brak logo

Airport Cleaning Service Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Airport Cleaning Service Sp. z o.o.

JA 2015-12-21 17:32:03
Marionetka
Pracownik 2016-01-18 08:22:48
I na to wygląda, że nasz Precel się wykruszy. Nowy Dyrektor, nowa władza i koniec Precla. Będzie straszyć gdzie inndziej, o ile ktoś ją zechce. Nie wiadomo, kto przyjdzie, ale z pewnością większe bydło przyjśc nie może. Dobranoc Preclu
ZOŁZA 2016-01-18 17:11:28
precel odchodzi ???????????????????//
Gdzieś ty to słyszał "pracownik" ??????????????????????????
Pracownik 2016-01-19 10:51:22
Nowa miotłóa przymiecie nowego Precla. Takie życie. Kwestia dni.
ZOŁZA 2016-02-05 17:16:25
Jakoś nie przymiata nowego ..... ciągle stare ciągle stare i wątek jakoś umarł
nikt nie pisze .......
Ja 2016-02-10 00:30:44
Aja słyszałam że Pawlisz z Ela mają wrócić a precel pa pa
ZOŁZA 2016-02-11 04:29:28
A ja słyszałam że pRECEL przez ostatnie dwa dni siedzi w PPL i żebrze by ją zostawili :)
olek 2016-02-21 17:25:05
Ta firma to dno ,odradzam prace w acs .kolchoz
Wtajemniczony 2016-02-21 20:31:03
Brawo kierowniku, Twoje zachowanie powoduje odejście z pracy najlepszych pracowników... Trzymaj tak dalej a sam zaczniesz śmigać z mopem po lotnisku....
5
Rogacza przyjaciółka 2016-02-22 06:53:51
Odradzam pracę w tej firmie, kierownik chodzi za pracownikami i patrzy im na ręce, wystarczy na chwilę się zatrzymać a już wielka afera ze strony kierownika. Często wrażliwe pracownice płaczą przez niego. Jak pracownik zniknie z jego ,,horyzontu''( na WC) to dzwoni na prywatny telefon i nakazuje go bezpodstawnie odbierać, Pragnę przypomnieć ze jeśli pracownik nie podpisał tzw. lojalki to nie ma obowiązku nosić przy sobie prywatnego telefonu w godzinach pracy i się tłumaczyć gdzie jest i co robi.. Lepiej mają osoby paląca, wychodzą na przysługującego papierosa i już ich się nie czepia. Lub osoby od których kierownik dostaje .......... :-) Dla uczciwych i dobrych ludzi nie ma tam miejsca...
3
ona 2016-02-22 07:12:50
A to który taki anbitny?
3
Rogacza przyjaciółka 2016-02-23 06:55:11
Tu nie chodzi o to żeby sypać nazwiskami, szczegóły nie mają znaczenia. To jest forum o pracodawcy i atmosferze pracy. Jeśli chodzi o samą firmę Airport Cleaning Service Sp. z o.o. jej nie można nic złego zarzucić bo najważniejsze warunki spełnia: przestrzeganie przepisów BHP-P-POŻ, wynagrodzenie zawsze na czas, a nawet na święta pracownicy dostają bony pieniężne. Opinie te maja za zadanie psychicznie przygotować nowych pracowników, a nawet pomóc im w wyborze firm. Władza firmy powinna zastanowić się przyczyna odejścia z pracy starych pracowników, zwłaszcza, że większość z nich nie ma ,, zaklepanego'' miejsca w innej firmie. Najbardziej zabawniejsze w tej firmie są osoby które pełnia jakieś funkcje nadzoru nad zwykłym pracownikiem (czyli prawa ręka kierownika). Wykształcenie max podstawowe, brak umiejętności przeczytania prostego sms a już pełni jakąś dodatkową funkcję w firmie. Suuupeer…Pozdrawiam gorąco i życzę sukcesu w firmie... :-)
3
Pracownik 2016-03-21 17:49:40
Wreszcie jakiś pożytek ze zmiany władzy. Jeśli miałby to byc jedyny sukces nowej władzy to warto było na nich głosować.
1
zolza 2016-03-21 18:44:04
Nawet nie wiedziałam że precel ma tylu fanów :-}
Pracownik 2016-03-21 19:08:12
Nie jeden ma dzisiaj powód do świętowania. Ciekawe gdzie teraz będzie straszyć
Pracownik 2016-03-21 19:54:24
Pularda w końcu podzieliła los pulard
pracownik 2016-03-21 21:17:19
A precel to była kobieta?
07 2016-03-21 22:39:43
Ugotowana w rosole, czy upieczona.! A może lepszy macie przepis smakowity.?
Pracownik 2016-03-22 08:36:10
To jak jest z tym Prezecem - straszy na lotnisku czy gdzie indziej?
My 2016-04-01 12:40:33
Pani Prezes Aneta, jest najlepszym Prezesem w ACS.!!!
1
My 2016-04-10 19:25:24
Pajacu, ty wiesz co piszesz.? Pani Aneta Prezes jest i będzie. Pani Aneta jest najlepszym Prezesem Firmy ACS.Pajac ozzzi won. Przeproś Panią Anetę.
PRACOWNIK 2016-04-14 04:46:33
A jednak Precel dostał SZEFA Mam nadzieję, że będzie taki do niej jak ona do ludzi. Może skończą się obiadki na koszt firmy z przydupasami.
ciach 2016-05-09 11:23:06
Pajacu, siedz spokojnie na pupie, chyba, że masz owsiki to się drab. "Ach" Pani Prezes podziękuj, bo mogła Cię gorzej potraktować.!!!






















Pani Prezes mogła Ciebie potraktować gorzej, to się ciesz
1
Łukasz 2016-06-08 15:25:19
Zgadzam się z przedmówcą. Klimat w firmie stał się sztywny,szczególnie przez to,że na stanowiskach kierowniczych są lizodupy i sprzedawczyki,jaki wśród pracowników znajdą się pospolici podpier.alacze!
3
ROBO 2016-06-24 16:59:26
Wszyscy pracownicy sprzątające, dostali wypowiedzenia i nowe umowy. Zadowoleni są wszyscy w 100%, podstawa 3000 zł. Dobra Firma.!
Ha ha 2016-06-28 21:20:14
Te 3000 to chyba za dwa etety.
2
Robol 2016-07-02 19:32:49
Chyba Ci się to przyśniło.Kto tam zarabia 3 tysiące ? Chyba kierownik tylko. A Ci co pracują na umowie zleceniu,nadal są traktowani jak śmieci. Żenada. Wynagrodzenie może i zawsze jest na czas,ale te 9zł na godzinę to śmiech na sali. Praca mimo wszystko nie jest ciężka,ale samo to,że jest się 12h na nogach jest męczące. Niektórzy kierownicy są takimi prostakami,że szkoda gadać. Jak ktoś z zarządu zjawi się na lotnisku,to wszyscy panikują,jakby kur.a papież miał przylecieć. Dobrze,że jeszcze nie trzeba im szanownych 4 liter lizać na powitanie i padać na kolana.
1
Robol 2016-07-02 19:38:10
Tam ciągle brakuje ludzi. Na zmianie na teren zewnętrzny jak jest 7-8 osób to dobrze.. Ale zaznaczmy to,jak wielkie to jest teren. Taka ilość ludzi to jest żenada do obrabiania tak wielkiej przestrzeni. A jeszcze teraz dodatkowo otwierają drugi parking,to chyba sami kierownicy będą tam za przeproszeniem zapierda.ać na tym parkingu,bo inaczej ta mała garstka ludzi zajeździ się tam na dobre albo po prostu rzuci tę pracę.
1
Robol 2016-07-02 19:42:04
He he he .Przestrzeganie BHP i Ppoż... To jakiś żart chyba. :)
1
zołza 2016-09-16 15:41:27
Od ponad miesiąca zero wpisów WOW ale precel wszystkich postraszył , a ta interpelacja jest stara z przed paru lat.....
Pracownik 2016-09-26 15:29:34
Trudnościeralne przestraszyć się Precla - można sie potknąć o słomę wypadająca z butów.
