brak logo

Kisicka-Turkuła Anna Centrum Doradczo-Szkoleniowe

Gdynia

Opinie o Kisicka-Turkuła Anna Centrum Doradczo-Szkoleniowe

pracownik 2011-03-18 13:57:03
kompletnie nie podzielam tej opinii, zaczynając od zakresu obowiązków (sprzątanie prywatnej posesji pani [usunięte przez moderatora]) poprzez zmiany umów w trakcie ich trwania, kończąc na nie wypłacaniu należnej pensji po złożonym wypowiedzeniu...
1
Magda 2011-12-05 10:10:27
[usunięte przez moderatora] zakończyła współpracę na moich oczach. Pani [usunięte przez moderatora] nie chciała dłużej z nią współpracować, gdyż zachowania jako pracownika i współpracownika były co najmniej nie na miejscu - połowę dnia siedziała na profilach randkowych, plotki to jej żywioł, a przy tym robienie dobrej miny do złej gry, która prowadziła. [usunięte przez moderatora], mogłabyś podpisać się pod opinią i wystawić prawidłową a nie mścić się w tak znamienny dla Ciebie sposób. Sprawa w sądzie widzę, że też Ciebie nic nie nauczyła, a szkoda. Cieszę się, że już tu nie pracujesz, Twoje plotkarskie podchody były okrutne.
Włodarska, 2011-12-13 00:06:44
Witam, pracowałam w CDS na przestrzeni lat 2006-2009 i jedynie co mogę powiedzieć o tej Firmie to same dobre rzeczy i z ochotą wróciłabym z powrotem. Brak kontynuacji wynika ze względu na założenie rodziny i co się z tym wiązało przeprowadzka (praca męża), ale wierzę, że jeszcze wrócimy nad morze, a ja do CDS:). Ciekawa praca, kadra bardzo pozytywnie nastawiona, klimat jaki tworzy Pani [usunięte przez moderatora] - Dyrektor jest niesamowity, nigdzie później takiego nie spotkałam, praca tam na tyle była przyjemna, że wręcz nie czułam, że pracowałam:). Człowiek jest szanowany i zawsze najważniejszy! Praca bardzo rozwojowa, przy wielu projektach szkoleniowych i rekrutacyjnych. Przeżyliśmy razem bardzo wiele i są to najpiękniejsze lata mojej pracy zawodowej. Przykro mi, że do firmy dostała się niejaka [usunięte przez moderatora] która jak słyszałam i widzę w opisach sporo krwi wszystkim napsuła. Oby jak najmniej takich osób, a samych takich jakich ja poznałam te kilka lat temu. Pozdrawiam i polecam wszystkim dobrym ludziom.
1
Joasia :-) 2012-01-11 09:05:19
Ja również miałam przyjemność być w CDS, na praktyce, ale zawsze:-). Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, praktyka - a traktowana byłam jak normalny pracownik, opracowywałam dokumentację unijną przy prowadzonych szkoleniach. Bardzo, bardzo wiele nauczyłam się, nawet nie sądziłabym, że po praktyce nabędę tyle wiedzy. Bardzo wzbogaciło to moje doświadczenie zawodowe, obecnie pracuję w innej firmie i potwierdzam raz jeszcze, że wiedza zdobyta w CDS bardzo mi się tutaj przydaje, samo formatowanie spod oka Pani [usunięte przez moderatora] - mega cenne:) Jak ktoś był w CDS to wie o co chodzi, pozdrawiam Zespół:-)
Karolina Szcześniak 2012-02-17 23:42:00
Ja również punktuję najwyżej jak mogę CDS!!! Jako pracodawca nigdy bardziej emaptycznej osoby jak pani [usunięte przez moderatora] nie spotkałam. Współpracowało mi się bardzo dobrze, już kilka dobrych lat temu, ale pamiętam jak wiele się nauczyłam, praca z dokumentacją unijną niesamowicie mi pomaga w obecnej pracy - rozliczenia projektów i dotacji UE. Gdyby nie szlify pod okiem Pani [usunięte przez moderatora] - dzisiaj błądziłabym, albo gorzej - tej pracy nie dostałabym... - osoba rekrutująca mnie najwyżej zapunktowała doświadczenie w CDS przy moim CV :-) Dziękuję raz jeszcze!!! Pozdrawiam zespół CDS i przyszłych pracowników, polecam ;-) !!!
1
Ania Kwiatkowska 2012-10-14 22:41:18
Witam, pracuję w CDS jako Asystentka ds. Szkoleń, jestem mega zadowolona i mam nadzieję, że utrzymam się tu na dłuuuuugo. Atmosfera wyśmienita, prorozwojowa. Sale szkoleniowe mamy w różnych miastach, dużo projektów szkoleniowych, dużo się dzieje każdego dnia. Moje dotychczasowe wnioski: trzeba być dobrze zorganizowanym i uśmiechniętym - a wszystko będzie wyśmienicie;). Od wakacji 2012 nasza siedziba jest w Gdyńskim Centrum Biznesu - Plac Kaszubski 8, lok. 311, nadal w Gdyni:).
2
Agnieszka Rymarczyk 2014-06-02 12:31:12
Pracowałam w CDSie na zastępstwie przez pół roku i było wszystko na wysokim poziomie, miałam zapewnione świetne wdrożenie i szkoda tylko, że nie było wolnego wakatu na zatrudnienie mnie. W międzyczasie wszystko było zgodnie z umową i zawsze wynagrodzenie miałam na czas, żadnych zmian. Nie wiem, skąd ta opinia u góry, bo w przypadku tej firmy to wydaje się niemożliwym - chyba jakaś konkurencja brudzi w necie, bo przy CDSie jest ona raczej urwana z choinki.
2
Ola 2015-08-13 17:25:19
Firma z pozoru profesionalne szkoda tylko ze pani właścicielka jest nie sprawiedliwa. Nagminnie szuka praktykantów zeby ich wykorzystywać No i oczywiście bardzo fałszywa i patrzaca tylkona siebie. A szkolenia są na poziomie średnim. Trener Pan Marek to gość z problemami i często bywa tam za karę. Szukacie innej firmy bo ta to jest lipa.
Kasia 2015-09-22 21:15:29
Ja też robiłam praktyki studenckie UG w CDS i mam same dobre zdanie. Szefowa jest wymagająca, po wprowadzeniu traktuje praktykantów jak pracowników, ale to dobrze, bardzo dużo nauczyłam się, jak na żadnej innej praktyce! Wystawiam 6+
Kasia do Majki 2015-11-15 23:27:44
Hej Majka, zaczynałam od wrożenia w CRM - duża baza kontrahentów, tajne info więc więcej powiedzieć nie mogę - dokumenty podpisałam na zachowanie poufności i inne.

