Aquafilter Europe Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Aquafilter Europe Sp. z o.o.

kotek 2015-04-28 10:42
Super
4
dział IT (IT Specjalista) 2015-07-27 13:03
cześć, jak wygląda praca w dziale IT w firmie na św. Teresy w Łodzi, bo po tym co piszecie nie wygląda to wszystko za ciekawie... Ciekawi mnie to bo zaproponowali mi sporo jak na pierwszą pracę po studiach - chodzi mi głównie o to, czy "informatyków" się tu szanuje, czy nie. Biurowi - odpiszcie proszę.
2
PracoManiak 2015-11-30 15:08
Jestem trochę zaskoczony opiniami np. Ni-chau wygląda dość... nieprawdziwie. Ogólnie to większość ludzi mówi mi, że zarobki są dobre, praca z klientem jest z reguły przyjemna, a i urlopy dają płatne.
1
malwinka 2016-02-23 21:23
dbają o swoich pracowników, wiem, bo kumpela tam pracuje, niestety oferta rozeszła się jak ciepłe bułeczki i nie jest ju aktualna, jak ktoś dalej szuka pracy to polecam przeglądać gowork, na pewno wtedy się coś znajdzie ;)
2
werfgt 2016-03-06 19:07
fakt oferty szybko sie rozeszly z tego co widze niestety..a ja bym chetnie tam zaplikowal na przyklad jako logistic manager w Łodzi, pdoobno zarobki dobre
1
prok 2016-03-09 19:28
Na tym stanowisku zarobisz sporo @werfgt, ale żeby się dostać to musisz spełnić całkiem wysokie wymagania, przede wszystkim musisz mieć kilkuletnie doświadczenie oraz wyższe wykształcenie.
1
Xxx 2016-03-10 18:53
He,he,he, dobre. Poszerzanie wiedzyv- ciekawe z jakiego zakresu? Ale najlepsze to międzynarodowe standardy pracy. Naprawde ktoś miał wyobraźnię z treścią ogłoszeń
3
Pikmin 2016-08-09 20:48
Aquafilter Europe Sp. z o.o. ma zdaje się w całej europie swoje filie, więc chyba każdego powinno to zaspokoić, uważam, że nie ma lepszej obecnie alternatywy
Anon 2016-09-21 16:30
Zakład w tym roku stał się celem najazdu ukraińskiego, Polacy przestali być w ogóle przyjmowani, a nawet dla starych pracowników pracy jest coraz mniej i są wysyłani na przymusowe urlopy, o dorobieniu sobie nadgodzinami nie ma już mowy. Rozumiem przyjmować obcokrajowców kiedy brakuje rąk do pracy, tak jest z Polakami w UK np. ale zabierać pracę zatrudnionym już stałym pracownikom w ich własnym kraju, po to żeby jakiś Ukrainiec mógł sobie natrzepać kasy jadąc po 12 godzin przez 5-6 dni to naprawdę szczyt upodlenia. Podobno w rozważaniach są jeszcze plany ściągnięcia pracowników z Bangladeszu. Takie rzeczy tylko w Polsce.
2
dino 2016-09-21 16:42
czy nadal u was w Łodzi jest potrzebny nowy pracownik na stanowisko Water Treatment Equipment Technology Engineer? dajcie też proszę znać konkretnie jakie są wymagania na tym stanowisku jeśli możecie.
Były 2017-01-18 14:33
HA HA HA, ło matko aż mnie brzuch rozbolał ...
Co do fili to blisko było, Białoruś prawie ruszyła :D:D
no chyba że zaciąg ukraińców traktować jako nowy oddział :)
no i koledzy skośnoocy jeszcze (Czy koty znów się zaczęły pojawiać? Czy dalej żadnego w pobliżu nie ma?)
cóż w indiach dzielnie działa pewne małżeństwo Tri..
w holandii niejaki piekarz :)
a w japonii Mr Toyota
Taaaaak to tyle z oddziałów międzynarodowych :D
1
X 2017-01-29 20:34
Nie polecam.
Metalista 2017-02-08 19:07
To jest firma dla ludzi, którym chce się pracować. Bez znaczenia jest fakt z jakiego kraju są pracownicy.
Remigia 2017-02-24 18:49
Czy oferta pracownika produkcji jest nadal aktualna? Zależy mi na pracy u nich bo słyszałam dobre opinie. Może ktoś podpowie jak przebiega rekrutacja? Na jakie zarobki mogę liczyć na początek? Czy cos jeszcze?
xyz 2017-02-28 11:27
Nowych Polaków pracowników nie widziałem tu od dawna tylko Ukraińcy i Białorusini. Wydaje mi się, że jesteśmy dla zakładu zbyt wymagający finansowo (pensja starczająca na podstawowe potrzeby i utrzymanie rodziny to zbyt dużo dla pracodawcy w Polsce).
weteran 2017-02-28 23:29
Zakład ma ogromne braki kadrowe, więc raczej przyjmie bez większych problemów.
Lidia 2017-03-01 16:02
@weteran, a na jakie stanowiska jest największe zapotrzebowanie? Ważne jest doświadczenie?
weteran 2017-03-27 17:20
Brakuje dużej ilości pracowników w całym segmencie produkcyjnym. Konfekcja, produkcja - doświadczenie nie gra już zbyt dużej roli.
Iza 2017-03-28 13:36
Aquafilter Europe Sp. z o.o. świetnie się rozwija, zdobywa coraz więcej certyfikatów m.in.Certyfikat WRAS oraz Certyfikacja NSF
adam 2017-04-19 16:20
Byłem dziś na rozmowie - magazynier. Stawka 1450 na rękę.
Ja 2017-04-19 22:46
nooo to i tak podnieśli :D, koledzy ukraińcy mogą tylko o takiej pomarzyć...
Margaret 2017-04-23 19:17
Narzekaniem z całą pewnością nic nie zrobimy. Tylko dobrą pracą można poprawić wyniki a wtedy wszyscy są zadowoleni i jest ok
Zostaw swoją opinię o Aquafilter Europe Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aquafilter Europe Sp. z o.o.