brak logo

Barosz Gwimet Sp. z o.o. Zakład Innowacyjno-Wdrożeniowy

Wodzisław Śląski

Opinie o Barosz Gwimet Sp. z o.o. Zakład Innowacyjno-Wdrożeniowy

kudzi 2013-06-15 00:14:08
A [usunięte przez moderatora] tam jeszcze robi czy już se poszedł
wiesław 2013-06-15 15:31:41
[usunięte przez moderatora] płaczku
tylko ryja drzec o kase potraficie
nie podoba sie to sie zwolnij
przez takich jak wy jest jak jest
vvvvvvvvvvv 2013-06-16 19:53:03
i to ma być firma masakra a ten kierownik w Niedobczycach to masakra wogóle sie nie zna na swoim stanowisku [usunięte przez moderatora] sie równo a szefostwo udaje chyba ze tego nie widzi prace ma gdzieś pracowników traktuje jak śmieci a jak mu sie pali grunt pod nogami to potulny jak baranek NIE POLECAM !!!!
a 2013-06-25 12:36:03
[usunięte przez moderatora], to kolego zmarł po operacji serca.
aaaaaaaaaaaa 2013-06-25 21:39:08
[usunięte przez moderatora] to pseudo KIEROWNIK , dzięki znajomości z prezesem firmy ,człowiek który niema pojecia o pracach wykonywanych w tej firmie . Jedynie co umi to zrobić wielki zamęt , a pracowncy potem muszą ze wszystkim gonić . edna wielka ''PORAŻKA''
2222222 2013-07-02 12:09:26
droga wolna, nikogo na siłę nie trzymają
Kierownik 2013-07-04 17:20:31
Tak piszemy co im sie robić nie chce
patryk 2013-07-07 12:23:36
a - 2013-06-25 12:36:03

[usunięte przez moderatora], to kolego zmarł po operacji serca.
jak zmarł mom od niego jeszcze gołębie
dajcie jakiś kontakt do jego rodziny
ale chyba żarty se robicie z tym, że zmarł
tak się n ie żartuje z ludzi
prezes 2013-07-08 11:46:07
[usunięte przez moderatora] zmarł bodajże 28 grudnia 2012 r. a pogrzeb był 2 albo 3 stycznia 2013 r. Pełno ludzi było na pogrzebie więc dużo ludzi go znało. Pokój jego duszy.
www.bylem-nie wróce@wp.pl 2013-07-08 17:46:54
[usunięte przez moderatora] to nikt inny jak największa porażka tej firmy oszust złodziej jak firma kiedyś upadnie to tylko dzięki temu kierownikowi. Prezes powinien go zwolnic ale na układy nie ma rady.
prezes 2013-07-10 21:50:15
[usunięte przez moderatora] to odpowiedzialny i kompetentny pracownik
przy tym fachowiec
aaaaaaaa 2013-07-10 22:31:56
''Fachowiec '' od oglądania i ściągania filmów z internetu w czasie pracy.
operator 2013-07-11 16:41:54
Potwierdzam [usunięte przez moderatora] zmarł w grudniu 2012r. , a w firmie i tak dalej bajzel ... , nie polecam nowym pracownikom , niskie stawki , brak wyplat w terminie , wyplaty na raty ... pracy i tak brak , nawet o 50groszy podwyzki sie szczypiom. , jak mozna paroma ludzmi na hali narobic na 50 darmozjadow w biurze ... , wszystko mowi samo za siebie. Aaaa no hee i [usunięte przez moderatora] no to jest liga hahahaha
Przedstawiciel kierownictwa 2013-07-11 21:20:46
[usunięte przez moderatora] nauczę was roboty za 1000 zł a jak sie nie podoba to won
Jaro 2013-07-28 09:15:30
Tak za 1000 zł oczywiście wszyscy będą prezesa na rękach nosić jak boga ;) bo przecież jest kryzys to i tak dużo.
szymon - zakłośny, zakłos 2013-07-28 14:30:09
[usunięte przez moderatora] mówi tak, [usunięte przez moderatora] mówi nie
[usunięte przez moderatora] na niczym nie zna się
no bo jakby się znał to by 'pracy'
po znajomości nie miał
generalnie ten koleś to tęa strzała jest
nie potrafi nic poza udawaniem że cos robi
to nic że mu robotę łebczaki starego załatwili
to nic bo jest nieudolnym głąbem robiącym z siebie błazna
to nic że nie wie co to młotek bo sam nim jest
to nic że nie zna podstaw 'rysuknu technicznego'
to ogólnie wszystko nic równie dobrze mógłby tam
'kierować' ktoś po podstawówce co potrafi się tylko podpisać
to nic że ma papiery kupione
to nic że robi za plecami [usunięte przez moderatora] staremu jak i jego potomką
określając ich ciotami i p3daŁami to nic
to nic że pije razem z nimi
to nic że mu fundują dobre restauracje
to nic że ma w [usunięte przez moderatora] 'pracę'


