brak logo

Glasmark Sp. z o.o.

Krosno

Opinie o Glasmark Sp. z o.o.

Nick 2013-06-18 17:04
Odradzam !
Z daleka.
12
Anonymus 2015-06-12 17:12
Wymagania spore śmieciowe umowy kiepska kasa, oraz ludzie którzy by tylko podkręcali tępo bo ciągle źle i mało,w przybliżeniu 2 ludzi gada a drugi jeb ie za dwóch.
8
Racja 2016-04-09 12:38
Fakt
1
Racja 2016-04-09 12:40
Odradzam z Daleka (fakt )
3
Blądyna 2016-05-10 08:23
Pracowałam tam już jakiś czas i nie będę pisała ani negatywnie ani pozytywnie , przedstawię fakty

plusy

zarobki co miesiąc zawsze 10tego na czas ( 1500 zł za około 22 dni )

minusy

umowa zlecenie , brak najmniejszej możliwości dla nowych , starszych pracowników o umowę o pracę

praca niej więcej od pon do soboty lub 4 czterobrygadówka

praca zazwyczaj w każde święta zależy od zamówień

trzeba mieć bardzo dobrze zdrowie gdyż praca jest ciężka

trzeba mieć jeszcze lepsze zdrowie psychiczna bo atmosfera jest niesamowicie zła i pracownik jest tam traktowany za nic .

Nie chciałam napisać ani pozytywnie ani negatywnie . I nie chce nikogo zniechęcać po prostu napisałam to co widziałam przez ten czas gdy tam pracowałam



11
Mateusz 2016-06-30 14:54
już daj sobie spokój z pisaniem tych głupot konfucjusz , jak Ci nie pasuje to się zwolnij z firmy i koniec tematu, nikt Cię tam na siłę nie trzyma a nie pisz jakiś Pierdoł bo to już nie jest śmieszne ani mądre . Szukasz sprawiedliwości w firmie a sam się zachowujesz jak buc
16
kotek 2016-11-23 17:41
nie polecam tej firmy pracowalem tam 1 tydzien zapierd. straszny szkoda gadac i jeszcze jedno przyszedl do mnie dyrektor i powiedzial prosze pana nie to tempo i jutro juz nie pracowalem szkoda czasu na taki beznadziejny zaklad
6
ElamigosForever 2017-04-30 15:05
plusy
praca dobra na start 1800 zł
dobra atmosfera
życzliwi ludzie

minus
małe premie
1
Zostaw swoją opinię o Glasmark Sp. z o.o. - Krosno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glasmark Sp. z o.o.