brak logo

Holzexport Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o Holzexport Sp. z o.o.

admin 2015-08-15 19:56:42
Pracowałeś w firmie Holzexport Sp. z o.o.? Chcesz o tym opowiedzieć? Zapraszamy na nasze forum.
major 2015-10-02 21:09:43
moge wiedziec cos na temat tej firmy mam ropocząć tam pracę i chę wiedzieć czy cos
4
marian 2015-12-06 16:32:45
witam zarobki nawet nawet ale atmosfera nie ciekawa przez kierownika produkcji
1
marian 2015-12-18 19:20:02
jak właściciele tej firmy go nie naprowadzą na dobrą drogę traktowanie pozytywnie pracowników to będą sami przebierać i produkować ten parkiet,byłem tam i widziałem jesteś dla niego nikim,zwierzęta lepiej są traktowane,wystarczy zapytać się o opinie tam pracowników to nie będzie miał opinii pozytywnej oj nie...
2
admirał 2016-01-26 20:53:25
zarobki normalne jak w każdej firmie, pracownicy jakby z jednego domu... boją sie szefostwa, zresztą sie nie dziwię. atmosfera napięta jak struna u gitary. lizusy i <pociotki> mają chody.a kierownik szkoda gadać
4
x 2016-02-22 20:02:44
Pracuje w tej firmie pare lat i nie moge sie zgodzic z opinia poprzednich komentarzy.Pracownicy nie moga zrozumiec ze musza czuc respekt do kierownika.
w głębi duszy jest to dobry człowiek i wszyscy o tym dobrze wiedzą,a właściciele płacą i wymagają. Ciekaw jestem jak pracownicy prowadzili by swoją firme. Jeśli kierownik lub szef nieodpowiada to taka osoba powinna sie zwolnic , zamiast wyypisywać kłamstwa na forum.
3
xyz 2016-02-23 16:50:05
Proszę pana, chciałbym zaznaczyć ,że w internecie nie jest się całkowicie anonimowym.
Proszę miarkować swoje wypowiedzi.
Pozdrawiam
stokrotka 2016-02-23 18:18:33
Czytając twoja wypowiedz nie można sie dziwić ze tak krótko pracowałes. Taki poziom nie jest tutaj akceptowany. Ja pracuje już ponad 10 lat i jestem bardzo zadowolona. To jest chyba jedna z niewielu firm, gdzie pracownicy pracują latami i często całymi rodzinami . To chyba najlepsza reklama dla firmy.
com. 2016-02-26 23:34:16
To nie są kłamstwa. Pracodawca i kierownik też powinni szanować pracowników.A respekt to pracownicy mają i to BARDZO DUŻY .
2
edziu 2016-05-14 20:41:37
Witam Cie stokrotko nie moge zrozumiec po cholere pracujesz w tej firmie,bo na pewno pracujesz.Jesli ci nie odpowiada to poprostu odejdz. Z tego co piszesz szefowa jest zla bo dala Ci prace,bo placi na czas,bo masz warunki jakie nie jedna firma chciala by miec.Nie cierpie ludzi tak wyrachowanych i zaklamanych.Ja mam prace,na czas wynagrodzenie i dziekuje moim pracodawcom ze moge tam pracowac .Stokrotko nigdy nie gryzie sie reki ktora Cie karmi.
kac 2016-08-27 06:51:43
Witam, doswiadczenie b2b mam duze, jezyk angielski opanowany, w handlu zagranicznym b.duze, w drewnie, weglu, tak sie zastanawiam nad zmiana pracy, te opinie mnie tu nie zabardzo obchodza, wiem co mogę, a na szacunek trzeba zapracować i na odwrót, a z opiniami jest jak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy ma swoją, trzeba iść i popracować, żeby napisać coś negatywnego, trzeba samemu być świadkiem, doświadczyć tego i wtedy opisać, a pomijając to to czy można się źle wypowiadać o całej firmie bo oni zatrudnili chama??? Nie, produkt jest zły przez chama??? Nie, nie zapłacili kontrachentowi przez chama?Nie itd
A że tak spytam co powoduje wypisywanie bredni na temat firmy....zazdrość,poczucie własnej wartości, sytuacja społeczna,rodzinna,oczekiwania.itd można wymieniać.
Nadmieniam że nic z ta firma wspólnego nie mam.
Ale jak przegladam i czytam niektóre bzdety to mi się śmiać chce, cham kierownik- to zrób coś z tym, nie wiem, kop w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prywatna pogawetka , lub inne, nie podoba się to szukaj gdzie indziej, ludzie jak sami sie nie szanujecie to nie oczekujcie tego od innych itd,itd
jasu 2016-09-18 11:13:02
A jak jest z magazynierami, operatorami wuzków, na jakie zmiany się pracuje? da się noramalnie pracować i zarobić jako takie pieniądze? jak atmosfera?
jasu 2016-09-18 13:26:16
Wiem, tylko potrzebuję konkretów, mam pracę w firmie w której pracuję długo i pewnie bym dalej pracował gdyby nie zaczeło się trochę psuć, firma przeżywa kryzys zwolnienia grópowe (które przeżyłem) 4 lata bez podwyżki itd. więc chyba czas na nowe wyzwania, dlatego takie pytanie konkretnie o zarobki na ww. stanowisku oczywiście +- żeby sobie porównać czy się opłaca zwolnić żeby nie wpaść z deszczu pod rynne. Dla porównania w tej chwili mam 2600 brutto tzn ok 2000 na rękę- opłaca się?
Hubert 2016-09-19 07:23:54
Wozkowy ma 110 zł dniowke za 8 godzin. Są dwie zmiany. praca jest pod presją czasu. Był jeden chłopak tydzień i zrezygnował. Asortymentu jest naprawdę bardzo dużo... Musisz sam spróbować czy podolasz...
1
nick 2016-09-19 10:32:10
Nie każdy nadaje się do takiej pracy - to na pewno. Więc jeśli ktoś rezygnuje, to w sumie nie ma się co dziwić, ale są tacy co się odnajdują.
Xyz 2016-10-25 10:39:57
Ludzie pracują tu całymi rodzinami. Nepotyzm kumoterstwo to rzeczywiście powód do dumy.
1
jan 2016-11-09 07:35:16
Tak tam jest kumoterstwo bałagan,i kierownik który robi bałagan i zamieszanie żenada po prostu żenada,,,,,,
1
krzys 2016-11-11 07:34:27
Jak nie chcecie stracić zdrowia bo ponoć tam musisz być odporny psychicznie i fizycznie i nie mieć kłopotów atmoswery zero to odradzam.
3
Zostaw swoją opinię o Holzexport Sp. z o.o. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holzexport Sp. z o.o.