brak logo

Krys-Bud Marcin Kruk

Stare Lipiny

Opinie o Krys-Bud Marcin Kruk

podnosimy 2012-03-13 20:55:41
Odradzam pracę dla firmy Krys-bud,( usunięte przez administratora )
Nie polecamy! Podnosimy.com.pl
osoba prywanta 2012-04-08 09:15:06
POLECAM !!!! pełny profesjonalizm ,miło szybko, szef zawsze jest na miejscu pracownicy nie piją.POLECAM
skowron 2012-07-06 08:48:43
osoba prywanta - 2012-04-08 09:15:06

POLECAM !!!! pełny profesjonalizm ,miło szybko, szef zawsze jest na miejscu pracownicy nie piją.POLECAM
problem w tym że KRYS-BUD nie ma żadnych pracowników bo kto z nim raz pracował to został ( usunięte przez administratora ) bo nie dostał kasy za wykonaną pracę.
tomek 2012-11-24 23:47:26
witam , dziwię się że w takich czasach ludzie dają sie jeszcze tak nabrać , kruk997@o2.pl
mocny 2013-03-12 05:25:00
podaj mi ten numer auta i najlepiej numer telefonu do tego mądrali zobaczymy co mogę a czego nie
budpol 2013-05-23 09:41:34
No to się doigrał
zainteresowany 2013-07-31 14:36:00
Czy ktos ma aktualny namiar na Pana Kruka??
pan Nikt 2014-04-19 21:15:06
namiary? co to da, przecież oni zmieniają szyldy i persona, nie raczą odpowiadać na telefony(usunięte przez administratora)
1
D 2015-01-08 19:44:20
Po co pisac? Przeciez i tak te opinie znikaja. Z 67 opinii w zeszlym roku , pozostalo tylko 11, w tym jedna twoja
1
zainteresowany 2015-03-16 11:12:28
Wie moze ktos co sie obecnie dzieje z P.Krukiem? Slyszalem ze.....ale czy to prawda?
3
mgggg 2015-04-13 12:57:53
Słyszał Pan, że... że co?
odpowiedz 2015-04-14 17:27:25
.....juz nic-bo teraz juz wiem ze to co slyszalem bylo nieprawda. Ze ludziom chce sie tak wymyslac....ech
aaaaaa 2016-02-24 20:51:36
ha,ha,ha dobre,dobre
kto 2016-05-11 09:37:38
Super, że tak ma być @walkir, ale wiesz może czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Krys-Bud Marcin Kruk - Stare Lipiny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krys-Bud Marcin Kruk