brak logo

Bea Beleza

Poznań

Opinie o Bea Beleza

Optymista 2014-10-17 14:31:15
Tragedia. Na początku Słodziaki, a potem żenująco niski poziom zachowania Kadry.
9
do-Optymista 2014-10-22 20:44:54
Optymiasta - a rozwiniesz myśl? Co było nie tak? A co na plus?
1
Pracownik BB 2014-10-30 13:45:42
Słodziaki są dalej Słodziakami dla osób które pracują, a nie tylko przychodzą do pracy. Jako pracownik uważam Firmę Bea Beleza za świetnego pracodawcę, młody zespół, atrakcyjne wynagrodzenie, ogromne możliwości rozwoju, również na rynkach zagranicznych i świetna atmosfera.
1
Czekolada 2014-10-30 19:16:52
Bardzo fajna firma, nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak przyjazną atmosferą w pracy. Ludzie są życzliwi, pomocni i wzajemnie motywują się do działania. Jeżeli chodzi o warunki zatrudnienia to wszystko na plus począwszy od samego miejsca pracy po wynagrodzenie. Dodatkowo, firma oferuje liczne szkolenia, wyjazdy i możliwość wzięcia udziału w wielu ciekawych projektach. Jak najbardziej polecam!
1
Hard worker 2014-10-30 23:23:44
Firma dla ludzi z ambicjami. Świetne zarobki, możliwość rozwoju, sympatyczna kadra. Czego chcieć więcej?!
Dominika 2014-11-07 11:07:18
A jak z pakietami socjalnymi i premiami motywacyjnymi? W firmie gdzie pracuję chcą zlikwidować bonusy od nowego roku :-/
Pracownik 2014-12-12 16:19:31
Zawsze na święta, również szefostwo daje "bonusiki pieniężne" w imieniny i urodziny ale trzeba przynieść "łapówkę" w formie słodkiego:) Największe bonusy są za wyniki i zaangażowanie.
Agnieszka 2015-01-26 07:50:42
Nie polecam przekonaj się sam. Nie podpisuj umowy od razu najpierw idz do swojego prawnika,
bo oni mają swojego.Ostrzegam!codzienne telefony ile sprzedales i dlaczego tak mało!Wszystkie pozytywne opinie na tej stronie to pisane przez nich.
Jak szukasz pracy to poszukaj gdzie indziej.Ciagle szukają w Warszawie Krakowie i Katowicach....Pamietaj czytaj umowy zanim podpiszesz to tylko dobra rada.
2
Do Agnieszki 2015-02-01 22:12:36
Agnieszka, a kto ma pisać opinię? Piszą je tylko pracownicy, i te pozytywne i te negatywne. Nie znam firmy handlowej która nie naciska na sprzedaż. W Twoim rozumowaniu Ty masz dostawać wypłatę, a firma nie ma się wtrącać w to co robisz? Pogratulować podejście. To przed Tobą powinno się ostrzegać ale pracodawców!
gość 2015-02-27 23:33:26
Firma dla ludzi, którzy chcą pracować.
Atrakcyjne wynagrodzenie
i fajna atmosfera. Duża szansa na rozwój.
riki 2015-05-17 09:42:22
jaka jest podstawa netto? auta? gps? jak wygląda kwestia premii?godziny pracy?
3
gość 2015-07-08 15:29:58
Auta są nowe z gps-em. Reszta zależy od stanowiska i dogadania
1
MASAKRA 2015-09-09 21:55:05
Ludzie idźcie na rekrutacje a nie pierdoły wypisujecie ile to ile tamto? a ile jeszcze chcecie lecieć w kulki? ile jeszcze rzeczy wam przeszkadza?

