brak logo

Adlon.pl Drukarnia Agencja Reklamy

Gdańsk

Opinie o Adlon.pl Drukarnia Agencja Reklamy

zawiedziony pracownik 2011-07-07 12:08:57
to chyba jakieś żarty!? pracodawca najpierw obiecuje, a później okazuje się... nikt ( usunięte przez administratora ) radzę omijać tą firmę szerokim łukiem!
anonim 2011-07-19 05:42:30
Tą pierwszą opinię to sam Szef zdaje się pisał, nawet brzmi to jak autoreklama. Ja tam przepracowałem zaledwie kilka miesięcy i zgadzam się z opinią numer 2. Rozmowa kwalifikacyjna - złote góry, a potem, byle jaka umowa, a byle jakie pieniądze płacone w ratach o ile doprosisz się o jakieś( usunięte przez administratora ) a ten nic nie potrafii, nie zna się na podstawowych zasadach grafiki, a ciągle cie poucza i wytyka Ci błędy, które zresztą sam częściej popełnia. Ośmiesza się i poniża - ale przede wszystkim nie rozumie, że za pracę się płaci.
konik 2011-08-17 14:02:06
Myślę, że wiele osób podzieli moje zdanie, że praca w ADLON-AGENCJI REKLAMOWEJ nie jest godną pracą.( usunięte przez administratora ) Póki co są to złe opinie przydadzą się nie tylko nowym pracownikom ale także jego dotychczasowym klientom.
Corel 2012-06-11 00:55:44
Nie polecam tego pracodawcy, zalega z płatnościami, problemy ze spisaniem umowy. Plus taki, że tam jest wesoło i w miarę elastycznie, ale nie po to sie pracuje...
adamooo 2012-10-08 18:56:09
ten pan jest całkowicie NIEWYPŁACALNY - nie ma kasy na pensję, podpisuje śmieciowe umowy na !/2 etatu !!!!
waniev 2012-10-08 18:58:16
administrator (zapewne na prośbę pracodawcy) usuwa prawdziwe opinie na jego temat albo je cenzuruje - bardzo bardzo duży negativ
mad1989 2014-07-01 14:32:07
Pracowałem jeden dzień. Atmosfera ogólnie w porządku.Zostałem wydelegowany wraz z żoną właściciela po odbiór towaru z jednej z gdańskich drukarni. Po przyjeździe na miejsce okazało się, że firma Adlon zalega z płatnościami za 2 faktury i 2 proformy- razem 4 tys złotych. Sytuacja dała mi do myślenia. Wróciłem do domu, odpaliłem opinie o firmie, moje przewidywania sprawdziły się. Następnego dnia nie poszedłem, uznając że nie ma sensu pchać się w dodatkowe koszta biorąc pod uwagę fakt iż miałem poruszać się dodatkowo wlasnym autem po trójmieście. Na rozmowie kwalifikacyjnej padło pytanie o umowę z mojej strony, właściciel stwierdził, że " nie ma problemu, chcesz o pracę, o dzieło a może masz własną działalność? dogadamy się " . :)) tyle pozdrawiam
abc 2014-09-15 14:33:21
tak czytam te opinie i po prostu wypisz wymaluj moje doświadczenia z "adlonem", przede wszystkim właściciel ma ewidentne zaburzenia osobowości (podejrzewam ze na zamkniętym oddziale na srebrzysku występują zbliżone przypadki), psie pieniądze na smieciówce (z tego co slyszalem jak sie nie doprosisz to robisz na czarno), na dodatek jak przychodzi do płacenia to ich BRAK, różnego rodzaju podmioty współpracujące z adlonem maja co do niego roszczenia finansowe, co niestety odbija się na pracownikach, graficy nie mają tam lekko, ale kierowca ma chyba jeszcze gorzej, ten ostatni moim zdaniem sporo doplaca do tej pseudo "pracy".

