brak logo

ESIM

Toruń

Opinie o ESIM

anonim 2011-07-01 15:19:56
poprosze opinie o firmie bo nie wiadomo czy warto tam isc? agencje pracy zatrudniaja tam swoich pracownikow , jakie sa warunki ,czy da sie za to wyzyc?
anonim 2012-08-08 14:51:06
Pracowałam w oddziale w Łodzi , bardzo miła atmosfera , polecam
zawiedziona 2013-06-07 13:24:29
firma tragedia naciaganie ludzi strona zrobiona beznadziejnie brak kontaktu z informatykiem zajmujacym sie ta strona poza tym jeden wielki szwindel z jedna pracownica ustalalam warunki rezygnacji zaplacilam 300 zl za odstapienie od umowy i dalej mnie obowiazuje umowa a pani zaginela w akcji .... zastanawiam sie czy nie zglosic sprawy na policje.
klientka 2013-08-29 13:33:30
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w firmie ESIM, szybkie i rzetelne załatwienie sprawy, bardzo miła obsługa, polecam
luna 2013-08-30 23:49:33
Jeśli ktoś jest ambitny i wie w jakim celu przychodzi do pracy, to może zarobić znacznie powyżej najniższej krajowej. To nie jest praca która polega na 8 godzinnym zaliczeniu dnia, tylko wymagająca zaangażowania, ale to szybko procentuje, zatem kogo motywuje płaca, może tam odnaleźć swoje miejsce i szef bardzo ceni takie osoby
aninia 2013-09-02 22:10:09
Pracowałam roku temu w oddziale w Łodzi, wspominam też czas jak najbardziej pozytywnie
piewota 2013-10-09 11:24:09
ESIM czy ECTA można by powiedzieć to samo. Ja pracowałem na windykacji w Łodzi i byłem zadowolony miałem nienormowany czas pracy tyle że na umowę zlecenie. Na sprzedaży jest beznadziejnie marnie płaca i straszne parcie na sprzedaż (usunięte przez moderatora) Trzeba czytać umowy to co dają ci do podpisania to na pewno czytajcie dokładnie to info dla tych co idą na sprzedaż. Ustalenia co do wynagrodzenia żądajcie na papierze a raczej jakiekolwiek zmiany żądajcie na papierze często było tak że coś było "na gębę" i później zostawałeś z niczym. Duża migracja osób na sprzedaży no chyba że jesteś w dziale VIP hehe nie wiem czy to jeszcze jest. To firma w której nie zagrzejesz długo miejsca raczej na przeczekanie i szukanie innej pracy.
mumbai 2015-01-07 09:07:12
Prawdopodobnie wiele osób rezygnuje ze związania się z ESIM właśnie przez śmieciówki, które to oferują wszem i wobec. Tak duża firma nie powinna się w tej sposób błaźnić, bo oczywiście znajdą się tacy z nożem na gardle, którzy podpiszą te umowy, ale czy to będzie świadczyło o zwiększeniu korzyści dla firmy? Szczerze wątpię.
fikus 2015-03-10 02:15:55
hah, to chyba nie wiesz jak bardzo dużo oni potrafią na takich śmieciówkach zaoszczędzić. Zresztą wystarczy orientować się ile Państwo zabiera w podatkach każdemu pracującemu aby wiedzieć , że różnica pomiędzy umową o pracę , a jakąkolwiek inną dla pracodawcy to ogromna oszczędność. Poszperaj trochę w prawie podatkowym
pirx 2015-03-28 22:10:11
niestety niewiele po za tym forum można znaleźć informacji na temat tego jak pracuje się w ESIM. Szukałem takiego info głównie dlatego , że znajomy był tu zatrudniony w czymś co można nazwać pracą jako konsultant ds . telefonicznej obsługi klienta - czyli w call center i był całkiem zadowolony. Wiecie jak wyglada sytuacja z zatrudnieniem na takim stanowisku?
tuman 2016-05-13 16:51:40
co do godzin to podobno jesteś w stanie się dogadać
Zostaw swoją opinię o ESIM - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ESIM