brak logo

Protea

Gdańsk

Opinie o Protea

Szukajacy pracy 2011-04-15 01:51:14
No ja jeszcze nie moge wypowiedziec sie tak jak moj przedmowca bo jeszcze tam nie pracuje, aczkolwiek wyslalem tam wczoraj dokumenty aplikacyjne. Jesli jest tak jak mowisz to znaczy ze mialem nosa wysylajac wlasnie tam:) Pozdrawiam i czekam na opinie tam pracujacej kadry inzynierskiej
11
voovoo 2015-04-29 12:59:58
Jest to polska firma z polskimi warunkami pracy i płacy. Bez cudów przy słabej kadrze czym świadczy duże zapotrzebowanie na specjalistów. Niestety p. Kondracki żaden specjalista nie zjedzie do Kluczborka za 5 tys na reke.
Pomijam fakt ze wciągarki maja problem z prawidłowym nawijaniem lin. itp etcr.
9
XAVR 2015-05-15 16:46:25
W PRASIE CZYTAMY:

Dajemy ogłoszenia w prasie, ale brakuje kandydatów - mówi (usunięte przez administratora).

Dla wielu osób barierą jest znajomość języka angielskiego.

- W naszej firmie, która działa na globalnym rynku, znajomość języka angielskiego jest niezbędna - mówi Grzegorz Kondracki. - Montażyści bez znajomości angielskiego nie zostaną nawet wpuszczeni na platformę wiertniczą na Morzu Północnym ze względów bezpieczeństwa.

ZADEN INZYNIER ZE ZNAJOMOSCIA J. ANGIELSKIEGO, ORAZ LATAMI DOSWIADCZENIA NIE PRZYJDZIE DO PRACY ZA 5OOO ZŁ.



BURDEL JEDNYM SLOWEM.
8
protea 2015-08-10 12:24:27
Chciałbym przestrzec przed podjęciem pracy na stanowisku grafika 3d. Firma nie udostępnia materiałów Twojego autorstwa (np. do portfolio) i oferuje minimalne stawki (2.5 tys netto). Konwersacje ze współpracownikami przesaczone sa przytkimi tematami (rozmowy o muzulmanach, czarnych itd.) - w firmie panuje nacjonalistyczny duch, pomijajac mobbing, malwersacje i brak profesjonalnego podejsca (umiejetnosci z zakresu wykonywanych obowiazkow). W moim przeswiadczeniu - firma zatrudnia wlasnie malo ambitnych i tym samym tanszych.
6
Proton 2015-09-22 11:49:17
Firma slabo chroni swoje interesy jesli chodzi o IT i procedury. W/w jest zgodne natomiast z tam obecna polityka zastraszania. Poza tym nawet jesli wiekszosc firm faktycznie tak robi - co nie jest prawda - nie jest to zgodne z prawem i umowa o prace. Malo ambitni sa zadowoleni z pieniedzy i warunkow poniewaz to ich jedyna szansa na prace biurowa i wzbijanie sie do gory we wlasnych hierarchiach socjalnych, ktore nie maja niestety nic wspolnego z kwalifikacjami i wiedza, lecz czystym manipulatorstwem.
Do yt5r 2015-10-21 06:39:13
Aktualnych ofert pracy brak, ale poczekaj kilka miesięcy, powinno się zwolnić w najbliższym czasie sporo miejsc. Od października inżynier z kilkuletnim doświadczeniem, w Protea zarabia ledwo ponad 2000 zł. Prezesi czekaja na chetnych do pracy za darmo.
3
Inżynier z kilkuletnim doświadczeniem 2015-10-22 20:34:45
2000? To widzę mówimy o stanowisku wyższej szarży.
1
Krzych 2016-02-04 10:25:30
Cześć, a czy możesz coś więcej na temat stanowiska project managera? Czy jest to managment z prawdziwego zdażenia, czy w ogóle warto się tym stanowiskiem interesować?
2
NoWay 2016-05-06 11:33:01
Poszukują z tego co widzę projekt Managerów rozmaitych do pracy, mam nadzieję, że jest to pewna sytuacja i da się z niej wyżyć, mam przynajmniej taką nadzieję
Zostaw swoją opinię o Protea - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protea