brak logo

Silverado

Józefów

Opinie o Silverado

pracuś 2014-02-20 21:21
napiszę dlaczego nie polecam tej firmy a czy słusznie ocencie sami:
(usunięte przez administratora) -stawka akordowa według widzimisie szefowej a nie uczciwego wyliczenia
-urlop w zimę
-ciągle powtarzają że jest na twoje miejsce 20 innych osób
-codziennie nadgodziny i praca w soboty żeby zarobic najniższą krajową
-nie ma żadnych premi tylko pół reklamówki słodyczy na swięta i mozna taniej kupic ich wyroby
-jak chce się wyjśc po 8 godz pracy to wychodzi się tak aby nikt cie z szefostwa nie zauważył bo inaczej masz gadane że w tej firmie pracyje się po 10 godz.
plusy:
-wolne niedziele
-przychodzisz na 6 lub 7 nie ma znaczenia najwyzej pózniej wyjdziesz
- przerwa śniadaniowa ile chcesz bo to ty tracisz na akordzie
-wolno palic ale lepiej żeby nikt cię nie widzaił
-ubanie i obuwie nosisz jakie chcesz
4
rico 2014-02-23 10:54
chętnie nawiażę kontakt z kimś z tamtąd
anonim 2016-01-22 20:51
Sobota dla chętnych.Śmieszne, jak nie pracujesz w sobotę lub po 12 godzin to NIE masz nawet co liczyć na najniższą średnią krajową.
Jest na to jednak rozwiązanie.. Zabierz pracę do domu!
Pracowników jest 20 na Twoje miejsce ale to tylko głupie gadanie ze strony szefostwa bo każdy odchodzi z stamtąd po 2 dniach pracy
Najlepsze jest to że ludzie pracują w środowisku na którym traci się zdrowie a za bombkę dostaje stawkę np. 1,20 za sztukę a silverado sprzedaje je za 30 .. Totalny wyzysk ludzi.
Tylko w silverado dostaje się na święta Cukiereczki, wszędzie są premię (opóźnienie lub lecenie po kosztach ze strony szefostwa) zero docenienia pracowników!!
Podejście Pani Szefowej do pracownika jest gorsze niż do wroga