to niekto inny jak [usunięte przez moderatora] z rodziny z jak [usunięte przez moderatora]:) PEACE
PIP 2013-08-10 11:25:15
Wpadniemy i sprawdzimy.
System Barosz Gwimet 2013-09-06 17:55:13
były cnc - 2013-01-03 19:16:30

jurek78 - 2012-11-24 15:13:37

stek bzdur piszecie, takie komentarze to zaloze sie rozzalonych ludzi korzy sie mszcza za swoje niepowoedzenia, albo zostali zwolnieni. po zajacu i cieciaku nie ma juz sladu ludzi przejal system baroz gwimet. za zajaca byly opoznienia w wyplatah, a teraz od 2 lat nie ma opoznien i firma sie rozrasta, raz na rok jest jakas impreza, na swieta dostajemy bony zakupowe, dzieci dostaja slodycze, sa kursy jezykowe dla pracownikow, wiem ze planuja wpowadzic karty multisportu
a Ty co jesteś [usunięte przez moderatora], że sam zachwalasz siebie.

Nie od dziś wiadomo, że spółka działa dzięki chorym układom dla mniej inteligentnych napiszę KORUPCYJNYM układom w tym małym światku.

A co ty masz do powiedzenia dot niepowodzeń i byłych ludzi.

Jak byś z 3 miechy wypłaty nie dostał a prezes nowego mesia se kupuje co bys se pomyślał Panie [usunięte przez moderatora]

