brak logo

plus gsm

Kraków

Opinie o plus gsm

życzliwy 2009-10-20 21:00:56
TOTALNA PORAŻKA! ŻAL MI KLIENTÓW, KTÓRYCH OBSŁUGUJE TA FIRMA! A POTENCJALNYCH PRACOWNIKÓW PRZESTRZEGAM PRZED STRATĄ CZASU!!!!!
kamillo 2009-10-21 11:52:54
byłem, widziałem, nie polecam!
000adela000 2009-10-21 12:37:13
czekałam kiedy pojawią się jakieś opinie na temat tej firmy no i się doczekałam. Byłam ciekawa czy tylko ja miałam negatywne doświadczenia ale widzę, że moi przedmówcy również to przeżyli. Raczej bym się nie pchała w jakąś współpracę z ta firmą.
korrona 2009-10-25 11:03:33
cieniutko, słaba kasa, raczej mało miła atmosfera.....
baba jaga 2009-10-28 09:42:21
jeżeli mogę coś polecić to polecam chyba każdą inną firmę niż Firmę SPS.
gal anonim 2009-11-13 11:51:39
praca spoko mila atmosfera kasa od 1000 - 2000 podstawy + premia okolo 1- 3 tysiakow co 3 miechy polecam kazdemu
J33 2009-11-18 13:29:34
[usunięte przez moderatora] ludzie szkoda słów na tą firmę.
sialabamba 2010-01-08 20:59:37
hm... a mozecie cos wiecej napisac? Slyszalem, ze wlasciciel prowadzi dwa biura - jedno gdzies na lea i tam sprzedaje sie orange, a drugie wlasnie z plusa... gdzie jest lepiej?
była pracownica 2010-01-29 20:30:02
Praca srednia zeby nie powiedziec do [usunięte przez moderatora] :/ Jeżeli umiesz kłamać kręcic to nadajesz sie do tej pracy. Ja niestety nie potrafiłam kłamać i musiałam zrezygnować. Szkoda mi tylko tych klientów.
anonim 2010-05-21 00:22:24
co oznacza "kłamać"? możecie napisać coś więcej....
blogger2 2010-06-01 20:33:21
jaki system wynagradzania?
pistacje 2010-06-26 21:49:45
a dajcie wy mi swiety spokoj z ta firma !!!!!!
jagienka 2010-07-20 19:22:16
ile tam mozna zarobic tak realnie?
1234 2010-07-20 20:49:21
jaka atmosfera, zarobki i szefostwo???
dobrarada 2010-10-07 14:01:35
Nie polecam!!!!!!!! Ludzie sie tam nie przyjmujcie do pracy, pieniadze nie sa wyplacane w terminie, kierownictwo niekompetentne!!Szefostwo oszukuje!!!
dora..KR 2010-10-07 14:10:32
Zgadzam sie z przedmowcami ...atmosfera "sztuczna" pieniadze....ehhh szkoda gadac , i nie wyplacane w terminie!!! Ja nie polecam absolutnie;/ tyle ztego dobrze ze mam doswiadczenie na przyszlosc.W życiu sie na coś takiego juz nie zgodze.Jakies kaza podpisyfać fałszywe rachunki....itp
anonim 2010-10-09 15:59:14
:/ wydaje mi sie ze wiekszosc tych komentarzy jest pisane przez jedna/dwie osoby którym szefostwo zaszlo za skóre.Tak sie nie robi...Co Wam to da ze teraz bedziecie wypisywac bzdury na temat Firmy.Ja też pracowalem w SPS dosc dlugo,i dla mnie 90% tego co tu piszecie to bzdury...
anonim 2010-10-09 16:03:07
A co do wyplacania pieniedzy nas czas,niegdy nie bylo z tym problemów.Chyba że teraz cos sie zmienilo...?
ups 2010-10-09 16:37:08
i jak się sprzedaje tego plusa...? jakie warunki...? te pieniądze to w końcu na czas czy z opóźnieniem?
Poldek 2015-01-31 22:33:56
no widze maciek ze jestes bardzo dobrze poinformowany - tak sie zastanawiam jesli masz takie dobre ifnormacje o tej rpacy w lodzi to dlaczego chcesz cos jeszcze wiedziec na ten temat. wyglada to wszystko ze tam to nie warto pracowac i tyle nie ma co sie dopytywac dalej moze warto bedzie mi praowac w salonie bardziej ale nie mam takich ogloszen
pomogłem 2016-05-13 16:24:10
W takim razie ja ci pomogę i odpowiem na twoje pytania @lelek. Premie są, ale tylko dla tych, co się nie obijają i przychodzą do pracy. Odnośnie tego czy wypłata jest na czas to jest, nie ma co się martwić, że nie będzie o czasie. Atmosfera owszem jest bardzo przyjemna. Ogólnie pracownicy cenią sobie to, że mogą się rozwijać i mają sporo szkoleń.
Zostaw swoją opinię o plus gsm - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie plus gsm