brak logo

Prodak Kosmetik Wałbrzych

Wałbrzych

Opinie o Prodak Kosmetik Wałbrzych

Byly pracownik 2009-12-20 23:58:07
opiniaa?? hehe mysle ze lepiej nie opiniowac tego [usunięte przez moderatora] pracowalem tam 14miesiecy za smieszne pieniadze 1276zl brutto i czego sie dorobilem?? wypowiedzenia!! za wzelkie starania... i to przed samymi swietami!! kierownictwo [usunięte przez moderatora] i nie pisze tak przez wypowiedzenie to prawada! mam nadzieje ze zamkna ta firme zeby ludzie kturzy tam pracuja na kierowniczych stanowiskach znalezli sie w sytuacji zwyklego pracownika czyli popracowali jak woly za najnizsza krajowa!!! jak do tej pory mysla tylko o sobie ucinaja premie bez podania przyczyny a bez premi samemu jest przezyc miesiac a co maja powiedziec ludzie z rodzinami?? najgorsza firma w jakiej pracowalem nigdy tam nie wruce za zadne pieniadze!!!
mala 2010-03-05 12:48:37
prodak jest zakladem w ktorym trzeba pracowac ,jak w wszedzie ja nie narzekam
zdegustowana 2010-03-30 16:35:28
prodak to nie jest normalne miejsce!!to [usunięte przez moderatora]![usunięte przez moderatora] ludzi!!normy, ktorych nie da sie wyrobic!w tym zakladzie ludzie to tylko masa!!zero czlowieczenstwa.jestem zdegustowana traktowaniem pracownikow.nowa osoba ma siasc na stanowisko pracy i od razu wiedziec z powietrza co robic i jak-nie ma czasu na tlumaczenie-bo normy!od razu ma miec wprawe w tym co robi bo opoznia proces produkcji.rozumiem prace na akord ale nie az tak.to ponizajace.
jatrak 8899 2010-05-05 19:29:03
Prodak do zakład gdzie pracuje sie jak wół a zarabia jak chińczyk, lub Wietnamczyk czyli niecałe 1,300 zł brutto. Premie hahaha premie w prodaku były tak dawno temu że nawet najstarsi góral nie pamiętaja tego. Pracowałem tam co roku we wakacje od 3 lat.męcząca i te chore nie możliwe do wyrobienia normy rzędu 89,990 czy 34,800 szt.Kierownictwo ..... parodia nie wiem co oni tam w ogóle robią elita nie z tej ziemi. brygadziści patrzą tylko żeby wyrobić jak największą normę oczywiście dla własnej korzyści oni dostają premię z zwykły pracownik ma prawo do przerwy i wypicia kubka wody na stołówce. Totalne poniżenie. I te delegacje z niemiec. Chodzi jeden z drugim [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora] patrzą się na ludzi jak na małpy w klatkach.... głupio uśmiechajac.
2
maniek 2012-01-08 07:21:16
[usunięte przez moderatora] jeden na drugim jak tam robilem, ale teraz kamery i lipa, czarny i kadzia najlepsi, a i jeszcze[usunięte przez moderatora]
klaus 2013-07-05 22:14:23
I co tam w prodaku? słyszałem że firma się rozwija. Zastanawiam się czy nie składać aplikacji . Napiszcie coś czy warto?
Valied 2014-09-18 10:19:47
robie w prodaku, praca na telefon, ostatnio zarobiłem aż 649 złotych, przepiłem te drobne bo tylko na to mnie było stać z tej śmiesznej jamłużny
a trzeba wyrabiać kosmiczne normy robić za trzech aaaa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam te robotę rzucam ten syf
maria 2014-09-24 17:27:24
pracowałam tam aż jeden dzien i nigdy więcej... atmosfera nie do zniesienia,paniusie wszystkowiedzące bardzo nieprzyjemne,zero tłumaczeń ,wyjasnień, co i jak robic.Pokrzykiwania i wrogie nastawienie. Przerwa 15 minut,ledwo starcza na siusiu i śniadanie.
Praca wydawałoby sie łatwa,lekka i przyjemna,siedząca,ale ...dla idiotów. Te same ruchy przez osiem godzin- kręgosłup boli