Potem zaczęła się dokumentacja szkoleniowa - która jest tam bardzo rozbudowana. Wcześniej myślałam, że jedynie Listę Obecnosci robi sie na takie szkolenie, ale CDS ma wiele wpisów (Ministerialne) i dużo rzeczy trzeba dopilnować, by wszystko było dobrze przygotowane, dużo błędów na początku popełniałam przez nieuwagę, ale po tygodniu już wiedziałam, że wszystko ma znaczenie:)

Trafiłam na gorący okres, było dużo pracy, dużo projektów dla firm z całej Polski, bardzo ciekawa rozwojowa praca. Przystępując do praktyki miałam luźne podejście, skończyło się na bardzo powaznym - poważne rzeczy wykonywałam, glównie przy procesie zarządzania projektem. No nie ukrywam, że przed szkoleniem, w czasie przerw kawowych i po szkoleniu ogarnąc salę też musiałam razem z koleżanką- ale to fajne było, nawet bardzo - bo wtedy był bezpośredni kontakt z uczestnikami szkolenia... Co poskutkowało aż tak, że jeden Pan ze szkolenia zapytał się szefowej o mnie, gdy ja juz skończyłam praktyki. Firmę sprawdziła sama Pani Ania i poleciła mnie i od października mam tu pracę, w księgowości!!! Na szczęście byłam w CDS przy szkoleniu z kpir, a jestem po ekonomii, więc dla mnie idealnie się trafiło. Pani Ania bardzo dba o praktykantów i poleca ich, bo dużo wklada w ich przeszkolenie, wcześniejsza Praktykantka - też dostała pracę - sama ją widziałam, jest w firmie naprzeciwko CDS, też w jakiejś finansowej:)

