Aquafilter Europe Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Aquafilter Europe Sp. z o.o.

kotek 2015-04-28 10:42
Super
4
dział IT (IT Specjalista) 2015-07-27 13:03
cześć, jak wygląda praca w dziale IT w firmie na św. Teresy w Łodzi, bo po tym co piszecie nie wygląda to wszystko za ciekawie... Ciekawi mnie to bo zaproponowali mi sporo jak na pierwszą pracę po studiach - chodzi mi głównie o to, czy "informatyków" się tu szanuje, czy nie. Biurowi - odpiszcie proszę.
3
PracoManiak 2015-11-30 15:08
Jestem trochę zaskoczony opiniami np. Ni-chau wygląda dość... nieprawdziwie. Ogólnie to większość ludzi mówi mi, że zarobki są dobre, praca z klientem jest z reguły przyjemna, a i urlopy dają płatne.
1
malwinka 2016-02-23 21:23
dbają o swoich pracowników, wiem, bo kumpela tam pracuje, niestety oferta rozeszła się jak ciepłe bułeczki i nie jest ju aktualna, jak ktoś dalej szuka pracy to polecam przeglądać gowork, na pewno wtedy się coś znajdzie ;)
2
werfgt 2016-03-06 19:07
fakt oferty szybko sie rozeszly z tego co widze niestety..a ja bym chetnie tam zaplikowal na przyklad jako logistic manager w Łodzi, pdoobno zarobki dobre
1
prok 2016-03-09 19:28
Na tym stanowisku zarobisz sporo @werfgt, ale żeby się dostać to musisz spełnić całkiem wysokie wymagania, przede wszystkim musisz mieć kilkuletnie doświadczenie oraz wyższe wykształcenie.
1
Xxx 2016-03-10 18:53
He,he,he, dobre. Poszerzanie wiedzyv- ciekawe z jakiego zakresu? Ale najlepsze to międzynarodowe standardy pracy. Naprawde ktoś miał wyobraźnię z treścią ogłoszeń
4
Pikmin 2016-08-09 20:48
Aquafilter Europe Sp. z o.o. ma zdaje się w całej europie swoje filie, więc chyba każdego powinno to zaspokoić, uważam, że nie ma lepszej obecnie alternatywy
Anon 2016-09-21 16:30
Zakład w tym roku stał się celem najazdu ukraińskiego, Polacy przestali być w ogóle przyjmowani, a nawet dla starych pracowników pracy jest coraz mniej i są wysyłani na przymusowe urlopy, o dorobieniu sobie nadgodzinami nie ma już mowy. Rozumiem przyjmować obcokrajowców kiedy brakuje rąk do pracy, tak jest z Polakami w UK np. ale zabierać pracę zatrudnionym już stałym pracownikom w ich własnym kraju, po to żeby jakiś Ukrainiec mógł sobie natrzepać kasy jadąc po 12 godzin przez 5-6 dni to naprawdę szczyt upodlenia. Podobno w rozważaniach są jeszcze plany ściągnięcia pracowników z Bangladeszu. Takie rzeczy tylko w Polsce.
2
dino 2016-09-21 16:42
czy nadal u was w Łodzi jest potrzebny nowy pracownik na stanowisko Water Treatment Equipment Technology Engineer? dajcie też proszę znać konkretnie jakie są wymagania na tym stanowisku jeśli możecie.
Były 2017-01-18 14:33
HA HA HA, ło matko aż mnie brzuch rozbolał ...
Co do fili to blisko było, Białoruś prawie ruszyła :D:D
no chyba że zaciąg ukraińców traktować jako nowy oddział :)
no i koledzy skośnoocy jeszcze (Czy koty znów się zaczęły pojawiać? Czy dalej żadnego w pobliżu nie ma?)
cóż w indiach dzielnie działa pewne małżeństwo Tri..
w holandii niejaki piekarz :)
a w japonii Mr Toyota
Taaaaak to tyle z oddziałów międzynarodowych :D
1
X 2017-01-29 20:34
Nie polecam.
Metalista 2017-02-08 19:07
To jest firma dla ludzi, którym chce się pracować. Bez znaczenia jest fakt z jakiego kraju są pracownicy.
1
Remigia 2017-02-24 18:49
Czy oferta pracownika produkcji jest nadal aktualna? Zależy mi na pracy u nich bo słyszałam dobre opinie. Może ktoś podpowie jak przebiega rekrutacja? Na jakie zarobki mogę liczyć na początek? Czy cos jeszcze?
xyz 2017-02-28 11:27
Nowych Polaków pracowników nie widziałem tu od dawna tylko Ukraińcy i Białorusini. Wydaje mi się, że jesteśmy dla zakładu zbyt wymagający finansowo (pensja starczająca na podstawowe potrzeby i utrzymanie rodziny to zbyt dużo dla pracodawcy w Polsce).
weteran 2017-02-28 23:29
Zakład ma ogromne braki kadrowe, więc raczej przyjmie bez większych problemów.
Lidia 2017-03-01 16:02
@weteran, a na jakie stanowiska jest największe zapotrzebowanie? Ważne jest doświadczenie?
weteran 2017-03-27 17:20
Brakuje dużej ilości pracowników w całym segmencie produkcyjnym. Konfekcja, produkcja - doświadczenie nie gra już zbyt dużej roli.
Iza 2017-03-28 13:36
Aquafilter Europe Sp. z o.o. świetnie się rozwija, zdobywa coraz więcej certyfikatów m.in.Certyfikat WRAS oraz Certyfikacja NSF
2
adam 2017-04-19 16:20
Byłem dziś na rozmowie - magazynier. Stawka 1450 na rękę.
Ja 2017-04-19 22:46
nooo to i tak podnieśli :D, koledzy ukraińcy mogą tylko o takiej pomarzyć...
Margaret 2017-04-23 19:17
Narzekaniem z całą pewnością nic nie zrobimy. Tylko dobrą pracą można poprawić wyniki a wtedy wszyscy są zadowoleni i jest ok
2
olek 2017-08-28 17:59
SYF Z GILEM I TYLE nie chce mi się nawet tego opisywać
Gest 2017-09-02 19:53
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie Aquafilter Europe ? Wiadomo, że nie ma idealnych firm ale z całą pewnością nie jest tylko źle. Może sami powinniście spojrzeć na swoja pracę?
Waldek 2017-09-05 21:03
Najlepiej wychodzi nam narzekanie.! To zmieńcie firmę na inną i dajcie spokojnie pracować ludziom!!
Ja 2017-09-07 10:10
Uwielbiam teksty "zmieńcie firmę na inną", "nie podoba Ci się to idź do innej pracy". (usunięte przez administratora) "dajcie spokojnie pracować ludziom!! " - a ktoś nie daje? Zabrania pracy w Aquafilter?
Lidia 2017-09-08 11:45
@Ja - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Aquafilter Europe Sp. z o.o.? Na na jakim stanowisku pracujesz? I jak oceniasz związane z nim warunki zatrudnienia? Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą.
ZOŁZA 2017-09-12 23:28
Aquafilter Europe Sp. z o.o. to spoko firma , maja swoją drogę i tak prowadzą firmę. Cóż można napisać innego jeśli ludzie piszą jakieś bzdury tylko po to żeby firmę oczernić. Może ktoś ich do tego inspiruje? Nie zdziwiłabym się gdyby to były pomysły konkurencji.
Zostaw swoją opinię o Aquafilter Europe Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aquafilter Europe Sp. z o.o.