brak logo

Kancelaria Biegłych Rewidentów Josef Welt Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Kancelaria Biegłych Rewidentów Josef Welt Sp. z o.o.

Anioł 2014-03-28 21:48:21
Nie polecam. Zatrudniają na umowę zlecenie. Dużo obietnic bez pokrycia. Naprawdę można się nabrać. Z pozoru ładne "biuro", choć według mnie zbyt szpitalne. Kiepska atmosfera, wszędzie kamery.
zosia 2014-05-27 18:45:14
A jak długo tam procowałeś i co robiłeś? słyszałam, że tego typu firmy często zatrudniają na umowę zlecenie.
Ania 2014-05-27 18:52:56
Pracowałam 2,5 roku i wszystko co umiem z rachunkowości i podatków nauczyłam się w tej kancelarii (raczej nie ze studiów). Wymagają myślenia, ale dają swobodę działania. Jeśli chcesz tylko "klepać" dopuść sobie.
1
Tomek 2014-08-27 18:23:55
Podpisuję się pod komentarzem Anii, jeśli ktoś chce się uczyć i nauczyć więcej niż tylko wklepywania dokumentów musi ciężko pracować. KBR daje taką możliwość - jeśli ktoś nie boi się wyzwań na pewno się tam odnajdzie.
1
Anioł 2015-01-28 08:11:37
Nie twierdzę że każdy kto jest ambitny nauczyć może się bardzo dużo, ale dlaczego takie "super" kancelarie zatrudniają ambitnych wykształconych ludzi za pół darmo wręcz ich okradając ze składek zus itd. Naprawdę jeśli będziemy godzić się na takie traktowanie nas pracowników to nigdy nie będzie dobrze. Nie wierzę w to że wszyscy nie mamy wyboru.
jola 2015-10-23 19:13:13
nie polecam - wykorzystują ludzi - praca po godzinach zarobki kiepskie
jola 2015-10-25 15:08:38
nikt nie płaci za nadgodziny - zadaniowy czas pracy teraz pracuje gdzie indziej i jest odwrotnie niż tu. Ludzie sobie wzajemnie pomagają i sobą sobie życzliwi i więcej czasu spędzam ze swoim mężem.
1
jola 2015-12-11 20:00:26
Kto musi że praca w tym miejscu daje satysfakcje? Proszę o przykłady? I jaka to satysfakcja?
op 2016-05-18 18:33:40
a skad możesz wiedzieć że firma jest poważna - pracujesz tam ?
op 2016-05-18 18:34:01
a skad możesz wiedzieć że firma jest poważna - pracujesz tam ?
Nick 2016-07-11 23:07:02
Atmosfera kiepska, wszędzie kamery i nadzór , zarobki zależą od stażu i doświadczenia
zależy do jakiego pokoju trafisz - jeśli do fajnego możesz liczyć na pomoc
2
Ikol 2016-07-19 20:00:28
A skąd wiesz że podchodzą z rezerwą? Pracowałeś tam? Zarobki wiadomo na początku są mniejsze ale czy później można liczyć na podwyżki?
nick1 2016-07-27 22:13:46
a gdzie jest ta zakładka
ninja 2016-08-08 18:07:28
Ja też nie polecam - są biura gdzie pracuje się zdecydowanie lepiej i nie ma rotacji pracowników a tam jest to znaczy że ludzie szukają lepszego miejsca na ziemi a takie na pewno są . Warto szukać
nijna 2016-08-09 20:29:35
z tego co wiem nie zauważyłam stałej kadry - jedna , dwie osoby pracujące troszkę dłużej - to jest stała kadra - chyba nie? ale niech każdy się przekona i wtedy wyda opinię -
nick 2016-08-10 20:17:12
tomek to że wypłata na czas to nie znaczy że się szanuje pracowników - za pracę należy się wynagrodzenie nie mam kasy dla ludzi to ich nie zatrudniam znam wiele kancelarii które też płacą na czas i nie jest rzadkością w dzisiejszych czasach aby za ciężką pracę nie dostać wynagrodzenia.
