logo Integart Poland Inc.

Integart Poland Inc.

Wrocław

Opinie o Integart Poland Inc.

zdzich 2012-04-04 18:36:50
Witam,
Czy ktos moglby powiedziec cos nt. pracy jako PH w tej firmie? Jaka atmosfera, wymagania, zarobki, itp.
Zadowolony 2013-03-10 09:51:16
Jestem zadowolony że tam nie pracuje. Organizacja partyzancka, blaszak w szczerym polu. Ludzie lekko mówiąc kłamią i są złośliwi. Coś na zasadzie jak się tam zatrudnisz to dostaniesz Jeep, Skuter Wodny i Prom Kosmiczny jako narzędzia pracy a karta kredytowa bez limitu wydatków zapewni sukces w całym kosmosie. Potem każą kupić paliwo za swoją kasę i zwrócą potem ... Zabawne są z nimi "rozliczenia ... co jest Twoje to jest moje a co moje to nie ruszaj".

Chwalą się ogólnopolską strukturą ale to też ściemnianie ... dobrze że nie tworzą iluzji placówek na Kasprowym Wierchu w Bieszczadach. Ich główny produkt to naciąganie na kasę.
3
mega zadowolony 2014-01-15 15:04:07
To jest nieporozumienie.
Pseudo "Dyrektor zarządzający" który nie potrafi konkretnie odpowiedzieć na pytania.
Zatrudnimy Pana, aleeeeeeeee musi Pan udostępnić swój samochód, laptop przez 2 lata.!!!
Rozliczymy za paliwo po 0,80 zł za 1/km. Ta pseudo "firma" to nieporozumienie.
Przypuszczam że przez pierwsze pół roku też nie zapłacą bo nie i już.
Nawet nie próbujcie tam pracować, a jak już zamierzajcie to ustalcie wszystko przed spotkaniem w tym szczerym polu.
1
zainteresowany 2014-03-18 19:44:30
Jaka jest średnia czasu pracujących tj. ile latek średnio wytrzymuje się tam?
Bo jak rotacja to nawet nie podchodzę.
dyrektor zarządzający 2014-03-20 17:50:23
włos się na głowie jeży po przeczytaniu niektórych opinii. Ale ok, można rozumieć frustrację osób, które nie przeszły przez proces rekrutacyjny.
(usunięte przez administratora)
zainteresowany 2014-04-02 18:16:00
Ja serio pytam. Bo poprutych na umyśle "pracodawców" nie brakuje. I nie ma co ukrywać, że jak tylko spotykam się ze "zjawiskiem" to zawijam się. (usunięte przez administratora)
dyrektor zarządzający 2014-04-03 11:22:37
polecam kontakt z pracownikami firmy, np. w oddziałach i handlowcami, numery telefonów i adresy ogólnie dostępne na stronach internetowych
zainteresowany 2014-04-03 14:38:42
Heh,
Wolałbym bezstronną opinię "byłych" niż "obecnych". Bo zaczynam węszyć spisek :)
dyrektor zarządzający 2014-04-03 15:54:40
Kolega jest jednak b.wymagający :-)
co do byłych pracowników, to mamy dwie opcje:
1. Pracownik, któremu firma niestety musiała podziękować za współpracę
- tutaj poziom obiektywizmu może być zbliżony do kandydatów, którzy nie przeszli procesu rekrutacyjnego,
2. Pracownik, który podziękował firmie za współpracę
- nie ma takich osób ;-) a tak całkiem serio, to zdarza się niezwykle rzadko. Potwierdzą to obecni pracownicy, do których można zadzwonić lub wpaść na kawę do lokalnego oddziału.
Swoją drogą, zastanawiam się czy osoby z opcji drugiej śledzą w ogóle wątki "czy warto pracować w firmie" ... w której już nie pracuję ? no chyba, że faktycznie trzeba przestrzec innych przed danym pracodawcą (?)

