brak logo

przedsiębiorstwo budowlane lts

Kielce

Opinie o przedsiębiorstwo budowlane lts

GALL 2011-02-16 18:55:44
Ma ktos jakies najnowsze wiadomosci czy mozna sie spodziewac w najblizszym czasie jakichkolwiel pieniedzy? Pytam bo slyszalem ze moze byc z tym cienko.
anonim 2011-02-17 19:28:09
Podobno wszystko robią żeby była kasa ale kiedy nikt nie wie.Warszawie coś tam dają co jakiś czas.
anonimm 2011-03-01 09:39:47
Cisza sie straszna zrobila Panowie i Panie :) Czy to znaczy ze juz wszystko z wyplatami jest w porzadku ??????????
anonimowy 2011-03-01 18:15:40
TAK TAK JEST OK.
:-( 2011-03-02 14:55:12
niestety Firma LTS chyba już nie odbije się od dna na którym osiadła w straszną mieliznę weszła! kasy ani widu ani słychu, nogi w troki i czas się pakować! a wasze kłótnie nic tu nie pomogą, po co się obrzucać błotem to nie Nasza wina tylko "prezesów" jest ich za dużo!!!!
zalamany 2011-03-03 15:06:58
Ja tez mysle powaznie o ewakuacji. Ale jak tu odejsc z godnoscia ? Bedzie sie trzeba bujac po sadach.
ANONIMOWY 2011-03-04 19:40:00
PO MAŁU WYKRUSZAJĄ SIĘ WSZYSCY NAWET [usunięte przez moderatora] ODSZEDŁ.
X 2011-03-08 14:57:34
powoli uciekają pracownicy, a teraz nich do pracy wezmą się ci co cały czas się [usunięte przez moderatora]!!!!!!! może teraz docenią pracowników jak nie będzie miał kto robić!
anonim 2011-03-09 08:08:46
MYSLE ŻE DADZĄ RADE OBNIŻĄ STAWKI I ROBOTA BĘDZIE SZŁA JAK W INNYCH FIRMACH JUŻ NIKT NIE BĘDZIE BRAŁ 25zł NA GODZINE.
? 2011-03-10 18:00:05
TO TAKIE STAWKI MACIE?NIE SONDZE ŻEBY BYŁO TAK PIĘKNIE, POPRACUJEMY ZOBACZYMY?JAK NA CZAS BĘDĄ PŁACIĆ TO DA SIĘ RADĘ, A CO Z TYMI CO ODESZLI?NAWET DOBRZY PRACOWNICY!?
anonim 2011-03-11 10:54:06
ŻADNA FIRMA W KRYZYSIE NIE DAJE TAKICH STAWEK A TU SIE ZARABIA OD 12 zł do 25zł.TYLKO CZAS PŁACENIA JEST DŁUGI.
? 2011-03-11 17:21:53
DUŻY PRZEDZIAŁ OBY WYPŁACILI ZALEGŁĄ KASĘ CZY COŚ WIADOMO NA TEN TEMAT???
śmiechu warte 2011-03-15 14:55:09
KTO IM ZALEGA TO JAKAŚ PARANOJA, PO PROSTU PRZEPUŚCILI TE PIENIĄDZE, ŻYLI PONAD STAN. JEŻELI PISZESZ O ZALEGANIU TO NAPISZ PRAWDĘ TO TY ZALEGASZ.
gall 2011-03-15 20:57:42
śmiechu warte - 2011-03-15 14:55:09

KTO IM ZALEGA TO JAKAŚ PARANOJA, PO PROSTU PRZEPUŚCILI TE PIENIĄDZE, ŻYLI PONAD STAN. JEŻELI PISZESZ O ZALEGANIU TO NAPISZ PRAWDĘ TO TY ZALEGASZ.

