brak logo

Globart Print Sp.j.

Białystok

Opinie o Globart Print Sp.j.

mag 2014-09-15 21:09
Witam.Może ktoś pracuje na produkcji w Globart Print ul. Ciołkowskiego 88F i może podzielić się ze mną opinia nt. zarobków, warunków pracy i ogólnej atmosfery w pracy. Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną.
24
Bart 2014-09-18 16:56
I jak poszła rozmowa? Mógłbyś napisać coś o warunkach finansowych jakie proponują, jak wygląda mniej więcej praca u nich. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
6
Obiektywny 2014-10-28 14:39
Początkowo umowa o dzieło 3 miesiące i najniższa krajowa.
1
maga 2014-11-18 10:21
Ale miałeś rozmowę do biura czy na produkcję? Mam niedługo rozmowę na stanowisko biurowe i zastanawiam się jakie są warunki finansowe.
8
Qouncicero 2015-01-12 16:45
Przestrzegam wszystkich przed zatrudnieniem się w tej firmie.Rodzinna atmosferę jaką tam znajdziecie, macie zapewnioną. Wyzysk człowieka przez człowieka miał miejsce w średniowieczu i nie tylko, tu go doświadczycie. Wyścig szczurów trwa w najlepsze.
10
prawda 2015-02-27 09:55
Zgadzam się w 100% z przedmówcą.Rodziny,znajomi,ciocie,wujkowie itd., a ty z poza będziesz pracował podwójnie za nich i to za marną podstawę+premia.
6
Muszkieter 2015-03-04 22:36
Wyzysk i chamstwo. Nie polecam!
4
niezadowolony 2015-03-12 08:34
Biuro jak i produkcję lepiej omijać. Niekompetentni kierownicy i kierowniczki z brakiem wiedzy o zarządzaniu. Zbyt popularne opieranie większości relacji na "znajomościach".
5
Kamil D 2015-03-12 12:03
Ktoś tu pisał o premiach. Bardzo ciekawe, bo jakoś nigdy nie uświadczyłem... Po za tym trzeba płacić za zepsute wydruki a to już od zarabiania "pieniędzy" nas strofuje.
11
cjdsjfskd 2015-04-10 18:34
omijać z daleka! chora atmosfera. Każdy każdego pod....a !
4
Suawek 2015-04-16 21:53
W firmie można przeżyć uwstecznienie zawodowe. Zarządzanie to dramat, zresztą podobnie atmosfera w pracy.Donosicielstwo popularne!
3
kdfdsg 2015-04-19 20:56
jeżeli lubisz donosic to praca idealna dla ciebie
2
sanchez 2015-04-22 18:53
Donosiciele będą również zachwyceni atmosferą panującą w firmie Tent-Balony !
6
Vide 2015-09-21 09:52
poważna firma :)...a świstak dalej zawija w te sreberka...
1
holyghost 2015-11-02 22:12
nie wiem dlaczego PIP i antynarkotykowi się jeszcze firmie nie przyjrzeli...
3
yo 2015-11-07 16:54
Pip raz był. Baba przyszła niespodziewanie, ale zaskoczony szef zaprosił do gabinetu. Babka wyszła po 15 min i powiedziała, że wróci w poniedziałek (był czwartek). Kontrola pełną gębą.
3
zawiedziony 2016-01-30 19:02
Co za brednie. Jest coraz gorzej i każą niewygodne komentarze kasować. Kierowniczka bok'u pomyłka...
3
Rear 2016-02-09 13:16
Krótko i na temat: jeżeli jesteś kapusiem, obibokiem i lubisz trzymać nos w d..ie szefowej to jesteś stworzony do tej pracy. Podwójne standardy to norma. Wiedza właścicieli o tym co się dzieje w firmie - zerowa. Zakres obowiązków: bicie piany. Jeżeli jesteś ambitny i chcesz się rozwijać - poszukaj innej pracy.
4
dzban 2016-02-20 21:13
Przyjdź. Zatrudnij się. Zobaczysz co za cyrk. Nikt normalny kto tam pracuje nie napisałby takiej bzdury. Chyba, że jesteś z tych co trzymają nos w "bliżej nieokreślonych miejscach". Pozdrawiam
1
polepuste 2016-04-12 22:15
jaka firma taki cyrk i klauny
1
ktos 2016-10-11 18:39
Ludzi zatrudniają na umowę na najniższą krajową lub o dzieło. Jeżeli ktoś wynegocjował więcej to reszte dostaje w kopercie. To co się dzieje w biurze to kolesiostwo i chamstwo. Kultura osobista pozostawia wiele do życzenia. Inwigilacja stale i ciągle. Człowiek siedzi stale zastraszony. Omijać z daleka- inaczej choroba psychiczna gwarantowana!
3
KrwawyDżony 2016-10-13 19:16
