brak logo

Read Me Sp.j. Oficyna Wydawnicza Drukarnia

Łódź

Opinie o Read Me Sp.j. Oficyna Wydawnicza Drukarnia

anonim 2011-02-13 23:42:11
Nie wiem kto pisze takie bzdury.To lipa .Tam pracują i zarabiają osoby z wieloletnim stażem. Nowa osoba ma masakre(usunięte przez administratora) gdy się kończy praca to ci dziękują .A ty znów szukasz czegoś nowego w gazecie.Nie polecam
2
karola 2011-12-16 17:39:47
ja tam pracuję:)
xyz 2014-05-16 23:12:37
Witam, jak obecnie wyglada tam praca? Warto???
zyx 2014-06-01 21:52:48
nie warto, chyli się ku upadkowi
? 2014-07-07 19:03:59
Każdy może tu głupoty wypisywać widzę,firma ma się bardzo dobrze.
1
J.K. 2014-08-26 14:36:52
Firma prowadzi teraz rekrutacje na rożne stanowiska w związku z odejściem pracowników. Przed podjeciem decyzji radze popytać byłych pracownikow o czekajace nas "atrakcje".
1
exzy 2014-10-20 18:28:21
i jakich atrakcji moga spodziewadz sie przyszli pracownicy ?
max12 2014-12-05 11:40:47
Witam wszystkich, firma ma się Bardzo dobrze, dla tych którzy piszą że chyli się ku upadkowi informuję że:
w 2015 roku rozpoczynamy budowę nowej hali produkcyjnej oraz kilka inwestycji mających na celu wzrost wydajności, oraz możliwości drukarni.

a negatywy chyba pisał ten komu nie chciało się pracować i dlatego mu podziękowano