Pierwsze zdanie jeszcze jest logiczne i pewnie w jakims sensie prawdziwe. Drugiego nie rozumiem. Prawda jest taka ze zarzadzanie firma lts jest na poziomie zarzadzania kioskiem ruchu. Koncza sie powoli znajomosci to i robot bedzie mniej. Odchodza wartosciowi pracownicy to i roboty bedzie mniej. Morale na firmie jest zerowe to i roboty bedzie mniej :) Ale slyszalem (po raz czwarty w tym roku) ze juz niedlugo wszystko wroci do normy :)
X 2011-03-17 14:17:34
popieram, kto im zalega?właściwe określenie to...ONI WSZYSTKIM W KOŁO ZALEGAJĄ Z KASĄ więc wątpliwa sprawa że będzie dobrze, ale oby bo nie chcę odchodzić:-> po za tym teraz są spaleni dookoła a do roboty kto im przyjdzie jak obiecują wierzby na.....jaest kasa to i jest praca, PROSTE!!!!!!!
ANONIM 2011-03-18 12:57:29
TO JEST TAK JA WIEM KTO IM ZALEGA ROBILI ROBOTE W WARSZAWIE W ŁODZI I RADZIEJOWICACH JAK PRACOWALIŚCIE TAM ROK DWA LATA TEMU TO SAMI WIECIE KTO IM ZALEGA TO PO CO JAKIEŚ GŁUPIE INSYNUACJE KOŁO SIĘ ZAMYKA KTOŚ IM A ONI NAM A TE ROBOTY CO SĄ TERAZ TO SĄ MARNE GROSZE ŻEBY FIRMA FUNKCIONOWAŁA BEZ DŁUGÓW NIE MA TAKICH BUDÓW JAK WIATRACZNA CZY WILANOWSKA ALBO BIAŁOŁĘKA CO PIENIĄDZE BYŁY CO MIESIĄC.
Dziadu 2011-03-22 17:05:41
Wiec jak udają że nam płacom to my udajmy że robimy. Tak nie może być dalej.
x 2011-03-22 18:05:16
ANONIM,SKORO TAK BRONISZ FIRMY TO CI SIE CHWALI ALE I ZAPEWNE KASE MASZ NA CZAS MY NIESTETY TAK NIE MAMY WIEC I NIEROZUMIEMY TEGO CO SIE DZIEJE, BIURO ZAMKNIETE KASY NIE MA A AUTA NADAL KUPUJA, COS CHYBA NIE JEST OK? DLUGI MAJA NA WLASNE ZYCZENIE,
x 2011-03-22 18:08:54
PS.JAK BYLY BUDOWY CO DAWALY KASE TRZEBABYLO ODKLADAC A NIE INWESTOWAC W ZIEMIE I LASY KTORE TERAZ NIE MAJA WARTOSCI, A TY DZIADU CAŁY CZAS UDAJESZ ŻE PRACUJESZ WEŹ SIĘ ZA ROBOTĘ, WYSTARCZY DARMOZJADÓW W FIRMIE!
gall 2011-03-22 19:15:16
Jak dlugo mozna zyc wspomnieniami? Co z tego ze kiedys byla kasa co miesiac jak teraz jest totalna porazka. Przeciez taka beznadziejna sytuacja ciagnie sie juz od ponad roku !
ANONIM 2011-03-23 18:48:48
TAK JAK X I GALL MACIE RACJE ZGADZA SIE WSZYSTKO OPRÓCZ TYCH SAMOCHODÓW CO NIBY KUPUJĄ NIC TAKIEGO NIE MA MIEJSCA A I TAK JESTEŚCIE DOBRZE POINFORMOWANI O TYCH LASACH I ŁĄKACH POZA TYM JA TEZ CZEKAM NA KASE A ZE JCH BRONIE BO ZNAŁEM PREZESÓW PRYWATNIE JAK JESZCZ LTSu NIE BYŁO I JAK JA BYŁEM W POTRZEBIE TO BEZ PROBLEMU MI RĘKE PODALI TO CZEMU MAM NA NICH TERAZ PSY WIESZAĆ A BIURO W KIELCACH JEST OTWARTE.
gall 2011-03-24 09:17:48
ANONIM - 2011-03-23 18:48:48

TAK JAK X I GALL MACIE RACJE ZGADZA SIE WSZYSTKO OPRÓCZ TYCH SAMOCHODÓW CO NIBY KUPUJĄ NIC TAKIEGO NIE MA MIEJSCA A I TAK JESTEŚCIE DOBRZE POINFORMOWANI O TYCH LASACH I ŁĄKACH POZA TYM JA TEZ CZEKAM NA KASE A ZE JCH BRONIE BO ZNAŁEM PREZESÓW PRYWATNIE JAK JESZCZ LTSu NIE BYŁO I JAK JA BYŁEM W POTRZEBIE TO BEZ PROBLEMU MI RĘKE PODALI TO CZEMU MAM NA NICH TERAZ PSY WIESZAĆ A BIURO W KIELCACH JEST OTWARTE.

