brak logo

Bm Recykling Sp. z o.o.

Siemianowice Śląskie

Opinie o Bm Recykling Sp. z o.o.

nick 2014-01-25 22:50:31
(usunięte przez administratora) wyścig szczurów, a najlepsze, że nie ma się o co ścigać, bo zarobicie najniższą krajową i nie ważne czy w biurze czy jako pracownik fizyczny. (usunięte przez administratora) a i o premii świątecznej zapomnijcie.
8
gosc 2014-08-25 22:48:47
Opinia wyzej jest prawdziwa. Niestety nie liczcie na dobra pensje i mila atmosfere pracy. Zmarnowalem czas w tej firmie' trza bylo od razu szukac czego innego. Wyplata o dupe roczas, gono i tyle, najnizsza krajowa a zdaja uprwnien jakby co najmniej sie prezesem mialo byc a prezes huj
11
gość 2014-10-27 12:45:26
witam opinie o tej firmie są już sławne prawie na całym śląsku .Czy warto tam pracować ? Odradzam . Ci co tam pracują to tylko żeby przetrwać parę miesięcy bo szukają co innego .Lub mieszkają w pobliżu .Jak by kierownicy zaczęli szanować ludzi i byli za nimi a nie pilnowali swoich interesów ,swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sytuacja by była inna .
6
gos 2015-01-29 22:35:06
Niestety pan arek i pan marek zapomnieli juz jak na ladowarkach jezdzili. Tera wielcy kierownicy. A nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja. Robic po 24 najlepiej bez przerw za najnizsza pensje. To dlatego tak duzo ludzi przychodzi i odchodzi. Ciagle nowych szukaja bo ci co sie poznali odchodza po pol roku. A i kierwnik od kierowcow co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyczesany adam co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie i mie raz juz by wpierdol dostal ino ze szybko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gnom jeden.
7
Szybki 2015-02-07 20:07:02
Byłem na rozmowie bo potrzebują operatora koparki z doświadczeniem mam ponad 3 lata doświadczenia na koparce 2 na ładowarce 8 jako kierowca z HDS 5 wózki widłowe i 3 suwnice Robiłem w różnych firmach mniejszych i większych ale nigdzie nie usłyszałem na rozmowie ze muszę płacić za naprawy sprzętu który mi dają mam tak robić żeby się nie zużywało w przypadku jakich kolwiek napraw odciągną to z wypłaty stawkę jaka proponują na rękę to 12 zl na początek Uważajcie na ta firmę Porażka na rozmowach w innych firmach proponują na dzień dobry 16 i to przy takiej kwocie sie zastanawiam czy się zdecydować
4
gosc 2015-02-26 22:48:41
12 zl brutto zapmniales dodat. Ja tez tam bylem na tej rozmowie ostatnio. Rozmawialem z panem markiem. Iprawa ze takiego lekcewazacego stosunku do potencjonalnego pravownika jeszcze nie spotkalem. Tez dostalem ta prace, pewno przyjmuja wszystkich co sie zgodza, alejak pisze kolega wyzej odmowilem jak uslyszalem ze mam placic za zuzywajace sie czesci w ladowarce! A za wieksze naprawy tez! Ewentualnie w ratach jesli nie stac mnie na zaplate od razu po naprawie! Skandal!!! Ja pracuje na ladowarkach ponad 10 lat i czegos takiego jeszcze nie slyszalem!
5
Byly pracownik 2015-09-18 18:25:18
Witam odeadzam tam pracowac .Dosc ze malo zarobisz to za byle co ci odtrancaja ci kase z wyplaty.Jest tam jeden kierownik pan marek ktury czuje sie tam jak wlasciciel i rzadzi wszystkim .Nie szanuje ludzi pomiata nimi. Dopuki kadra kierownicza sie tam nie zmieni to trzymajcie sie jak najdalej od tego obozu pracy jak najdalej .Nap. Wezmiesz urlop na zadanie to juz ci po premi leci.niechcesz lub nie mozesz w sobote przyjsc to tak samo .MASAKRA
Byly pracownik 2015-09-18 18:27:00
Witam odeadzam tam pracowac .Dosc ze malo zarobisz to za byle co ci odtrancaja ci kase z wyplaty.Jest tam jeden kierownik pan marek ktury czuje sie tam jak wlasciciel i rzadzi wszystkim .Nie szanuje ludzi pomiata nimi. Dopuki kadra kierownicza sie tam nie zmieni to trzymajcie sie jak najdalej od tego obozu pracy jak najdalej .Nap. Wezmiesz urlop na zadanie to juz ci po premi leci.niechcesz lub nie mozesz w sobote przyjsc to tak samo .MASAKRA
Stanlej 2016-05-15 19:25:40
No wiesz, sortowacz to jest jedna z najpoważniejszych funkcji, bo to początek całej machiny, oczywiście, że studiów nie trzeba, ale wypada nie być też głupi jak jakiś but, musi być człowiek na poziomie
Zostaw swoją opinię o Bm Recykling Sp. z o.o. - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bm Recykling Sp. z o.o.