brak logo

Komplet Polska Sp. z o.o.

Tarnowo Podgórne

Opinie o Komplet Polska Sp. z o.o.

mancia 2014-11-06 20:24:28
ogólnie jest spoko-płaca na cza,kierownik Adaś spoczko:)usmiechnięty,z poczuciem humorku troszke wyróżnia chłopaków(Dawidku,Łukaszku,Adaś....0A PŁEC ŻEŃSKA TO hieny:)aLE TO ŻARTOBLIWIE:) :) :)POZDRAWIAM KOMPLET POLSKA
1
:) :) :) 2014-11-06 20:27:29
NA OGÓŁ ZGADZAM SIĘ Z PRZEDMÓWCAMI,CO TRZEBA PRZYZNAĆ FIRMA KONKRETNA PŁACI I DBA O PRACOWNIKA,SA PODZIAŁY -WIADOMO JAK WSZĘDZIE ALE NIE NARZEKAJMY.....8 GODZ I DO DOMKU...1800JEST .A NIE JAK W amAZON-1560 za 10 h dziennie.
KA.... 2014-11-06 20:29:51
OOO-WRESZCIE KONKRETNE PODSUMOWANIE
1
ble 2014-11-06 22:09:29
a 1800 to szczyt marzeń????????
1
taka reflekcja 2014-11-06 23:10:14
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństw.....Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską lecz zasłużonym wynagrodzeniem.......Taki plakat powinien wisieć w firmie KOMPLET i każdej innej oraz przed każdym pokojem osób zarządzających zasobami ludzkimi...........
3
nowy 2014-11-09 23:31:47
Firma jest OK.
1
taka reflekcja 2014-11-15 20:42:24
.....maja miejsce sytuacje skandaliczne....dochodzi do przekupstwa kierownika --krokietem wiadomo w jakim celu a zazdrosne koleżanki..!!!!
1
pracownik 2014-11-21 17:17:54
kierownicy wyróżniają osoby i z nimi rozmawiają a reszte traktują jak kogoś gorszego
1
pracownica 2014-11-21 17:24:08
Witam moim zdaniem powinni przeprowadzać jakies egzaminy czy ludzie się nadaja i przyjmować ludzi niepalących a nie że zamiast pracować wiekszość czasu spędzają na palarni
3
mlody 2014-11-21 20:51:51
pracowałem w firmie i ogolnie zależy kto co lubi fajna robota ale.... po pierwsze starzy pracownicy młodych wykorzystują, po drugie wiara ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rąbie na każdym kroku, po trzecie brak zaangażowania kierownika w sprawy zmiany pośrednika na firmę (przejście) po trzecie jak ktoś ma dobry pomysl to robia z ciebie idiote...
6
NOWY 2015-01-09 11:29:18
Opiszcie jakie są warunki płacowe,jakie stawki,jakie dodatki. Pozdrawiam
you 2015-01-12 08:09:40
stawka godzinowa kroi się w okolicy 14zl brutto dodatek śmieszna premia zwłaszcza,że pracuje się w systemie czterobrygadowym.
4
NOWY 2015-01-12 09:35:51
Dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam
1
obcy 2015-01-21 11:22:42
hieny lubią padlinę polecam wszystkim paniom,na które ktoś tam tak mówi,by tak odpowiadały pozdrawiam.
2
Pracuś 2015-03-27 15:32:14
Jeżeli komuś przeszkadza porządek na stanowisku pracy, który jest egzekwowany i przepisy sanitarne to ma problem. Czy jest coś dziwnego w tym ze przy produkcji spożywczej trzeba myć i dezynfekować ręce? Dla mnie nie. Pieniążki są na czas, odzież, obuwie nawet herbata za free, nikt nie liczy ze można zjeść to co się produkuje, a przed jedzeniem strachu nie ma, nie ma bo są wyśrubowane przepisy higieniczne, robi się swoje przez osiem godzin i do domu. a to My pracownicy tworzymy atmosferę, jeżeli są podziały to ani kierownictwo ani szefostwo tego nie zmieni. Jest w okolicy dużo firm a ludzi do pracy mało, jak komuś nie odpowiada niech idzie do Amazona. Mi tu dobrze i nigdzie się nie ruszam.
2
Zgadzam się 2015-03-29 18:44:35
Zgadzam się z przedmówczynią. W porównaniu do kilku okolicznych firm jest naprawdę nieźle. A że pracować trzeba- takie życie.
3
niezrzeszony 2015-06-25 16:29:35
A co tłusty Adaś popadł w niełaske?czy może padł ofiarą hien,zresztą fakt,wali padliną.....szkoda słów,kierownik z niego jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gwizdek
2
anonimowy 2015-10-04 00:09:14
jedyne plusy tej Firmy to wypłata na czas,a teraz inna strona starzy pracownicy młodych wykorzystują to fakt,podział na kierownictwo i zwykłych roboli no chyba że jestes z rodziny to będziesz inaczej traktowany,jedna wielka patologia brygadzisci traktuja nas roboli jak zło konieczne.Nie polecam szukac tutaj pracy bo jak to w wojsku nie regaluminowo tylko falowo!
