logo Arriva Polska Sp. z o.o.

Arriva Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Arriva Polska Sp. z o.o.

admin 2015-08-16 17:35
Wiesz coś o firmie Arriva Polska Sp. z o.o. czego nie wiedzą inni? Czekamy na Twoją opinię na naszym forum.
Qrczak 2016-12-01 18:40
Ktos z Was moze sie orientuje jaka wyplate oferuja w warszawie na miejskich?
9
Stefan 2016-12-09 11:40
Za nominał godzin wyciągniesz na rękę 2 500 (bez ewentualnych wydatków)
3
Qrczak 2017-01-14 04:00
To chyba mza placi najwiecej za jazde "wokół komina"
Red 2017-01-17 10:31
Za grudzień nie wypłacono nadgodzin ,co jest dziwne ponieważ jest to koniec kwartału a twierdzili na początku wszystko będzie zgodnie z kodeksem pracy a tu na dzień dobry taki brzydki bak,system rozliczenia tez bez porozumienia z załoga ,co jest uważam niedopuszczalne,ponieważ trzymiesięczny system rozliczenia można wprowadzać tylko w wyjątkowych sytuacjach a gdzie tu wyjątkowa sytuacja ,zobaczymy co będzie dalej .
6
biegający po zajezdniach 2017-01-22 11:27
Jak płacą na zasilaniu
9
Al bundy 2017-02-13 12:24
Z tego co wiem to na zasilanie nie przyjmują ,żadnych zleceń nie ma , tylko na etat ,chociaż na chwile obecna to chyba nawet komplet jest i nie ma wogole przyjęć .
3
Nick 2017-03-23 12:03 [użytkownik zarejestrowany]
PKS Grodzisk oferuję 3400na ręke nowym przetargiem, umowe do 31.12.2024, nie obciazanie za przepaly z czego do tej pory byli slynni a nawet premie za oszczędnosci paliwa, masz umowe tutaj na czas okreslony bądź dopiero co sie przyjales? nawet sie nie zastanawiaj, skladaj papiery do Grodziska, nie sluchaj(ewentualnie zapomnij jesli juz tam pracowales) co to sie tam dzialo do tej porybo nowym kontraktem nie będzie to mialo zadnego znaczenia.
Hubert 2017-06-26 22:17
PKS GRODZISK to firma znana z nierzetelnosci wobec kiermanów

lubisz nieczyste zagrania, potrącane znienacka premie i inne tego typu tanie sztuczki - idź do Grodzia

Potwierdzam, że Arriva w Warszawie jest solidnym pracodawcą
może nie płaci tak dobrze jak MZA, ale:
1) jest niedużą firmą i mozesz się dogadać z planistą
2) płaci wszystkie dodatki, nadgodziny 50 i 100% z doby oraz 100% nadgodziny za pracę z wolnego
3) jeździsz sprzętem nowym (na dziś mającym 7 miesięcy)

zatem przykładowo - za miesiąc pracy (ZA NOMINAŁ) dostajesz ca 4 000 brutto, tj. ca 2 900 na rękę
jak przyjdziesz raz z wolnego to na rękę dostajesz 3 200 - 3 300

który z innych prywaciarzy płaci tyle za nominał?
ŻADEN
3
Pracownik : ) 2017-06-27 12:10
Pracuje w Arrivie od 1 Grudnia.Generalnie nie jest zle.Spokój nowe wozy o wszystko idzie się dogadać lecz brak AUTOCASCO na wozy to jakaś totalna głupota.Tak autobusy mają samo OC jak przyładujesz - płacisz nie wiem jak to rozliczają bo nie miałem kolizji ale coś tam zabierają z pensji.Ludzi im z tego co wiem brakuje jak wszędzie ale Panowie za taką robotę za te skrajne godziny za tą odpowiedzialność 4 powinna być z przodu za nominał robimy za śmieszne pieniądze ten zawód staje się już nieopłacalny młodych ludzi nie stać na prawo jazdy które kosztuje 7 czy 8 tysięcy żeby potem użerać się z ludzmi za 2700 o 5 rano.Wracając do tematu nie wieżę że najwięksi złodzieje zrobią się nagle najlepszymi płatnikami z tego co słyszałem bo nie pracowałem W PKS ie to tam jakieś średniowiecze było kierowcy myli autobusu sprzątali salony a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak ich okradali za przepały i jakieś tam cuda.W życiu bym tam nie poszedł.Arriva u mnie osobiście na 10 daje 7 z plusem bo może coś z czasem jeszcze się poprawi.
1
Pracownik Arriva Bus Transport Polska 2017-07-22 14:01
Oddział poza Warszawą to płaca bez nadgodzin prawie 1900,- netto. Praca na starych autobusach, najstarsze Mercedesy liczą ponad 30 lat , natomiast najnowsze ponad cztery. Stan techniczny to liczne problemy , ale jak zgłosisz uwagę co do usterki to w nagrodę otrzymasz pojazd zdecydowanie gorszy. Ludzie młodzi nie chcą w takiej firmie pracować, więc brakuje pracowników. FIRMY NIE POLECAM!
4
Daniel 2017-08-28 16:45
witajcie,mam zamiar zatrudnić się w Arrivie albo Grodziu( z nowym kontraktem dają dobrą stawkę),a jak wygląda stawka w Ariivie za godzinę pracy,i ile się realnie godzin wyjeżdża w miesiącu?
Rewind 2017-09-07 00:25
Chcesz przyjść bo marzy ci się sława,masz parcie na szkło?
3
Takietam 2017-10-04 22:41
A czy to prawda, że finansują kurs na prawo jazdy i kwalifikacje zawodową ? I co to jest ten nominał ?
zyggi 2017-10-06 09:40
http://www.arrivabus.pl/pl/o-nas/praca/akademia-kandydatow-na-kierowcow-arriva

jak widac tak, lojalka zdaje sie na 3 lata bez mozliwosci wczesniejszego zwolnienia tzn. mozesz odejsc ale nie odliczaja proporcjonalnie splaconego zobowiazania chyba ze spotkasz sie w sadzie. sa to jednak informacje zaslyszane
zyggi 2017-10-06 09:42
sorry, nie zauwazylem ze odpowiadasz do goscia od pks grodzisk ;) ale moze info dla innych osob przydatne bedzie
Zostaw swoją opinię o Arriva Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arriva Polska Sp. z o.o.