ODRADZAM TEGO PRACODAWCE
1
gość 2015-09-21 19:36:12
Podczas rozmowy telefonicznej na nowe stanowisko w tej firmie dla Pana, który zadzwonił najważniejsze było czy mam samochód i czy palę :) czyli bardzo ważne cechy dobrego pracownika. A jak na wymagania finansowe odpowiedziałem kwotą średniej krajowej to gadka się szybko skończyła :) czyli możecie sobie odpowiedzieć na wszelkie odpowiedzi :)
1
Marycha 2016-01-04 00:04:55
Odradzam komukolwiek na jakikolwiek kontakt z tą firmą!
W szczególności osobą szukającym pracy! Właściciel zaprasza na rozmowę, zachwycony obiecuje złote góry, chce już zaczynać współpracę, po czym wystawia człowieka do wiatru pozostawiając go bez pracy! Ba! Nachodzi go, nęka i straszy policją! Człowiek powinien być pod stałą opieką psychiatryczną!
ODRADZAM! Co do czego Firma ma założone sprawy sądowe bo jest niewypłacalny!
Nati 2016-04-02 16:05:19
1. Czytam wszystkie wpisy i zastanawiam się ile czasu przepracowały w firmie osoby wystawiające opinie. Nie mogę powiedzieć co było kiedyś, ale bardzo dobrze wiem jak jest teraz. Sprawy w sądzie, niewypłacalność, nękanie kogokolwiek czy podobne rzeczy nie mają miejsca w tej firmie, nie wiem kto pisał wcześniejszy wpis, ale większych bzdur nie widziałam już dawno. Pracowałam wcześniej w różnych firmach, mniejszych i całkiem dużych więc mam porównanie i wiem jakie są obecnie realia na naszym rynku. Jeśli ktoś chce zarabiać kokosy siedząc i nic nie robiąc to faktycznie nie ma czego szukać w tej firmie. Atmosfera jest przyjazna, pracuje się dobrze, a czas szybko mija. Uważam, że warto tutaj pracować i zachęcam do tego. Jeśli nie wiesz, w którą opinie wierzyć najlepiej przekonaj się sam/a, nic nie stracisz, a zyskać można.
2
joisss 2016-04-18 15:24:26
Pracuję w tej firmie od 2008 - kto tu rzeczywiście był i pracował powinien mnie znać i wiedzieć kim jestem. Śmieszą mnie wpisy tych osób co przyszły na jeden dzień i nawet nie miały tyle przyzwoitości by zadzwonić i poinformować, że nie jest to jednak praca dla nich - tylko nie pojawiają się następnego dnia i nawet nie raczą odebrać telefonu... Za to czas tracą na pisanie bzdur tutaj. Ludzie czy naprawdę myślicie, że jakby tu było tak źle, jak piszą niektórzy to wytrzymałabym w tej firmie tyle lat? Użyjcie głów i mózgów proszę. Nie opierajcie się na opiniach hejterów, którym się nudzi w domu i wymyślają dyrdymały na temat firmy, której nawet nie znają.
@Marycha - Ty to w już w ogóle lepiej się nie wypowiadaj - nie przepracowałaś w tej firmie ani dnia i z powodu nie przyjęcia Cię do pracy przeprowadziłaś gównoburzę w internetach. Widać teraz tylko, że to była dobra decyzja z odrzuceniem Twojej kandydatury :) Dziecinada na całego, ale pozdrawiam Cię serdecznie i pamiętaj o karmie :)
2
Seba 2016-06-19 19:54:51
Pracowałem w firmie przez ponad 3 lata, później zacząłem pracę w swoim zawodzie. W Adlonie było wszystko OK, ekipa zgrana, praca normalna, pieniądze dobre i na czas. Mile wspominam :))
2
Nati 2016-06-29 21:33:28
Jeśli ktoś chce może przesyłać własne CV
1
Zostaw swoją opinię o Adlon.pl Drukarnia Agencja Reklamy - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adlon.pl Drukarnia Agencja Reklamy