brak logo

Holzexport Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o Holzexport Sp. z o.o.

admin 2015-08-15 19:56
Pracowałeś w firmie Holzexport Sp. z o.o.? Chcesz o tym opowiedzieć? Zapraszamy na nasze forum.
major 2015-10-02 21:09
moge wiedziec cos na temat tej firmy mam ropocząć tam pracę i chę wiedzieć czy cos
7
marian 2015-12-06 16:32
witam zarobki nawet nawet ale atmosfera nie ciekawa przez kierownika produkcji
3
marian 2015-12-18 19:20
jak właściciele tej firmy go nie naprowadzą na dobrą drogę traktowanie pozytywnie pracowników to będą sami przebierać i produkować ten parkiet,byłem tam i widziałem jesteś dla niego nikim,zwierzęta lepiej są traktowane,wystarczy zapytać się o opinie tam pracowników to nie będzie miał opinii pozytywnej oj nie...
6
admirał 2016-01-26 20:53
zarobki normalne jak w każdej firmie, pracownicy jakby z jednego domu... boją sie szefostwa, zresztą sie nie dziwię. atmosfera napięta jak struna u gitary. lizusy i <pociotki> mają chody.a kierownik szkoda gadać
12
x 2016-02-22 20:02
Pracuje w tej firmie pare lat i nie moge sie zgodzic z opinia poprzednich komentarzy.Pracownicy nie moga zrozumiec ze musza czuc respekt do kierownika.
w głębi duszy jest to dobry człowiek i wszyscy o tym dobrze wiedzą,a właściciele płacą i wymagają. Ciekaw jestem jak pracownicy prowadzili by swoją firme. Jeśli kierownik lub szef nieodpowiada to taka osoba powinna sie zwolnic , zamiast wyypisywać kłamstwa na forum.
4
xyz 2016-02-23 16:50
Proszę pana, chciałbym zaznaczyć ,że w internecie nie jest się całkowicie anonimowym.
Proszę miarkować swoje wypowiedzi.
Pozdrawiam
stokrotka 2016-02-23 18:18
Czytając twoja wypowiedz nie można sie dziwić ze tak krótko pracowałes. Taki poziom nie jest tutaj akceptowany. Ja pracuje już ponad 10 lat i jestem bardzo zadowolona. To jest chyba jedna z niewielu firm, gdzie pracownicy pracują latami i często całymi rodzinami . To chyba najlepsza reklama dla firmy.
com. 2016-02-26 23:34
To nie są kłamstwa. Pracodawca i kierownik też powinni szanować pracowników.A respekt to pracownicy mają i to BARDZO DUŻY .
10
edziu 2016-05-14 20:41
Witam Cie stokrotko nie moge zrozumiec po cholere pracujesz w tej firmie,bo na pewno pracujesz.Jesli ci nie odpowiada to poprostu odejdz. Z tego co piszesz szefowa jest zla bo dala Ci prace,bo placi na czas,bo masz warunki jakie nie jedna firma chciala by miec.Nie cierpie ludzi tak wyrachowanych i zaklamanych.Ja mam prace,na czas wynagrodzenie i dziekuje moim pracodawcom ze moge tam pracowac .Stokrotko nigdy nie gryzie sie reki ktora Cie karmi.
kac 2016-08-27 06:51
Witam, doswiadczenie b2b mam duze, jezyk angielski opanowany, w handlu zagranicznym b.duze, w drewnie, weglu, tak sie zastanawiam nad zmiana pracy, te opinie mnie tu nie zabardzo obchodza, wiem co mogę, a na szacunek trzeba zapracować i na odwrót, a z opiniami jest jak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy ma swoją, trzeba iść i popracować, żeby napisać coś negatywnego, trzeba samemu być świadkiem, doświadczyć tego i wtedy opisać, a pomijając to to czy można się źle wypowiadać o całej firmie bo oni zatrudnili chama??? Nie, produkt jest zły przez chama??? Nie, nie zapłacili kontrachentowi przez chama?Nie itd
A że tak spytam co powoduje wypisywanie bredni na temat firmy....zazdrość,poczucie własnej wartości, sytuacja społeczna,rodzinna,oczekiwania.itd można wymieniać.
Nadmieniam że nic z ta firma wspólnego nie mam.
Ale jak przegladam i czytam niektóre bzdety to mi się śmiać chce, cham kierownik- to zrób coś z tym, nie wiem, kop w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prywatna pogawetka , lub inne, nie podoba się to szukaj gdzie indziej, ludzie jak sami sie nie szanujecie to nie oczekujcie tego od innych itd,itd
jasu 2016-09-18 11:13
A jak jest z magazynierami, operatorami wuzków, na jakie zmiany się pracuje? da się noramalnie pracować i zarobić jako takie pieniądze? jak atmosfera?
jasu 2016-09-18 13:26
Wiem, tylko potrzebuję konkretów, mam pracę w firmie w której pracuję długo i pewnie bym dalej pracował gdyby nie zaczeło się trochę psuć, firma przeżywa kryzys zwolnienia grópowe (które przeżyłem) 4 lata bez podwyżki itd. więc chyba czas na nowe wyzwania, dlatego takie pytanie konkretnie o zarobki na ww. stanowisku oczywiście +- żeby sobie porównać czy się opłaca zwolnić żeby nie wpaść z deszczu pod rynne. Dla porównania w tej chwili mam 2600 brutto tzn ok 2000 na rękę- opłaca się?
