brak logo

Clean Service

Warszawa

Opinie o Clean Service

kolo0000 2014-02-18 08:18:40
Witam również nie polecam tej firmy,(usunięte przez administratora)
Zleceniodawca 2014-04-30 10:06:20
NIE POLECAM
aaaaaaaaGaaaaaa 2014-05-31 15:53:07
firma jak każda sprzątająca ma plusy i minusy dobrych prowadzących i tych gorszych a jeżeli czujecie się wykorzystywani to po co się tam pchacie wynagrodzenie też jest różne jak nie odpowiada to się pracy nie podejmuje.Ja ogólnie jestem zadowolona tez mam bardzo duży odcinek i nie płacze chciałam sama i ogarniam lepiej to niż liczyć na drapane albo jakiś sponsoring (usunięte przez administratora)więc nie narzekać tylko zaczem coś podejmiesz to przemyśl 2 razy..POZDRAWIAM :-))))))
zocha 2014-12-29 16:23:22
pracuje w tej firmie od paru lat jeszcze nigdy nie bylo spoznienia z wyplata wiec jestem zdziwiona wasza opinia,co do wielkosci odcinkow to bez fantazji moze poprostu nie ktorym sie robic nie chce....kasa jest stosunkowo dobra gorzej maja ci co pracuja w impelu i avimie
Nicky 2015-01-20 18:52:54
Witam, pracuje w tej firmie parę lat i nigdy nie miałam problemów z pensją, środkami, odcinkami itd. Z kierownikiem/kierowniczką zawsze można się dogadać, tylko trzeba też byc uczciwym. Jeśli ktoś przychodzi i chce dostać kasę za darmo to niech się nie dziwi.. A jak wam się firma nie podoba to zmieńcie, albo poszukajcie pracy w innej branży. Pozdrawiam
abcd 2015-01-20 19:09:10
Jestem zgorszona tymi kłamstwami , które tu wypisujecie . Wypłata zawsze jest na czas , środki są u nas z naj wyższej półki . I są zawsze dostępne . Rozumiem że ludzie , którzy wypisują brednie na firmę to konkurencja . Dzięki pani Agacie firma istnieje to osoba ludzka , sprawiedliwa. Odwalcie się .Przez inne władze , które były sprawowane firma by zbankrutowała :)
1
pracownik 2015-01-20 19:11:05
po co te cukrowanie każdy wie jak jest i przez kogo
nicka 2015-01-20 19:11:38
CO ZA BREDNIE . KASA JEST NA CZAS
Marian 2015-01-20 19:11:42
Ja zawsze mam środki do maszyny. I raczej nie mam problemów z pensją i dostaniem jej na czas. Pozdrawiam, Marian z Clean Service
abcd 2015-01-20 19:14:19
Nie wiem o co chodzi to nie cukier . to rzeczywistość
pracownik 2015-01-20 19:51:56
Marian jesteś wielki do kościoła w niedziele czeka cię spowiedz
maja 2015-01-30 21:05:45
Ludzie co wy tu piszecie pracuje w tej firmie już parę lat nic takiego nie ma miejsca. Wypłatę mam zawsze na czas, mam czym pracować . Dostawa jest zawsze .Czy wy piszecie na pewno o tej samej firmie . Pracuje na dwóch obiektach i tam też środków nie brakuje.
ciekawość 2015-01-30 21:38:16
Jeśli można wiedzieć gdzie tak super jest,że nic nie brakuje,płaca na czas i na którego w danym miesiącu?,w kopercie ;)czy na konto ? i na jakich obiektach? to niespotykane. Podaj gdzie chętnie wszyscy tam przejdą :)))
ciekawość 2015-01-30 21:57:15
Odpowiedzi pewnie nie będzie bo nigdzie tak nie ma.Opinie o firmie Clean Service Piotr Fabijański w większości negatywne, tylu ludzi nie mogło się pomylić co do nazwy firmy.
ciekawość 2015-01-30 22:42:44
Bratowa w sumie robiła dobrą robotę dla firmy. Pracowała na kilku stanowiskach pracy od rana do późnego wieczora w tym niedziele i święta przy opadach śniegu i własnoręcznym kuciu lodu na zewnątrz obiektu.Chciała, żeby było dobrze tylko dlatego,że "dyrektor" celowo i drastycznie obcięła wszystko na tym wybranym obiekcie - od miejsc pracy po środki czystości. Zajechała bratową szefa. Bratowa walczyła dzielnie i do końca.Odeszła..do innej pracy.
as 2015-01-31 08:51:24
dla tej firmy nie ma miejsca dla rodziny przyjaciół kolegów liczy się tylko kasa większość normalnych ludzi odeszła kto słyszał o takich wpisach jeszcze rok dwa lata temu ale jak sam prezes mówi że dobrze to już było to o czym tu mówić w tej firmie nie ma przyszłości normalni uciekajcie nie polecam
black 2015-01-31 12:43:48
Tak jak pisałem wcześniej, byłem kierownikiem w tej firmie na terenach ZGM Śródmieście. Niestety Pani "dyrektor" też mnie wygryzła. Przy mojej pracy firma nie dostawała żadnych kar, na szczęście jak odszedłem, A mam b.dobry kontakt z Dyrekcją ZGN - kary zaczeły się sypać. A p. "dyrektor" jak wchodzi np do ZGN na ul. Dzielnej to liże buty Kierownictwu . Wiem bo Administratorzy sami do mnie o tym piszą .