1
zwykły pracownik 2015-11-01 01:33:42
o tej firmie dużo można by mówic,potwierdzam wypowiedzi wyzej ze jako jedyny plus to wypłata na czas,i niestety to że starzy pracownicy wykorzystuja młodych także no ale o tym najwidoczniej mozna tylko pisac sobie w nieskonczonośc bo jak widac nikt z tym nic nie robi.Komplet jako renomowana firma powinna sie tym zainteresowac bo tzw mobing i gnebienie innych psychicznie to czesto spotykane zjawisko,tylko nikt wewnątrz nic nikomu nie powie wyżej bo nie ma to sensu nawet sensu.Wiadomo ze nowy pracownik nie umie tego co osoba pracujaca tam kilka lat wiec troche wiecej zyczliwosci by sie przydało,No ale coz to juz powinno wynosic sie z domu.Na koniec do pracy powinno sie przychodzic z chęcia a nie z strachem i nerwami
5
Dobry pracownik 2015-11-05 19:21:35
Komplet nie płaci ani za umiejętności ani za doświadczenie, gdyż wieloletni pracownik zarabia tyle samo co nowy pracownik który nic nie potrafi i jak tu można mieć motywację i satysfakcję z pracy.
2
pracowac trzeba 2016-03-17 10:14:40
kasa na czas, woda i herbata są, komplet jako pracodawca to ocena celująca.
Natomiast Kierownicy i ich ogony czyli d u p o w ł a z y, biurowcy, brygadzisci to jedna wielka maskarka. mysla ze sa najwazniejsi i nic nie musza robic. zachowuja sie jakby to dzieki nim ta firma funkcjonowala a wcale tak nie jest. Nowy dyrektor ktory nie ma pojecia o niczym nawet o tym jak sie w tej firmie znalazł, kolejny dyrektor ktory jak ma humor to dzien dobry ci powie, krasnal ktory sieje tylko zamęt i nic wiecej, kierownicy piekarni ktorzy polowe dnia na palarni siedza a druga na stolowce.
Ale nie jest tak zle jak ma sie ich wszystkich gdzies i jest sie odpornym na stres to idze pracowac
2
Uuuuu 2016-06-08 17:56:36
Zostac jak najdluzej to chyba nie.
Na stronie nie ma ponieważ przez pośrednictwo pracy poszukują. Chyba że jakieś lepsze stanowiska to na stronie kiedyś były, nie wiem jak teraz.
Były. .. 2016-06-29 11:56:50
To prawda praca sama w sobie nie jest zła, ale odporność na stres trzeba mieć nie lada... kierownicy mają tylko swoich wybrańców. .. brygadzistkI również a raczej przede wszystkim...!!!!!!!!! Przyzwolenie mają przez kierowników na władcze i ponizajace traktowanie pracowników. Pracowałam zaledwie rok ale wiem coś o tym... albo jesteś jak wszyscy albo cie zjada. ... bardzo przykro ale taki właśnie jest komplet
7
zdziwiona Iwona 2016-07-19 17:36:50
Warunkiem przyjęcia do pracy jest makijaż permanentny ( wieczne zdziwienie) oraz solara najlepiej taka pomaranczowa jakby brudna. Jak w ogłoszeniu agencja podaje jedyne wymagania to chęć do pracy i książeczka sanepid. (nie wołają nawet o 6 klas skończonych) Więc jeżeli się wybierasz będziesz pracował z wiecznie zdziwionymi solarami z checią do pracy i ks. sanepid:)
2
Zniesmaczona 2016-07-23 08:43:27
Ha ha ha ha. Cała prawda. Wyścig na makijaż i solarium to prawda. Zakaz nawet delikatnego schludnego makijażu ŻENUJĄCE!!!! Sprawdzanie chusteczkami by pozbawić premi... ale robienie z siebie małp solarnych z nie estetycznym pertnametnym jest na miejscu. Nie wspominając o wywalonych dekoldach by może mieć większe poparcie u męskiej części przełożonych. ZERO KLASY I SMAKU...
8
guzik 2016-07-28 14:41:31
Ale co jest żenujące? Rozumiem, że lubicie jeść puder i cienie do powiek? A taki wodoodporny tusz do rzęs z witaminą A? Delicje!
To jak ktoś wygląda, jest indywidualną sprawą tego ktosia i guzik Was to powinno obchodzić.
Zamiast myśleć o makijażu weźcie się do roboty.