Wiele osob na firmie zna ich prywatnie. Od wielu lat i z roznych sytuacji. Teraz dopiero wszystko wychodzi. Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie.
ANONIM 2011-03-24 15:55:33
TAK GALL MASZ RACJE TYLKO Z PRYWATNOŚCIĄ JEST RÓŻNIE JEDNI SIĘ ZNAJOM A DRUDZY PRZYJAZNIĄ.
anonim 2011-03-25 00:53:43
pare lat temu pracowalem tam widze ze nadal to samo pozdrowienia dla tych co pracowali 2007-2008
? 2011-03-25 12:49:08
PRZYJAZN PRZYJAZNIA ALE KASA POTRZEBNA JEST KAZDEMU ABY ZYC, OWSZEM POMAGALI ALE I JAK BYLO CIEZKO MALO KTO UPOMINAL SIE O SWOJE TERAZ ONI NAS MAJA GDZIES WIEC CO Z TA PRZYJAZNIA?????????????????W JEDNA STRONE MA DZIALAĆ???????????????A ZA CO ZYC????????????????????
ANONIM 2011-03-25 20:34:13
W 100 % SIĘ ZGADZAM POPIERAM PRZYJAZŃ PRZYJAŻNIĄ A KASA MA BYĆ PO NASZEJ STRONIE.JA TEZ MAM DOSYĆ TEGO WSZYSTKIEGO TRUDNO SIĘ POŁAPAĆ O CO TU CHODZI A JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O KASE.
anonim 2011-03-26 10:29:13
czytając te wszystkie opinie postanowiłem zabrać głos, otóż zawsze niesnaski i nieporozumienia wynikają z braku kasy, ale wszystko by było ok gdyby \"prezesi\" otwarcie z pracownikami rozmawiali, wystarczyło by: ...nie mamy kasy są problemy ale w miarę możliwości będziemy płacić....,chyba każdy by starał się to zrozumieć bo czasem na wozie czasem pod wozem, jak w życiu ale szczerość i zrozumienie powinny być a tego tutaj brakuje, dlatego taka walka o kasę....ps.zgadzam się z panem ? za coś trzeba żyć!!!
pozdrawiam panowie!
anonim 2011-03-26 12:33:02
To z tego wynika że szczeże rozmawiać nie chcą. Taka rozmowa rozwiązała by problemy i domysły pracowników co dalej z firmą.A dopuki pracownicy udają że pracują firma istnieje tylko nie wiadomo jak długo wytrzymają pracownicy i ich rodziny bez pieniędzy.
anonim 2011-03-26 21:28:54
Temat przyjazni proponuje zakonczyc. Bylo minelo. Teraz jest relacja PAN PREZES i pracownik. To samo jest ze szczera rozmowa. Sprobowac porozmawiac mozna ale ze szczeroscia to niewiele bedzie mialo wspolnego. Jak sie zostalo PANEM BIZNESMENEM to juz szacunek ludzi nie jest do zycia potrzebny.
anonim 2011-03-28 09:27:44
Pan prezes i jeszcze biznesmen ale jaja to tacy sami ludzie jak my.Panowie jdzie wiosna robota sie ruszy będzie kasa tylko nie wiadomo czy do tego czasu jeszcze ktoś zostanie w firmie.
ciekawy 2011-04-06 08:17:48
No i jest juz wiosna. Zmienia sie cos w ltsie i caly czas bieda. Szukam pracy i tak sie zastanawiam czy zajrzec do Was.
anonimowy 2011-04-07 19:20:35
Ciekawy jest robota jest wszystko jest wiosna . Zaczeła się praca w polu.A w LTS nie wiedzą co to bieda.
X 2011-04-12 11:54:24
panowie, chyba jest ok skoro cisza się zrobiła?wiosna i wszyscy optymistycznie pracuja, a co z zaległą kasą?
X 2011-04-12 11:56:28
os.chyba wszyscy mamy już wszystkiego dość i nawet nie chce sie pisac na ten temat, pozdrawia pracownik z lts-u jeszcze
anonim 2011-04-12 14:23:27
Wiosna przyszla. To fakt. Wiec pracownikom ltsu proponuje zasadzic na grzadkach jakies warzywa bo pomzemy niedlugo z glodu. Z tego co ja wiem to nie zapowiadaja sie w najblizszym czasie jakies konkretne zmiany. Pozdrawiam.
x 2011-04-15 12:30:05
mamy dość organizujemy pozew zbiorowy do sądu o zaległe wypłaty, i pip będzie częstym gościem w biurze, wystarczy biedy!!!
kto jest chętny dołączyć do 33 osób zapraszamy!
pozdrawiam
ps.są dowody niepowazalne
x 2011-04-15 12:31:13
ps.zacznie się gorące lato
jetsem za 2011-04-15 12:37:11
x - 2011-04-15 12:30:05

mamy dość organizujemy pozew zbiorowy do sądu o zaległe wypłaty, i pip będzie częstym gościem w biurze, wystarczy biedy!!!
kto jest chętny dołączyć do 33 osób zapraszamy!
pozdrawiam
ps.są dowody niepowazalne

Trzeba sie najpierw zwolnic ? Jak to wyglada ?
pracownik 2011-04-20 18:01:53
wiec wezmy sie wszyscy do kupy i do sadu pracy, juz wnioski sa mozna sie dopisac
anonim 2011-04-20 21:40:34
też tak myślę i popieram
anonim 2011-04-26 15:30:41
święta święta i po świętach, jak tam panowie humor dopisuje????
pozdrawiam-były pracownik LTS-u
anonim 2011-06-06 07:25:30
Istnieje Panowie jeszcze ta firma ? Probowalem sie kilka razy w zeszlym tygodniu dodzwonic do biura i lipa. Jestescie na jakis robotach w stolicy ?
anonim 2011-07-07 20:55:17
a ja odszedłem 2010-10 i pracuje sobie w normalnej firmie budowlanej mam wypłate raz w miesiącu (porządną) ubezpieczenie od całości( czego w LTS nigdy nie było i nie będzie). Pozdrawiam niedobitków co pozostali. Niech Moc Będzie z Wami.












Pracownik 2012-01-02 19:19:09
Może mi ktoś odpisze czy firma się rozłożyła czy może jeszcze ciągnął, ostatnio słyszałem że mają jakąś robotę na Warszawie, prawda to?
Życzliwy 2012-02-22 14:09:54
Kto odejdzie z firmy to ma problem z odzyskaniem zaległości pieniężnych. (usunięte przez administratora)
scyzor 2013-06-19 12:45:43
Pracowałem i caly czas były problemy finansowe prazesi to (usunięte przez administratora) a udają przedsiąbiorców niepolecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 23 2013-07-27 17:21:25
Zakopower " Pójdę boso"

Wszyscy, no prawie, to śpiewają w tej firmie...
Było sobie 1 2015-01-07 09:54:06
Teraz niestety jest kolejny ciężki okres dla przedsiębiorstw budowlanych. Oczywiście osoby mające 'plecy' ogarną się w odpowiedni sposób, ale standardowi pracownicy raczej nie mają co liczyć na łaskawość losu, nie uważacie? Podejrzewam, że w momencie gdy jest sporo rzeczy do roboty to zatrudniają więcej ludzi. Tylko kiedy takiego okresu się spodziewać?
stokrotka 2015-02-09 20:45:52
Firma TRAGEDIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Unikajcie jak możecie!!
rise 2016-05-13 22:30:48
Pewnie, że zarobki mają tutaj całkiem niezłe, zwłaszcza, że jakieś premie się miały pojawić.
Zostaw swoją opinię o przedsiębiorstwo budowlane lts - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie przedsiębiorstwo budowlane lts