brak logo

Sopexim Sp. z o.o.

Aleksandrów Łódzki

Opinie o Sopexim Sp. z o.o.

pracuś 2011-09-08 06:24:47
Ja też nie polecam . Byłem niedawno na rozmowie na stanowisko magazynier , nawet podobało mi się ale potem zadałem sobie trud i porozmawiałem z kim trzeba.Okazuje się że to co oni mówią na rozmowie to ma się nijak do rzeczywistości.Że oni tylko obiecują gruszki na wierzbie a potem jest zupełnie inaczej.
łukasz 2011-09-09 13:14:44
Ja też nie polecam,pracodawca któremu wiecznie jest mało a z pracowników robi się ciągle (usunięte przez administratora).Prócz pracy magazyniera trzeba być jeszcze ogrodnikiem,mechanikiem i pracownikiem gospodarczym.
z ogłoszenia 2011-09-15 14:13:02
Za te pieniądze w takich warunkach niech sobie sami pracują!!!!!!!
m 2011-09-19 10:27:59
Wszystko co przeczytałem na tym forum to prawda.
gośc 2011-09-27 11:05:58
Pracowałem tam krótko i powiem że porażka,nic się nie należy,socjalu nie m( usunięte przez administratora ).Nie polecam.
gosc 2012-08-27 10:12:47
m - 2011-09-19 10:27:59

Wszystko co przeczytałem na tym forum to prawda.
racja w 100%
nasi 2013-01-26 19:47:00
to co sie teraz dzieje ,tak żle to jeszcze nie było.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasi 2013-03-20 18:19:06
nasi - 2013-01-26 19:47:00