5
Gogo 2016-07-28 23:43:30
Zaczynają pracę w firmie, komplet Polska nie tylko będziesz musiał/musiała pracować z "solarnymi małpami, czy " zdziwionymi Iwonami, ale również z nieudacznikami,nierobami,chamami, grubasami,czy zboczonymi świniami(grono męskie), potrafiącymi wyśmiewać się z kogoś !! Chyba lustra w domu nie mają, w sumie to po co jak tu nawet chirurg plastyczny by nie pomógł !! =D Praca ok, tylko musisz wyłącznie liczyć na siebie !!!! Pozdrawiamy i na solarium małpy zapraszamy.... ! :)
7
zdziwiony zając 2016-07-29 12:49:15
Tak się zastanawiam ,co ma piernik do wiatraka.Makijaż permanentny to jest każdego indywidualna i prywatna sprawa.Kto jak wygląda, czy jest zdziwiony ,czy też opalony .W pracy powinno liczyć się to jak pracujesz !!!.Kto dał wam prawo oceniać,wyśmiewać się i drwić z innych ???!!!.Chyba w domu lustra nie macie !!!.Maserakiem to żaden z was nie jest .Szukanie sensacji jeden przez drugiego ,plotkowanie,za to Firma Komplet płaci samcom alfa i to nie małe pieniądze .Na pewno nie za uczciwą pracę ,gdyby każdy z nich rzetelnie i uczciwie pracował,nie mieli by czasu na wypisywanie bzdur i głupot.Przecież to jest takie męskie ich zdaniem,wyśmiewać się z innych .Żenada na poziomie samców z kompletu!!!
6
Po prostu...... 2016-07-29 22:56:23
Po prostu to jest zazdrość i zawisłość ludzi ,którzy przychodzą do pracy po to ,aby robić zamęt i pierdoły a nie pracować. W szczególności płeć męska " ZERO KLASY I SMAKU" dla NICH.........
3
Hihihi 2016-07-29 23:54:02
Zdziwiona Iwona pewnie sama masz skończone tylko 6 klas, każdy sądzi po sobie panie P W
2
Bob 2016-07-30 00:16:31
Smak to Ty możesz stracić ...,
ha ha zazdrość Góra! !! ;)
3
Narcyz 2016-07-30 00:25:23
Racja ... ! Taki kompletowski narcyz z 6 klasami!!
4
Pokemon 2016-07-30 01:21:09
Nie estetyczne to jest to twoje niby bycie eko, a na fb wypapużona pinda z grubą warstwą pudru i tuszem do rzęs,i to jest estetyczne, a jeżeli chodzi o słowo ,,pertnamentnym "najpierw sprawdź jak to się pisze a potem pogadamy, a może też masz tylko skończone 6 klas hehe
3
Byly 2016-07-30 16:22:41
Banda która może pracować tylko w komplecie... Bo gdzieś gdzie płaci się za solidna prace i umiejętności nie macie szans. W szczególności brygadzistki ,które podjudzaja pierdolami tworzac bardzo zla atmosfere w miejscu pracy. Wykorzystuja swoje stanowisko,mają koleżanki tak zwane swoje grono i resztę która jest gnebiona. No tak ale czy ktoś zadał im kiedyś pytanie jakie mają wykształcenie i na jakim poziomie stopień inteligencji... Napewno nie.
4
Alicja 2016-08-09 10:37:49
hmm... jak by tu zacząć praca w miarę mi się podoiła ale atmosfera tragedia brygadzistka Grażyna zakłamana tak że w głowie się nie mieści. pierwszy dzień w pracy i niestety jeden z chłopaków uszkodził mi nogę, trzeba było szyć. Pani Grażyna, która nie widziała zdarzenia tak szczegółowo wszystko opisała że ja sama byłam w szoku jak można taką bajkę wymyślić. Krótkie streszczenie moje i jej. Najpierw ja:wracałam z przerwy odłożyłam klucz na biurko i kierowałam się na stanowisko pracy wyznaczonym do tego duktem i wtedy zostałam uderzona regałem w nogę, znajdowałam się w ruchu więc podniosłam tą właśnie nogą ten regał, a wersja pani Grażyny była taka, że ja wykonałam niespodziewany manewr żeby odnieś klucz, którego "niby zapomniałam odłożyć" i wtedy nastąpiło zdarzenie, tylko zastanawiam się jak mogło tak się stać, że noga była uszkodzona z tyłu a ja miałam się przodem znajdować do regału. Podsumowanie praca nie jest zła ale za to atmosfera porażka.
3
Alicja 2016-08-09 11:26:25
Jeszcze jedno dla osób, które chcą podjąć w tej firmie: na rozmowie kwalifikacyjnej pan kierownik tak pięknie opowiadał o tym jak będzie wyglądać nasze przyuczenie do zawodu i że przez pierwsze dni będziemy mieli jedną osobę która nas wprowadzi i w ogóle, a w rzeczywistości to rządzi prawo kto pierwszy ten lepszy i radź sobie sam.
