Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Integart Poland Inc.

Pracowałeś w firmie Integart Poland Inc. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdzich - 2012-04-04 18:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktos moglby powiedziec cos nt. pracy jako PH w tej firmie? Jaka atmosfera, wymagania, zarobki, itp.
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2013-03-10 09:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zadowolony że tam nie pracuje. Organizacja partyzancka, blaszak w szczerym polu. Ludzie lekko mówiąc kłamią i są złośliwi. Coś na zasadzie jak się tam zatrudnisz to dostaniesz Jeep, Skuter Wodny i Prom Kosmiczny jako narzędzia pracy a karta kredytowa bez limitu wydatków zapewni sukces w całym kosmosie. Potem każą kupić paliwo za swoją kasę i zwrócą potem ... Zabawne są z nimi "rozliczenia ... co jest Twoje to jest moje a co moje to nie ruszaj".

Chwalą się ogólnopolską strukturą ale to też ściemnianie ... dobrze że nie tworzą iluzji placówek na Kasprowym Wierchu w Bieszczadach. Ich główny produkt to naciąganie na kasę.
zdjecie uzytkownika
mega zadowolony - 2014-01-15 15:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest nieporozumienie.
Pseudo "Dyrektor zarządzający" który nie potrafi konkretnie odpowiedzieć na pytania.
Zatrudnimy Pana, aleeeeeeeee musi Pan udostępnić swój samochód, laptop przez 2 lata.!!!
Rozliczymy za paliwo po 0,80 zł za 1/km. Ta pseudo "firma" to nieporozumienie.
Przypuszczam że przez pierwsze pół roku też nie zapłacą bo nie i już.
Nawet nie próbujcie tam pracować, a jak już zamierzajcie to ustalcie wszystko przed spotkaniem w tym szczerym polu.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-03-18 19:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest średnia czasu pracujących tj. ile latek średnio wytrzymuje się tam?
Bo jak rotacja to nawet nie podchodzę.
zdjecie uzytkownika
dyrektor zarządzający - 2014-03-20 17:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włos się na głowie jeży po przeczytaniu niektórych opinii. Ale ok, można rozumieć frustrację osób, które nie przeszły przez proces rekrutacyjny.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-02 18:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja serio pytam. Bo poprutych na umyśle "pracodawców" nie brakuje. I nie ma co ukrywać, że jak tylko spotykam się ze "zjawiskiem" to zawijam się. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dyrektor zarządzający - 2014-04-03 11:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam kontakt z pracownikami firmy, np. w oddziałach i handlowcami, numery telefonów i adresy ogólnie dostępne na stronach internetowych
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-03 14:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh,
Wolałbym bezstronną opinię "byłych" niż "obecnych". Bo zaczynam węszyć spisek :)
zdjecie uzytkownika
dyrektor zarządzający - 2014-04-03 15:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega jest jednak b.wymagający :-)
co do byłych pracowników, to mamy dwie opcje:
1. Pracownik, któremu firma niestety musiała podziękować za współpracę
- tutaj poziom obiektywizmu może być zbliżony do kandydatów, którzy nie przeszli procesu rekrutacyjnego,
2. Pracownik, który podziękował firmie za współpracę
- nie ma takich osób ;-) a tak całkiem serio, to zdarza się niezwykle rzadko. Potwierdzą to obecni pracownicy, do których można zadzwonić lub wpaść na kawę do lokalnego oddziału.
Swoją drogą, zastanawiam się czy osoby z opcji drugiej śledzą w ogóle wątki "czy warto pracować w firmie" ... w której już nie pracuję ? no chyba, że faktycznie trzeba przestrzec innych przed danym pracodawcą (?)

Bardzo podoba mi się determinacja Kolegi Zainteresowanego, takich właśnie ludzi potrzebujemy ! :-)) ale nie wiem, czy jesteśmy godni ;-)
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-08-28 13:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowany, nie ma co wszędzie węszyć jakieś teorie spiskowe, sytuacja sie zmienia na bieżąco, więc w sumie kazda opinia może byc prawdziwa..na pewno Ci co się zwolnili albo nie pracują juz w firmie mają nieco inne spojrzenie, a czasem są bardziej negatywnie nastawieni, więc tez nie do końca to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
migracja! - 2014-12-31 15:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wracam z migracji szukam pracy w okolicy ale chcailbym miec pewnosc ze przyszla praca bedzie lepsza niz ta za granica. wiecie nei wszystkim sie udae. zgodze sie z miskiem ze ci co juz nie pracuja w danej firmie to z reguly maja zal do firmy jesli sami nie odeszli i tak sie wyzywaja na innych ale coz z tym zrobic...
zdjecie uzytkownika
migracja! - 2014-12-31 15:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wracam z migracji szukam pracy w okolicy ale chcailbym miec pewnosc ze przyszla praca bedzie lepsza niz ta za granica. wiecie nei wszystkim sie udae. zgodze sie z miskiem ze ci co juz nie pracuja w danej firmie to z reguly maja zal do firmy jesli sami nie odeszli i tak sie wyzywaja na innych ale coz z tym zrobic...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Integart Poland Inc.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Integart Poland Inc.?
Zadaj pytanie