Pracownik 2016-09-26 15:32:10
Trudno się nie przestraszyć Precla - można sie potknąć o słomę wypadająca z butów. Nie mówiąc już o figurze i mordeczce w syfach
UMOWA O PRACĘ DLA WYBRANYCH....R 2016-10-11 18:15:16
pomijając temat....PANI PREZES OBIECAŁA UMOWY O PRACĘ OD PAZDZIERNIKA 2016 r. osobom na umowę zlecenie.....gdzie one są??????to pic na wodę....obiecanki cacanki........tu w ACS tylko UMOWA ZLECENIE nawet zero podwyżki, TO JEST DYSKRYMINACJA I WYKORZYSTYWANIE LUDZI NA UMOWĘ ZLECENIE....TAKŻE LUDZIE ZASNAÓWCIE SIĘ ZANIM PRZYJDZIECIE TU PRACOWAĆ
Były pracownik 2016-10-11 19:54:07
A czego spodziewacie się od Pulardy?
ZOŁZA 2016-10-20 15:35:40
Jak jeszcze syfiarka pracuje ??????
Jej kochaś i mocodawca poleci już niedługo :-)
ona za nim .....................
Zdradzony 2016-10-20 20:15:19
Była sobie Pularda..... Pa, pa
Cichy Wielbiciel 2016-10-20 21:17:00
Ciekawe gdzie teraz zacznie Paszkwil straszyć. Fajnie by było gdyby Sucha z pryszczami i Służąca tez poleciały. Powietrze by sie oczyściło.
Pracownik 2016-10-21 07:35:39
Kto był mocodawcą i kochaniem Pulardy? Brrrrr
ZOŁZA 2016-10-21 16:57:49
pULRADY JUŻ NIE MA DOSTAŁA WYPOWIEDZENIE I POSZŁA DO DOMU
Pracownik 2016-10-21 18:17:32
Piękny początek weekendu. W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i usunął to coś.
Też MY 2016-10-21 18:57:14
Ale już jej nie ma .ha ha
Też MY 2016-10-21 18:58:38
szkoda że jeszcze kopa nie dostała. Wypowiedzenia to dostają normalni ludzie
Pracownik 2016-10-21 19:00:24
Zołza, powiedz wreszcie kto tak wspierał Pularde ze sie tak długo utrzymała?
Bya 2016-10-21 19:58:56
No i co fajnie jest ...........
Pracownicy 2016-10-21 20:47:51
Zajebiście!!!!!
My Wszyscy 2016-10-21 21:41:07
Jak wywalało ludzi to też jej było fajnie. To co ma byc teraz niefajnie. Gorzej dla nas nie będzie. Gorsza przyjść nie moze.
Pracownik 2016-10-23 19:44:54
Co tak Wszyscy zamilklii? Duch Pulardy straszy czy jak ?
Byla 2016-10-24 18:58:22
Zawsze wiezylam ze zle wroci do tej Pani podwojnie :):)
1
Ja 2016-10-29 19:30:34
Co tak wszyscy zamilkli?
wkurwio.y 2016-11-16 14:15:56
Zgadzam się,umowa o pracę miał być od października,naobiecywali ludziom i na tym się skończyło. Ta firma to jakaś jedna wielka żenada. Przyjmują pracowników,którzy chleją na zmianach,przyjmują tych,którzy zostali wyrzuceni za picie kiedyś. O warunkach w "pokoju socjalnym" mieszczącym się na poziomie 0 parkingu P1 można byłoby dużo opowiadać. Nie dość,że nie ma ogrzewania,a zima za pasem. To jeszcze nie ma miejsca na to,żeby usiąść jak człowiek i porządnie zjeść przy stole ciepły posiłek. Powinna zająć się tym inspekcja pracy. To jest braku poszanowania dla pracownika i czyste wykorzystywanie go jako niewolnika. Płacą gównianą stawkę,za tyle godzin pracy. W okresie zimowym nie ma żadnych dodatków za pracę przy śniegu.Kierownictwo wykłada laskę na pracownika,ale do pracy to gonią jakby ku.wa tamtędy papież miał się przechadzać. Ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM NIKOMU!!
4
Zostaw swoją opinię o Airport Cleaning Service Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Airport Cleaning Service Sp. z o.o.