brak logo

Bosta-Beton Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcji Mas Betonowych

Lublin

Opinie o Bosta-Beton Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcji Mas Betonowych

gollob 2012-01-23 17:04:44
ile ci zapłacili żebyś kłamał!?
przyznaj się bogslaw kisiel?
2
wojtek 2015-04-18 11:21:17
Najgorsza betoniarnia z jaką miałem do czynienia mówie tu o oddziale z Lodzi. nie rzetelna, bardzo duże opóźnienia w dostawach nawet do 4h.Brak jakichkolwiek badań betonu, a jak już uda się je uzyskać to trwa to kilka miesięcy. Zdecydowanie nie polecam
nadchodzi 2016-02-14 11:43:31
Na tych Betonomieszarkach śmigają ROLNICY na Bizonie w RZniwa robota 24 h i tak im zostało zero tacha swiadczĄ usługe somisiadom niby pomoc somiecka a tak naprawde biorą chajs nie płacą PODATRKOW
dcdsc 2016-02-16 08:05:23
hj - 2016-02-13 19:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na betoniarniach w Warszawce lepsze numery odchodzą kierowcy co jezdza na tarczkach pozyczaja swoje karty kierowcy tym co jezdza na tachografie cyfrowym 1 kierowca w 2 miejscach
zdjecie uzytkownika
asadis - 2016-02-14 11:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tych Betonomieszarkach śmigają ROLNICY na Bizonie w RZniwa robota 24 h i tak im zostało zero tacha swiadczĄ usługe somisiadom niby pomoc somiecka a tak naprawde biorą chajs nie płacą PODATRKOW
lula loityu 2016-02-20 23:32:45
Sześć rumaków, kareta, muzyka z „Ojca chrzestnego” i płatki róż. Tak żegnano... szefa mafii. Władze Rzymu oburzone
awer 2016-04-23 15:48:29
Jeju co to za poezja? Haha :) czy jest tu ktoś bardziej poważny niż osoba powyżej? Myślałem, ze takich ludzi już nie ma a jednak... Szukam informacji odnośnie jakiś ofert pracy u nich ktoś może coś słyszał
Zostaw swoją opinię o Bosta-Beton Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcji Mas Betonowych - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosta-Beton Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcji Mas Betonowych