brak logo

Progreg Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Progreg Sp. z o.o.

pikuś 2015-03-31 17:39:54
Bardzo dobra firma, z dużą perspektywą rozwoju dla pracowników. Jeśli ktoś ma chęci i ambicję to może naprawdę daleko zajść. Wymagania są co prawda wysokie, ale dzięki temu zespół jest dobrze zintegrowany. Firma dla najlepszych pracowników oferuje też takie profity jak np. samochód służbowy i wysokie premie.
Czesław 2015-07-13 16:07:24
Daleko dojść w tej firmie? Chyba z asystenta na projektanta i tyle. Co do wymagań - przyjmują tego, który zaoferuje najniższą stawkę. Pracują głównie studenci i osoby z niewielkim doświadczeniem. Umowy w większości przypadków-śmieciowe. Auto służbowe jako profit? Przecież to zwykłe narzędzie pracy -jakoś do klienta czy urzędu trzeba dojechać. Jeszcze trochę i jako ,,profit" będą oferować ogrzewanie w biurze, biurko i krzesło. Nie polecam.
2
korki 2015-12-21 11:39:01
Nie polecam!!! Duża rotacja pracowników firmie chyba mówi sama za siebie jakie warunki w niej panują, głownie za sprawą podejścia zarządu do pracowników...
2
Zdzisław 2016-01-02 14:15:11
Ciekawe oferty mają, szkoda tylko że na śmieciówce, za grosze i bez żadnego socjalu. Na rozmowę zawsze warto pójść.
Jan 2016-02-09 07:59:31
Napisz coś o wynagrodzeniu? Bo słyszałam, że tylko 1600 na rękę na stanowisku asystenta...a przecież za to od 1-go do 1-go przeżyć się nie da.
kroczek 2016-02-16 17:23:31
asystent 12 brutto za godzinę, umowa-zlecenie, szału nie ma, a szefostwo fatalne
1
dd 2016-02-18 11:55:52
kroczek chyba sobie te zarobki z palca wyssałes, na sam okres probny jest duzo wyzsza pensja, ojj widac, że konkurencja nie spi :)
Tomek 2016-02-19 20:04:53
Dd napisz ile się zarabia na stanowisku asystenta, według Ciebie? Może masz/miałeś lepszą gażę. Mi proponowali 1600 zł jak starałem się o pracę, oczywiście na śmieciówce. Z uprawnieniami 2600 zł... śmiech na sali.
dd 2016-02-22 13:04:44
Jeśli ktoś jest na 2-3 roku studiów to chyba bez zadnych umiejetnosci trudno, zeby zarabiał 5 tys, umowy zlecenia sa tylko i wyłacznie dla studentów, bo dzieki temu wychodzą korzystnie finansowo, jak ktos skonczył już studia i ma jakieś doświadczenie i nie muszą pracownika uczyć chocby obsługi autoCAD to zarobki sa dość dobre, teraz z tego co sie orientuję firma szuka nowych pracowników, CV nigdy nie zaszkodzi wysłac
były_pracownik 2016-02-23 16:29:34
nie polecam!!! kasa marna(max 1600 na start dla asystenta), pracy dużo, szefostwo - szkoda gadać.
byly_pracownik 2016-02-23 16:33:14
a zapomniałem dodać że na start 1600 i na tym się często kończy... a podwyżki tak nie znaczące, że Ci na bilet MPK nawet nie starczy...
kama 2016-02-25 08:10:23
Były pracowniku, a moze po prostu byłeś kiepskim pracownikiem? Dlatego nikt Ci nic wiecej nie zaproponował, łatwo krytykować pracodawce, a moze warto pomysleć krytycznie o sobie...
Trafo 2016-02-25 18:51:58
A czemu pracodawca umów o pracę nie daje tylko na śmieciówkach zatrudnia, skoro taki dobry...może warto krytycznie pomyśleć o sobie...
kama 2016-02-26 09:44:39
Na zlecenia są tylko studenci, bo wychodza na tym korzystniej, wszyscy inni pracownicy maja umowy o pracę, fajnie jest hejtować w internecie pracodawce, ciekawe czy na zywo w oczy tez bys mu to powiedział?
Johny 2016-02-28 22:01:59
Rozumiem, że każdy student ma do wyboru albo umowa o pracę albo zlecenie? I wszyscy dobrowolnie zlecenie wybierają, bo jest to korzystniejsze? A nie jest to przypadkiem niezgodne z prawem? Na umowę zlecenie można zatrudniać tylko w ściśle określonych sytuacjach.
byly_pracownik 2016-02-29 12:20:51
pewnie masz na myśli, że bycie dobrym pracownikiem do lizanie tyłka szefowi kosztem innych... to ja dziękuje... radze sprawdzić jaka jest rotacja w firmie, a to chyba o czymś świadczy... http://www.gowork.pl/opinie_firma,1179196,0
1
byly_pracownik 2016-02-29 12:26:03
pewnie masz na myśli, że bycie dobrym pracownikiem do lizanie tyłka szefowi kosztem innych... to ja dziękuje... radze sprawdzić jaka jest rotacja w firmie, a to chyba o czymś świadczy... http://www.gowork.pl/opinie_firma,1179196,0
1
kroczek 2016-03-24 20:09:23
no wyobraź sobie że tam pracowałemi wiem jak to wygląda, po okresie próbnym miały być cuda wianki, a zaproponowano mi aż złotówkę podwyżki, 13 zł brutto, szał ciał normalnie

nie daj "borze" być tam dziewczyną, o umowie o pracę można pomarzyć
1
troczek 2016-04-05 18:33:23
A o szklanym suficie nie słyszałeś? Problem jak najbardziej na czasie.
Księciunio :D 2016-07-31 19:30:55
Firma dobra jedynie na początek, jak się nie może znaleźć nic innego, by nauczyć się obsługi AutoCada i ogólnych zasad projektowania. Pensja bardzo marna i faktycznie biorą tych co zgodzą się pracować za najmniej. Bardzo duża rotacja pracowników, co oczywiście źle świadczy o Firmie. Szefostwo fatalne, pazerne na pieniądze wyłącznie dla siebie i oderwane od rzeczywistości. Szkoda, bo Biuro naprawdę mogło by być fajne gdyby płacili więcej, a projekty mają ciekawe.
1
kroś 2016-08-01 14:36:54
No to skoro ma dobre zarobki @hej, to dobrze o nich świadczy. Wiadomo jakiego przeciętnego wynagrodzenia można się spodziewać? Ważne jest to, żeby wypłata była na czas.
Zostaw swoją opinię o Progreg Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progreg Sp. z o.o.