brak logo

Lecce Pen Polska Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o Lecce Pen Polska Sp. z o.o.

exx 2013-12-22 19:01
beznadzieja , zarobki fatalne ,ludzie najdelikatniej powiedzieć średniacy .
radze uciekać z tej firmy szybko i daleko
1
artysta 2014-01-12 19:28
kiepskie zarobki , mam wrażenie że pracują tu tylko ludzie wywaleni z innych firm
bo byli kiepscy .czas sie rozejżeć za inna pracą ,nie polecam i nie podoba mi się żeby (usunięte przez administratora)
mną pomiatał.
ccccccccc 2014-03-13 19:02
"Kiedyś to była dobra firma; ale cały świetnie pracujący zespół rozbiła niekompetentna dyrekcja(usunięte przez administratora)
yyyyy 2014-04-01 12:01
Super opinie :-))))))));to prawda totalna porażka 3 dyrektorki nic nie robiące cały dzień.dobra ekipa pracowników rozbita przez zarząd.szkoda tego wszystkiego!
worker 2014-04-03 20:47
myśle że przyszłość tej firmy nie jawi sie różowo! te 3 prezeski to nie koniec "sukcesu" tą też takie kwiatki jak Roman szef magazynu ...wielki "fachowiec"!!!! człowiek dusza, znam co najmnie 2
ludzi którzy odeszli z jego powodu . zarobki jak by tu powiedzieć delikatnie minimalne .zaczynam szukać
lola 2014-04-05 19:16
zgadzam sie .kiepsko i żałośnie(usunięte przez administratora) ewakuacja.....
miki 2014-08-26 17:09
upadek juz jest bliski......
lila 2014-10-28 11:54
syf to najdelikatniejsze co można powiedzieć ,z żaden nowy produkt nic nie zmieni dopóki pracują tu tacy ludzie ...
ambitny 2014-10-30 08:41
zgadzam się poziom ludzi tu to "dno " jedynym ich zadaniem jest utrzymać się i nic nie robić byle czas zleciał...i jest chwila żeby pooglądać facebooka..
nie polecam
realista 2015-01-21 11:57
firma koszmar !jeśli nic nie umiesz ,jesteś leniem i lubisz bawić się facebokiem
to firma dla Ciebie ,jeśli jesteś choć trochę ambitny uciekaj jak najdalej......
1
poinformowany 2015-11-15 20:43
upadek już blisko....
poinformowany 2016-01-05 15:45
hee hehe dobre ..firma ledwo zipie a wy piszecie takie głupoty !
napiszcie może lepiej po 4000 ,będzie lepiej wyglądało i ktoś może się nabierze
"iloa " nie pisz głupot, ja tu pracuje i wiem jakie "wielkie " są te pensje
gdyby nie sentyment klientów do starej marki jusz dawno by tej firmy nie było
żenada ,szukam nowej pracy
R41nm4n 2016-02-05 19:55
Oj tam oj tam kerownik romus fajny chop wie komu jaja lizać tak jak i w poprzedniej pracy
1
duo 2016-03-17 20:40
A co zPanią Elą kierowniczką magazynu Ja pamiętam wyjazdy i spotkania integracyjne, praca na trzy zmiany, a zarobki 3000-4000zł na miesiąc
Ryszard 2016-10-06 10:58
Jeżeli ktokolwiek łudzi się ze w tej firmie dostanie jakąkolwiek podwyżkę niech zejdzie na ziemię! Osoby pracują tam po kilka lat bez premii i podwyżek, możecie też zapomnieć o stawce 2000netto gdy przyjmujecie się do tej firmy, a już w ogóle na stanowiskach drukarz i operator wtryskarek mimo że macie doświadczenie w zawodzie.

Ps. wiem bo pracuje tam.
e 2016-10-08 19:35
@Ryszard no cóż mi to się zawsze wydawało że jednak w każdej firmie to jest mimo wszystko szansa na to żeby dostać podwyżkę przynajmniej wiadomo że nie na samym początku jak tylko się zacznie pracę ale już na przykład jak się ma jakieś doświadczenie ..
Achim 2016-12-16 21:08
Romus to ten miglanc co to go zwolnili a potem faktycznie jaja lizał żeby go przyjęli za fizola... to taki kurdupel bez jaj, wieczny niedorobiony kawaler
2
Achim 2016-12-16 21:10
Romus to ten miglanc co to go zwolnili a potem faktycznie jaja lizał żeby go przyjęli za fizola... to taki kurdupel bez jaj, wieczny niedorobiony kawaler
1
Achim 2016-12-16 21:12
Romus to ten miglanc co to go zwolnili a potem faktycznie jaja lizał żeby go przyjęli za fizola... to taki kurdupel bez jaj, wieczny niedorobiony kawaler
2
Weronika 2017-05-23 13:41
Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w Lecce Pen Polska Sp. z o.o.? Jak oceniacie jej przebieg? Może macie jakieś rady dla przyszłych kandydatów? Jak się najlepiej do niej przygotować?
ony 2017-09-17 13:31
wielki powrót na targi firmy B1 czy jak tam
zacznijcie lepiej płacić bo czasy się zmieniają i postawienie paru drinków na wyjeździe nie pomoże na dłużej ,dwójeczka to trochę mało ludzie się już kręcą i inna robotą
Dowódco T. trochę się ośmieszasz tym Masterszefem i czapeczką
i nie pij tyle

