brak logo

MOJ s.a.

Katowice

Opinie o MOJ s.a.

benek 2011-09-26 18:41
W ostatnim czasie firma moj poszukuje pracowników ( frezerów ). Czy ktoś może napisać jaka tam panuje atmosfera i na co można tam liczyć ( zarobki itp. ) ?
stasek 2011-12-15 18:46
O jaką ty firmę pytasz, chopie. Nie wygłupiej się. Jeden syf, [usunięte przez moderatora],
tzw. rodzinny biznes.Układy , układziki itp.Dej se siana.
krak 2012-10-18 20:51
bałagan,pijaństwo i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo (czego doświadczyłem na własnej skórze)
1
anioł z piekła 2013-06-05 12:34
Na Twoim miejscu, poważnie bym się zastanowił nad zatrudnieniem się w tej firmie. Zacznę może od [usunięte przez moderatora], który który powinien raczej poddać się [usunięte przez moderatora] a nie zarządzaniu firmą jaką jest MOJ. Następna jest kadra kierownicza, która jest niekompetentna, szczególnie w dziale produkcji i przygotowaniu produkcji. Traktują ludzi jak [usunięte przez moderatora]. Jeśli lubisz pracować w firmie gdzie mało płacą, kadra kierownicza jest prostacka w stosunku do pracowników, to śmiało możesz spróbować. Jeśli natomiast chcesz się w pracy rozwijać, podnosić kwalifikacje, wychodzić z inicjatywą. To zdecydowanie odradzam. Bo mówiąc po męsku, na starcie będziesz [usunięte przez moderatora].
Pozdrawiam i odradzam pracę w firmie MOJ S.A.
3
max 2013-09-18 20:06
porobili roszady i teraz przypada jeden dozorujący na jednego pracownika a tokarzom,frezerom,szlifierzom płacą 1400zł na rękę to tyle o tej firmie
6
realista 2014-03-03 10:10
beznadziejna firemka utworzona z państwowej firmy przez rodzine cwaniaczków którzy czerpią wysokie profity a szeregowy robol dostaje grosze żeby nie umarł z głodu
9
poszukujący 2014-12-24 16:24
Nijaki Macieju chyba zniszczyłeś sobie klawiaturę zalewając ja wazeliną która aż kapie z twojego wpisu. Ale chyba że zajmując stanowisko ds. klaki i kapowania kolegów za te 4-5 patyków miesięcznie to nie grzeszysz inteligencją i zamiast napisać coś ciekawego o zakładzie to zerżnąłeś fragment zakładowej broszurki. Tak to już jest w życiu jak w przysłowiu że góra z górą się nie zejdzie ale wazelina z cwaniactwem i miernotą zawsze.
2
pako 2016-03-11 22:17
a po co im dietetyk?żeby odchudzić kadrę kierowniczą czy co?
? 2016-03-18 08:41
Myślę że ROBOTNICY W KATOWICACH POWINNI MAŁO ZARABIAĆ
Moa 2016-05-14 11:59
MOJ s.a. poszukuje osób na stanowsiko nauczycieli w przedszkolu w sulejówki ogólnie pomocnic też potezebują więc dziwna sprawa, ale nie ma się co denerwować
Marta 2017-08-02 14:31
Aktualnie poszukują na stanowisko Trener z robotyki i programowania. Ktoś ma jakieś doświadczenia na takim stanowisku? Jak wygląda taka praca? Wasze opinie są ważne dla osób nowo zatrudniających się.
Zostaw swoją opinię o MOJ s.a. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOJ s.a.