Hubert 2016-09-19 07:23
Wozkowy ma 110 zł dniowke za 8 godzin. Są dwie zmiany. praca jest pod presją czasu. Był jeden chłopak tydzień i zrezygnował. Asortymentu jest naprawdę bardzo dużo... Musisz sam spróbować czy podolasz...
9
nick 2016-09-19 10:32
Nie każdy nadaje się do takiej pracy - to na pewno. Więc jeśli ktoś rezygnuje, to w sumie nie ma się co dziwić, ale są tacy co się odnajdują.
4
Xyz 2016-10-25 10:39
Ludzie pracują tu całymi rodzinami. Nepotyzm kumoterstwo to rzeczywiście powód do dumy.
8
jan 2016-11-09 07:35
Tak tam jest kumoterstwo bałagan,i kierownik który robi bałagan i zamieszanie żenada po prostu żenada,,,,,,
10
krzys 2016-11-11 07:34
Jak nie chcecie stracić zdrowia bo ponoć tam musisz być odporny psychicznie i fizycznie i nie mieć kłopotów atmoswery zero to odradzam.
16
adam 2016-12-19 21:27
odradzam tą firme
15
olek 2017-02-14 17:35
Tu są łajzy
8
władeczek 2017-03-09 20:54
Szczerze odradzam prace w tej firmie. Często mają rekrutacje bo pracownicy od nich uciekają. Pracownicy fizyczni są zastraszani przez szefa - chama i prostaka oraz Mirosława, jego Sancho Pansa na krótkich nóżkach. Oczywiście są też wyjątki, np. pan Wojtek. Jeżeli chodzi o biuro to dokładnie nie wiem ponieważ wizyta tam jest tak przyjemna jak rwanie zęba u dentysty. Chcąc załatwić cokolwiek spotykamy się z mało przyjemną i opryskliwą panią Małgosią. Potem jest już tylko gorzej. Pani prezes robi ze wszystkiego problem, np. z wydawaniem zaświadczeń. O przerwie urlopowej pracownicy dowiadują się tydzień wcześniej. Wynagrodzenie pracowników zależne jest od humoru pani prezes. Ogólnie beznadziejna firma i nic nie zapowiada zmian na lepsze.
13
Paulina 2017-03-10 12:03
@władeczek pracujesz w Holzexport Sp. z o.o.?
Com. 2017-03-15 18:05
Dobrzebybylo żeby Szefostwo i kierownik mieli szacunek do pracowników. Tak powinno być. Z tego co wiem to pracownicy nie mają nic do powiedzenia w tej firmie .
8
władeczek 2017-03-18 21:31
Jestem szczęśliwy, że już nie pracuje w tym grajdole... to jest jakaś porażka jeden plus to tylko kasa na czas. Nikomu w życiu źle nie życzę tylko żeby pani A. i pan Z. popracowali u kogoś za 3000 netto może zrozumieli by, że nie są panami życia i śmierci . Małe litery to tylko brak szacunku dla w/w person. A Ty Paulino odpowiesz mi dlaczego pytasz czy pracuje w H?
8
Paulina 2017-03-20 15:59
@władeczek, dziękuję za opinię. Ja nie współpracuję z Holzexport Sp. z o.o. Jestem redaktorem GoWork.pl Po najechaniu na obrazek mikrofonu, zamieszczony przy moim nicku - poznasz więcej informacji o moim zadaniu. Chętnie poznaję również Wasze opinie.
wolk 2017-03-25 18:42
Witajcie zgadzam się z temi opiniami tam jest masakra a kierownik benek to masakra chory człowiek.Ludzie zastraszeni zero atmosfery najlepiej byłoby żeby pracować 24-godziny dla benka.Zero szacunku dla pracownika
6
aaaa 2017-03-28 20:51
Nie wiem skad tyle negatywnych opinii, to solidna firma, dobre zarobki, praca w milej atmosferze, szefostwo wspaniale zawsze pomocne i usmiechniete, pozytywnie nastawione do pracownika. Polecam!!!
Paulina 2017-03-29 09:45
@aaaa, to bardzo dobrze. A jakie stanowisko obejmujesz?
bbbb 2017-03-29 17:10
Pewnie żadne bo to brednie
8
Paulina 2017-03-30 10:24
@bbbb, dlaczego tak uważasz? Masz inne doświadczenia z tą firmą?
jarek 2017-04-01 10:10
Ja tam pracowałem wiem jak jest ludzie zastraszeni zero tolerancji dla pracownika i jeszcze ten Benek kierownik walniemy który na kobiety tak się wydziera że masakra nie ma szacunku .....nie mam dodrego zdania o tej firmie
6
Zostaw swoją opinię o Holzexport Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holzexport Sp. z o.o.