1
Weronika 2017-09-17 13:50
@ony jak długo pracujesz w Lecce Pen Polska? Czy w tym czasie Twoje warunki zatrudnienia uległy poprawie? Wskazujesz, że pracownicy firmy zarabiają na poziomie 2 tys złotych, tak? A jakiej kwoty można spodziewać się na start?
1
ony 2017-09-21 13:09
Weronika
czy ja się tam zwiesz
tak to co płacicie to nędza i nie chodzi o start bo to normalna pensja
mi to nie wystarcza i dlatego będę szukał innej pracy
wyzysk ,wyzysk białego człowieka przez białego człowieka
zgadzam się z zasadą miernie i biernie
mało dostajesz wiec się nie przepracowujesz, jak większość w tym zespole wzajemnej adoracji
ale mi to już nie pasuje ,potrzebuje normalnej pensji

1
zyga 2017-09-24 20:47
dobrze to napisałaś towarzystwo wzajemnej adoracji !!!
jeden drugiemu w du.. e włazi a za plecami obgadywanie ,strach się bać
ogólnie miernie i ta kasa raczej namiastka kasy
na nic nie ma pieniędzy
wielki menagier T tylko pogarsza sytuacje ,ludzie powiedzcie mu coś
bo inne firmy już się z nas śmieją
lolek 2017-09-27 21:46
tak śmieją się z Nas
moi znajomi pytają czy dziś w pracy miałem jajecznice
bo ten gość T nasz guru ciągle opowiada innym firmom jak to u Nas jest wspaniale rodzinnie i jak nam robi jajecznice na śniadanie ..... wstyd mi
Jasiu 2017-09-28 21:06
Nie wiem jak jest teraz ale za starego lecce warunki byly bardzo dobre. Do dziś z sentymentem wspominam pracę w tej firmie. Fakt pracowaliśmy wtedy na 3 zmiany a zaczynało się w niedzielę ale zarabiało się naprawdę niezle, potem przyszedl syndyk i trzeba bylo szukac innej pracy. Chyba ktos to przejal bo widze ze firma dalej dziala. Ostatnio jak przejezdzalem to widzialem ze nawet strozowke wymalowali) nie wiem czy to pokazowka i na reszte nie starczylo kasy czy jednak cos tam sie dzieje)) Ja moge wystawic ocene 4 z plusikiem za prace w starym lecce. Pozdro dla chlopakow z produkcji o ile ktos tam jeszcze robi ze starejj ekipy
eve lina 2017-09-29 08:29
stara firma nie ma nic wspólnego z tym co jest teraz
to wielka ściema ,powołują się na kontynuacje starej marki i na tym jadą
nie wiem czy w ogóle maja jakieś do tego prawa ...wątpie , właścicielami są Rosjanie
ogólnie bajzel , nie stać ich nawet na wystawienie się na targach
włażenie w d...pe a zarobki fatalne
na tle tego co płaca konkurenci to zapomoga
ale też jest i plus ,nie musisz się wysilać
jaka płaca taka praca :)
Weronika 2017-10-02 10:13
@ony, a możesz chociaż podać widełki tego zatrudnienia? Wcześniej ktoś podawał konkretną kwotę ale może różni się ona na poszczególnych stanowiskach. Rozumiem, że większość z was jest rozgoryczona i nie odpowiada wam wysokość wynagrodzenia, ale jak wiadomo ludzie są różni i wielu innym osobom może to pasować, dlatego zawsze warto podać przedział.
lokolo 2017-10-08 15:40
2000 to max co tam dostaniesz, potem tylko obietnice
kolo 2017-10-15 17:04
Tomek nie rób już wiochy z ta czapeczka .zacznij lepiej płacić
Zostaw swoją opinię o Lecce Pen Polska Sp. z o.o. - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lecce Pen Polska Sp. z o.o.