brak logo

Dachermann Polska Piotr Bednorz

Gliwice

Opinie o Dachermann Polska Piotr Bednorz

anonim 2011-06-10 13:04:58
Oj zmiana imion w DACHERMANIE jest na topie.... Znałem kiedyś jednego Bartka, ale teraz chyba zmienił image...
1
, 2011-08-31 12:50:45
Zgadzam się ,,PROSTE ZASADY" zatrudniają pracowników sezonowych od kwietnia do listopada. Nie wierzysz to sam sprawdż !
1
Gość 2011-12-13 12:39:04
Głupot nie opowiadaj
1
Gość 2011-12-13 12:40:34
Głupot nie opowiadaj - Odp. na komentarz Kamila
Gość 2011-12-13 13:20:24
To bardzo piękne, ale nie prawdziwe. Widzę pozytywny komentarz na zamówienie.
1
Dnochermann 2016-07-28 23:15:32
Nie polecam!
"Zbiórka" jest na 7:00 w firmę, pakujesz sprzęt i jedziesz na miejsce pracy nawet 3h - Nie masz za to płacone! Płacą Ci dopiero, gdy wejdziesz na dach i zaczniesz pracować, pracujesz np. 8, 10, 12 h i tylko za to Ci płacą, a dojazd i przyjazd do firmy masz nie płacony! Masz jedną 15 minutową przerwę i nie możesz więcej razy zejść na dół nawet jak musisz iść do toalety, bo Ci upierdziela z dniówki! Diety na delegacji nie dostajesz o 12 tylko kiedy "nadzorca" sobie tego zapragnie! "Nadzorca" ma brak szacunku do pracowników oraz 1000 pomysłów na minutę i jeszcze Ci ubliża! Ponoć ma się 12,50 za godzinę, a na prawdę oszukują i wyzyskują pracowników na każdej chwili! Praca sezonowa, a potem wypad! "Nadzorca" wykańcza pracowników, więc w okresie Kwiecień-Listopad jest ich masakrycznie dużo i każdy rezygnuje po pierwszej wypłacie! Jesteś gorzej traktowany niż w Auschwitz!

Wolałbym puszki zbierać niż tam pracować! :/
2
patrykos 2016-08-05 20:18:06
he he he, to istnieją jeszcze takie firmy :) ? a kto to jest ten "nadzorca", :) ?
lakiernik 2016-09-22 21:07:25
Dlaczego nie doniesiecie do Państwowej Inspekcji Pracy, nawet wystarczy "gall anonim", i się nimi zainteresują. Aż dziwne ,że takie firmy jeszcze egzystują, szkoda tych co internetu nie mają i nie czytają!
Uuum 2016-10-19 23:08:06
Wiem, że Dachermann Polska Piotr Bednorz jest całkiem sensowną firmą, że nie można się przyczepić, te negatywne opinie są chyba wyssane z palca i generalnie nie sądze, aby tak w firmie naprawdę było. Przecież sprawa jest prosta, dobra i sensowna, polecam
poruta 2016-11-15 13:33:00
komentarz pt" brak składni , logiki" sam bełkot !
2
LPS 2017-01-15 15:45:00
pracowałem tam 2 sezony ! PRACA SEZONOWA I TO JAK JEST POGODA . jak pada siedzisz w domu za frajer . Bednorz to sie tak na tych dachach zna jak robaki na byciu gołębiem TYSIAC POMYSŁÓW NA MINUTE . każdy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pamietam jak na dachu w sosnowcu kazał pryskać dach wniekorzystnych warunkach ... na drugi dzień caly materiał znalazł sie w rynnie :) a skrobanie dachu przeniosło sie z jesieni na wiosne przez jego genialne decyzje ;) . nadzorca ? chodzi o tego grubasa Wojtka ? który jak niósł 2 przedłużacze (25m) to sie spocił jak świnia( zreszta taka jego ksywa) i sam sie wygadał ze tak cięzko fizycznie to pracował tylko raz w życiu jak na wakacje przyrabiał za młodu ;) ogólnie wszystkim odradzam tą firme bo na sam koniec wychujali mnie na kasie a w firmie posłali plote ze to niby ja nie potrefie sie w zgodzie rozstac ;) pozdro dla wszystkich co tam pracowali i uciekli LPS .
2
Zostaw swoją opinię o Dachermann Polska Piotr Bednorz - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dachermann Polska Piotr Bednorz