Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Voltage Jacek Skrzyp

Pracowałeś w firmie Voltage Jacek Skrzyp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-17 23:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy ta firma zatrudnia nowych pracowników? Czy słyszałeś coś na ten temat? Czy wiesz jak wygląda praca w firmie Voltage Jacek Skrzyp? A być może słyszałeś czy Bielsko-Biała prowadzi rekrutację? Pomóż promować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym pracownikom o warunkach panujących w waszej firmie. Podziel się własnymi uwagami, inni ludzie bez wątpienia będą za nie bardzo wdzięczni.
zdjecie uzytkownika
Adrameleh - 2011-02-15 01:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, ty chyba nie wiesz co piszesz! Jak może się fajnie pracować u bankruta, który nie płaci! [usunięte przez moderatora] brak szacunku dla ludzi. [usunięte przez moderatora] . Pracownicy są OK, kierownictwo również, ale właściciel to [usunięte przez moderatora] manipulant.
zdjecie uzytkownika
bb1 - 2011-02-28 04:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adrameleh - 2011-02-15 01:29:46

Człowieku, ty chyba nie wiesz co piszesz! Jak może się fajnie pracować u bankruta, który nie płaci! [usunięte przez moderatora] brak szacunku dla ludzi. [usunięte przez moderatora] Pracownicy są OK, kierownictwo również, ale właściciel to kompletny kretyni manipulant.

Voltage Sp. z o.o. jest w ciężkiej kondycji finansowej. Dłużnik ten ma spore problemy finansowe i innych wierzycieli, którzy czekają na zapłatę swoich należności. Część z wierzycieli skierowała już sprawy do Sądu i oczekują na wydanie nakazu zapłaty. Komornik Sądowy prowadzi przeciwko dłużnikowi postępowania komornicze.
zdjecie uzytkownika
russi - 2011-03-17 12:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
voltage to naprawde bankrot pracowalem w tej firmie 6 miesiecy - problemy z wynagrodzeniem , [usunięte przez moderatora] i dlegacje.Potrafili zostawic nas bez grosza we wroclawiu i musielismy oddac sprzet - elektronarzedzia pani od kwater
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-23 16:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie przeszkadza Wam składnia, w zdaniu kolegi, “zadowolonego” i macie niebiańską cierpliwość, wyrozumiałość, dużo wolnego czasu, zapas finansowy, potraficie znieść każdy rodzaj surwiwalu, nie oczekujecie, bezwzględnie, zapłaty za pracę, jesteście odporni na insynuacje, intrygi itp., to szczerze polecam ;).
zdjecie uzytkownika
mur-pol - 2011-04-01 07:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy aby ta firma nie upadła czasem??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-06 22:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca nie powiem skąd myśli że postragał wszystkie rozumy a tak naprawde na niczym sie nie zna!!!! [usunięte przez moderatora] obiecuje kokosy a tak naprawde niewyplacalny do końca zgrywa biznesmena!!!!! Facet poniżej kryterium wpsółczuje tylko rodzinie która na tym najbardziej ucierpi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-16 00:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam bankrut zajmuje się nim syndyk [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bb1 - 2013-02-19 10:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się [usunięte przez moderatora] nic i nikt się dla niego nie liczy!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Voltage Jacek Skrzyp
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x