Nie polecam tego zakładu
1
Paniusia 2014-10-13 18:15:24
Pracuje w PRODAKU juz parę lat, praca nie jest ciężka ale monotonna. Wszędzie trzeba pracować a Ci którym się nie chce, zawsze znajdą sobie wytłumaczenie a to, że duże normy albo ludzie wredni. Największe wymagania stawiane są wobec pań z Prodaka a ludzie z pod firmy stawia się na mniej odpowiedzialne stanowiska bo zdarza się, że osoby te nie potrafią liczyć nawet przy pomocy kalkulatora. Po zapytaniu ile zapakowały do kartonu zbiorczego pada odpowiedz " ile weszło ". Wydaje mi się, że wystarczy trochę dobrych chęci i ambicji. Mimo wszystko nie jest tak żle a najgorszą opinie wystawiają te osoby co chciałyby nic nie robić a zarobić. Ale tak się nie da.
1
Milena 2014-12-17 22:52:01
Niebawem mam zacząć tam pracę, akurat z pod firmy bo inaczej się nie da, je zeli ktoś będzie z głową do góry i coś będzie nie tak to po prostu wstanę i wyjdę, ale miejmy nadzieję, że troszkę tam zabawie :D
zoltar 2015-01-18 02:20:18
Prodak Wlbrzych to tygodniowe umowy o prace z pod firmy, jak sie nie nadajesz to wypad i trzeba miec mocne nerwy krzycza brygadzistki szybciej szybciej robic bo nie ma normy co niekture to do pschologa sie nadaja pracowalem tam to wiem.Nie polecam tego zakladu nikomu a w nagrode odwolaja ciebie zebys nie zarobil za duzo kasy.
zoltar 2015-01-18 11:45:46
Prodak Walbrzych praca nie za ciezka ale jak ktos nie ma zdolnosci manualnych to wypada z pracy przerwa 15 minut i spowrotem bo trzeba zrobic norme zaktora ludzie tam pracuja nie maja nic z tego tylko brygadzistki na koniec miesiaca do wyplaty,a jak zrobisz norme to w nagrode dostaja w podziekowaniu cukierka szybciej,szybciej najlepiej zaopatrzyc sie w pampersa.Szacunek dla pracownika ZERO.Zarobki nedzne pieklo na ziemi.A jak stoja nad toba to mierza ci czas czy wyrabiasz 6 kremikow na minute jak nie to ciebie odwalaja.
1
Zoltar 2015-04-23 19:10:12
Wlasnie pod firma Manpower zrobila rertacje do pracy prodak na 5 dni pracy i wypad bo nie ma juz pracy tam nie warto isc do pracy bo sa tygodniowe umowy
stary pracownik 2015-06-01 22:08:25
Praca na produkcji srednia.ludzie..roznie..brygadzistki...Roooooooooooooooznie.pensja najnizsza.
Ale praca w innym dziale ok..zarobki tez ok.sama praca tez ok.
adasko 2015-07-26 19:04:04
czy w prodaku osoby z orzeczeniem niepełnosprawności maja lzej troche?
Piotr 2015-09-28 11:02:45
Witam, czy mógłym otrzymać telefon do tej firmy / Potzrebuje pilnie się tam dodzwonić, to co podane na ich stronach- żaden telefon nie działa.Dziękuje z góry.
Gocha 2016-06-20 18:52:01
Nie mają lżej
jo 2016-07-20 18:25:48
bzdura, opinie wyssane z palca. To chyba piszą tylko bandy nierobow, ja tam pracuje juz dlugo i jak sie nadajesz to zostaniesz i tyle.
Paweł 2016-10-04 13:03:04
Witam, mógłby mi ktoś napisać czy w tą sobotę pracuje nocna zmiana?
Paweł 2016-10-05 13:01:59
A ty tam pracujesz? To dla mnie bardzo ważne.Nie mógłbyś się tam jakoś dowiedzieć?
Paweł 2016-10-05 18:27:14
Nie wiem, ale chodzi mi głównie o fakt czy pracuje nocka w tą sobotę. Będę niezmiernie wdzięczny jak się dowiesz
wsdfv 2016-10-05 19:27:52
hej a to oni maja teraz ajkies oferty pracy może?
Zostaw swoją opinię o Prodak Kosmetik Wałbrzych - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prodak Kosmetik Wałbrzych