Oczywiście życze jak najlepiej firmie ale pod wodzą młodych Baroszów to ja nie widzie tej spółki jeden laluś drugi dziwkarz
Pisanie i pisanie... W trakcie dyskusji proponuję oddzielić jednak [usunięte przez moderatora] od Systemu (osoby na czasie wiedzą o co chodzi). Można się żalić, można chwalić. Firma pod nowym zarządem rozwija się i to jest najważniejsze.
Ostatnio dostałem podwyżkę nikogo o to nie prosząc. Wiem i rozumię to, że jak się pracuje to wszyscy mają się dobrze - to, że najlepiej Szefowie i Właściciele to przecież normalne, to ich firma. Ktoś słyszał o innym rozwiązaniu?
Nie narzekajcie i nie opluwajcie kogoś jeśli nie macie argumentów jeden z drugim. Zalecam rozwagę. Pozdrawiam.
Jaro 2013-09-07 17:10:09
No jak nie prosiłeś o podwyżkę a dostałeś tzn., że nie miałeś tak niskiej stawki jak większość pracowników. Teraz się boją, że ludzie odejdą i dlatego dali podwyżki! Wcześniej się tym nie przejmowali a długi u byłych pracowników dalej mają niespłacone. Ale i tak mają pewne sprawy prawnie nie uregulowane jako SYSTEM - BAROSZ GWIMET a nie ZIW i są na to paragrafy!
KOKS 2015-01-14 09:59:01
Czy ktos mi powie czy juz wypłaty w tej firmie sa na czas?? I czy cos sie poprawiło?? Bo widze ze szukaja na operatorów CNC
1
Arek 2015-02-10 20:22:56
Wypłaty są na czas ale chaos i brak organizacji w firmie a normy nam ino dźwigają bo wiecznie mało i mało. PIP się też się nami zainteresował...
1
Norbi 2015-02-10 20:25:38
Ten co dźwiga ma może jakiś SOK Z GUMIJAGÓD jak to Gumisie mają :)
3
ciekawy 2015-03-15 21:28:05
Jakie u was są stawki na rękę?
gumiś 2015-05-03 21:34:58
jo ci godom te trzy je z przodku synek zapraszomy
2
ole 2015-05-15 23:45:24
A dlaczego u was nie ma wypłat na czas?
Mirek 2015-05-19 17:40:41
Z wszystkimi weekendami w pracy...
uważaj na niego 2015-05-22 20:05:52
Firma dziwna i wstyd się przyznać, że tam się pracuje. Jak się nie postawić to każdy będzie was popychać. Nadgodzin nie chcą płacić, ale żeby robić za dwóch to wymagają. Trzeba też uważać z kim się gada. Lepiej nic nikomu. Czasem się wydaję że Ci na szpicy oderwani są od rzeczywistości. Na pierdy kasy nie szkoda, a na narzędzia czy porządne maszyny już nie ma. O podwyżce nie ma co marzyć.
1
JOEY! 2015-09-07 10:49:18
Witam czy są przyjecia do barosza ?
Ziolo 2015-11-28 17:50:16
Brak przyjec ,zwalniaja jest redukcja etatow, jeden wielki mobbing brak roboty na zime co z tego ze ma sie umowe na czas nieokreslony kiedy ci rozwiaza z braku roboty,jeden na drugiego donosi sami lebry i alkoholicy a tacy sa cenieni,jak masz checi do pracy i swoje zdanie licz sie z utrata stanowiskamarne zarobki
kolo 2015-11-28 21:41:02
Chyba ci się nie powiodło w tej firmie .Przemawia przez Ciebie jakiś żal ...
jastrząb 2015-12-07 13:59:34
czyli nie pchać się w ten syf bo dostałem od znajomego namiary na tą firmę że jak nie mam roboty to tam będzie tylko mi nie powiedział nic o kasie jakie zmiany jakie umowy proszę o świeże inf czy jest sens tam jechać na rozmowę pozdrawiam wszystkich komentujących
P 2015-12-12 15:45:44
Do UR przyjęcia raczej sa wiec próbuj
JARO 2015-12-17 21:15:37
Jeden wielki bajzel w tej firmie ,przyjmują nowych zachwile zwalniają i tak w kółko , z kasą też źle najlepiej jak by za darmo pracować , ciągłe długi w hurowniach i sklepach , a szefowie się BAWIĄ i wożą się nowymi autami.Nikomu NIE POECAM tej Firmy
cnc master 2016-01-07 21:05:51
Witam, ja tam Barosza calosciowo oceniam na plus. Firma dala mi mozliwosc startu w branzy cnc. Na start mialem mozliwosc poznania dwoch systemow sterujacych. Pracowalem na nowoczesnych maszynach. Klimat pracy tez byl ok, ekipa naprawde super, kierownicy zmianowi tez nie robili dymu o byle gowno. Minusy? Wiadomo kasa, ja chcialem zaczac w tej branzy wiec akceptowalem ta najnizsza krajowa. Niestety Barosz nie da Ci na start ubrania roboczego, wiecej nie da Ci nawet obowia roboczego, mozesz pracowac w trampkach, a do domu wracasz w ubraniu roboczym, bo firma nie zagwarantuje Ci szafki. Mnie zaszczyt otrzymania szafki trafil po trzech miesiacach. Wiadomo kazda firma ma jakies minusy i plusy
1
mały 2016-01-08 23:17:45
