Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Voltage Jacek Skrzyp

Pracowałeś w firmie Voltage Jacek Skrzyp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Adrameleh - 2011-02-15 01:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, ty chyba nie wiesz co piszesz! Jak może się fajnie pracować u bankruta, który nie płaci! [usunięte przez moderatora] brak szacunku dla ludzi. [usunięte przez moderatora] . Pracownicy są OK, kierownictwo również, ale właściciel to [usunięte przez moderatora] manipulant.
zdjecie uzytkownika
bb1 - 2011-02-28 04:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adrameleh - 2011-02-15 01:29:46

Człowieku, ty chyba nie wiesz co piszesz! Jak może się fajnie pracować u bankruta, który nie płaci! [usunięte przez moderatora] brak szacunku dla ludzi. [usunięte przez moderatora] Pracownicy są OK, kierownictwo również, ale właściciel to kompletny kretyni manipulant.

Voltage Sp. z o.o. jest w ciężkiej kondycji finansowej. Dłużnik ten ma spore problemy finansowe i innych wierzycieli, którzy czekają na zapłatę swoich należności. Część z wierzycieli skierowała już sprawy do Sądu i oczekują na wydanie nakazu zapłaty. Komornik Sądowy prowadzi przeciwko dłużnikowi postępowania komornicze.
zdjecie uzytkownika
russi - 2011-03-17 12:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
voltage to naprawde bankrot pracowalem w tej firmie 6 miesiecy - problemy z wynagrodzeniem , [usunięte przez moderatora] i dlegacje.Potrafili zostawic nas bez grosza we wroclawiu i musielismy oddac sprzet - elektronarzedzia pani od kwater
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-23 16:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie przeszkadza Wam składnia, w zdaniu kolegi, “zadowolonego” i macie niebiańską cierpliwość, wyrozumiałość, dużo wolnego czasu, zapas finansowy, potraficie znieść każdy rodzaj surwiwalu, nie oczekujecie, bezwzględnie, zapłaty za pracę, jesteście odporni na insynuacje, intrygi itp., to szczerze polecam ;).
zdjecie uzytkownika
mur-pol - 2011-04-01 07:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy aby ta firma nie upadła czasem??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-06 22:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca nie powiem skąd myśli że postragał wszystkie rozumy a tak naprawde na niczym sie nie zna!!!! [usunięte przez moderatora] obiecuje kokosy a tak naprawde niewyplacalny do końca zgrywa biznesmena!!!!! Facet poniżej kryterium wpsółczuje tylko rodzinie która na tym najbardziej ucierpi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-16 00:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam bankrut zajmuje się nim syndyk [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bb1 - 2013-02-19 10:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się [usunięte przez moderatora] nic i nikt się dla niego nie liczy!
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-09-23 02:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, powiem Ci szczerze że szukałem w internecie ogólnie informacji na temat tej firmy voltage i nigdzie nie widziałem żeby było napisane że upadli, że są bankrutami lub że się zajmuje nimi syndyk. Naprawdę nie widziałem takiej informacji... Trochę więc mnie to zastanawia. Powiedz proszę jak możesz skąd to wiesz.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Voltage Jacek Skrzyp

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert