Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Integart Poland INC Sławomir Kot-Zaniewski

Pracowałeś w firmie Integart Poland INC Sławomir Kot-Zaniewski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-20 14:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy myślałeś w przeszłości nad ocenieniem swojego pracodawcy? Wrocław to miejscowość osób pracy, pozostaw własną opinię o firmie Integart Poland INC Sławomir Kot-Zaniewski. Inni obywatele bez wątpienia będą Ci za to ogromnie wdzięczni. Czy ta firma ogólnie rzecz biorąc prowadzi rekrutację? Jeżeli tak to na jakie stanowiska najbardziej się opłaca składać CV? Ewentualni pracownicy będą ogromnie wdzięczni za poradę pomocną w poznaniu przyszłego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2012-04-04 18:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktos moglby powiedziec cos nt. pracy jako PH w tej firmie? Jaka atmosfera, wymagania, zarobki, itp.
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2013-03-10 09:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony że tam nie pracuje. Organizacja partyzancka, blaszak w szczerym polu. Ludzie lekko mówiąc kłamią i są złośliwi. Coś na zasadzie jak się tam zatrudnisz to dostaniesz Jeep, Skuter Wodny i Prom Kosmiczny jako narzędzia pracy a karta kredytowa bez limitu wydatków zapewni sukces w całym kosmosie. Potem każą kupić paliwo za swoją kasę i zwrócą potem ... Zabawne są z nimi "rozliczenia ... co jest Twoje to jest moje a co moje to nie ruszaj".

Chwalą się ogólnopolską strukturą ale to też ściemnianie ... dobrze że nie tworzą iluzji placówek na Kasprowym Wierchu w Bieszczadach. Ich główny produkt to naciąganie na kasę.
zdjecie uzytkownika
mega zadowolony - 2014-01-15 15:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest nieporozumienie.
Pseudo "Dyrektor zarządzający" który nie potrafi konkretnie odpowiedzieć na pytania.
Zatrudnimy Pana, aleeeeeeeee musi Pan udostępnić swój samochód, laptop przez 2 lata.!!!
Rozliczymy za paliwo po 0,80 zł za 1/km. Ta pseudo "firma" to nieporozumienie.
Przypuszczam że przez pierwsze pół roku też nie zapłacą bo nie i już.
Nawet nie próbujcie tam pracować, a jak już zamierzajcie to ustalcie wszystko przed spotkaniem w tym szczerym polu.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-03-18 19:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest średnia czasu pracujących tj. ile latek średnio wytrzymuje się tam?
Bo jak rotacja to nawet nie podchodzę.
zdjecie uzytkownika
dyrektor zarządzający - 2014-03-20 17:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włos się na głowie jeży po przeczytaniu niektórych opinii. Ale ok, można rozumieć frustrację osób, które nie przeszły przez proces rekrutacyjny.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-02 18:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja serio pytam. Bo poprutych na umyśle "pracodawców" nie brakuje. I nie ma co ukrywać, że jak tylko spotykam się ze "zjawiskiem" to zawijam się. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dyrektor zarządzający - 2014-04-03 11:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam kontakt z pracownikami firmy, np. w oddziałach i handlowcami, numery telefonów i adresy ogólnie dostępne na stronach internetowych
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-03 14:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh,
Wolałbym bezstronną opinię "byłych" niż "obecnych". Bo zaczynam węszyć spisek :)
zdjecie uzytkownika
dyrektor zarządzający - 2014-04-03 15:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega jest jednak b.wymagający :-)
co do byłych pracowników, to mamy dwie opcje:
1. Pracownik, któremu firma niestety musiała podziękować za współpracę
- tutaj poziom obiektywizmu może być zbliżony do kandydatów, którzy nie przeszli procesu rekrutacyjnego,
2. Pracownik, który podziękował firmie za współpracę
- nie ma takich osób ;-) a tak całkiem serio, to zdarza się niezwykle rzadko. Potwierdzą to obecni pracownicy, do których można zadzwonić lub wpaść na kawę do lokalnego oddziału.
Swoją drogą, zastanawiam się czy osoby z opcji drugiej śledzą w ogóle wątki "czy warto pracować w firmie" ... w której już nie pracuję ? no chyba, że faktycznie trzeba przestrzec innych przed danym pracodawcą (?)

Bardzo podoba mi się determinacja Kolegi Zainteresowanego, takich właśnie ludzi potrzebujemy ! :-)) ale nie wiem, czy jesteśmy godni ;-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Integart Poland INC Sławomir Kot-Zaniewski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski