brak logo

Domtom Dominik Andrysiak

Łódź

Opinie o Domtom Dominik Andrysiak

Daniel 2016-02-29 17:35:02
Skoro byłem taki zły i okradałem panów z grupy to czemu nikt nie poszedł do prezesa?
Jesteście żałośni.
Życzę wam wszystkim powodzenia i odwalcie się ode mnie.
Zajmijcie się sobą . Pozdrawiam was KIEPY .
1
xxx 2016-03-02 15:41:55
Witam, ja co prawda nie pracowałem w tej firmie , ale czy przypadkiem ten Daniel nie poszedł teraz pracować do drukarni?
xxx 2016-03-07 11:41:36
Nie,pracuje w Jang-u.
obiekt 2016-03-09 14:10:17
Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiamy 6,50 na godzinę , to pensja uwłaczająca ludzkiej godności. Koordynatorzy obiektów, to ludzie , którzy dostali trochę władzy i jasne wytyczne jak traktować zwykłego pracownika . Na każdym kroku brak szacunku i wszechobecne chamstwo.Pracujemy bez środków czystości , dostawy są bardzo ograniczone , często myjemy korytarze i toalety samą wodą . Prezesi budują swoje imperia na krzywdzie i wyzysku, i tak już poturbowanych przez los, ludzi.
1
Sapa 2016-03-09 14:58:43
Nie wiem który z pracowników zle się wypowiada na temat p. Daniela , ale z całą stanowczością twierdzę że ten ktoś kłamie .
Pan Daniel był osobą dobrą i zorganizowaną , w ciągu jednego tygodnia wszystko poukładał i każdy był zadowolony.
Dalej podtrzymuję swoje zdanie na temat p .Krzyśka (Ołówek) chamski , kłamca i jeszcze potrafi skłócić całą załogę . Panie Prezesie proszę o przypatrzenie się co wyprawiają pana koordynatorzy.
1
Daniel 2016-03-09 15:12:10
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] was to obchodzi gdzie ja teraz pracuję.
Jeszcze raz odwalcie się ode mnie.
Zajmijcie się swoimi sprawami.
Dla waszej wiadomości czuję się wspaniale i zarobki mam większe.
Do widzenia dwulicowce.
Przypomnijcie sobie czasy jak było bez p . Grażyny i zastanówcie się kto tutaj jest zły.
Xxx 2016-03-09 20:17:51
Słyszałam że pracuje w drukarni ciekawe czy już zaczął tam kraść i podkładać świnie pracownikom świnia nie człowiek (a siedział)
2
XYZ 2016-03-10 08:19:07
Wy wszyscy jesteście nie normalni nie macie o czym pisać .
To jest strona DomTom-u a nie jakiegoś Daniela .
Jeżeli był taki zły to czemu pracował tam tyle czasu ?
Tu się pisze rzeczy związane z pracodawcą a nie o byłych pracownikach.Zajmijcie się pracą .

Wwww 2016-03-10 10:55:10
Dlaczego tak wszyscy uwzieli się na Daniela przecież już nie pracuje a jak byl to nikt nic nie mówił. A może dlatego xxx pisze zeby odwrócić uwage od tego co w tej chwili dzieje się w firmie jak p.dyrektor z p.dyrektorem zarzadzaja na ikei jak nie ma środków do sprzatania i jak sie traktuje pracownikow moze o tym ktoś napisze a nie miesza w życiu ludzi których nie ma i tak na prawdę odeszli nie z wlasnej woli tylko delikatnie mówiąc im ktoś pomógł. Nie wydaje mi się jak ma się takiego szefa jak p.Dominik to nieodchodzi się z wlasnej woli.szkoda że tego nikt nie zauważył że lojalni ludzie odeszli .po co mieszac w zyciu tych co nie ma mieszajcie u tych którzy sa i przez nich powstaje to cale zlo!!!!!! W formie
1
XYZ 2016-03-10 17:26:24
PRAWDA
XYZ 2016-03-17 16:47:24
Czemu są usuwane wpisy ???
www 2016-03-17 17:31:00
Jakie premie ? w tej firmie nie ma premi , no chyba że będzie się donosić . A zresztą ta firma to już ruina , już tyle dobrych obiektów stracili przez mądre zarządzanie Pani dyrektor !
3
ciekawy 2016-03-18 17:14:37
A jakie obiekty stracili??
Piotr 2016-03-18 17:35:19
Pracuję w tej firmie i uważam że jest wszystko normalnie. Nowe maszyny , dostawy są zawsze na czas , pensja zawsze na 10. Nie rozumiem o co się tu czepiacie. U poprzedniego pracodawcy zasuwałem za 5 złotych na godzinę i jezdziłem starym złomem po magazynie, a jak się popsuł to po 3 tygodnie czekaliśmy na czesci zaienne. Widocznie mało z was pracowało gdzie indziej. ja osobiście polecam firme.
Wwww 2016-03-18 17:44:12
Piotrze Ty chyba z choinki się urwales mam wrażenie że nie pracujesz w tej firmie długo jak popracujesz tak jak inni po kilka lat to pogadamy o ile jeszcze firma bedzie???
2
www 2016-03-18 19:31:21
Zapytaj wspaniałej p.dyrektor na pewno Ci powie jak jesteś taki ciekawy.
XXX 2016-03-19 08:20:16
Czytam to wszystkie odpowiedzi i nasuwa się tylko jedno stwierdzenie, że wszystkie te negatywne opinie piszą osoby które już nie pracują z jakiegoś powodu. Moze porostu nie nadawaliście sie do pracy bo nie rozumiem jak można komus pomoc w zwolnieniu , czytam że jest Prezes chyba mozna bylo sie jakoś bronić przed pomówieniami. Wcześniej chyba tez była rotacja pracowników moze sami zwalnialiście ludzi , niewierze w to ze kiedys ta firma tylko zatrudniala a nie zwalniala pracowników. Przecież nie wszyscy nadajemy się do każdej pracy, może w waszym przypadku było podobnie.....
Wwww 2016-03-20 07:18:31
Tak piszą ludzie którzy już nie pracują i nie z własnej woli odeszli ci co długo pracują to niech sami zobaczą jaka szarade przeszło biuro gdzie ta Stara kadra i kierownicy obiektów też kradli i pili zastanówcie się co piszecie chyba nie macie zielonego pojęcia jak naprawdę jest i kto rządzi prezes czy p.dyrektor
Wwww 2016-03-20 07:18:36
Tak piszą ludzie którzy już nie pracują i nie z własnej woli odeszli ci co długo pracują to niech sami zobaczą jaka szarade przeszło biuro gdzie ta Stara kadra i kierownicy obiektów też kradli i pili zastanówcie się co piszecie chyba nie macie zielonego pojęcia jak naprawdę jest i kto rządzi prezes czy p.dyrektor
Wwww 2016-03-21 16:24:42
Słuchaj milek o kim Ty mówisz o kadrze z biura czy o zwykłych pracownikach z obiektów bo jak o kadrze z biura to nie masz pojęcia co piszesz a jezeli chodzi o pijanych to do dzisiaj niektórzy królują na obiektach i poniektorym to nie przeszkadza
Wwww 2016-03-21 16:25:14
Słuchaj milek o kim Ty mówisz o kadrze z biura czy o zwykłych pracownikach z obiektów bo jak o kadrze z biura to nie masz pojęcia co piszesz a jezeli chodzi o pijanych to do dzisiaj niektórzy królują na obiektach i poniektorym to nie przeszkadza
Basia 2016-03-21 16:34:35
Ludzie o co krzyk wywalili najlepszych kierowników a zostali tacy co nie dają rady i nie mają pojęcia jak współpracować z ludźmi ale nic nie poradzimy ze prezes jest głuchy i ślepy pozwolił żeby jego najlepsi ludzie odeszli a p.dyrektor rządzi tak ze prawie ruina żal patrzeć ale co my szare myszki możemy zrobić a tych co jeszcze coś mogli już nie ma bo nikt ich nie słuchał
1
XYZ 2016-03-25 13:13:13
Basia masz rację . Może się obudzą
yyyy 2016-03-25 21:12:23
nie liczcie na to prezes jest odciety od informacji a PANI DYREKTOR robi z firma co chce najgorzej ze traktuje ludzi jak zlo konieczne a przeciez to my pracujemy na dobre imie firmy a raczej bylo dobre zanim PANI DYREKTOR zaczela rzadzic
666 2016-03-25 22:27:17
Stajecie się już nudni z tymi pretensjami. Widocznie jak kobieta zarządza to chyba się sprawdza skoro pracuje. Piszecie takie głupoty że aż żal czytać ciągle to samo. I zaraz oczywiście padną kolejne głupkowate posty typu " prezes jest odcięty od informacji". Wychodzi na to że wszyscy są źli tylko byli pracownicy super.
haha 2016-03-25 22:34:12
