brak logo

Globart Print Sp.j.

Białystok

Opinie o Globart Print Sp.j.

mag 2014-09-15 21:09:56
Witam.Może ktoś pracuje na produkcji w Globart Print ul. Ciołkowskiego 88F i może podzielić się ze mną opinia nt. zarobków, warunków pracy i ogólnej atmosfery w pracy. Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną.
17
Bart 2014-09-18 16:56:13
I jak poszła rozmowa? Mógłbyś napisać coś o warunkach finansowych jakie proponują, jak wygląda mniej więcej praca u nich. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
6
Obiektywny 2014-10-28 14:39:54
Początkowo umowa o dzieło 3 miesiące i najniższa krajowa.
1
maga 2014-11-18 10:21:36
Ale miałeś rozmowę do biura czy na produkcję? Mam niedługo rozmowę na stanowisko biurowe i zastanawiam się jakie są warunki finansowe.
7
Qouncicero 2015-01-12 16:45:23
Przestrzegam wszystkich przed zatrudnieniem się w tej firmie.Rodzinna atmosferę jaką tam znajdziecie, macie zapewnioną. Wyzysk człowieka przez człowieka miał miejsce w średniowieczu i nie tylko, tu go doświadczycie. Wyścig szczurów trwa w najlepsze.
7
prawda 2015-02-27 09:55:16
Zgadzam się w 100% z przedmówcą.Rodziny,znajomi,ciocie,wujkowie itd., a ty z poza będziesz pracował podwójnie za nich i to za marną podstawę+premia.
4
Muszkieter 2015-03-04 22:36:10
Wyzysk i chamstwo. Nie polecam!
4
niezadowolony 2015-03-12 08:34:40
Biuro jak i produkcję lepiej omijać. Niekompetentni kierownicy i kierowniczki z brakiem wiedzy o zarządzaniu. Zbyt popularne opieranie większości relacji na "znajomościach".
4
Kamil D 2015-03-12 12:03:14
Ktoś tu pisał o premiach. Bardzo ciekawe, bo jakoś nigdy nie uświadczyłem... Po za tym trzeba płacić za zepsute wydruki a to już od zarabiania "pieniędzy" nas strofuje.
10
cjdsjfskd 2015-04-10 18:34:09
omijać z daleka! chora atmosfera. Każdy każdego pod....a !
4
Suawek 2015-04-16 21:53:22
W firmie można przeżyć uwstecznienie zawodowe. Zarządzanie to dramat, zresztą podobnie atmosfera w pracy.Donosicielstwo popularne!
2
kdfdsg 2015-04-19 20:56:46
jeżeli lubisz donosic to praca idealna dla ciebie
2
sanchez 2015-04-22 18:53:43
Donosiciele będą również zachwyceni atmosferą panującą w firmie Tent-Balony !
5
Vide 2015-09-21 09:52:00
poważna firma :)...a świstak dalej zawija w te sreberka...
1
holyghost 2015-11-02 22:12:34
nie wiem dlaczego PIP i antynarkotykowi się jeszcze firmie nie przyjrzeli...
2
yo 2015-11-07 16:54:47
Pip raz był. Baba przyszła niespodziewanie, ale zaskoczony szef zaprosił do gabinetu. Babka wyszła po 15 min i powiedziała, że wróci w poniedziałek (był czwartek). Kontrola pełną gębą.
3
zawiedziony 2016-01-30 19:02:49
Co za brednie. Jest coraz gorzej i każą niewygodne komentarze kasować. Kierowniczka bok'u pomyłka...
2
Rear 2016-02-09 13:16:23
Krótko i na temat: jeżeli jesteś kapusiem, obibokiem i lubisz trzymać nos w d..ie szefowej to jesteś stworzony do tej pracy. Podwójne standardy to norma. Wiedza właścicieli o tym co się dzieje w firmie - zerowa. Zakres obowiązków: bicie piany. Jeżeli jesteś ambitny i chcesz się rozwijać - poszukaj innej pracy.
3
dzban 2016-02-20 21:13:04
Przyjdź. Zatrudnij się. Zobaczysz co za cyrk. Nikt normalny kto tam pracuje nie napisałby takiej bzdury. Chyba, że jesteś z tych co trzymają nos w "bliżej nieokreślonych miejscach". Pozdrawiam
1
polepuste 2016-04-12 22:15:16
jaka firma taki cyrk i klauny
1
ktos 2016-10-11 18:39:18
Ludzi zatrudniają na umowę na najniższą krajową lub o dzieło. Jeżeli ktoś wynegocjował więcej to reszte dostaje w kopercie. To co się dzieje w biurze to kolesiostwo i chamstwo. Kultura osobista pozostawia wiele do życzenia. Inwigilacja stale i ciągle. Człowiek siedzi stale zastraszony. Omijać z daleka- inaczej choroba psychiczna gwarantowana!
2
KrwawyDżony 2016-10-13 19:16:13
Zarządzanie, zarządzanie, zarządzanie! Szefostwu radziłbym zabrać się za kierownictwo, bo nie znają się na tym co robią i przez to mamy to co mamy.
1
Laundy 2016-10-16 12:59:15
Na zdobycie doświadczenia jak najbardziej. Gdzieś zacząć trzeba, ale polecam staż przez urząd pracy - przynajmniej dostaniesz jakiś pieniądz :).
Laundy 2016-10-20 20:34:22
To jest tak, że rejestrujesz się w urzędzie pracy jako bezrobotny. Zgłaszasz, że chcesz odbyć staż. Czekasz, aż będą mieli kasę (zazwyczaj styczeń-marzec), ale dowiaduj się raczej już teraz. Między czasie zgłaszasz się do firmy czy przyjmą Cię na staż i z info na jakie stanowisko. Dobrze jest wcześniej zadzwonić albo wysłać maila z pytaniem czy obecnie jest taka możliwość.
experienced 2016-10-21 11:14:37
katastrofa
kierownictwo w każdym dziale nie zna podstawowych zasad zarządzania.ludzie dobrani z przypadku ,niektórzy wręcz niepełnosprawni umysłowo. do tego brak jakichkolwiek kompetencji ,niektórym testy wykazały, że nie nadają się do zarządzania ludźmi a jednak zarządzają- to juz chyba świadczy o poziomie firmy .
obsługa bok - niedouczeni ,opryskliwi , nie wyciągają nic ze szkoleń - piszą i mówią tylko to co im każe ktos ważniejszy od nich np. grafik ,hehhehehe- jak dla mnie świadczy to o totalnej głupocie ale ogromnym instynkcie samozachowawczym i przetrwania - naprawdę tylko to jest ważne ?
liderzy - brak kompetencji totalny - grafikami zarządzać potrafi osoba ,która nawet correla nie potrafi obsłużyć w wersji podstawowej
produkcja- pojęcia nie mają o maszynach ,materiałach ,czasach pracy ,możliwościach urządzeń
klienci uciekają, rynek dostawców i rynek w ogóle się z nich śmieje .
jak ktos chce iść na staż to odradzam,chyba, że chce nabrać bardzo bardzo złych cech typu donosicielstwo,manipulacja ,kłamanie i chroni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu - jak nie chronisz to wypadasz z gry .
3
Zostaw swoją opinię o Globart Print Sp.j. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Globart Print Sp.j.