1
nick 2016-08-13 19:05:51
damian próbuj i wydaj opinie o pracodawcy każdy musi się przekonać na własnej skórze - jak jest.
olek 2016-08-16 17:55:49
Tomek z prowizją się u nich nie spotkałam - pracowałam tam ok 2 lat . Narzędzia do pracy znajdziesz w każdym biurze - nie jest to moim zdaniem zaleta. jak pracujesz dla siebie - ta sam dbasz o to aby miec narzędzie do pracy- a jak zatrudniasz ludzi - to dajesz mi narzędzie pracy- chyba że jest umowa - że musisz sobie sam to zorganizować - ale wiadomo wtedy też inna umowa i inne warunki pracy. Ja osobiście nie polecam ale każdy uczy się na swoich błędach.
olek 2016-08-17 21:02:24
pracuje tam 5 osob kazdy albo na umowę o prace lub zlecenie - nie było prowizji pensja bez rewelacji o prowizji nie ma mowy wynagrodzenie stałe - nie ważne ile masz pracy - stale więcej bez zmiany wynagrodzenia
olek 2016-08-20 10:00:41
nie polecam - szukaj a znajdziesz lepsza kancelarie. wszędzie kamery , brak zaufania do pracowników i jedna przerwa na śniadanie
xyz 2016-08-26 21:44:30
Również nie polecam. Najlepiej jakbyś zrobił tam wszystko - w tym ściągnął zapłate od klientów których obsługujesz, bo szefostwo tego nie zrobi. W zamian odpali Ci z tego małą część. Potrafią tylko ładnie mówić i bajerować ludzi, a nie przekłada się to później w czyny.
1
Jagoda 2016-10-02 19:28:15
O kamery trzeba by spytać wlascieli być może nie ufają pracownikom kontrola musi być szkoda że nie uprzedzając pracownikow
jack 2016-10-04 19:49:12
SUU po tych wszystkich negatywnych opiniach chcesz tam iść do pracy?
ja chyba bym się nie zdecydowała jak czytam
znalazłam wiele innych firm z pozytywna opinią
nick 2016-10-05 19:38:38
a czemu chcesz tam pracować czy czy UW czy Uł myśle że nie ma znaczenia
liczy się na pewno atmosfera której tam brakuje i praca po godzinach zastanów się
ytr 2016-10-06 21:24:45
@nick no coz ja wuazam ze jednak atmsofera powinna dopisywać bo jest przynajmniej jak dla mnie mega wazna nie wyboraam sobie w zlej pracować przecież to ma wpływ na wiele rzeczy..a czy nadgodizny sa płatne?
Ania 2016-10-26 15:47:04
Nick, od czego twoim zdaniem powinny zależeć wynagrodzenia. Ja jestem zadowolona, że wynagrodzenie zależy od stażu i doświadczenia. Pracowałam 4 lata i robiłam trudne rzeczy i odpowiednio do tego zarabiałam. Dlaczego osoba bez doświadczenia miała zarabiać tyle samo co ja. Co ty robiłeś - jak tylko klepałeś dokumenty to czego oczekujesz. Zacząłeś aplikację? Kilka osób zrobiło tam biegłego i nie narzekały na kasę.
Nick 2016-10-31 21:20:50
Nikt nie twierdzi że na początku ma zarabiać full kasy. Wiadomo wiedza kosztuje . Ja siie pracy nie boję ale nie chcę pracować bo 12 godzin a tam słyszę że tak ludzie pracują może zarabiają ale w życiu nie chodzi o kasę ale o samo życie z rodziną i atmosfera tam kiepska. To jak pracowałeś 4 lata to czemu odeszłaś?
kAJTEK 2016-11-18 20:36:26
nick czemu odeszłaś co ci nie pasowało jak jest dobrze to nie szuka się pracy.
Ja jestem na etapie szukanie i bylam tam na rozmowie i chce dowiedziec sie wiecej
od osoby ktora tam pracowala.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Biegłych Rewidentów Josef Welt Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Biegłych Rewidentów Josef Welt Sp. z o.o.