Bardzo podoba mi się determinacja Kolegi Zainteresowanego, takich właśnie ludzi potrzebujemy ! :-)) ale nie wiem, czy jesteśmy godni ;-)
1
misiek 2014-08-28 13:19:46
@zainteresowany, nie ma co wszędzie węszyć jakieś teorie spiskowe, sytuacja sie zmienia na bieżąco, więc w sumie kazda opinia może byc prawdziwa..na pewno Ci co się zwolnili albo nie pracują juz w firmie mają nieco inne spojrzenie, a czasem są bardziej negatywnie nastawieni, więc tez nie do końca to jest dobrze
migracja! 2014-12-31 15:54:28
wracam z migracji szukam pracy w okolicy ale chcailbym miec pewnosc ze przyszla praca bedzie lepsza niz ta za granica. wiecie nei wszystkim sie udae. zgodze sie z miskiem ze ci co juz nie pracuja w danej firmie to z reguly maja zal do firmy jesli sami nie odeszli i tak sie wyzywaja na innych ale coz z tym zrobic...
migracja! 2014-12-31 15:54:30
wracam z migracji szukam pracy w okolicy ale chcailbym miec pewnosc ze przyszla praca bedzie lepsza niz ta za granica. wiecie nei wszystkim sie udae. zgodze sie z miskiem ze ci co juz nie pracuja w danej firmie to z reguly maja zal do firmy jesli sami nie odeszli i tak sie wyzywaja na innych ale coz z tym zrobic...
Faaali 2015-03-22 23:29:50
Zazwyczaj jest tak, że ludzie się zwalniają bo im nie układa się w pracy z różnych powodów. No i trafiają często na takie fora jak to więc nie ma co się za bardzo przejmować negatywnymi komentarzami. Co prawda trzeba je brać pod uwagę ale myślę, że warto przynajmniej spróbować, zawsze przecież można zrezgynować :)
tomasz 2015-04-17 18:28:37
no tak, zwalniają się rónież jak musza się wyprowadzić do innego miasta @Faaali, więc chyba nalezy to rozpatrywac w kwestii indywidualnej, A czy w firmie ejst jakiś socjal?
1
fdgd 2016-04-13 20:23:34
Na pewno jest @tomasz nie wierze, że na takich stanowiskach jak oferują nic nie ma, zresztą nawet czytając to forum to komentarzy negatywnych jest naprawdę mało..wydaje mi się, że to jedna z nielicznych firma, która zapewnia pracownikom dużo a socjal to tylko dodatek
atomek 2016-05-11 18:32:34
Wszędzie znajdzie się ktoś komu nie będzie pasowała praca @fdgd, ale nie ma co specjalnie przykładać do tego wagi, myślę, że oferta magazyniera może być atrakcyjna, wymagają głównie uprawnień na wózki widłowe
Pracownik 2016-08-10 14:47:37
Opinia o firmie:
szef nie ma za grosz szacunku do ludzi, głównie kobiet. Radzę mieć wszystko na papierze, bo zawsze dostaje zaćmienia na niekorzyść pracownika. Kwestia finansowa - jak sobie nie wywalczysz od razu ludzkiej stawki to nie licz na podwyżkę. Jeśli usiłujesz porozmawiać na temat podwyżki to potrafi jak dziecko przed pracownikiem uciekać, zamykać się, tworzyć wirtualne spotkania i być przez parę miesięcy całkowicie nieosiągalny. Oczywiście szef wie wszystko najlepiej w każdej dziedzinie, a szczególnie w tych, o których nie ma zielonego pojęcia - ot taka prywaciarska firma, która bardzo pragnie osiągnąć pułap korpo.
Pracownicy - różni od sympatycznych ludzi do całkowicie fałszywych - jak w każdej firmie.
Narzędzia pracy - tak jak pisała już jedna osoba, śmieszne rozliczanie paliwa, udostępnianie własnych aut (oczywiście dla wybrańców samochody służbowe, ale niekoniecznie dla takich, którzy ich potrzebują do celów służbowych), telefon prywatny staje się służbowym, laptop również (graficy przez lata pracujący na własnym sprzęcie).
No i na koniec, szef lubuje się w zatrudnianiu rodziny i swoich koleżków, którzy oczywiście od razu lądują na stanowiskach dyrektorów, pracując rękoma swoich podwładnych.
2
reds 2016-08-11 08:43:05
A jak przygotować się do rozmowy rekrutacyjnej na specjalistę ds. promocji? Planowanie kampanii promocyjno-reklamowej to nie jest duży wymóg do spełnienia, a skoro zapewniona jest umowa o pracę, to się nie dziwię, że ich stanowiska są tak polpularne.
Zostaw swoją opinię o Integart Poland Inc. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Integart Poland Inc.