Kiedy ja byłam, było tak dużo pracy, że Pani Ania też zadzwoniła po osobę, która już na praktyce w CDS była i zaproponowała pomoc płatną przy weekendach.

Majka, tam nie ma czasu na przynieś zanieś pozamiataj, tam poważnie traktują człowieka, praktykanci są jak pracownicy, nic im nie jest umiejszane. Dodatkowo można było uczestniczyć przy organizowanych szkoleniach, choć ja trafiłam na np. FIDIC - dla mnie czarna magia, ale chociaż wiem, o czym w "trawie piszczy". Byłam też przy szkoleniu dla Asystentek - pani Ani prosila, byśmy mocno nasłuchiwały, przypatrywały się szkoleniu, abyśmy same profesjonalne były. Ja byłam w szoku wtedy, ile ta kobieta wie, referencje jakie uzyskała potwierdziły się na moich oczach. Pani Ania jest tak swobodna a zarazem profesjonalna i emanuje od niej jakaś taka energia, że człowiekowi chce się chcieć:) Nie mam pojęcia, kto wyżej mógł takiego paszkwila napisać, chyba konkurencja...


Generalnie naprawdę POLECAM całym serduchem, bo takiej szefowej to ja nigdy wczesniej nie miałam, wymagająca ale baaaaaaaardzo pomocna, rozwój przy niej gwarantowany jest chyba zawsze:) 6+ i !

Jakbym mogła, to bym wystawiła Pani Ani takie Referencje, jakie ona mi wystawiła, jestem bardzo wdzięczna!
Kanydatka 2015-12-16 21:51:58
Nie mogę ocenić firmy jako pracodawcy, ale zdążyłam wyrobić sobie opinię po ubieganiu się o pracę do CDS. Rozmowa z dyrektor była przyjemna, dostałam zadanie do wykonania napisanie 3 programów szkolenia w określonej tematyce (bez wskazania terminu), dopytałam jeszcze kiedy mogę oczekiwać jakieś odpowiedzi na co otrzymałam informację, że nie wie, ale planują kogoś zatrudnić od nowego miesiąca. Następnego dnia otrzymałam upomnienie od pracownika, że oczekują na rozwiązanie zadań. Bardzo przyłożyłam się do jego wykonania, przygotowanie zajęło mi około 3 godzin (2 tematy szkoleń były mi zupełnie obce i musiałam poświęcić dużo czasu na zapoznanie się z nimi, a dopiero później stworzyć spójny w moim odczuciu program). Dostałam na to jedynie odpowiedź, że dziękują za przesłanie zadań i na tym zakończył się kontakt. Odczuwam duże niezadowolenie, że nie dostałam żadnej informacji zwrotnej ani odnośnie przygotowanych programów, ani o zatrudnieniu i niestety z tego powodu firma wydała mi się mało profesjonalna. Tym bardziej, że szkoli w zakresie ZZL.
mariusz 2016-03-24 13:47:06
Czy firma posiada dział administracyjny? Jeśli tak, to czy jest możliwość aplikowania po administracji? Jakie zadania się wykonuje i jakie wymagania trzeba spełnić?
mariusz 2016-04-11 16:25:39
Dziękuję za informację.Pozdrawiam.
iuy 2016-05-10 11:01:39
@gvhgvk no wiesz zawsze tez mozna do nich maila z zapytaniem napisac
Zostaw swoją opinię o Kisicka-Turkuła Anna Centrum Doradczo-Szkoleniowe - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kisicka-Turkuła Anna Centrum Doradczo-Szkoleniowe