brak logo

Monolit Magdalena Romanowska

Łączany

Opinie o Monolit Magdalena Romanowska

jan 2011-03-11 12:21:51
Firma Monolit ( zbrojenia) - Kraków Magdalena Romanowska to firma profesjonalna , dynamiczna, mająca doświadczenie na krajowym rynku. Pracowałem w tej firmie dlatego mogę polecić wszystkim fachowcom. Wynagrodzenie na wysokim poziomie, + motywujące premie.
Kazan 2012-02-20 11:17:00
Mirko no nieźle jeszcze chwila i bym uwierzył jak bym nie pracował u nich , nieźle musiałeś się opier.... że tak cie potraktowali , generalnie to firma dla fachowców a nie jakiś łajz co tylko są na robocie nie pracując uczciwie . Jestem obecnie za granicą ale jak wrócę na pewno spróbuję tam wrócić do pracy , przynajmniej pewne pieniądze i szanują pracownika oczywiście tych co zasługują na to.
gość 1234 2012-04-05 13:08:58
Widać że nie chciało ci sie pracować z koro takie opinie ludzie u tego Pana pracują po kilkanaście lat i są zadowoleni. Dla twojej wiadomości nikogo nie chcieli wyrzucać z Tarnowa z budowy jakieś dziwne słuchy cię doszły. A co do synusia tego Pana to jest traktowany jak każdy inny pracownik jak by był takim donosicielem jak mówisz to już dawno zostały prowadzącym a nie jest. Lepiej zastanów się nad sobą i nad tym co piszesz może żalu du.ę ci ściska że piszesz takie głupoty. Gratuluje fantazji.
allach 2012-05-04 13:00:45
Tak sie składa ze pracowalem w Tarnowie na A4 z monolitu i zgadzam się w 100% z Mirko. Ta firma to śmiech na sali. na 30 robotnikow bylo 3-4 ludzi ktorzy naprawde znali sie na robocie a reszta to miejscowi rencisci którzy niemieli pojecia jak sie cęgi w rekach trzyma. To jest według was ta renomowana firma? I te stawki 0d 8 do 12zl na godzine. Teraz czlowiek się przynajmniej moze posmiac z wlasnej glupoty ze pracował w takiej firmie. Jedno co tam bylo fajnego to atmosfera w robocie bo nikt nigdy niewiedział co ma robic:) Pozdrowienia dla calej ekipy która robila w Tarnowie
nie ważne kto 2012-05-04 21:04:15
zacznę od tego, że ten pan na rynku istnieje od max. 7 lat więc nikt u nie pracuje od kilkunastu lat. Ten pan już 3 krotnie zmieniał nazwę firmy. A co do synalka to trzeba się jeszcze znać na planach żeby być prowadzącym i kapuje ile wlezie. Pan [usunięte przez moderatora] sam sobie ustala stawki a o żadnych premiach mowy nie ma. A tak w ogóle to na ich temat szkoda pisać. Najgorsza firma jaka istnieje na rynku.
1
gość 1234 2012-05-11 10:35:24
No oczywiście zawsze znajdą się osoby, które uważają się za super pracowników a okazuje się że nic nie potrafią, niech najpierw popatrzą na siebie a później niech oczerniają innych ludzi.
GÓRAL 2012-08-16 18:39:57
Hehe:) Sie dziwnym trafem składa że też miałem przyjemność pracować w firmie Monolit w Tarnowie na tej naszej nieszczęsnej A4 i zgodze sie tu z Mirko i Allachem w 100% bo co do płac i tych motywujących premii to śmiech na sali bo za to co zarobiłeś za miesiąc
przeżyłeś tydzień góra dwa:) Płacili strasznie marnie osobiście miałem całą DYSZKE na godzine w delegacji 200km od domu:) No a szefowstwo wczasy nowa bryka a ty za miesią tyrania na mrozie 1700zł a o premii to zapomni w tej firmie to w ogóle takiego słowa przełożeni nie znali. Ale za to co do ludzi co tam pracowali wtedy to niemożna sie przyczepić - fajne chłopoki zgrana wesoła brygada tylko fajne wspomnienia zostały i fajnych ludzi człowiek poznał może sie kiedys jeszcze z kim w życiu styknie. A tak w ogóle to POZDROWIYNIA CHŁOPY Z GÓR NIESMUĆCIE SIE INO SE ZAŚPIYWOJCIE SIĆKA PIYKNIE COŚCIE TAM ROBILI HEJ!!!:)
pracownik 2012-08-30 20:43:38
amber gold to jeszcze nie jest ale tam można oczekiwać na podobne zyski :):):)
tez tam chwilę pracowałem 2012-12-02 17:23:06
gościu ze wschodu a co to za prowadzoncy [usunięte przez moderatora] tak liczył te dniówki...
gosiu 2013-01-25 20:28:31
Banda [usunięte przez moderatora] Zacząc od państwa Romanowskich a skończyć na kierownikach [usunięte przez moderatora]
jordan 2013-02-21 21:30:06
a gdzie obecnie pracuje [usunięte przez moderatora] , gdzie teraz robią...?
co to ma być??????? 2013-03-27 06:53:12
dziadostwo i tyle-szkoda słów-do piekarni-bułki piec-pozdro dla normalnych ludzi co robili w tym szambie-elo
arni 2013-04-26 14:33:47
Dali ogłoszenie o pracę i serwują całe 10 zeta i to pod warunkiem pracy w akordzie dla fachowca z dziesięcioletnim doświadczeniem (udokumentowanym) KPINA I ROZBÓJ złodziejski team i żenada w dzisiejszych czasach. Dla wszystkich potencjalnych kandydatów na stanowisko Zbrojarz w tej firmie rada aby sobie nimi nawet nie zawracali głowy bo szkoda czasu i pieniędzy na wycieczkę do ich siedziby na Powstańców (siedziba PKS ).
jan 2013-08-22 22:23:09
co tam u [usunięte przez moderatora] , gdzie teraz robi chciałbym się u niego przyjąć nie wiecie jakie stawki i jakie warunki pracy..?
pracownik 2014-07-06 20:11:26
Pracowałem kiedys w tej firmie, stawka marna a obiecywane bylo wiecej, ogólnie nie polecam!!!!!
tedi 2014-08-14 11:30:53
A czy ktoś wie gdzie teraz można znaleźć szanownych właścicieli Monolitu lub Pana dyrektora ? lub gdzie obecnie prowadzą jakieś roboty budowlane... zapomnieli o mnie i moich pieniądzach, które mi wiszą....
Martyna95 2014-08-29 09:39:06
Moi rodzice zamówili drzwi w firmie Monolit. Od razu po ich założeniu zaczęły się z nimi problemy. Ciężko się zamykały i otwierały, dodatkowo rzekome wykończenie, które zostało opłacone polegało tak naprawdę na zwykłym łataniu, w byle jaki sposób, dziur wokół futryn. Po którejś z kolei naprawie i regulacji przez pracownika firmy Monolitprzyszedł serwisant, który stwierdził. że nie jest to problem, który da rade naprawic serwis, a jest to wina złego montażu.
W końcu po x czasie przyszedł montażysta i chcąc niby naprawic usterkę stłukł krawędzi drzwi młotkiem przez co powstały w nich zgniecenia. Dzwoniąc do firmy ze skargą moi rodzice usłyszeli, że z całą pewnością nie jest to wina ich pracownika a nie wiadomo co my robimy z tymi drzwiami. Po kilku bezowocnych telefonach z prośbą polubownego załatwienia sprawy znalazła się ona u rzecznika praw konsumenta. Sprawa jest ciągle w toku i po wysłaniu kilku pisł firma dalej nie przyznaje się do błędu montażu i uparcie wypiera się winy. Zostało złożone ostatnie pismo o zwrot pieniędzy, jeśli nie sprawa znajdzie się w sądzie. Z tak olewającym i aroganckim podejściem do klienta nie spotkani się ani moi rodzice ani rzecznik praw konsumenta.
Gorąco nie polecam tej firmy.
tedi 2014-08-29 15:51:37
a gdzie zamawialiście te drzwi, gdzie on teraz mają jakąś siedzibę....
Sławek 2015-01-15 17:24:10
hej, mnie osobiście drzwi nie aż tak interesują jak praca w Monolit a dokładnie rzecz biorąc to wynagrodzenie jakie pracownicy otrzymują za swoją pracę. Poszukują teraz majstrów i z tego wynika moje zainteresowanie.Wiem, że doświadczenie i zgrany zespół gwarantuje im powodzenie w realizacji powierzonych zadań na każdej budowie.
drzwi 2015-03-29 06:11:04
to teraz ja możę dowiem sięjak teraz usługi jakie wykonuje monolit są wykonywane. sytuacja z drzwami po przeczytaniu wydała się mi bardzo ciekawa, ale szkoda, że nie ma opisanego dalszego ciagu w branzy budowlanej ciekawe są tkakie historię
drzwi 2015-03-29 06:11:29
to teraz ja możę dowiem sięjak teraz usługi jakie wykonuje monolit są wykonywane. sytuacja z drzwami po przeczytaniu wydała się mi bardzo ciekawa, ale szkoda, że nie ma opisanego dalszego ciagu w branzy budowlanej ciekawe są takie historię. Trzeba wiedzieć sporo na temat pracy budowlanej na pewno żeby tak pracować
Józek 2016-04-25 16:34:55
Co mogę napisać o tej firmie otóż mogę tylko żałować że zwolniłem się z niej za namową kolegi z pracy który jak się okazało oszukał wszystkich szefostwo MONOLITU a potem nas , w MONOLICIE miałem stałe i pewne wynagrodzenie, robotę mają na okrągło niczego nie brakuje a i fachu zbrojarza nauczą, MONOLIT jest spoko.
Pan 2016-05-06 20:14:50
Nie rozumiem jednego pracuje w tej firmie od 2 lat i nigdy nie miałem problemu z zaliczką czy wypłatą.Znam dużo firm w których po miesiącu pracy ani złotówki pracownicy nie zobaczyli i to zwykle tam gdzie najwięcej oferują.Co do umowy zaraz po badaniach otrzymałem.
ktoś 2016-05-10 09:35:26
Tacy asystenci to na pewno mają wysokie zarobki teraz.
Zostaw swoją opinię o Monolit Magdalena Romanowska - Łączany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Monolit Magdalena Romanowska