stef 2015-01-31 17:34:07
Podobnie będzie i na tym oraz pozostałych obiektach gdzie wygryzła dobrze pracujących ludzi to tylko kwestia czasu.Praca w tej firmie nie daje stabilności ani żadnej przyszłości.
misiek 2015-03-03 10:02:07
przestań opowiadać takie bzdury i nie broń ich wiem co się dzieje na niejednym obiekcie w tej firmie i na 100 % co najmniej 20 osób ma wypłaty zaniżane i jest poniżana w trakcie pracy , o braku środków chemicznych oraz o rozklekotanym starym sprzęcie nie wspomnę
2
pracownik 2015-03-06 22:28:00
Kiedy zaczną płacić od godziny(najniższą stawkę po 8 h)to sami będą fizycznie pracować. Takich firm pełno na rynku pracy do wyboru i do koloru.
1
ekonomista 2015-03-09 17:16:27
mają tydzień na zrobienie oszczędności niech podzielą ścierkę na cztery będzie taniej ale syf
EKM 2015-04-01 19:17:37
Aż serce boli jak czyta się te komentarze, kidyś była to firma jak jedna wielka rodzina i szkoda że tak nisko upadliśmy.
zosia 2015-04-04 17:42:15
Poplecznicy przytakują bo im płacą za to ;) to nic,że kosztem braku środków oraz odpowiedniej ilości ludzi na odcinkach do sprzątania,tak czy inaczej bezpośrednio to ich nie dotyczy.Przytakiwanie niż zasuwanie fizyczne bardziej się opłaca w tej firmie.
grzś 2015-04-04 23:24:01
Znam tą firmę od podszewki piszecie o pani która poczyniła kolosalne"oszczędności"ale klu bycia hu.... i pierwsze skrzypce gra tu właściciel pan piotr.f złodziej dużego kalibru ludzie walcie mu pozew zbiorowy i napuszczajcie na niego kontrole -głowa do góry i nie lękajcie się krwiopijcy dobrodzieja
black 2015-04-13 18:43:48
dokładnie głowy do góry, takie firmy trzeba gnębić
1
asdffghj 2015-04-15 09:31:00
Oszust p.fabianski i Agatka jak do dzisiaj nie będzie wypłat idę do inspekcji pracy i posypia się nieźle kary pozdrawiam
niko 2015-04-22 13:26:27
tak pani agata to osoba ludzka chyba przy obcinaniu pensji i kosztów jeszcze nie widziałem tak bezrozumnie oszczędzającej pseudo dyrektorki kupowanie taniochy 20 razy zamiast sprzętu który popracuje parę lat , dzięki tej osobie powinno się zmienić nazwę firmy na TANDETA albo KRZAK
ciekawość 2015-06-02 22:59:43
chehehehe ;-)krzak się wyrwie i po firmie ;-) NIE polecam ;-) Proponuje dalsze oszczędności ;-)
pracownik 2015-06-02 23:05:38
Obcinają pensje bo kryzys niby....
bum 2015-06-09 21:45:51
dziwie się tym co jeszcze pracują firma już ma opinie nie wypłacalnej
niki 2015-06-17 10:41:10
znowu okradli następnego gościa który zrezygnował z pracy mając 1400zł dostał 900zł szef lub agatka mają na ciacho to się nadaje do prokuratury okradać ludzi w biały dzień tak działa firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] clean service Piotr fabijański nie polecam
były 2015-06-17 10:54:41
po co startować do przetargu łatwiej zasunąć pracownikom tak teraz działa clean service szykujcie miotły dla fabijańskiego agatki bo nie długo sami będą sprzątać i sami się okradać pozdrawiam
były 2015-06-23 15:27:44
tylko. pracownik za kilka groszy nigdy nie będzie dobrym i uczciwym pracownikiem pochwal się jakich ludzi przyjmujecie jaką opinie ma teraz firma ile obiektów straciliście jakimi pracownikami dysponujecie
była 2015-06-29 21:19:24
Pracownik za kilka groszy będzie szukać innej,lepszej pracy (pracownik tymczasowy).Wyrówna sobie innymi środkami firmy.Oczywista oczywistość.Firma nie jest godna polecenia.Płacą naprawdę marnie i nigdy na ustalony czas. Nie polecam tej firmy.
nocoz 2016-01-17 09:43:20
"dokładnie głowy do góry, takie firmy trzeba gnębić"

Marcin, ciebie też można publicznie zgnębić?
jogi 2016-05-13 16:37:40
Witam serdecznie. To co urzekło mnie w firmie i zrobiło największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera ( bo nie oszukujmy się - nie mogły to być pieniadzę).W tej chwili poszukują sprzątaczek do pracy w stanach podobno. Może to być dobra odskocznia na przyszłość
Zostaw swoją opinię o Clean Service - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clean Service