brak logo

PwC Polska

Wrocław

Opinie o PwC Polska

Kluk 2017-02-15 07:38
Bardzo merytoryczny post :)

Wczoraj wracam sobie z kina o 22, patrzę na biuro PwC i widzę dzielnych pracowników klepiacych, pewnie raporty. Myślę sobie, co jest grane, ale przypomniałem sobie - busy season, hahahhahahaa
2
Wiktor 2017-02-24 09:47
Firma prowadząca bardzo ważną i odpowiedzialną działalność, dobrze że tacy są.
Bro 2017-02-24 16:26
Aha...
2
Paulina 2017-02-27 16:05
Firma obecnie poszukuje m.in. Młodszego Specjalisty ds. Administracyjnych. Co sądzicie o tym stanowisku? Mieliście jakieś doświadczenia z PwC Polska?
riki 2017-03-01 09:37
Mamy takowe doswiadczenie:
- niska placa, bo 2800 brutto
- MAKABRYCZNA ilosc nadgodzin, w tzw busy sezonie masz minimum po 10h (przerwa obiadowa nie jest liczona do czasu pracy).
- praca w weekendy za free
- brak poszanowania konsultantow przez management,
2
Paulina 2017-03-01 09:42
@riki, a nadal jesteś pracownikiem PwC Polska?
Donald 2017-03-02 18:23
Zaraz, pozwól, że policzę…
2800 brutto, to jakieś 2000 netto… Rozumiem, że to bez nadgodzin… Czyli jest to pensja za czas podstawowy, czyli jakieś 176 h (22 dni * 8 h). Doliczając bezpłatne, jak piszesz, weekendy (liczmy, że w każdy weekend przepracowujesz „gratis” 4 h). Wtedy ilość godzin za te 2000 zwiększa się do 192 (172 h + 4 weekendy * 4 h). Ile to daje? Lekko ponad 10 zyli za godzinę.., No, chyba, że nadgodziny, o których piszesz też są za darmo… Wtedy z litości liczyć nie będę…
Stawka za godzinę zapieprzu w wysokości +/- 2 GBP, podczas gdy manager w Londynie daje więcej (3GBP) za Big Maca....
2
Paulina 2017-03-06 10:04
@Donald sam pracowałeś w PwC Polska?
Marian 2017-03-23 07:50
Już w samym marcu na ten moment mam 64h nadgodzin + weekendy. Już wysiadam...
1
Paulina 2017-03-23 08:39
@Marian, a jak to wygląda z nadgodzinami? Czy są one obowiązkowe?
Marian 2017-03-23 12:17
Tak, są obowiązkowe tak samo jak praca w weekendy
3
Natalia 2017-03-26 11:08
PwC Polska w ofercie pracy wykazuje zapotrzebowanie dla młodszego specjalisty ds. administracyjnych. Chcę złożyć cv ale może ktoś podpowie cos więcej w tym temacie?
Programowanie c# 2017-04-11 21:01
Ile osób z 40 programistów .NET zatrudnionych (w outbox przejetym przez PWC) posiada zdany egzamin MS 70-483 ?
Wasze ogłoszenia dla programistów są jak obstrukcja wydalane co tydzień. Bez rezultatu?
Co jest przyczyną? Brak programistów na rynku czy rozwalone ego tego 40 osobowego zespołu?
1
Paulina 2017-04-12 08:34
@Natalia, czego dokładnie chciałabyś się dowiedzieć?
Natalia 2017-04-27 16:51
jak wygląda praca, czy dużo zgłoszeń, jacy są ludzie w sensie czy roszczeniowi . Czy głównie po polsku?
jakie są najesczęściej problemu na tym stanowisku. I jak praca z godzinami? Bo wszędzie czytam, że NADGODZINY a ja tego nie cierpię ..
Jasiek 2017-04-28 07:32
No to generalnie tak: nadgodzin jest masa, to fakt. Praca w weekendy również jest faktem. Co do ludzi to zależy jak trafisz
Paulina 2017-04-28 08:45
@Jasiek rozumiem, że opisujesz warunki pracy na stanowisku - młodszego specjalisty ds. administracyjnych. Piszesz, że nadgodzin jest bardzo dużo oraz zdarzają się prace w weekendy. Czy nadgodziny są jednak obowiązkowe? Czy jeżeli chodzi o pracę w weekendy, to można z przełożonym ustalić dogodny dla Was grafik?