5
marcello 2016-08-11 17:20:17
Pracowałem dość długo żeby wydać opinie o tej firmie:

- zarobki niskie
- brak możliwości rozwoju mimo umiejętności
- kierownik główny to pomyłka (nie potrafi rozwiązać prostego problemu wiecznie siedzi w kantorku)
- praca niezbyt ciężka
- atmosfera nieciekawa (górują osoby które mają długi język)
- mimo wielkości firmy zależy jej na taniej sile roboczej
- zatrudnianie oczywiście przez agencje

Jeśli chcesz zwrócić uwagę na pewne niedociągnięcia lub błędne decyzje możesz się czuć zwolniony.
8
marcello 2016-08-11 23:38:07
No właśnie bądź poważny człowieku.
1
marcello 2016-08-11 23:42:27
Co takiego jest w tej firmie ok?
1
kuskus 2016-08-25 22:15:31
masz racje
1
marcello 2016-09-01 22:01:56
He he.
1
marcello 2016-09-01 22:05:55
Chyba za krótko pracujesz. Znałem wiele osób które miały doświadczenie, niestety musiały odejść bo były zbyt inteligentne.
6
marcello 2016-09-01 22:09:11
Czy ty w ogóle wiesz co znaczy solidność?! Firma mieni się certyfikatem jakości brytyjskim i francuskim a jak to wygląda w rzeczywistości wiedzą ci którzy pracowali lub jeszcze pracują.
1
marcello 2016-09-01 22:17:52
Objawia się to w ten sposób że jeśli np: masz pomysł na ciekawe ciasto i ono znajdzie swoich potencjalnych klientów to i tak kierownik włoży sobie ten sukces do kieszeni i zostanie pochwalony za kreatywność a nie ty. Drugi przykład dotyczy linii produkcyjnej na której często dochodzi do różnego rodzaju awarii i nawet wtedy jeśli wykażesz się umiejętnościami technicznymi to i tak pochwała będzie na konto kierownika głównego lub pseudo-mechaników (pseudo-mechaników napisałem bo wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).
7
Pracownik 2016-09-24 13:42:20
Głupi trepie jak na szkołę byś nie ciskał kamieniami to mógłbyś być jednym z Kierowników lub mechaników a przypuszczam że ty nie masz żadnego wykształcenia nie wspominając o prawie jazdy czy innych uprawnieniach ,a do tego nie poruszajmy tematu twojej inteligencji i odwagi bo poprostu tych cech nie posiadasz młocie lub tempa dzido.
Pozdrawiam
2
ulala 2016-10-11 19:47:36
Pracuje już parę lat i wszystko zmienia sie na najgorsze kontrole sanitarne jak z dziecmi w przedszkolu premie zeby zabrac za byle gówno bo to laczki nie takie czepek zle załozony czy jest makijaz paznokcie pomalowane porażka . a zarobki stoja w miejscu co roku moze podniosą od 30 do 40 gr żenada . Kobiety maja dużo nizsze zarobki niż chłopacy ale tak naprawdę one wiecej pracy muszą wykonac bo oni smaża np pączka gdzie dziewczyna tam tez oczywiscie daje sobie świetnie rade.
głowny kierownik olewa kazdą sprawę z jaką się do niego idzie.
5
lolo 2016-10-12 11:48:58
No dobrze, ale jakich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu dbają o stabilne warunki pracy, co jest dobrym znakiem.
ulala 2016-11-17 11:42:19
teraz przerwa sniadaniowa ma trwać 15 min wszyscy lataja jak opetani masakraaaaaaa
1
Zwykły pracownik 2016-11-27 14:02:41
Brawo za pomysłowość z przerwą 15minutową.a panie z pakowania czy kombajnu za nim dotrą na stołówkę to już połowa przerwy w d... A o cieplej herbacie można zapomnieć bo czym ostygnie to koniec przerwy,o toalecie juz nie wspomnę. Tylko jak juz są te przerwy to niech mają je wszyscy cała firma łącznie z biurami mieszalniki itp.Czas rozejrzeć się za inną pracą
2
Tez zwykly pracownik 2016-12-05 13:20:59
No to się rozglądaj... a przepraszam w innej pracy to cie podadzą na stolowce by większość czasu spwdzal (la)na śniadaniu? 15 minut przerwy to norma w każdym szanującym się zakładzie pracy.
I w tym także. W końcu przegięcia się skończą...
Za dobrze było. ..stanowczo... a i tak jeszcze zs małe cięcia by w końcu ujarzmić nygustwo
Zostaw swoją opinię o Komplet Polska Sp. z o.o. - Tarnowo Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komplet Polska Sp. z o.o.