz w sredniowieczu!
9
ktos z lotniska CARGO 2017-03-09 10:23
czytajac wszystkie te opinie,zastanawiam sie jak moze ta pseudo firma jeszcze istniec na lotnisku,wszak to przeciez wizytowka polski,masakra...PPl przymyka na to oko....to jest niedopuszczalne!!!!
7
Hitman 2017-03-15 01:42
Ktos wkoncu sie wkurzy kwestia czasu i bedzie po ace stresie!!!
5
ADAMOS 45 2017-03-18 22:01
SYF,UBUSTWO I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] FIRMA KRZAK.......
2
Zostaw swoją opinię o Airport Cleaning Service Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Airport Cleaning Service Sp. z o.o.