brak logo

Aqua Idealna Łazienka

Warszawa

Opinie o Aqua Idealna Łazienka

anonim 2011-03-05 14:45:14
ciekawe! Pieniądze płacone pod stołem. Wszyscy to [usunięte przez moderatora]
Anonim II 2011-12-21 07:07:18
7 dni pracy w tygodniu, co drugi tydzień; pierwszy miesiąc bez umowy.
Nie polecam tej firmy.
Lukasz 2012-01-03 23:07:51
w moim przypadku umowa była od razu. Ale pieniądze \"pod stołem\" to fakt!
roslon 2012-05-29 22:39:58
a dlaczego nikt nie pisze ze szef jest niezrownowazony, obraza pracownikow i swoich kontrahentow? ten czlowiek jest przeciez nienormalny
anonim 3 2013-04-03 12:07:20
Właściciel firmy ma duży problem sam ze sobą uważa że wszyscy w firmie to złodzieje.Lubi skłucać pracowników między sobą.Przyjeżdżając na jeden z salonów obgaduje pracowników drugiego.Umowy na najniższą krajową.Na dzień dzisiejszy mimo że i tak pomnie wszystko spływało cieszę się że uwolniłem się od tej fimy .Zdrowie ludzkie jest ważniejsze
były pracodawca Roberta 2014-04-01 11:33:06
Panie Robercie ,
nawet nick -a nie jest Pan w stanie stworzyć oryginalniejszego ...
fido dido 2014-07-01 17:32:12
Jeśli miałeś coś wspólnego z branżą z pewnością słyszałeś o panu DR i w związku z tym sam wiesz co to za człowiek i jaka opinia. Nie polecam tej firmy, no chyba że jesteś zdesperowany i potrzebujesz pracy na chwilkę bo tam długo nie wytrzymasz(usunięte przez administratora)
Robert 2016-08-31 07:23:33
Panie Darku
Szkoda, że tak nisko ocenia Pan moją kreatywność, ale bardziej, że dał się Pan wmanewrować pewnemu ''życzliwemu''. Jeśli przeanalizuje Pan na spokojnie ówczesną obsadę salonu i komu, jak z kaprawych oczek patrzyło (i z podejścia do kolegów z pracy), z pewnością domyśli się Pan, kto mógł być tak pomocny, by zaraz po moim odejściu napisać o firmie taką opinię, która może wskazywać na moją osobę. Była tam pewna osoba zdolna do tego (i nie tylko do tego).
Nie mam żadnego interesu ani w tym, żeby szkodzić Pana firmie negatywną opinią, ponieważ rozstaliśmy się z kulturą, ani, tak na prawdę, żeby to prostować (poza tym, że nie lubię fałszywości i manipulatorstwa), internet jest anonimowy w pewnym stopniu. Korzystają z tego niestety tacy osobnicy, jak ten, który to napisał. Nie zamierzam też do firmy wracać, ale pozdrawiam i uprzedzam, że żaden kolejny wpis nie będzie mojego autorstwa (tak, jak żaden poprzedni nie był).
Robert
234 2016-09-01 14:31:48
@czarek to prawda dlatego ze tez zanda firma nie jest idealna/ doskonala trzeba pamieac ze przecież zawsze może być lepiej prawdaS? tylko wszystko wymagana czasu
Zostaw swoją opinię o Aqua Idealna Łazienka - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aqua Idealna Łazienka