brak logo

Patronat Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Patronat Sp. z o.o.

kika 2015-07-31 13:04:11
Czy ktoś pracuje lub pracował w Patronat sp zoo w Gdańsku? czekam na opinie
3
haha 2015-08-10 13:38:55
też jestem ciekawa. zaprosili mnie na rozmowę
kika 2015-08-11 12:18:45
Mają bardzo złe opinie od mieszkańców wspólnot, napisz jak było na rozmowie i ile płacą
waldi 2015-11-05 11:21:18
Firma zniszczyła cały swój wykształcony kierunkowo zespół. Nie szanują pracowników.
2
Pracownik 2016-03-16 21:43:57
Polecam, pracuję w Patronacie,fajni ludzie, fajny klimat i "ludzki" Zarząd. ☺
2
bob 2016-04-28 21:21:56
Chciałem wysłać CV, jednak podpytałem znajomą, która tam pracowała, zwolniła się, bo dokładali jej wspólnot więcej i więcej i nic za tym nie szło. Jeśli nie chcesz się zaorać to warto szukać dalej pracodawcę, który dba o swój wizerunek i tym samym o swoich pracowników.
bob 2016-05-30 12:24:24
Standardy usług zostały mocno obniżone, chociażby przez zmianę kadry. Warto poczytać fora. Pracodawcą też nie jest najlepszym, z tego co wiem nikt się tam specjalnie do pracy nie pcha.
Sonia 2016-08-24 00:11:51
BOB, a ile ta Twoja znajoma pracowała że takie opinie wygłaszasz? Ja uważam, że warto zmieniać pracę i szukać nowych wyzwań. Zresztą nie ma idealnych pracodawców a i wszystkim nie dogodzisz, a każdy ma prawo sam zdecydować gdzie i z kim chce pracować.
Magda 2016-10-14 13:31:20
Patronat niestety ma u siebie bałagan, nad którym nie panuje. Przez jakiś czas dostawałam niekompletne faktury emailem, tzn. bez żadnych danych, tylko jakieś wyliczenia, bez adresu. Dzwoniłam, informowałam, wysłałam emaile, właśnie te z niekompletnymi fakturami i nawet po takich zawiadomieniach otrzymywałam takie ponownie! Mało tego na fakturze miałam odczyt wodomierza nie swojego tylko mojego sąsiada obok, gdybym tego sama nie sprawdziła, płaciłabym za zużycie wody sąsiada, a było zgłaszane że z numeracja nie oczywista. Bądźcie czujni i uważajcie. Panie niestety nie zawsze są miłe, oczywiście nie wszystkie. Niestety Patronacie sami zasłużyliście sobie na taką opinię.
1
Mia 2016-10-16 16:48:12
Ludzie o czym Wy mówicie? Jaki bałagan? ? Patronat to jedna z firm na rynku od zarządzania nieruchomościami,i naprawia swoje pomylki z systemu. A ja od mojego administratora nie mogę się doprosic aby mi w klatce światło naprawił i to już 3 miesiąc.A idzie zima i dzień coraz krótszy :(
Min 2016-10-17 18:40:20
W tym momencie Patronat nie ma jakichś sensownych ofert pracy, ale wydaje mi się, że to tylko kwestia czasu, aby coś się pojawiło, więc generalnie polecam
pracownik 2016-10-26 21:37:03
Niestety nic dobrego nie można powiedzieć. Ostatni dzień miesiąca i totolotek kto otrzyma wypowiedzenie.
kandydatka 2016-11-08 18:13:03
byłam u nich w tym tygodniu na rozmowie na stanowisko asystentki zarządcy.. , sama rozmowa bardzo do rzeczy, konkretna ale też w przyjacielskim tonie i zero sztywniactwa oraz pozorowania co bardzo mi się spodobało, czytelnie przedstawione oczekiwania i przejrzyste warunki współpracy (dają możliwość wyboru formy współpracy).
wiadomo że na rozmowie obserwuje się klimat jaki panuje w firmie, ludzi którzy już tam są i czytając powyższe komentarze szłam neutralnie nastawiona ale wg mnie gdyby było źle to nie było by uśmiechów miedzy pracownikami i koleżeńskich relacji (tak mi sie wydaje ze takie panują po tym co widzialam) itp.
zobaczymy czy się odezwą, ale jeśli to nastąpi to zamierzam podjąć współpracę. czas pokaże. kiedys pracowalam w innej firmie (takze zarzadzanie nieruchomosciami ale z Gdyni) i komentarze byly podobne a firma nie mała i nie od wczoraj na rynku. wydaje mi sie ze to zalezy tez od klientow, a ci niestety bywaja rozni, wiem coś o tym gdyż sama pracowałam z klientami kilka lat i ludzie bywają mega nienormalni, w internecie pelno hejtu, no ale... :) tych mniej normalnych nikomu i sobie nie zycze :)
2
gość 2016-11-12 12:45:32
A możesz powiedzieć coś o samej rozmowie? O co pytają, na co się przygotować?
Zostaw swoją opinię o Patronat Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patronat Sp. z o.o.