Tylko frajerzy wypisują pierdoły na forach zamiast wziąć się do roboty!
były 2015-10-17 20:08:51
prawda
Up adek 2016-02-01 22:36:15
Powoli upadają na dno, profesjonalizm - kallos!!! hahaha
3
ninka 2016-02-04 20:44:52
ciągle mają jakieś oferty, więc chyba nie szukasz dobrze...na pracuj.pl co chwila jest ogłoszenie
steven 2016-02-04 20:47:39
ja tam lubię kalosa i fajnie, że mają też ofertę dla "zwykłych" ludzi
ninka 2016-02-05 06:46:26
nie wiem kogo teraz szukają, ostatnio było kilka ofert na przedstawicieli i kogoś do it, zapisz sobie powiadomienie o ich ofertach na pracuj
adam 2016-02-24 08:41:09
idź na rozmowe albo zadzwoń to sie dowiesz, kierownik niekoniecznie musi jezdzic wozkiem widlowym jak na moje oko
atari 2016-03-22 09:48:03
Poszukują ciągle przedstawicieli, mają wielkie wymagania, na rozmowie są nieprzystępni, wyniośli, jeden notuje drugi magluje a potem zmiana,że ma się ochotę uciekać, wrażenia z rozmowy mam takie , że uważają się za pracodawcę roku i najlepiej upaść do stóp by łaskawie Cię przyjęli do kolejnego etapu.
Moim zdaniem szanująca się firma a oni za taką się uważają, powinna wyjść na przeciw i przeprowadzić rekrutację w miejscowości, w której szukają pracownika a nie wymagać by do nich dojechać na własny koszt i jeszcze poświęcić na to cały dzień. To źle o nich świadczy.
2
part 2016-04-09 19:34:22
2 razy zostałem zaproszony na rozmowę, w odstępach roku, wypytywanie o metody sprzedazy nowego produktu,o ciekawe pomysly,o swój sposób na trudnych klientów- wg mnie naciągacze, którzy szukają jeleni chętnych podzielić sie swoją wiedzą i doświadczeniem, bo ogłoszenie wisi od kilku miesięcy i ciągle od nowa rekrutują przez zewnętrzną firmę, rozmowy kwalif nagrywane na skypie... wnioski jednoznaczne. Po rozmowie podziekowania za fachowość i wiedzę, ale niestety nie zmieścił sie pan w naszym targecie...
2
afektiw 2016-04-20 10:32:05
Czy to prawda, że ogłoszenie na junior brand managera, pojawia się ciągle i ciągle w sieci? Jest tu może ktoś kto objął to stanowisko w firmie Bea Beleza? Możecie przekazać więcej informacji na ten temat?
Będę zobowiązany.
part 2016-04-21 18:07:27
a ogłoszenie o stanowisku PH jak wisiało tak wisi, ciągle rekrutują przez tę zewnętrzną firmę, powodzenia
part 2016-05-09 13:24:53
khgd, robią rekrutację przez firmę zewnętrzną Adore, ogłoszenie wisi już ze 3 miesiące i ciągle pojawia się nowe.
Buahahaha 2016-07-01 16:43:10
Jeśli firma zajmuje się profesjonalnymi kosmetykami fryzjerskimi to zdecydowanie kallos nie jest taką marką...
Buahahaha 2016-07-06 20:28:31
Firma sprzedająca ekskluzywne kosmetyki nie powinna sprzedawac marki której maska do włosów o pojemności 1000ml kosztuje 8zł na allegro a w zakupie ok 3-4zł ;) Takie coś się sprzedaje w rossmanach i w osiedlowych drogeriach... O to tu chodzi.
1
Kris 2016-09-11 07:43:54
Informatyk - ciągle jest ogłoszenie o prace. Czy nie ma tam nikogo kto spełnia ich oczekiwania tzn człowike orkiestra za grosze czy też przerobili już cały rynek i nikt nie chce tam isc?
daro 2016-09-11 11:53:37
Szukają go cale cztery dni @Kris więc raczej całego rynku to nie przerobili..ale nie martw się na umowę o pracę, socjal ktoś niedługo się skusi bez obaw
Zostaw swoją opinię o Bea Beleza - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bea Beleza