max13 2015-01-04 10:37:48
Budowę hali rozpoczynacie już od paru lat i to dlatego, że "warunki" pod nią stworzył pożar. A co z obecnymi po PGR-owskimi halami-kurnikami? W powietrzu unosi się jeszcze smród kurzego łajna? Kiedy tynki, wylewki i nowe dachy? Stosowania eternitu zakazano już w zeszłym wieku, na szczęście dla pracowników w życie wchodzi pakiet onkologiczny.
1
321654 2015-02-11 12:29:45
słabe perspektywy, nie polecam, nie zrobicie tu kariery ani nie zarobicie na życie
Garbaty 2015-02-28 11:11:55
Bardzo nieprzyjemna firma. Właściwie same minusy. Nie polecam
badziewie 2015-03-08 20:03:20
badziewie i tyle
Wiolka 2015-04-11 00:48:53
Najgorszy wybór jeśli chodzi o drukarnie w Łodzi.
1
Włodek 2015-05-02 01:30:17
( usunięte przez administratora ) Należy unikać jak ognia tego syfu bo można sobie zmarnować życie
normalny 2015-05-27 23:50:37
panowie i panie akord w tej firmie jest absurdem tworzenia jakosci pracy ,potwierdzam starzy praconicy maja dobrze.....ale jakim kosztem .karza im pracowac w swieta ,obiecua 100%a placa normalnie ,potem strasza ,jak mialo miejsce 1 maja,zbliza sie boze cialo ,tylko meczennicy znow przyjda.wspoczuje,,,,,,,,rodzina tych baraom.
normalny 2015-05-27 23:54:14
a propos gdyby nie udolne 7osob w tej w firmie ktore pracuja po 20 -15 lat ,to w tej firmie mozna by bylo zrobic rewolucje jak walesa .niestety 20 lat nas juz okrADAJA ,DLACZEGO MAJA TO ZMIENIC .
2
1234567890 2015-07-01 20:43:57
ang. read me = pol. padaka i wyzysk
wizar 2015-08-28 18:25:20
Jakim cudem taka padaczka jeszcze istnieje.
1
prite 2015-09-19 20:13:44
Jezeli pracuja tam osoby z wieloletnim stazem to znaczy chyba dobrze o firmie ludzie sa wygodni nie robic a zarobic nie chce sie naszemu czlowieczenstu pracowac jest wiekszosc ludzi co ukonczyli szkoly i chca tylko za kompem siedziec w drukarni trzeba pracowac i to fizycznie jak nie chce sie fizycznie pracowac to braca jest zla fakt jest tam zapierdziel ale to tez swiadczy o tym ze drukarnia dobrze prosperuje sa zamowienia i jest praca i dlatego sa pracownicy z wieloletnim starzem akurat w tych czasach jakie mamy i jest tak na rynku pracy pracownik z wieloletnim starzem tez swiadczy o czyms jak jest zle szukamy innej pracy nie jestesmy niewolnikiem jednej firmy a drukarni u nas akurat jest dostatek wiec mozna zmienic a jak jest w innych drukarniach prosze piszcie!
falcmistrz 2015-10-20 14:15:59
Witam wszystkich zainteresowanych praca w tej firmie powiem tak praca nie jest zla bo cos sie dzieje i szybko lecą tygodnie winni sa ludzie którzy zarządzają tą firma bo kompletnie nie liczą sie z tym ze ktos ma rodzine tam zeby zarobic trzeba mieszkac albo szybko uczyc sie na operatora jezeli chodzi o kase zawsze byla na czas brygadzistki spoko i ludzie jak ktos jest cwany i sobie nie da wejsc na glowe da sobie rade przepracowalem tam pare lat i wiem jak jest siedzeniem w domu raczej kasy sie nie zarobi nie jestem ani za ani przeciw tej firmie trzeba miec twarda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo szefostwo kompletnie nie szanuje ludzi nie warto sie angażować wychylac najlepiej przyjsc odwalic swoje po wyjściu wyłączyć telefon i tyle
1
abcd 2016-02-07 11:45:35
potrzeba więcej kamer, więcej i więcej. Te piękne koszty inwigilacji można by było naprawdę lepiej spozytkowac ale po co ? w sumie niech nasi panowie ze stolicy mają fajne hobby wieczorem przy herbacie. Od momentu nadejścia nowej niemieckiej technologii komediowo wręcz prześcigają się z coraz lepszymi pomysłami. CHWAŁA WIZJONEROM, MŁODYM NIE POLECAM, DOCENIAJĄ DOPIERO JAK ZAGROZISZ ODEJSCIEM.
qwerty 2016-02-09 22:15:05
na nowe maszynki i kredyty to mają kasę a dla nas dzięki którym utrzymujemy górę to już nic nie ma
1
poszukiwany poszukiwana 2016-02-18 22:30:26
czy w związku z nowymi zakupami i rozwojem są nowe przyjęcia do pracy i na jakie stanowiska, na jaką kaskę można liczyć, czy jest jakiś socjal, nagr. jubileuszowe itp. proszę o poważne odp.
raflu 2016-02-21 15:48:11
Jaki socjal jakie nagrody jubileuszowe na swieta nie ma żadnych talonow ani prezentow oj sory jest kolacja i kalendarz Zacofanie!!!!A na duza kase nie licz bo za taka prace smiesznie placa kto moze to ucieka i szuka lepszej pracy dlatego wiecznie nie ma kto pracowac !!!
Smiechu 2016-02-21 15:52:04
Dawajcie do roboty łapia obojetnie kogo bo juz nie ma kto robic tak jest zajebiscie haha
qwertyu 2016-02-21 21:45:28
a co wy tak kurka wodna narzekacie, a weźta sobie kredyty, dotacje, dofinansowanie i stwórzta sami fabrykę marzeń, by wszyscy byli zadowoleni,pracownicy bo nie trza robić i kasa sama leci i dyrektory bo same zlecenia kasiaste idu
Benjamin 2016-03-12 00:20:17
Dramatycznie złe warunki pracy i za grosze . Wyzysk straszny , w ogóle się nie liczą z człowiekiem a pracownik ma harować i tracić zdrowie dla kilku nieuczciwych panów. Przeżyłem tam najgorsze miesiące w moim życiu, a pracowałem już wcześniej w kilku firmach. Omijajcie szerokim łukiem tą drukarnię . Obok viking graf to najgorszy wybór w Łodzi.
iws. 2016-04-30 16:24:56
firma za nic ma pracownika wykorzysta na czas kiedy ma więcej zlecen a potem z dnia na dzien wywali jak śmiecia ,a jeżeli chodzi o prace bardzo bardzo ciężka jeden pracuje za trzech ,wynagrodzenie śmieszne i oczywiście umowa zlecenie nie życzę nikomu tam trafić powodzenia w poszukiwaniu uczciwego i prawdomuwnego pracodawcy.
zlecenie 2016-06-12 00:15:48
Nie polecam pracy w tej firmie jak potrzebuja ludzi do pracy to zaorać chca a jak juz nie ma zlecen to wypad nawet tych zatrudnionych tez maja za ludzi do zaorania nie do pracy tylko ze głupki sa zostali ci co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza i godza sie za normalne minimalne stawki robic bo boja sie pracy stracic bo nie znaja innej pracy i tak zasiedzieli ale i tak pomału odchodza bo mądrzeją Firma słynie z tego w calej łodzi pełno w innych drukarniach ludzi z Rydmi mowi sie dlatego nie ma chetnych do pracy w tej drukarni!!!!!!!
zainterasowany 2016-06-12 00:55:55
firma juz wyrobiła sobie Łodzka opinie i chetnych juz nie bedzie w Read Mi do pracy dlatego jest nie ma chetnych bo wiesci chodza jak jest i jak sie tam pracuje jak traktuje ludzi jakie płace sa dlatego najgorszy sort juz wchodzi tam sie opierdalac:):):)Nie beda mieli normalnych do pracy tylko takowych na chwilke:)
hhh 2016-06-30 16:09:17
sądze @zainteresowany że używanie wulgaryzmów nie ma tutaj większego sensu :) można kulturalnie sie wypowiedzieć. Wiadomo, zeby pracownik lubił swoją prace to jednym z czynników jest godne wynagrodzenie
Adam 2016-11-30 22:14:17
Firma machlojka, wszystko załatwiane pod stołem. Nieuczciwa i chora firma. Nie polecam nikomu
Zostaw swoją opinię o Read Me Sp.j. Oficyna Wydawnicza Drukarnia - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Read Me Sp.j. Oficyna Wydawnicza Drukarnia