Ja bym tego bajzlu nawet ''firmą'' nie nazwał,pracowałem tam przez pewien czas i dobrze że tylko przez chwile ,pracownicy to dla szefów tylko zwykli robole i robią z nimi co chcą.No i największa bolączka tej pseudo firmy o wieczny brak pieniędzy ,przekonałem się o tym na własnej skórze . Bardzo nie polecam omijajcie daleko firme Barosz Gwimet !!!
Pracownik 2016-01-11 17:22:00
Ja natomiast oceniam firmę pozytywnie. Kasy brakuje, fakt... Ale gdzie nie brakuje? Wszystko tez zależy od stanowiska na które aplikujesz. Narzekać to każdy potrafi. Młodzi dzis w większości brak przyuczenia do zawodu a myślą o sobie nie wiadomo co. Spróbujcie pracować w korporacji, na kopalni pod spółka itp. Wtedy Wam sie tez oczy otworzą. Nigdzie nie ma dobrze ale u Barosza az tak źle nie ma.
1
polvd 2016-01-14 18:44:24
O jakiej stabilnośći piszesz ,chyba za długo nie pracujesz Barosza ,popytaj pracowników co pracują dłużej ,to ci wiele powiedzą i chyba nie słyszałeś opini o Baroszu od innych firm w różnych regionach Polski
pracownik firmy 2016-01-26 05:11:15
profil produkcyjny tej firmy to produkcja masowa, na takich stanowiskach jak np. załadunek na linie detali czy stanie przy maszynie i wymiana detalu plus zielony guzik to nie praca za 3000zł na reke. garstka starszych pracowników może powiedzieć że dobrze zarabia bo i ich umiejetności i obowiązki na to pozwalają.
pracownik 2016-01-26 09:41:09
Jasne nie trzeba się martwić o jutro z wypłatą 1600:)jeżeli o to ci chodzi!Wymagania mają ale nic od siebie nie dają!!!!!
pracownik 2016-01-28 17:49:53
No własnie !!!!matole cieżka praca za grosze!!!!!! A ty co to piszesz to pewnie tylko rozkazujesz !!!!!Zobacz ile osób się zwalnia i odpowiedz sobie sam czy tak tam dobrze!
pracownik 2016-02-21 13:45:42
A jesteś fizyczny robol czy biurowy bo to duża rożnica w wypłacie,więc zrozum moje rozczarowanie tą firmą.
były 2016-02-25 21:38:21
Masakra ta firma 1200zł na ręke i zaskoczeni że ludzie się zwalniają i nikt niechce przyjść robić "za darmo" . dowód na to ciągłe ogłoszenia w urzędzie pracy . Jednynie można się spodziewać wyzysku pracownika ,OSZUŚCI I CWANIAKI
Nie polecam tej firmy nikomu sam się przekonałem że niewarto
1
topik 2016-05-23 19:41:23
a jak się komuś okroi wypłate z jego zarobionych pieniędzy,czy to nie złodziejstwo w czystej postaci?
pracownik 2016-09-05 22:56:21
Stado debili a nie firma .Prezesi uważaja się za ''BOGÓW'' a są zwykłymi debilami i cwaniakami z kasą. Wieczne narzekanie na brak kasy i oszczędności , co odbija sie na pracownikach ,ale na zakup nowych samochodów i innych zachcianek kasa musi być . Nie polecam tej firmy . Wyzysk pracowników i mobing ,straszenie zwolnieniami itp.
3
mati 2016-09-06 19:11:03
Potwierdzam słowa "pracownika" jakiś czas temu pracowałem tam ,na szczęście zmieniłem prace.
Atmosfera w tej firmie paskudna , zarobki też ,najlepiej jakby pracownik płacił za to że może u nich pracować . Co do ofert pracy pewnie jakieś są bo co miesiąc kilku ludzi się zwalnia i przychodzą nowi , i tak w kółko.
5
Barosz 2016-09-15 02:16:23
Mowisz o innej firmie albo jestes kierownikiem, jesli dobrze by sie tu zylo nie zwolnilo by sie tylu ludzi.
Obciecie premi i robienie za 12 zl brutto nie jest fajne.
2
operator 2016-10-09 20:49:31
Cyrk a nie firma , w tej firmie odbywać by się miały pokazy cyrku a nie produkcja .To co tam się dzieje to nic innego jak jeden wielki cyrk z "panami baroszami '' na czele .NIE POLECAM jako pracodawce .
Luk 2016-10-17 11:01:55
"Super Firma" z której ciągle zwalniają się pracownicy .Dziwię się że PIP albo inna instytucja nie zainteresuje się tą firmą .A na wypłaty ciągle brak kasy .Nie polecam
1
luk 2016-10-17 22:34:19
kolego robercie sprawdź sobie dokładnie oferty w urzędzie pracy albo na stronie firmy , wiem jak tam jest bo niedawno tam pracowałem , wyzysk pracownika i nic więcej , a wypłaty jak ''kot napłakał '' a prezesy uważają że pracownicy i tak za dużo zarabiają . Rotacja Ludzi w firmie jest ciągła.
Mycha1607 2016-11-08 17:33:51
Chciałbym się zapytać czy obecnie jest tam jakaś dobra opieka socjalna bo bratowa chwaliła się że prywatnie do lekarza można iść na basen w ramach socjalu
Zostaw swoją opinię o Barosz Gwimet Sp. z o.o. Zakład Innowacyjno-Wdrożeniowy - Wodzisław Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barosz Gwimet Sp. z o.o. Zakład Innowacyjno-Wdrożeniowy