brak logo

Fachman Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Fachman Sp. z o.o.

Bania 2012-01-14 12:06:00
Firma prywatna, w pełnym tego słowa znaczeniu.
Bardzo płaska struktura decyzyjna - najmniejsze decyzje finansowe zależne są od woli [usunięte przez admina]właściciela.
Brak wykwalifikowanej kadry menadżerskiej; to głównie członkowie bliższej lub dalszej rodziny. Zespół jest mocno zastraszony, kwaśna atmosfera, klimat podejżliwości. Duża rotacja.
Current ratio i quick ratio poniżej 1
7
Frugo 2016-10-14 14:14:33
Jak się pracuje w tej firmie na stanowisku PH?? Widzę że podstawę dość sensowną oferują + prowizyjny system premiowy i samochód służbowy na własny użytek. Rekrutacja przeprowadzana telefonicznie i to mnie trochę zastanawia. Może się ktoś wypowiedzieć kto pracował??
6
A 2016-12-01 14:38:06
Pracowałam krótko , brak wypłat dla pracowników, brak środków na paliwo, nikt nic nie wie . nie polecam
2
Tomasz 2016-12-02 21:16:49
"A" napisz na jakim regionie pracowałaś i jak długo? Jako ph?
Zainteredowany 2017-01-12 13:07:36
Ktos coś więcej ?
zwis 2017-01-12 13:10:27
Fach man zalatuje izraelem toćke
Phchetny 2017-01-12 13:57:02
Bardzo mało informacji proszę o informacje jak wyglada praca w fachman jakie dają narzędzia pracy samochód telefon komputer ? Na czym polega praca pojawiło się dużo ogłoszeń
Karol 2017-01-13 14:11:19
Witam czy był ktoś na rozmowie ,lub ktoś powie jak wygląda praca ph w tej firmie
karolo 2017-01-14 07:05:02
kolego napisz swojego meila to wszystko Ci napisze bo tutaj pewnie usuną wpisy.. w skrocie bardzo dziwnie bardzo ;) chcesz wiecej zostaw kontakt
Jacek7tysiecy 2017-01-15 18:03:22
Karolo poprosze informacje na maila jacek7tysiecy@wp.pl
Z góry dziękuje!
Karol 2017-01-16 13:03:28
karolo daj znać Krzysztokoz@wp.pl
Mmma 2017-01-16 17:12:15
Ja tez prosze o informacje emilsokolowski1993@gmail.com
oleczek 2017-01-16 18:08:54
Ja tez por poproszęo info na aleksanderteatr@wp.pl pozdrawiam
Darek 2017-01-16 19:11:02
To i ja bardzo poproszę :) dareksks@interia.pl
Pozdrawiam
Karolo 2017-01-17 10:28:24
Dziś Wam wszystkim odpisze
Jacek7tysiecy 2017-01-17 21:16:03
Dzięki! Czekamy.
Paul 2017-01-18 07:52:56
No i co z tymi opiniami? Ktoś coś wie?
Jacek7tysiecy 2017-01-18 09:09:40
Nic nikt nie wie, a wszyscy sie chyba boja napisać...
Tez czekam na informacje jakies...
Zostaw swoją opinię o Fachman Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fachman Sp. z o.o.