ODRADZAM WSZYSTKIM PRACĘ W TYM MIEJSCU !
1
kk 2016-01-22 20:58
Zgadzam się jak najbardziej z komentarzem powyżej.
Także odradzam pracę w Józefowskim Silverado. Chyba,że chcesz być "białym murzynem" to ta oferta jest naprawdę na 1 miejscu !
POZDRAWIAM
2
anom 2016-01-27 17:02
NIE POLECAM PRACY W SILVERADO.TO CO SIĘ TAM DZIEJĘ TO ISTNY BAŁAGAN.PAPIER TOALETOWY,MYDŁO,ŚRODKI CZYSTOŚCI SAMEMU PRZYNOSISZ Z DOMU.WYZYSK,BRAK SZACUNKU.
2
ja 2016-01-29 10:26
Jeśli ktoś tam pracuje,to lepiej niech jak najszybciej ZWIEWA!!!!!!!!!!! Nic dobrego tam człowieka nie czeka. Z roku na rok jest coraz gorzej. Dniówka po 9 godzinach pracy potrafi wynosić 30 zł. Pracownicy niejednokrotnie ryczą po wypłacie. A co ciekawsze,nigdy nie wiadomo ile się zarobi,bo szefowej w każdej chwili może zachcieć się OBCIĄĆ STAWKI!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam.
1
mag 2016-01-31 08:55
Jak tak dalej pójdzie, to nic dobrego z tego nie będzie.
logo 2016-02-10 15:13
"Nic dobrego z tego nie będzie"....???????? nic dobrego to już tam nie ma !!!!!!!!!! No może tylko sam charakter pracy (myślę o malowaniu pięknych ozdób)i jeszcze o dziewczyny które pracują są całkiem spoko. A poza tym...?!?!?!? to należy uciekać jak najdalej!!!!!!!!! Warunki pracy fatalne, brak wszystkiego nawet tego co potrzebne do pracy jak: pędzelki, tuby do konturówki, słoiczki na farby itp..... Zarobki to już w ogóle DRAMAT. Jeśli ktoś nie jest "mega' zdesperowany to niech nawet nie podchodzi do tej firmy i jeśli tylko może ucieka!!!!!
1
aaa 2016-02-14 21:23
Nie wiem dlaczego pracownicy dają sobą tak pomiatać. TRZEBA COŚ ZROBIĆ!!!!! Ta firma niema szacunku dla nikogo,nie tylko dla pracowników. Dla czego poważni klienci,którzy podobno badają warunki pracy nie widzą tego, że w firmie SILVERADO panuje totalny WYZYSK!!! Może to właśnie oni powinni sobie poczytać opinie o tej firmie.
1
rafiko 2016-05-14 23:12
bardzo ciekawa oferta pracy dla osób uzdolnionych, nawet umowę można w przyszłości podpisać, tylko nie wiem jak zarobki??
pracownik 2017-01-21 08:07
Jestem tam od dosyć dawna i o umowie to puki co mogę pomarzyć. Zarobki obraz nędzy i rozpaczy początkowo stawka godzinowa 8,50 . Mija " okres ochronny" i dopiero zaczyna się bał czyli totalny wyzysk zwany nie uczciwym akordeon. Koleżanka za bombkę dostała 15 gr. Akordy są tak niskie że nie jedno krotnie nawet nie wyrobi się najniższej krajowej i nikt tam nie pracuję po 8 godzin bo nawet na chleb by nie zarobił. Bardzo często spotykamy się z obelgami typu " głupia jesteś i nie masz nic do gadania" . Panują tam wieczne krzyki i awantury. Nigdy nie wiadomo kiedy otrzyma się wypłatę i ile bo bezprzerwy coś obrywa. Jak zapytałam o stawkę jaką mam na bombkę to nafurczała do mnie i stwierdziła że rozmowa jest nie na miejscu i nie jest to odpowiednia pora. Często przykręca ogrzewanie na minimum a potem pretensjami że bombki nie schną i w gruncie rzeczy pracę wykonujemy jeszcze raz ale już całkiem za darmo. Papier toaletowy jest jak najbardziej ale jak sami z domu przyniesienie. Dużo by pisać . Tu przydało by się im na łep ściągnąć gospodarczą . Warunki opłakane brygadzistki chamie takie że to pod mobbing zakrawa . Tragedia ale i tak właścicielka Silverado mówi że to są opinie nie prawdziwe że to wszystko piszę konkurencja.
2
Ktosiek 2017-01-31 13:15
Z tego co wiem,to ci którzy pracują tam wiele lat zastanawiają się czy nadal robić to co się lubi, bo zarabiają coraz mniej , a szefowa -no cóż ma swoją wytresowaną zgraję i tylko pejczy im brakuje.Ps.Nie jestem z konkurencji
1
Nick 2017-01-31 17:00
pinie są prawdziwe.
Pracowałam w tej firmie nie długo ale wystarczajaco aby doświadczyć tego wszystkiego.
Krzyki,rozkazy, atakowanie pracownika bez możliwości jakichkolwiek tłumaczeń .Nowe pracownice są zostawione same sobie. Jakąkolwiek pomoc w organizacji pracy i malowaniu można było czasem uzyskać od Pań tych z wieloletnim stażem.
Stawka godzinowa 8-8,5.
A o akordach już nie wspomnę -żenada.
Najniższą krajową ciężko zarobić w 8 godzin.
Nie polecam tej firmy.
1
Alojzy 2017-02-01 21:12
Tragedia, wyzysk, brak szacunku
Zostaw swoją opinię o Silverado - Józefów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silverado