Ta prawda siedzi jeden debil z drugim co to się nienadawani do pracy i teraz kombinują obrażenie na cały świat jak by tu się odegrać .
yyyy 2016-03-29 13:09:28
ty chyba nie zdajesz obie sprawy z tego co piszesz wszyscy kierownicy zatrudnieni za poprzedniego dyrektora byli zli i nieudolni a pracowali tyle lat zastanow sie zanim nastepnym razem napiszesz takie bzdury i co nagle przychodzi nowa p dyrektor i wymienia cala kadre cos musi wtym byc niesadzisz a to ze robi z firma co chce i traktuje ja jak swoj prywatny folwark to swieta prawda i to ze prezes jest odciety od informacji to tez prawda sprobujcie sie z nim umowic bez wiedzy p dyrektor to sie sami przkonacie a tak na marginesie to byla bardzo fajna i rodzinna firma byla
Pracownik 2016-03-29 19:03:25
To chyba ty nie wiesz co piszesz. Przecież nie wszyscy kierownicy zostali zwolnieni. Głupoty piszesz chociaż nie wiesz co się dzieje w firmie. A co do spotkania się z Prezesem to chyba żadem kierownik nie ma problemu żeby porozmawiać osobiście bez obecności Pani Dyrektor. I jaki folwark kolejna bzdura gdzieś usłyszana. Czyli piszesz same bzdury bez potwierdzenia .
Hadar 2016-03-30 19:16:06
Pewnie kolejny sfrustrowany były pracownik , ale cóż i tacy muszą być .
XYZ 2016-03-31 16:02:47
Jesteście żałośni
Sami siebie okłamujecie, a portkami trzęsiecie .
OLO 2016-04-01 17:29:47
I JESZCZE GRYPSOWAŁ :D
CHYBA Z H... NA MIGI
XYZ 2016-04-23 11:02:02
Pracuje w brygadzie usługowej za poprzedniego kierownika był uciążliwy ale przy nim można było zarobić a teraz pracujemy po 160 godzin i żadnych premii bo jesteśmy mało wydajni . Śmiech.
Brakuje wszystkiego ,wszystko ginie , obecna p. dyrektor nie panuje nad tym działem .
Łysy miał to w jednym palcu i umiał to wszystko ułożyć a teraz jest przeskakiwanie z kwiatka na kwiatek. Ogólnie jest żle .
1
XXX 2016-04-25 16:21:17
Tak praca w brygadzie.........
haha 2016-04-25 17:48:58
Popytaj Łysego może cię zatrudni.......podobno kasa mu się kończy.
xyz 2016-04-25 22:33:07
Jesteś źle poinformowany łysek ma się dobrze nawet bardzo dobrze więc przestań kłamać na forum. Jestem na bieżąco pracuje w brygadzie i wiem jak było kiedyś a jak jest teraz. Większość dobrych obiektów poszło do konkurencji a ty twierdzisz że jest dobrze. I to jeszcze nie koniec niebawem dostaniecie list z Jaszpola i z Sapy jeszcze tylko kilka wpadek . I to wszystko możecie zawdzięczać G.O. A tak na sam koniec to ci powiem Głowacki że jesteś żałosny. Teraz jesteś pierwszym przydupasem a zapomniałeś jak to było w brygadzie.
haha 2016-04-26 09:37:53
Rafał, przecież twierdziłeś że łysy to frajer a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu liżesz. To czemu się męczysz w grupie idź do łysego
D 2016-04-26 14:41:26
Daniel nic się nie zmieniłeś cały czas mącisz , nawet jak już nie pracujesz.
XYZ 2016-05-04 16:18:12
hahaha
Pracownik 2016-05-10 15:12:03
Atmosfera jak atmosfera normalna bez zbędnych ciśnień. Wynagrodzenia na czas , dostawy co miesiąc .
d 2016-06-03 13:04:18
Chyba żart. Proszę się delikatnie odwalić .
1
Xxx 2016-06-03 20:03:09
Dajcie Grazynie więcej władzy
TO WAS SPRZEDA
HA HA HA HA HA
Do Xxx 2016-06-07 18:11:03
.....No ty nie potrafiłaś......
XYZ 2016-06-20 11:19:50
Same złe rzeczy nie polecam .
do XYZ 2016-06-24 14:11:55
Same złe rzeczy to chyba jednak nie do końca prawda. Pracuję tam i według mnie jest normalnie . Nic nadzwyczajnego si,e nie dzieję.
Jadwiga R. 2016-07-06 11:17:28
Miałam przyjemność pracować na jednym z obiektów obsługiwanych przez firmę Domtom. Twierdzenie że Pani Dyrektor jest zła jest bardzo krzywdzące ponieważ to po jej wizycie na obiekcie rozwiązano kilka problemów ciągnących się prawie dwa lata. Nigdy nie przeszła obok spraw pracowników obojętnie. Porozmawiała z nami i rozwiązała problemy których nasza kierowniczka nie chciał lub nie potrafiła rozwiązać. Wypisywanie przez kogoś takich głupot i oczernianie osoby Pani Dyrektor jest naprawdę kłamstwem.
Ewa 2016-07-07 21:18:00
Potwierdzam . Konkretna osoba i napewno można się z nią dogadać. Stwierdzenia na forum mocno podkoloryzowane .
xyz 2016-07-15 09:59:48
Czasami ma przebłyski człowieka , ale tylko czasami
AAAAAAAAAA 2016-10-14 15:28:20
Hmmmm to niech ta Pani dyrektor jedzie sobie na obiekt Rossmana ul Sw Teresy i wezmie się za Pana Tom....który daje pracownikom używane obuwie nie daje ubrania i każe myć podłogi starymi mopami a chemie którą daje Rossman wywozi na inne obiekty.Pozdrawiam były pracownik.
AAAAAAAAAA 2016-10-19 12:28:00
Tak z tym nie bylo problemu

janek 2016-10-19 14:12:19
O no to super wiadomość moim zdaniem - na pewno teraz również nie bedzie problemu z kasą i wypłatą, tylko, ze z koleji ja nie widze nowych ofert pracy do nich.
Zostaw swoją opinię o Domtom Dominik Andrysiak - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domtom Dominik Andrysiak