to co sie teraz dzieje ,tak żle to jeszcze nie było.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
racja
gość 2013-11-19 12:17:21
firma jednym słowem masakra
pracownik 2013-12-25 21:30:51
Niestety ale musze sie zgodzic z przedmowcami ...firma niestety traktuje ludzi jako narzędzie do pracy ,brak szacunku .Póki jeszcze "stary" rządzi to jest jako tako , ale współczuje pracującym tam jak synalek przejmie całość(przerost formy nad treścią). Generalnie myśl wiodąca tłoczona przez pracodawce to "dziękuj mi ze masz prace" Firma dorobila sie dzieki cięzkiej pracy kadry ktora od początku tworzyła wizerunek firmy .Niestety ze stalej kadry pozostalo juz niewiele osob dzieki zarządzaniu prezesa. Tak to jest niestety : w momencie dorobienia sie pieniedzy wiekszosci osob przewraca sie w glowach i jest jak jest . Generalnie firma dla ludzi o mocnych nerwach i bardzo tolerancyjnych na humorki prezesa i jego syna. Tez tam pracowałem jakis czas poki nerwy mi na to pozwalały.Szkoda ze tak sie dzieje bo firma z potencjałem ..moze kiedys zrozumieją ze firme tworza ludzie.(usunięte przez administratora)
SZOGUN 2014-03-02 18:11:49
TO PRAWDA - TA FIRMA TO WIELKA POMYŁKA SAM TAM PRACOWAŁEM I CIESZĘ SIĘ ŻE MNIE W NIEJ NIEMA... POZDRAWIAM BYŁYCH PRACOWNIKÓW...
były 2014-05-21 08:51:05
zgadzam sie z przedmówcami-ta firma to naprawdę wielka pomyłka ,trzeba mieć nerwy ze stali aby tam pracować !!!!Porażka nie polecam !!!!
Ja 2014-10-13 17:28:44
Witam.
Pracowałem, nie polecam. Pracowałem na nowym oddziale w Gdańsku. Tak zwany prezes spólki/firmy zgadza sie na Twoje warunki po czym nie dotrzynuje słowa. Obiecuje co chcesz a potem jest odwrotnie, kiedy Ty pracujesz juz szuka się Twojego nastepcy-tanszej sily roboczej. Od maja do wrzesnia 4 miesiace otwarty zaklad a juz drugi kierownik oddziału, drugi przedstawiciel, na stanowisku kierowcy pracuje juz piąta osoba. System pracy 9 godzin, co daje w roku poltorej miesiaca pracy za darmo a w papierach kazą pisac 8 godzin. Źle dobierani pracownicy, gdzie kazdy dba o wlasny tylek i jeden donosi i oczernia drugiego. Preses trzesie wszystkim i wszystkimi, dyskryminuje kobiety, nie mozesz miec nic do powiedzenia i tylko przytakiwac. Totalna porazka z uciechą ze juz mnie tam nie ma.Wszystko z innych opini to prawda. NIE POLECAM !
ja 2014-11-28 19:40:48
nie polecam nikomu pracy w tej firmie ,porażka
1
Szczesliwy 2014-12-20 12:18:50
Nareszcie koniec. Sklep ( tu celowo i trafnie uzyte slowo ) w Gdansku zlikwidowany ( 8 miesiecy ten plac zabaw funkcjonowal ). Zobowiazania finansowe za pseudo szkolenie w Aleksandrowie zmuszalo do pracy w tej firmie. Bardzo zaklamane cierpiace na "skleroze" szefostwo. Ze wzgledu na oszczednosci przebierac sie trzeba w szatni o temperaturze 5 stopni! W przeciagu pol roku rotacja kierowcow siegnela jakiegos chyba rekordu bo az 5. Chwala temu ktory wytrzymal najlduzej (3 msc ). Komentarze powyzej potwierdzam. Kto nie wierzy niech nie wierzy. Nie polecam osoba ktore cenia swoje doswiadczenie i posiadaja godnosc. Mozna by wiele pisac...no ale po co. Najwiecej sie czlowiek dowiaduje jak ciastko smakuje gdy je ugryzie. Zycze Wesolych Swiat osoba ktore w polowie grudnia dowiedzieli sie ze nie maja juz pracy bo lopatki w piaskownicy sie znudzily :)
1
obserwator 2015-02-26 21:07:21
Sami sobie stwórzcie firmę i rządźcie, czytać się tego nie chce . A kto w firmie ma rządzić przecież prezes nie pracownicy , socjal hm, tak jak górnicy czemu nie , oni mają a my nie ... tak dalej . Tylko wymagania ...
Dziś nie ma bezrobocia nikt mi nie powie to farsa .
max 2015-04-09 08:55:31
potwierdzam wszystkie negatywne opinie pracowałem i wiem, naszczęście już tak nie pracuje bo mam godność, a co do wypowiedzi "obserwatora" to albo jestes synalkiem albo łysolem który ma dysfunkcyjne zaburzenia psychiczno-somatyczne.Zarządzanie to zespół, zespół to ludzie, ludzie to godność a w wykonaniu pseudo firmy ludzie = niewolnik czytaj " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Odradzam jakąkolwiek prace w tej firmie, Jeśli jednak ktoś zdecyduje sprawdzić na własnej skórze to żadych lojalek i innych nieprawnych dokumentów NIEPODPISYWAC.
3
max 2015-04-17 09:41:42
Tą firmą powinna zająć sie państwowa inspekcja pracy,łamane są wszystkie prawa pracownika zaczynając od pracy po 9 godzin gdzie podpisuje sie listy za prace po 8 godzin .Kończąc na innych przewinieniach ze strony bardzo kiepiskiego pracodawcy,który to uważa że wszyscy powinny im dziękować za zatrudnienie.żenada
pracownik 2015-06-07 15:13:49
Warunki przekraczają wszystkie dopuszczalne normy ale gdzieś trzeba pracować .Z wami ludzie nie współpracują tylko dla was harują.Jakby ta wspólpraca była w porządku to rotacja pracowników byłaby o wiele mniejsza.A tak ludzie uciekają z tej firmy szukając pracodawcy który szanuje swoich pracowników i to jest chyba dośc istotne.
pracownik 2016-01-29 15:50:51
szkoda gadać ludzie uwazajcie na tego pracodawce,oni nie potrzebują pracowników tylko niewolników.
były pracownik 2016-04-07 08:26:52
uwazajcie na tego pracodawce ,oszukują jak mogą pracowników,trzeba harować i nie jest to praca po 8 godzin dziennie dodatkowo w soboty.
1
"wolny czytacz" 2016-06-22 17:50:19
tak czytając większość tego typu negatywnych opinii to można pomyśleć że tych kilkunastu stałych pracowników pracujących często 10 lat i więcej w firmach w 100% POLSKICH jak SOPEXIM to łańcuchami przywiązali do wózków widłowych, samochodów, biurek i dlatego tam nadal są. Pewnie Ci stali pracownicy/niewolnicy są na pewno nic nie warci skoro tam pracują z poświęceniem i wiarą, że dobra praca na rzecz firmy zapewni tejże firmie - a wiec i pracownikom stabilność, a Ci co się żalą na tym portalu to ekstra kreatywni fachowcy a tylko przypadkiem pewnie jeszcze nie znaleźli zadowalającej ich pracy za super kasę. Idealna byłaby praca w której nie trzeba nic robić - ( bo błedu się nie zrobi i stresu wtedy brak) i najlepiej jakby płatną przerwę na sen zrobić w środku dnia i darmowy obiad i TV i transport gratis do domu po pracy żeby piwko pod koniec pracy wypić ...... .


Ach ta tęsknota za niedoścignionymi wzorami lat 70-tych
"czy się stoi czy się leży 3tys się należy"
- może wrócą takie czasy pod rządami łaskawie nam panujących i wszyscy będą mięli pracę z automatu i każdy będzie miał mieszkanie, a jak nie będzie to go zameldują do do tego co ma za duży dom , i po problemach. taka futurystyczna wizja

A tak realnie jak wszędzie raz lepiej raz gorzej, wszędzie pracują na różnych szczeblach tylko ludzie i mają swoje lepsze i gorsze dni- ale zawsze można się dogadać trzeba tylko chcieć rozmawiać i patrzeć na tematy z różnych stron zamiast kombinowąc za plecami.

3
antoś 2016-06-28 14:50:38
marzysz o utopii, a już teraz możesz mieć tutaj świetną pracę jako przedstawciel handlowy kolego drogi
Zostaw swoją opinię o Sopexim Sp. z o.o. - Aleksandrów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sopexim Sp. z o.o.