brak logo

F.U.H.P. Prolbud Zdzisław Leszkiewicz

Klęczany

Opinie o F.U.H.P. Prolbud Zdzisław Leszkiewicz

anonim 2011-09-06 07:13:33
nie w pełni zgadzam sie z tym co piszesz moj chłopak zatrudnił sie na trzy tygodnie i do dzisiejszego dnia jest tylko zbywany jesli chodzi o wypłate jego wynagrodzenia
PIOCHU 2011-09-24 16:13:35
WITAM PRACOWALEM U PANA [usunięte przez moderatora] TRZY TGODNIE I JAK DO TEJ PORY MI NIE WYPLACIL PIENIEDZY STAWIAM JEMU OPINIE NEGATYWNA A BYLO TO W LIPCU
anonim 2011-09-25 10:58:40
witam pracowałem w tej firmie jest to firma nie solidna nie wypałacąjąca wynagrodzenia a o umowie o prace można zapomnieć
anonim 2011-10-07 03:46:07
anonim - 2011-09-06 07:13:33

nie w pełni zgadzam sie z tym co piszesz moj chłopak zatrudnił sie na trzy tygodnie i do dzisiejszego dnia jest tylko zbywany jesli chodzi o wypłate jego wynagrodzenia

SPROSTOWANIE DO MOJEGO WPISU Witam naszej sprawa już się wyjaśniła i chciała bym przeprosić firmę p.[usunięte przez moderatora] Okazało się ze ktoś inny zawinił i ze mój chłopak nie otrzymał wynagrodzenia a p. [usunięte przez moderatora] wyjaśnił sprawę i zrobił co w jego mocy aby sprawa została wyjaśniona pozytywnie
wycyckany 2013-05-17 10:30:46
Odradzam współpracę z tą firmą-nieodbieranie telefonów, zwodzenie (bo kontrahent nie wpłacił, bo nie mam dostępu do internetu, bo mam kontrolę, bo nie wiem ile mam wpłacić-to tylko część wymówek). Zaliczki, częściowe wpłacanie po to, żeby zamknąć na chwile usta. Byłem ostrzegany ale dałem się panu [usunięte przez moderatora] przekabacić i przekonałem się sam.
anonim 2014-07-11 20:53:07
pracowalem tam w 20132014 roku i nie zycze nikomu tam pracowac bo pieniedzy jak nie bylo tak nie ma
1
Krzysztof 2014-11-22 00:05:05
Moi drodzy czytelnicy, mam bardzo wiele do powiedzenia na temat tej PSEUDO firmy.
Moim skromnym zdaniem, właściciel jak i syn, który tam pracuje to "( usunięte przez administratora ) To jedna wielka kpina, pracowałem tam kilka miesięcy i doszło do tego, że zalegają mi do dziś ponad 10 tyś zł, żeby tego było mało, to nie jestem sam, ponieważ moim współpracownikom, a było ich kilku nastu w czasie gdy pracowaliśmy u tego złodzieja zdziśka to nikomu nie wypłacił należnego wynagrodzenia, a to wynagrodzenie u kilku z nich było równie wysokie... ( usunięte przez administratora ) Bez poważania: były pracownik Krzysztof.
2
TOmek 2016-05-20 22:32:34
No właśnie ja słyszałem, że firma jest spoko @flosz. Mam nadzieję, że i znajdą się forumowicze, którzy tak, jak ja nie będą się bali to napisać :) Kiedy rekrutacja?
Zostaw swoją opinię o F.U.H.P. Prolbud Zdzisław Leszkiewicz - Klęczany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.U.H.P. Prolbud Zdzisław Leszkiewicz