logo SCA Hygiene Product

SCA Hygiene Product

Warszawa

Opinie o SCA Hygiene Product

były pracownik 2014-01-29 16:02:26
Gorąco polecam:)
Plusy:
- profesjonalne szkolenia produktowe oraz wprowadzające do firmy
- praca pełna wyzwań:)
- możliwość rozwoju a czasami i awansu
- przyjemna atmosfera pracy
- bardzo pomocni współpracownicy
- wysoka kultura organizacyjna firmy
- brak "wyścigu szczurów" itp.
- opieka medyczna, ubezpieczenie, karty sportowe, szkolenia, wyjazdy integracyjne, bony świąteczne, lekcje jęz. angielskiego
- dobra lokalizacja (k. zjazdu z obwodnicy)

Minusy:
- niskie/średnie wynagrodzenie
- nadgodziny/praca w weekend
porażka 2014-12-02 12:19:23
Co do sca hygiene po 4latach pracy mogę stwierdzić że to porażka kierownictwo nie liczy się z nikim nie podoba się to się zwolnij takie teksty padały tak z ust kierownictwa. Co do zarobków przez samo sca max 1900zł na 4brygadach świątek piątek i niedziela inne firmy proponują tyle samo ALE w 3zmianach a to ogromna różnica oczywiście są i takie firmy co dają mniej normalne. Co do socjala jest teraz dyrektorem Francuzik który regularnie urywa jak się da porażka. Podwyżka roczna porażka 40zł brutto zeszły rok a w tym 2015 ponoś jeszcze mniej ma być żenada. Bonus roczny urwany na 2015 rok o ok.1000zł czyli 200 do wypłaty. Co do ludzi podpie... jak się da i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają z tego. BHP niby coś robi ale tylko to co samo chce niereaguje prawie wcale na opinie pracowników prawie wcale czyli robią tak w 30%. Jeszcze co do ludzi przychodzą naćpani pijani masakra. Ten zakład był super ale 5lat do tyłu teraz nie polecę go nikomu bo życie i karierę zawodową sobie zmarnuje zresztą widać to po rotacji jaka jest w chwili obecnej.
2
Daria_K 2015-07-09 15:00:28
Na jakie zarobki może liczyć przedstawiciel w dziale consumer goods ?
Ja 2015-07-19 18:59:42
do "porażka"
W jakich ty człowieku czasach żyjesz? W Polsce komunizm prawie się skończył:) To nie jest wina SCA ,że są małe zarobki tylko wina rynku. To nie pracodawca decyduje ile masz zarabiać tylko RYNEK pracy!!!
Skoro zarabiasz 1900zł to znaczy ,że twoja praca jest tyle warta. I ty też tak uważasz że jest tyle warta bo gdyby było inaczej to byś się zwolnił i znalazł lepiej płatną pracę.

Ja jak podpisuję umowę z pracodawcą to się umawiam z nim ile mam zarabiać. Jeśli pracodawca płaci mniej niż się z nim umówiłem to mogę mieć pretensje.
Czy twój pracodawca cię oszukuje? czy płaci ci mniej niż to masz na umowie?
worker 2015-08-04 11:09:47
do Daria
Zarobki są kiepskie jak na taka firmę. Instalują Cię poprzez firmę zewnętrzną. Kierownictwo w Consumer Goods to niestety porażka. Dyrektor pionu jest ciepły, więc jeśli nie jesteś facetem to będziesz miała ciężko. Ale z tego co wiem to tam jest trzech ciepłych w tym całym Consumer. Potrafisz dostać mms-a o 22:00 ze zdjęciem ze sklepu z pytaniem "co to kur... ma być?" Albo innego mms-a od dyrektora, ale to tylko jak jesteś facetem :)
a 2016-03-21 16:38:47
Ph - 2150 na rękę i zasuwasz po 1/4 Polski. Premia nędzna (max 8 stów) i wirtualna - jak cały kraj nie sprzeda to Ty nie zarobisz.
BOLO 2016-03-29 13:27:04
Czy ktoś może mi napisać jak wygląda zatrudnienie na stanowisko Przedstawiciela handlowego.. jest napisane w ich ogłoszeniu : zatrudnienie przez firmę zewnętrzna. Jakie są zarobki, jak z samochodem czy można używać do celów prywatnych, czy mają gps itp. czy plany są do zrealizowania. dzięki z góry za info . Dostałem zaproszenie na rozmowę i nie wiem czy warto.:)
3
Mirek 2016-05-29 23:30:25
Zalety:
- spokojna praca,
- w większości fajni ludzie,
- dobre wyposażenie, nie musisz martwić się czy masz narzędzia do pracy,
- duża możliwość rozwoju,

Wady:
- kolesiostwo, w złym rozumieniu, jak masz plecy możesz pozwolić sobie na więcej, dużo więcej.
- Pozostałości komunizmu (mag.tech, ochrona), interesowni ludzie którzy zajmują się jedynie obgadywaniem innych. Jak dłużej z nimi porozmawiasz , dowiesz się o wszystkim co siedzie je na zakładzie, smutne tylko jest że każdemu obrabiają cztery litery.
tamago 2016-06-11 16:11:11
DObrze, że wypłata jest za to terminowa, o taką stabilność było dość trudno, a tu takie pozytywne zaskocznenie.
Zostaw swoją opinię o SCA Hygiene Product - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCA Hygiene Product