Jasio 2017-04-28 09:02
jaka praca w weekendy? mam w umowie dni pracy pon-pt , więc niech mnie pocałują w d.. jak bede mial w weekend przyjść. A nadgodziny pewnie wynikają z tego, że jeden albo drugi mądry dyrektorek budzą się o 16:00, że coś pilnego. Jak tak to długo tam nie popracuje
Paulina 2017-04-28 09:13
Według @Jasiek "praca w weekendy również jest faktem", @Jasio ma jednak odmienne zdanie. Jak to wygląda w praktyce?
Jasiek 2017-05-01 10:39
Skąd ty dedukujesz o jakie stanowisko chodzi? Nie kompromituj się. Nadgodziny są na KAŻDYM stanowisku.
3
Jasio 2017-05-03 13:02
@Paulina nie kłam. Po co to robisz?
Oczywiście, że inni pracują w weekendy bo żalą się na to ciągle. Ja po prostu nie mam zamiaru siedzieć w weekendy i zwyczajnie pracę zmienię jak będą mnie ciągle straszyć zwolnieniem z tego powodu że nie godzę się na pracę w weekendy
1
Paulina 2017-05-04 09:36
@Jasiek, ponieważ odpowiedziałeś użytkownikowi @Natalia, która pytała właśnie o to, konkretne stanowisko.
Polacy wytypowali pracodawców marzeń. Wiecie, że firma PwC zajęła 3 miejsce w kategorii 'Doradztwo'? Więcej znajdziecie pod linkiem: http://hrstandard.pl/2017/04/26/polacy-wytypowali-pracodawcow-marzen-jednak-oczekuja-nich-coraz-wiecej/
Bro 2017-05-06 09:55
PwC pracą marzeń? Hahahhahaha, dobra propaganda :D chyba dla Managerów, którzy wykorzystują pracowników
2
Lenka 2017-05-07 21:20
Słyszałam o firmie PwC dobre opinie i nawet złożyłam cv.
Paulina 2017-05-08 09:03
@Lenka w takim razie trzymamy za Ciebie kciuki! O jakie stanowisko się ubiegasz? Koniecznie po odbytej rozmowie kwalifikacyjnej podziel się z nami swoimi wrażeniami.
Może macie jakieś rady dla użytkownika @Lenka?
Lolek 2017-05-08 16:17
Tak, mamy. Niech się nauczy czytać bo nigdzie nie ma pozytywnych komentarzy o pwc :) myślę że to post sponsorowany, bo po co ktoś chciałby się pochwalić że nie umie czytać i zaaplikował do pwc? :)
Poczytajcie opinie powyżej
1
Fred 2017-05-08 21:05
Niech jeszcze napisze w jakim miescie i i kiedy ma rozmowe;) a dobra rada to taka zeby wbic sobie do glowy ze dostanie sie tam to polowa drogi zabawa zaczyna sie potem. I rada 2 jak nie jestes samodzielna zdeterminowana i musisz o 16 odbic karte a samotna podroz z dnia na dzien. I home office po godzinach Przeraza to przepros i zrezygnuj z aplikacji to nie sa firmy dla kazdego kto pcha sie do big 4 powien od dawna miec rozkminione jak to dziala bo na forum nic nie napisze to trzeba przeyc. Pierwsze 3 mce i pierwszy sezon zweryfikuja. Nie jeden guru excela teoretyk msr i poliglota ktory mial na studiach 5.0 w jednym nie dal rady i polegl
Kamila 2017-05-09 17:03
A może po prostu stwierdził że tyranię po 12h codziennie z weekendami za darmo to gra nie warta świeczki? Jak ktoś tu poległ i przegrał to pwc i managerowie, którzy myśleli że można ludzi wyciskać do kości za marne 3800 brutto, bo rotacja jest taka że ciężko się polapac. Nie wiadomo z kim się kolegować bo 2 na 3 jest już na wypowiedzeniu...
2
Ludus 2017-05-14 13:13
PwC Polska jest super firmą ale niestety nie dla wszystkich. Bardzo zdolne osoby mogące pozwolić sobie na poświecenie wielu spraw osobistych firmie. Taka firma i taka praca, o ile komuś się to nie podoba najlepiej jak nie będzie próbował, żeby nie narzekać.
Paulina 2017-05-15 14:30
@Ludus jesteś pracownikiem PwC Polska? Bardzo chętnie dowiemy się więcej informacji na temat Twoich doświadczeń z firmą. Jakie stanowisko piastujesz? Jakie największe pozytywy znalazłeś w pracy w owej firmie?
Ludus 2017-05-17 16:10
Tak, ale szukam czegoś innego. Muszę przyznać że jestem przeciążony totalnie. Przerwy na lunch muszę poświęcać na nadrabianie projektu. Śruba dokręcona jest maksymalnie przez managerów.
Jestem senior associate.
Co pozytywnie mnie zaskoczyło? Tak szczerze to nic. Benefity jak wszędzie, wynagrodzenie słabe poniżej średniej.
1
Paulina 2017-05-18 10:02
@Ludus dziękuję za Twoją opinię. Piszesz, że praktycznie nic nie zaskoczyło Cię pozytywnie w firmie. Co w takim razie byś zmienił? Jakie zmiany byś wprowadził?
Lenka 2017-06-20 21:27
Bardzo zainteresowała mnie praca dla starszego konsultanta w grupie energetycznej – doradztwo biznesowe. Mam doświadczenie z poprzedniej firmy ale zmiana i trzeba szukać pracy. Ponieważ słyszałam sporo dobrego o firmie to chcę spróbować tylko prośże o info o firmie.?
Rysiek 2017-06-26 21:42
Słyszałaś sporo dobrego? Hahaha, to gratuluję "przyjaciół" hahaha.
1
zadowolony 2017-07-05 10:20
PwC Polska to nowoczesna firma, nastawiona na rozwój. Jak się przychodzi tu pracować to z założeniem, że pracuje się na maxa, tyle ile się da i na ile pozwoli życie osobiste. Nie rozumiem osób narzekający, może lepiej będzie jak poszukają innej firmy?
janusz 2017-07-19 13:52
do zadowolony: szczególnie jak masz chorego przełożonego , dla którego NA JUTRO to słowa powszechne. Czasami się po prostu nie da. Ale dla przełozonego SIĘ DA. siedz od 8:30 do 21 to się da
Leonid 2017-07-20 08:19
Uważam, że w sytuacjach wyjątkowych zawsze pracownik powinien być do dyspozycji firmy. Z całą pewnością takie sytuacje nie mają miejsca codziennie ale czasami mogą się zdarzyć. Tylko jeśli pracownik tak podchodzi do firmy to nie dziwi mnie, że jest omijany przy nagrodach.
akme 2017-07-23 18:30
To wyobraz sobie ze wyjatkowe sytuacje masz praktycznie codziennie. Oficjalnie pracujesz od np. 9-17:30 w rzeczywistości codziennie po 16 ASAPY na skrzynke i jedziesz nieraz do 22 albo lepiej. ty masz to zrobic i nawet jak zrobisz dobrze to nagrody nie bedzie ...... ale jak nie zrobisz albo schrzanisz moge byc powazne konsekwencje. W korpo nie ma systuacji wyjatkowych nie.... wroc wyjatkowo wyszedlem o czasie do domu.. Tu nikt nie analizuje czy jest wyjatkowa sytuacja i czy mam dzis byc do dyspozycji wpada mail...... otwierasz pliki czasem papiery i jazda.... to nie urząd marszałkowski gdzie od 14:30 jest analiza ale fb albo instagrama i oczekiwanie żeby teczke spakować i nara (miałem tam praktyki to widziałem)
2
Ludmiła 2017-07-24 11:52
Do niezadowolonych: Jeśli jest tak źle jak piszecie i ciągle musicie siedzieć po godzinach to czas zmienić firmę. Dla mnie to znak, że firma na dużo pracy czyli jest kasa i perspektywy na dalsze lata.
--- 2017-07-27 13:59
o..... to moja rekrutacja

