brak logo

Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel

Toruń

Opinie o Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel

X 2012-07-26 13:38
Mam wrażenie, że opinia napisana jest żeby się komuś podlizać.
Ale prawda jest taka, że w firmie nie jest aż tak źle jak niektórzy tu piszą. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Nie znam ani jednego idealnego pracodawcy a w kilku firmach już się pracowało.
1
Grafik 2012-08-07 00:56
Jeżeli jesteś młody i brak Ci doświadczenia, to taka firma Cię zadowoli.
Typowa fabryka, czegoś się nauczysz, zdobedziesz pierwsze szlify, frycowe trzeba zapłacić, ale jeżeli jesteś ambitny, znasz swoją wartość, trzymaj się z daleka!!!
Szkoda twojej energii na szarpanie się w niej.
( usunięte przez administratora ) ! w rzeczywistości i przenośni tego słowa znaczeniu.
Daję 3 góra 6 miesięcy każdemu, kto ma trochę poukładane pod sufitem, nikt tu dłużej nie wytrzyma.
Jednak przez te 3-6 miesięcy zostaniesz wyciśnięty jak cytryna do herbaty.
( usunięte przez administratora ) Więc uważaj co i komu mówisz!!!
1
sny 2013-01-21 16:50
chyba w snach
2
Pracodawca 2013-01-22 10:33
Jest to forum na temat pracodawcy , zakładu pracy . Przestańcie rozmawiać o jakiejś lasce niewidomego pochodzenia - ten temat proszę poruszać na forum rozrywkowym
x mean 2013-04-08 07:45
Powiem krótko większych łgarstw nie czytałem na temat tej firmy a po za tym firma ta to tylko jedna z tych które pokazują jak na maxa wykorzystać człowieka. pewnie i ten post będzie usunięty. Jeśli chcecie być wykorzystywani,gnębieni i robić za robaczka to firma jest dla ciebie polecam
2
2013-09-18 10:31
Udzielaj się w Angli lasko, pwenie tam cie nikt nie wyciśnie jak cytrynę .
torunianin555 2014-10-01 21:44
Czyli co uważasz ze nawet gra nie warta świeczki np dział logistyki pewnie ciężko tam będzie wytrzymać ...?
danielimąż 2015-07-19 16:04
to jestes bardzo mało ambitny
1
Tylko nie HOMAK 2016-07-04 18:19
łojojo co tu się wyprawia. Z tego co czytałem to za kolorowo nie było wcześniej w waranie ale teraz jak najbardziej polecam niedawno podjąłem prace na początek 10 netto na h po 2 miesiącach umowa o prace i podwyżka. Wiec nie ma co narzekać. Robota spoko brygadziści tez maszyny nowe. POLECAM!
13
Olo 2017-07-05 17:07
Powiem tyle: niewolnicza praca, gnębienie, nędzna kasa w ratach.
Nie warto!
2
Zostaw swoją opinię o Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel