brak logo

Dachermann Polska Piotr Bednorz

Gliwice

Opinie o Dachermann Polska Piotr Bednorz

anonim 2011-06-10 13:04
Oj zmiana imion w DACHERMANIE jest na topie.... Znałem kiedyś jednego Bartka, ale teraz chyba zmienił image...
1
, 2011-08-31 12:50
Zgadzam się ,,PROSTE ZASADY\" zatrudniają pracowników sezonowych od kwietnia do listopada. Nie wierzysz to sam sprawdż !
1
Gość 2011-12-13 12:39
Głupot nie opowiadaj
1
Gość 2011-12-13 12:40
Głupot nie opowiadaj - Odp. na komentarz Kamila
Gość 2011-12-13 13:20
To bardzo piękne, ale nie prawdziwe. Widzę pozytywny komentarz na zamówienie.
1
Dnochermann 2016-07-28 23:15
Nie polecam!
"Zbiórka" jest na 7:00 w firmę, pakujesz sprzęt i jedziesz na miejsce pracy nawet 3h - Nie masz za to płacone! Płacą Ci dopiero, gdy wejdziesz na dach i zaczniesz pracować, pracujesz np. 8, 10, 12 h i tylko za to Ci płacą, a dojazd i przyjazd do firmy masz nie płacony! Masz jedną 15 minutową przerwę i nie możesz więcej razy zejść na dół nawet jak musisz iść do toalety, bo Ci upierdziela z dniówki! Diety na delegacji nie dostajesz o 12 tylko kiedy "nadzorca" sobie tego zapragnie! "Nadzorca" ma brak szacunku do pracowników oraz 1000 pomysłów na minutę i jeszcze Ci ubliża! Ponoć ma się 12,50 za godzinę, a na prawdę oszukują i wyzyskują pracowników na każdej chwili! Praca sezonowa, a potem wypad! "Nadzorca" wykańcza pracowników, więc w okresie Kwiecień-Listopad jest ich masakrycznie dużo i każdy rezygnuje po pierwszej wypłacie! Jesteś gorzej traktowany niż w Auschwitz!

Wolałbym puszki zbierać niż tam pracować! :/
6
patrykos 2016-08-05 20:18
he he he, to istnieją jeszcze takie firmy :) ? a kto to jest ten "nadzorca", :) ?
lakiernik 2016-09-22 21:07
Dlaczego nie doniesiecie do Państwowej Inspekcji Pracy, nawet wystarczy "gall anonim", i się nimi zainteresują. Aż dziwne ,że takie firmy jeszcze egzystują, szkoda tych co internetu nie mają i nie czytają!
Uuum 2016-10-19 23:08
Wiem, że Dachermann Polska Piotr Bednorz jest całkiem sensowną firmą, że nie można się przyczepić, te negatywne opinie są chyba wyssane z palca i generalnie nie sądze, aby tak w firmie naprawdę było. Przecież sprawa jest prosta, dobra i sensowna, polecam
poruta 2016-11-15 13:33
komentarz pt" brak składni , logiki" sam bełkot !
3
Allusia 2017-04-24 15:06
Panie Uuum, do wyżej wymienionej firmy, można się na bardzo wiele sposobów przyczepić, tyle, że już chyba nikomu się nie chce, a negatywne opinie są jak najbardziej prawdziwe i ani jedna nie jest wyssana z palca, aż dziw, że ich tu tak nie wiele, bo można by było pisać bardzo długo :)! od samych "pomysłów" na naprawę dachu do traktowania pracowników.
1
Sasza 2017-05-02 23:22
Ja pracowałem tam 2 lata jest ok, praca na dachach nie łatwa inni nie chcą pracować wolą lżejsze prace. :)
J Z 2017-05-09 21:59
Dziwię się że Dacherman ma wrogów, mi zrobili kilka lat temu dach natryskowo i nie mam problemów. Wszystko funkcjonuje jak trzeba. Inwestor z J Z.
Janusz 2017-05-12 19:56
który dach i gdzie ? chętnie przyjadę zobaczyć !
JZ 2017-05-23 21:58
Nikt cię tam nie zaprosi bo jesteś zwykłym hejterem :)
Zostaw swoją opinię o Dachermann Polska Piotr Bednorz - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dachermann Polska Piotr Bednorz