Czytam wpisy, czytam i muszę przyznać, że mam niezły ubaw.

1. Nadgodziny - są. Taka jest specyfika pracy w doradztwie. Przeszedłem przez całą jeszcze kiedyś Big5 i wszędzie jest tak samo. W praktyce to praca pomiędzy 9 a 19. Jak nie ma projektów (co się zdarza) wychodzisz i o 15. Jak jest projekt to możesz kończyć o 2 w nocy

2. Pieniądze - jak czytam wpisy to mam wrażenie, że umieszczają je osoby, które nigdy nie pracowały w tej firmie. PwC to spora organizacja, tak ze 4.5 tys. ludzi. Poza doradztwem biznesowym, podatkowym i audytem, które stanowią podstawę działalności, są też centra usług wspólnych, centra kompetencyjne, etc. Pensja zróżnicowana jest pomiędzy działami i spółkami. W doradztwie biznesowym to raczej te wyższe wynagrodzenia wchodzą w rachubę. Z pewnością nie jest to 2.800 brutto. Więcej zarabiają moi praktykanci.

3. Benefity - standard rynkowy. Nic ponad opiekę medyczną, ubezpieczenie i pakiet socjalny.

4. Czy warto? Cóż, chyba każdy sam musi sobie odpowiedzieć na takie pytanie. To trochę kwestia priorytetów. Jeżeli chcesz mieć stabilną pracę, w unormowanych godzinach, to doradztwo raczej nie wchodzi w grę. Jeżeli jesteś skłonna/y poświęcić czas prywatny, chcesz się dużo uczyć, robić wiele rzeczy równocześnie (przez to w nadgodzinach) to może warto spróbować
Malitek 2017-07-28 11:42
Sadzę, że niektórzy chcieliby zarabiać bardzo dużo ale niekoniecznie chce im się pracować. W życiu jest coś za coś, wybór należy do nas. PwC tylko daje możliwość zarabiania.
Paulina 2017-08-09 13:48
@--- w swoim wpisie poruszasz wiele kwestii, jednak nie wspominasz nic o rozwoju. Czy PwC Polska daje swoim pracownikom możliwości rozwoju? Czy można liczyć na dodatkowe kursy, czy też szkolenia podnoszące kwalifikacje?
john 2017-08-13 20:44
czy przyjmują na aplikację na biegłego rewidenta? wysyłałem 4 miesiące temu cv i zero odzewu. mam zdanych 8 egzaminów nabiegłego, pracuję w Credit Suisse w dziale niezwiązanym z audytem
john 2017-08-13 20:45
czy przyjmują na aplikację na biegłego rewidenta? wysyłałem 4 miesiące temu cv i zero odzewu. mam zdanych 8 egzaminów nabiegłego, pracuję w Credit Suisse w dziale niezwiązanym z audytem
Lukas 2017-08-13 21:01
Jaki jest powód, że PWC potrzebuje tak dużo nowych osób do pracy? Generalnie słyszałem o firmie dobre opinie. Mam zamiar aplikować ale może ktoś napisze coś?
--- 2017-08-16 16:49
@Paulina,

Jeśli chodzi o rozwój, to możliwości zależą od działu, do którego trafisz. Mogę tylko komentować rozwój w Doradztwie Biznesowym:
- e-learningi - jest ich cała masa. Część z nich jest obowiązkowa, część to Twój własny wybór.
- szkolenia wyjazdowe - co roku są 2 duże szkolenia techniczne (tygodniowe, krajowe i zagraniczne), w których możesz uczestniczyć. Zależy to od budżetu szkoleniowego i jego alokacji (masz na to wpływ razem z osobą, która opiekuje się twoim rozwojem). W zależności od potrzeb możesz wybrać odpowiednie sesje treningowe. Żeby uprzedzić komentarze, sam uczestniczyłem w tego typu szkoleniach. Ja nie miałem problemu, żeby wybrać tematy, wyjechać, etc., ale tutaj dużo może zależeć od Twojego zespołu.
- masa szkoleń lokalnych, z których można korzystać (miękkie - prezentacja, zarządzanie relacjami, komunikacja, etc. i twarde - np. lean management, six sigma, warsztat doradczy, etc.) w ramach budżetu szkoleniowego
- learning by doing - z mojej perspektywy to najcenniejsze doświadczenie. Bardzo dużo możesz nauczyć się w trakcie realizacji projektów. Żadne szkolenie nie da Ci takiej ekspozycji na nowe tematy, sposobów rozwiązywania problemów, które napotkasz, zarządzania czasem :)
--- 2017-08-16 16:50
@Paulina,

