brak logo

Swingtherm Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Swingtherm Sp. z o.o.

oszukana 2014-05-13 18:47:10
Odradzam pracodawce.(usunięte przez administratora)
5
wykorzystana 2014-10-26 20:20:12
Odradzam, Pani Prezes która wszystko wie najlepiej a sama ma problem z wysłaniem maile, krytyka pracownika pod każdym względem i ciągłe pretensje
8
ja 2015-04-09 13:02:43
Odradzam. Niewypłacalna. Mi nie zapłacili za dwa miesiące pracy. To było ponad 2 lata temu. Pomimo wielu prób nie odzyskałem pieniędzy. Stawka godzinowa bardzo niska (mi zaproponowali 7 zł/h brutto, w końcu nic nie dostałem. 2 tygodnie okresu próbnego bezpłatne). Pani prezes bardzo niekulturalna wobec pracowników. Wszystko wie najlepiej. Nieprofesjonalna. Nic się od niej nie można nauczyć, bo sama nie ma pojęcia o tym co robi. Wśród dokumentacji bałagan i chaos.
2
ona 2015-05-29 16:03:39
Odradzam!!! Brak kultury i profesjonalizmu, obraza na każdym kroku, a o wynagrodzeniu już nawet nie wspomnę.
1
as 2015-09-09 18:44:32
Również odradzam. Pani nie zapłaciła mi za pracę u niej. W biurze syf, kiła i mogiła. Sama właścicielka też niezbyt dba o siebie. Traktuje ludzi z góry. Dokumentacja w opłakanym stanie.
1
S 2016-01-26 00:39:02
Potwierdzam, Pani niezrównoważona emocjonalnie, w jednej chwili słodka jak cukierek, w drugiej - wyzywa od najgorszych. Krótkie praktyki czy staż jeszcze można wytrzymać, ale pracować się na dłuższą metę w takich warunkach nie da.
2
luka 2016-05-23 10:44:49
mógłby ktoś napisać czy warto aplikować w sprawie stażu? a te negatywne opinie to na pracy na jakim stanowisku?
1
ja 2016-07-23 22:12:39
Tam nie ma jakiegoś podziału na stanowiska. Będziesz odpowiedzialny za wszystko. Mi w pewnym momencie kazała projektować instalację elektryczną, choć o tym nie mam pojęcia...
2
Maria 2016-08-09 21:52:11
Naprawdę aż tak źle? Pani Prezes ostatnio dzwoniła do mnie i namawiała na staż z UP zachęcając, że bardzo dużo się nauczę. Mówicie że nie ryzykować? :(
Osa 2016-08-29 12:40:34
Z całego serca odradzam współpracę z tą kobietą. Nikogo nie traktuje z szacunkiem, nawet swoich klientów.
Zostaw swoją opinię o Swingtherm Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swingtherm Sp. z o.o.