brak logo

Gimnazjum nr 10 w Zespole Szkół nr 10

Kalisz

Opinie o Gimnazjum nr 10 w Zespole Szkół nr 10

Michalina 2013-11-25 18:29:06
Ta szkoła jest super . Bardzo dobrzy nauczyciele ogólnie ja chodzę do klasy a jest to super klasa nauczyciele fantastyczni . W szkole ostatnio organizowany był dzień szalonego gimnazjalisty normalnie super jest . Chodziłam również do podstawówki SP nr 18 w Kaliszu . Świetni nauczyciele . Pni od matematyki super świetnie tłumaczy , pani od angielskiego w podstawówce też super . Młodzież i dzieci są też super . Nie mam żadnych zastżerzeń co do tej szkoły . Świetni są też nauczyciele od jez obcych . Pni od angielskiego oraz niemieckiego są wymagające ale super !!
To wszystko polecam tę szkołe w 100 %
3
Wera 2013-12-13 15:23:44
ja też dobrze wspominam szkołę, miałam wspaniałą polonistkę w podstawówce i później w gimnazjum. Kobieta z pasją wiedzą i niesamowitą empatią:) śpiewaliśmy pod Jej balkonem sto lat, gdy skończyliśmy szkołę:) Maturę zdałam śpiewająco, pomogła nam wszystkim w liceum , teraz kończymy studia i ciągle piszemy życzenia na święta. dobrze wspominam pana od angielskiego i panią od matematyki. polecam szkołę, choć minęło tyle lat.
5
Jakub 2015-04-10 15:47:53
Ja chodzę do tej szkoły do klasy sportowej. Jestem z tych odszczepieńców i mam kłopoty. Nie chce mi sie uczyć i generalnie oprócz polskiego , to wszystko mam w nosie. Szkoła niezła, nauczyciele normalni i ludzcy. Moja polonistka to złoty człowiek, wierzy we mnie chociaz niektórzy uwazaja mnie za kompletnego debila. Uwielbiam te lekcje, kiedy tłumaczy nam teksty wojenne.
3
Tomaloss 2015-04-24 16:54:47
super szkoła. polecam ją każdemu. Tu jest normalnie i ludzko. Też miałem polski ze szkolną żyletą, ale lubiłem te lekcje- rzeczowo , sprawiedliwie i z humorem na poziomie . Pamiętam lekcje o Różewiczu i Baczyńskim. Wtedy nawet nie miałem ochoty robić z siebie małpy na lekcji, tak nas to wszystkich zaczarowało.W ciąży przychodziła do szkoły, bo chciała, żebyśmy jak najlepiej napisali egzamin. Fajna wysoka kobitka przy tym.Uczyła mnie też super matematyczka, mówiliśmy na nią podgórna wspaniała równa babka.
5
Julia02 2015-06-15 18:41:52
Mam polski ze wspaniałą babką. To o niej tu wszyscy piszą. Jest dla nas jak wychowawca, przewodnik a jeszcze można z nią wszystko przegadać.Piłuje ostro, ale za to docenia wysiłek- szkoła jak szkoła, polski i angielski najlepsze.
3
jowik 2015-08-21 18:53:25
ja wybrałem tę szkołę, bo jest najlepsza. nie wiem kto bedzie moim wychowawca, ale myślę , ze dam sobie radę. chodziłem do 18 try lata i nie narzekam. Nie miałam polskiego z żyletą, ale moja polonistka też była super- wymagajaca i mila. W podstawowce są najlepsi nauczyciele z całego zespołu. Zyleta piłuje , ale za to ma dobre serce i pomaga nawet tym, ktorych nie uczy, dogaduje sie z klasami ktorych nikt nie lubi i wierzy w tzw debili i nieukow. Mam nadzieje ze bedzie miala sportowa i jeszcze super byl pan od historii, ktoreog tez bym chcial w gimnazjum.
3
alija 2015-11-23 17:53:33
NIkt by szanownego zarozumiałego Pana w tej szkole nie zatrudnił, to są nauczyciele z pasją...dla wyjaśnienia...pierwotnie było to forum z opiniami o szkole.Współczuję neurotyzmu...jeśli ktoś wpisał opinię o nauczycielu , to dla dobrego poszukującego pracy belfra, bedzie ona równie przydatna...
1
km 2016-05-17 20:53:48
ania, a wiecie czy kogoś konkretnego teraz potrzebują ?
Zostaw swoją opinię o Gimnazjum nr 10 w Zespole Szkół nr 10 - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gimnazjum nr 10 w Zespole Szkół nr 10