Zarządzanie, zarządzanie, zarządzanie! Szefostwu radziłbym zabrać się za kierownictwo, bo nie znają się na tym co robią i przez to mamy to co mamy.
2
Laundy 2016-10-16 12:59
Na zdobycie doświadczenia jak najbardziej. Gdzieś zacząć trzeba, ale polecam staż przez urząd pracy - przynajmniej dostaniesz jakiś pieniądz :).
Laundy 2016-10-20 20:34
To jest tak, że rejestrujesz się w urzędzie pracy jako bezrobotny. Zgłaszasz, że chcesz odbyć staż. Czekasz, aż będą mieli kasę (zazwyczaj styczeń-marzec), ale dowiaduj się raczej już teraz. Między czasie zgłaszasz się do firmy czy przyjmą Cię na staż i z info na jakie stanowisko. Dobrze jest wcześniej zadzwonić albo wysłać maila z pytaniem czy obecnie jest taka możliwość.
experienced 2016-10-21 11:14
katastrofa
kierownictwo w każdym dziale nie zna podstawowych zasad zarządzania.ludzie dobrani z przypadku ,niektórzy wręcz niepełnosprawni umysłowo. do tego brak jakichkolwiek kompetencji ,niektórym testy wykazały, że nie nadają się do zarządzania ludźmi a jednak zarządzają- to juz chyba świadczy o poziomie firmy .
obsługa bok - niedouczeni ,opryskliwi , nie wyciągają nic ze szkoleń - piszą i mówią tylko to co im każe ktos ważniejszy od nich np. grafik ,hehhehehe- jak dla mnie świadczy to o totalnej głupocie ale ogromnym instynkcie samozachowawczym i przetrwania - naprawdę tylko to jest ważne ?
liderzy - brak kompetencji totalny - grafikami zarządzać potrafi osoba ,która nawet correla nie potrafi obsłużyć w wersji podstawowej
produkcja- pojęcia nie mają o maszynach ,materiałach ,czasach pracy ,możliwościach urządzeń
klienci uciekają, rynek dostawców i rynek w ogóle się z nich śmieje .
jak ktos chce iść na staż to odradzam,chyba, że chce nabrać bardzo bardzo złych cech typu donosicielstwo,manipulacja ,kłamanie i chroni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu - jak nie chronisz to wypadasz z gry .
5
Maja 2017-04-12 15:07
@experienced w czym przejawia brak kwalifikacji przełożonych? Jakie sytuacje masz na myśli?
yoyo 2017-05-03 17:29
Dobierani są na zasadzie "Czy chcesz być kierownikiem?" albo Ty dzisiaj będziesz kierownikiem tego, a jak coś pójdzie nie tak to będziesz kierownikiem tamtego. Są też kierownicy jednoosobowych "działów". Czyli kierują niewiadomo kim i czym. Żadna z osób zarządzających nie zna się na tym co robi i stąd chaos.
Boguś 2017-05-22 10:48
FIRMA JEST BARDZO DROGA . zależało mi na przycięciu 2 arkuszy czegoś podobnego do plexi , i przy długości cięcia 2 razy po metrze cena to
minimum 50 zł netto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w NEXT ZA TAKA CENĘ KUPIŁEM CO CHCIAŁEM WRAZ Z MATERIAŁEM .
to jest taki podlaski biznes .
Olewanie i wyrzucanie klienta .
Sam tez mam firme i KAZDEGO KLIENTA nawet małego traktuje tak ...że zakładam iz za dzień, czy rok przyjdzie z zamówieniem na miliony.
I TO TYLE.
Maja 2017-07-14 09:16
Na stronie internetowej Globart Print Sp.j. można znaleźć ofertę pracy na stanowisko Pracownik administracyjny z j.niemieckim. Ktoś z Was pracuje w tym dziale firmy? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją?
firma reklamowa 2017-09-18 22:35
Zlecałem tej firmie wydruki przez kilka lat, poleciłem tą firmę kilku firmom reklamowym. Świadczyłem również usługi dla tej firmy. Nie polecam zleceń dla tej firmy. Niekompetentni ludzie tam pracują, chociaż wydruki były pierwsza klasa. Zostałem oszukany na "odpadach" kilka razy, miałem problemy z odzyskaniem należności za wykonane usługi. Pamiętam wiele lat temu jak dostaliśmy SPAMmail z ofertą tej firmy, gdzie było napisane, że dzięki temu, iż na lokalnym rynku pracy wynagrodzenia są słabo płatne to są w stanie zaoferować dobrą ofertę cenową. Masakra....
1
Zostaw swoją opinię o Globart Print Sp.j. - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Globart Print Sp.j.