brak logo

Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel

Toruń

Opinie o Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel

X 2012-07-26 13:38:09
Mam wrażenie, że opinia napisana jest żeby się komuś podlizać.
Ale prawda jest taka, że w firmie nie jest aż tak źle jak niektórzy tu piszą. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Nie znam ani jednego idealnego pracodawcy a w kilku firmach już się pracowało.
1
Grafik 2012-08-07 00:56:41
Jeżeli jesteś młody i brak Ci doświadczenia, to taka firma Cię zadowoli.
Typowa fabryka, czegoś się nauczysz, zdobedziesz pierwsze szlify, frycowe trzeba zapłacić, ale jeżeli jesteś ambitny, znasz swoją wartość, trzymaj się z daleka!!!
Szkoda twojej energii na szarpanie się w niej.
( usunięte przez administratora ) ! w rzeczywistości i przenośni tego słowa znaczeniu.
Daję 3 góra 6 miesięcy każdemu, kto ma trochę poukładane pod sufitem, nikt tu dłużej nie wytrzyma.
Jednak przez te 3-6 miesięcy zostaniesz wyciśnięty jak cytryna do herbaty.
( usunięte przez administratora ) Więc uważaj co i komu mówisz!!!
1
sny 2013-01-21 16:50:08
chyba w snach
2
Pracodawca 2013-01-22 10:33:44
Jest to forum na temat pracodawcy , zakładu pracy . Przestańcie rozmawiać o jakiejś lasce niewidomego pochodzenia - ten temat proszę poruszać na forum rozrywkowym
x mean 2013-04-08 07:45:19
Powiem krótko większych łgarstw nie czytałem na temat tej firmy a po za tym firma ta to tylko jedna z tych które pokazują jak na maxa wykorzystać człowieka. pewnie i ten post będzie usunięty. Jeśli chcecie być wykorzystywani,gnębieni i robić za robaczka to firma jest dla ciebie polecam
1
2013-09-18 10:31:01
Udzielaj się w Angli lasko, pwenie tam cie nikt nie wyciśnie jak cytrynę .
torunianin555 2014-10-01 21:44:19
Czyli co uważasz ze nawet gra nie warta świeczki np dział logistyki pewnie ciężko tam będzie wytrzymać ...?
marcin 2014-10-02 18:33:46
Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Rzekomo "porządna" firma a ma własne prawo pracy, robią z pracownikami co chcą - przycinają na wypłatach, godzinach pracy itp. Ludzi traktują jak niewolników, chamskie odzywki, zero kultury, szacunku dla pracownika. Płacą marnie. Jeśli chcesz zarobić 2000 zł to musisz przepracować 300h. Wyzysk w biały dzień. Szkolenia BHP to śmiech na sali (o przestrzeganiu nie mówiąc). Dźwigasz wszystko ręcznie aż będziesz miał ręce do ziemii. Szczerze nie polecam! (Opinia obiektywna, bez złosliwości).
pracownik 2014-11-22 19:11:48
Zakład jako zakład jest ok tylko majstrowie są nie kompetentni to od nich wyzywają Jak się odezwie człowiek to zaraz leci do kierownika i ściemnia że wolno pracujesz że się nie nadajesz i tak tracisz pracę prawdę mówiąc gdyby brygadziści nie byli braćmi to byłoby 100 raz lepiej oni wprowadzają chaos a potem kierownik się wydziera potem każdy ma pretęsje do kierownika a to brygadziści są do D.
lipa1241 2015-01-09 19:00:18
Waran chyba BARAN kto tam robi praca po 12 godzin i się może zarobi 2000zł jak cię nie oszukają bo stawka 7,5zł przy normalnych godzinach czyli 168 bo w miesiącu tak wychodzi to TERAZ UWAGA ZAROBISZ CAŁE UWAGA!!!!! 1260zł BRAWO
2
do0kamila 2015-03-19 01:56:20
Przy stawce 7,30zl policz sobie ile zarobisz przy 300godzinach, a najlepiej idź i sama sie przekonaj.
danielimąż 2015-07-19 16:04:08
to jestes bardzo mało ambitny
1
prawdomowny 2015-07-19 16:09:24
pracowalem tam miesiac.
kierownik to totalny dyktator ,kazdy sie go boi jak powie ,ze cos jest biale a jest czarne to wszyscy powiedza ze ma racje .z platnosciami w 2013 roku bylo slabo wyplacali najnizsza krajowa a na reszte bylo trzebac po kilka - kilkanascie dni. praca lekka i spokojna. na poczatek umowa zlecenie i najnizsza krajowa. duzy park maszynowy , slidne markowe narzedzia. porzadek na hali produkcyjnej,idą w dobrą strone ale serio KIEROWNIK nie jest sympatyczny.
3
Tylko nie HOMAK 2016-07-04 18:19:01
łojojo co tu się wyprawia. Z tego co czytałem to za kolorowo nie było wcześniej w waranie ale teraz jak najbardziej polecam niedawno podjąłem prace na początek 10 netto na h po 2 miesiącach umowa o prace i podwyżka. Wiec nie ma co narzekać. Robota spoko brygadziści tez maszyny nowe. POLECAM!
7
Zostaw swoją opinię o Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Waran Sp.j. Janusz Pęzioł Jan Wróbel