brak logo

Sobianek T. i M. Skład Materiałów Budowlanych

Parczew

Opinie o Sobianek T. i M. Skład Materiałów Budowlanych

gosc 2015-02-11 17:25:23
praca w tej firmie jest meczarnią - dobrze ze juz nie pracuje, nie ma czasu na nic. balagan, presja. praca dla ludzi o mocnym bardzo charakterze.
9
anonim 2015-02-16 22:56:02
bylam na rozmowie na starcie juz nie polecam......
4
Łukasz 2015-03-22 21:39:07
Nie pracowałem tam, ale byłem na rozmowie. Teraz ciesze sie, że mi się nie udało tam dostać bo znalazłem prace na o wiele lepszych warunkach.
Dyrektor sprzedaży od razu powiedział, że go tylko wyniki interesują, a niema pojęcia jaka jest praca z rolnikami. Proponowali mi ( usunięte przez administratora ) + bardzo duże prowizje. Samochód nie można używać do celów prywatnych, chyba, że po drodze do sklepu zajedziesz. W weekend auto stoi, gps w tyłku. Widać, że duża rozwojowa firma, ale praca handlowca tutaj to na pewno duży stres. tak jak kolega napisał wyżęj PRESJA PRESJA bo masz sprzedawać.
4
opinia 2015-04-17 19:02:23
Ja natomiast pracowałam tam dłuższy czas i to był błąd, zarząd tej firmy pozostawia wiele do życzenia, a dyrektor to już wogóle. Przestrzegam wszystkich....
5
ph 2015-07-01 20:27:46
ODRADZAM PODJĘCIA PRACY W TEJ FIRMIE.... - PRZEDSTAWICIEL (BYŁY :-) )
6
opinia 2015-07-11 20:31:08
Właściciele też nie lepsi, kasa kasa kasa tyle w temacie
2
Tomasz 2015-09-15 21:23:52
HEHE... JA też się wypowiem, macie racje ze kasa jest jedną z najważniejszych rzeczy w tej firmie, jest to przecież oczywiste(każde przedsiębiorstwo jest nastawione na zyski) no poza tymi państwowymi, ( usunięte przez administratora ) ale uwierzcie mi że tam gdzie teraz pracuję jest jeszcze większy nacisk na zrobienie targetów i to naprawdę jest dokuczliwe, oczywiście w jednej jak i drugiej firmie GPS jest w ....
1
megapolis 2015-09-30 17:05:58
Oj narzekacie….
Firma jak firma prywatny kapitał..
a..
Pamiętajcie – nie jest się dyrektorem.. Dyrektorem się bywa .
3
opinia 2016-03-07 13:22:06
Firma z nieustającą rotacją pracowników
4
pytający 2016-03-22 20:08:29
A czy można się dowiedzieć czegoś, o pracy w Mrówce?
Jakie zarobki, jeżeli chodzi o obsługę klientów, na poszczególnych działach?
odpowiedz 2016-04-07 22:47:43
najnizsza krajowa
3
łun 2016-04-14 11:22:06
nie ma żadnej szansy...
łun 2016-05-12 07:54:12
przeczytaj pytanie "POKI" i pomyśl nad moją odpowiedzią a z tego co się orientuje nie ma takiej firmy jak napisałeś..
odpowiedz 2016-05-19 21:54:59
na podwyzke !
apropo 2016-10-11 17:58:52
tylko znaną.....
deko 2016-10-12 12:55:01
Hej, a jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na koordynatora zespołu logistycznego? Idealnie, że jest szansa na odpowiednie benefity socjalne, bo to znacznie urozmaica zatrudnienie, a jest dowód na to, że lepiej się wypełnia swoje zadania. Doświadczenie u nich jest istotne
Zostaw swoją opinię o Sobianek T. i M. Skład Materiałów Budowlanych - Parczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sobianek T. i M. Skład Materiałów Budowlanych