brak logo

Com - Pan System Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Com - Pan System Sp. z o.o.

WK 2015-01-23 11:29:07
Koszmar. Praca sama w sobie byłaby OK, gdyby nie fakt, że nigdy nie pozwalają tam żadnego zadania skończyć, przerywają je milionem innych. To sprawia, że praca nie ma sensu, a jej efekty są poronione.
5
DP 2015-06-30 17:48:42
Stanowczo nie polecam. Praca niesamowicie chaotyczna, duża rotacja, łebki które nie wiedzą ile to 2+2 wrzucają zmiany bezpośrednio do systemów produkcyjnych, nikt tego nie pilnuje, bo nie wiadomo kto ma sie nimi zajmować, a troche ogarnieci pracownicy non stop gaszą milion innych pożarów, katastrofa za katastrofą.. Każdy szkic choćby harmonogramu rozwali szef nieznający się na niczym (bo to tylko handlowiec, jedyne co potrafi to wrabiac w absurdalne zadania), a drugi, znający się na IT nie ustali nic konkretnego, bo nawet nie potrafi rozmawiac z drugim człowiekiem nie wsadzając sobie rąk w twarz.. Więc wolą tylko udawać, że problemów nie ma.
Nie da się tam normalnie pracować, wszyscy są od wszystkiego, przelewów z pensjami szef "zapomina" robić, audyty są robione co jakiś czas na pokaz, żeby pracownicy mieli wrażenie, że to nie jest dupofirma i że kiedyś może nawet będą mieli szanse na prywatne życie..
4
Waldi 2015-11-24 10:49:57
Pracuję w tej firmie i potwierdzam opinie @adi. Każdy nowy pracownik ma przydzieloną osobę do pomocy. Na pewno dużo się zmieniło.
Możliwe że kiedyś praca była chaotyczna ale w tym momencie zadania nie są przerywane. Szef Handlowiec i szef IT zostali odsunięci od pracy z ludźmi.
4
taki 2015-12-08 13:22:23
jeżeli ktoś się u nich sprawdzi i da poznać jako solidny, rzetelny i przede wszystkim uczciwy pracownik po którym nie trzeba trzy razy poprawiać roboty to na prawdę ma spore szanse na dobre warunki zatrudnienia i profity.
3
pracownik 2015-12-12 09:44:16
"taki" należy do zarządu albo pomylił firmy. Zarobki są sporo poniżej przeciętnej mówię o zarobkach swoich jak i kolegów. O profitach żadnych też nie słyszałem.
3
taki 2016-01-12 11:58:48
nie należę do zarządu - jestem zwykły pracownikiem. Jeżeli @pracownik nie słyszał o żadnych profitach - pewnie swoją postawą czy codzienną pracą po prostu nie zachwyca. Dowody uznania otrzymuje się za ponadprzeciętne rezultaty pracy, a nie za 8h pracy z zegarkiem na ręku(za to jest wypłata).
5
Ciekawy 2016-04-19 17:57:48
@Hog, a orientujesz się na jakie zarobki netto można liczyć (oczywiście +/-) np. na stanowisku konsultanta ds. wdrożeń?
milczek 2016-07-13 16:38:15
Szczerze odradzam. Pseudofirma sto lat za murzynami, żadnych szkoleń, zero rozwoju. Dobre miejsce dla początkujących, można posiedzieć max pół roku i tyle.
3
jaki 2016-09-01 11:51:32
@milczek
A ty w której lokalizacji pracowałeś, czy w obu jest tak samo. Co oznacza że jest 100 lat za murzynami
yes 2016-09-05 18:21:23
Duże doświadczenie? Bo firma zatrudnia głównie studentów.
anonim 2016-10-17 16:14:32
Ciekawe, że nikt nie odpowiedział na to pytanie.
anonimowy 2016-10-19 08:31:54
pierwsze 3 miesiące umowa o dzieło potem zależy jak się dogadasz. Firma slaba, poziom slaby, zarobki slabe, technologie stare. Jak ktoś swoja wiedza nie zachwyca i nie moze sie dostac do normalnej firmy mozna złapać trochę doświadczenia. I w tym przypadku jako pierwsza praca ok. W każdym innym nie polecam.
1
były pracownik 2016-10-19 13:31:43
Jak wszędzie są plusy dodatnie i plusy ujemne :)
ja widzę więcej plusów - są to:

- dobra lokalizacja (koło metra)
- super atmosfera - ludzie się lubią
- przyjazne, ludzkie szefostwo :)
- nie jest to korporacja = nie trzeba pracowac po godzinach
- dla ambitnych, chętnych do pracy jest możliwość rozwoju
- są elastyczne godziny pracy

6
anonymous 2016-10-19 16:48:28
Oddział w Lublinie zajmuje piętro kamienicy przy ul. Kunickiego. Blisko dworca PKP, więc plus dla przyjezdnych, i blisko rustykalnej restauracji, skąd często zamawia się obiady. W sumie jednak okolica niezbyt przyjemna.

Co do samej pracy, to w wielu przypadkach straszna amatorszczyzna, zarówno pod względem organizacyjnym, jak i jakości kodu.
Zostaw swoją opinię o Com - Pan System Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com - Pan System Sp. z o.o.