Jeśli chodzi o rozwój, to możliwości zależą od działu, do którego trafisz. Mogę tylko komentować rozwój w Doradztwie Biznesowym:
- e-learningi - jest ich cała masa. Część z nich jest obowiązkowa, część to Twój własny wybór.
- szkolenia wyjazdowe - co roku są 2 duże szkolenia techniczne (tygodniowe, krajowe i zagraniczne), w których możesz uczestniczyć. Zależy to od budżetu szkoleniowego i jego alokacji (masz na to wpływ razem z osobą, która opiekuje się twoim rozwojem). W zależności od potrzeb możesz wybrać odpowiednie sesje treningowe. Żeby uprzedzić komentarze, sam uczestniczyłem w tego typu szkoleniach. Ja nie miałem problemu, żeby wybrać tematy, wyjechać, etc., ale tutaj dużo może zależeć od Twojego zespołu.
- masa szkoleń lokalnych, z których można korzystać (miękkie - prezentacja, zarządzanie relacjami, komunikacja, etc. i twarde - np. lean management, six sigma, warsztat doradczy, etc.) w ramach budżetu szkoleniowego
- learning by doing - z mojej perspektywy to najcenniejsze doświadczenie. Bardzo dużo możesz nauczyć się w trakcie realizacji projektów. Żadne szkolenie nie da Ci takiej ekspozycji na nowe tematy, sposobów rozwiązywania problemów, które napotkasz, zarządzania czasem :)
--- 2017-08-16 17:06
Co do zasady rekrutacja jest w firmie ciągła. Zazwyczaj na startowe stanowiska i praktyki. Szczególnie w Audycie, gdzie sezon zaczyna się późną jesienią i trwa do maja-czerwca. Wtedy jest ogromne ssanie na pracowników.

Dodatkowo dochodzi temat rotacji personelu. W tej firmie, jak i w innych BIG4, jest ona całkiem spora. Z własnego doświadczenia, do naszego zespołu szukamy cały czas praktykantów. Z 4-6 osób rocznie, z którymi mamy przyjemność pracować zostaje na etacie zazwyczaj jedna, czasami dwie. W ciągu roku odchodzi od nas przeciętnie jedna osoba do konkurencji, innej pracy, etc. Stąd ciągła rekrutacja.

Po trzecie, firma się rozwija. Nowe obszary doradztwa wymagają nowych ludzi. Jak temat zaczyna "żreć" na rynku potrzeby zatrudnienia rosną :)
Leoś 2017-08-17 08:53
Czy może ktoś wyjaśnić jaka jest przyczyna tak długiej listy ofert pracy? Czy to jakieś nowe projekty? Czy firma robi gruntowne wietrzenie kadr w celu pozyskania świeżych osób z nowymi pomysłami? Mam zamiar aplikować i trochę mnie to zastanawia i niepokoi.
--- 2017-08-17 08:59
Firma zatrudnia ponad 4000 osób w PL. To sporo. Spójrz proszę na typy ogłoszeń. Obstawiam, że ogromna część dotyczy tzw. SSC, czyli centrum usług wspólnych, które zlokalizowane jest w Katowicach i Opolu. Tam jest ciągła potrzeba zatrudnienia nowych osób i spora rotacja.

Wydaje mi się, że to standardowa sytuacja. W ciągu kilku lat, w dziale doradztwa biznesowego zatrudnienie zostało potrojone. Po prostu taki jest biznes. Nie pamiętam też "wietrzenia" kadr. Coś takiego chyba nie miało miejsca
Zostaw swoją opinię o PwC Polska - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PwC Polska